Nagata Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Escape Plan (2013) Κάτι πρωτότυπο στις σκηνές της ταινίας δεν υπάρχει, βλέπουμε δυο πολύ καλούς ηθοποιούς της δεκαετίας του '80 να προσπαθούν να αποδείξουν ποιος είναι καλύτερος. Έχει αγωνία σε κάποια σημεία και για το είδος της ένα 6/10 είναι καλή βαθμολογία. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Escape Plan (2013) Κάτι πρωτότυπο στις σκηνές της ταινίας δεν υπάρχει, βλέπουμε δυο πολύ καλούς ηθοποιούς της δεκαετίας του '80 να προσπαθούν να αποδείξουν ποιος είναι καλύτερος. Έχει αγωνία σε κάποια σημεία και για το είδος της ένα 6/10 είναι καλή βαθμολογία. Επειδη εκτιμω γενικα τη γνωμη σου, εδω μου τα χαλας. Για μενα η ταινια ειναι ο ορισμος της αρπαχτης, οχι μονο για τα χρηματα αλλα και για την επιστροφη στη δοξα, ειδικα απο τον Άρνι, ο οποιος γλυκαθηκε απο την επιτυχια του Σταλονε με το all star come back του. Το οποιο ηταν τιμιο ομως...... Ενω εδω ειναι εντελως ψευτικο και προδιδεται και απο ενα σεναριο που μπαζει και δεν δικαιολογει την εξελιξη της υποθεσης. Βλεπεται κατα τη γνωμη μου μονο οπως βλεπεται η eurovision, με μηδενικες προσδοκιες ποιοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου και αυτή η διαφορετική άποψη έχει όντως κάποια βάση και ναι, δεν είναι λίγες οι φορές που σε πρόσφατες ταινίες είδαμε τον Σταλόνε να αδικείται από το σενάριο που του έχει δοθεί! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καμιά ταινία του στυλ "Κυνόδοντας" έχετε να προτείνετε; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καμιά ταινία του στυλ "Κυνόδοντας" έχετε να προτείνετε; Πρέπει να είναι ελληνική; δεν ξέρω αν κάτι όπως "οι ηλιθιοι" του Τριερ σου κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πρέπει να είναι ελληνική; Όχι. Άλλωστε, απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχουν άλλες παρόμοιες ελληνικές. Προς Ασία μεριά (π.χ. Ιαπωνία) πήγε το μυαλό μου. Και θα προτιμούσα ταινίες κυρίως με κατεστραμμένες, περίεργες οικογένειες όπως τον Κυνόδοντα ή το γιαπωνέζικο Visitor Q. Πάντως, κι αυτή που πρότεινες μπήκε στο watchlist μου. :) Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Εδέησα μετά από πολύ καιρό να δω επιτέλους το hobbit τη δεύτερη ταινία. Απλά κορυφαίο σε εικόνα και ήχο. Το στόρυ σαφέστατα έχει το κοινό του και δε νομίζω ότι εχει την ιδια απήχηση που είχε ο άρχοντας συν του ότι και εδώ τα τρία μελέτη νομίζω οτί κουράζουν και εκνευρίζουν τον αμύητο. Το 3D του με απογοήτευσε μπορώ να πω αλλά η ώρα περνάει νεράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Εμένα πάντως το Hobbit με ενθουσίασε πολύ περισσότερο από τους Άρχοντες. Ίσως γιατί είχα διαβάσει το βιβλίο από παλιά ενώ τους Άρχοντες μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας. Αλλά νομίζω ότι και τα 4 βιβλία να τα είχα διαβάσει πρώτα, πάλι το Hobbit θα με ενθουσίαζε παραπάνω γιατί δεν χρειάστηκε να το πετσοκόψουν όπως τους Άρχοντες. Βέβαια, δηλώνω φανατική -πια- θαυμάστρια του Tolkien και ό,τι και να γυριστεί σε ταινία θα τρέξω να το δω. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Είδα Godzilla χτες. Προσωπικά μου άρεσε. Πιο σοβαρό από το προηγούμενο, σαφή αναφορά στην Γιαπωνέζικη προέλευση του και ωραίο μπλέξιμο με την επίδραση των πυρηνικών. Για την τελευταία σκηνή κρατώ επιφυλάξεις, δεν τρελάθηκα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Το escape plan μου άρεσε.δεν με ενθουσίασε όμως δεν δυσαρεστήθηκα κιόλας. Hobbit....πρέπει να το πάρω από την αρχή,τα έχω και τα 2 όμως κάθε φορά τα είδα 3 φορές το καθένα με συνέχειες γιατί με έπαιρνε ο ύπνος,οπότε νόημά 0. Το μπαμ πάντως του άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν το έχει... Ποια ταινία είδα χτες από τα 80s??? He-man.....:-P ω ναι... Και τελικά μου άρεσε κιόλας... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ποια ταινία είδα χτες από τα 80s??? He-man.....:-P ω ναι... Και τελικά μου άρεσε κιόλας... Μόλις είδα το the last starfighter του '84 σε 1080p dts 5.1 και μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου. Πως πέρασαν τα χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisf Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μόλις είδα το the last starfighter του '84 σε 1080p dts 5.1 και μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου. Πως πέρασαν τα χρόνια! To είχα πρωτοδει σε κλασσική CRT τηλεόραση με τις... γραμμές πάνω κάτω να πηγαίνουν όταν δεν έπιανε καλό σήμα η κεραία. Τι μου θύμισες! Εξαιρετική ταινία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Είδα το νέο XMEN. Ωραίες μάχες και ωραίο δέσιμο με το παρελθόν των xmen. Η Mystic κουκλαρα και χάρηκα πολύ που έστω και για λίγο δείχνει πολλούς παλιούς xmen όπως Jin Grey, Cyclops, Rogue, Storm. Αλήθεια ο Pyro δεν είχε άλλον ηθοποιό παλιότερα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Είδα το νέο XMEN. Ωραίες μάχες και ωραίο δέσιμο με το παρελθόν των xmen. Η Mystic κουκλαρα και χάρηκα πολύ που έστω και για λίγο δείχνει πολλούς παλιούς xmen όπως Jin Grey, Cyclops, Rogue, Storm. Αλήθεια ο Pyro δεν είχε άλλον ηθοποιό παλιότερα; Είναι πάλι η Σουηδέζα στον ρόλο της mystic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Mystique είναι η Jennifer Lawrence. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Σε οποιον αρεσουν τα δαιμονικα παραμυθια κ δεν τον πειραζει η ρωσικη γλωσσα (εγω το ειδα χαμηλα δεν αντεξα)ας τσεκαρει το viy ειναι καλυτερο απο το grimm παιζουν κ κανα 2 γνωστοι ηθοποιοι κ ωραια εφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Είναι πάλι η Σουηδέζα στον ρόλο της mystic; Ποια Σουηδεζα λες.εκείνη την Ramos; Κούκλα και αυτή, αλλά γέρασε πια για να εμφανίζεται γυμνή σε αυτόν τον ρόλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ποια Σουηδεζα λες.εκείνη την Ramos; Κούκλα και αυτή, αλλά γέρασε πια για να εμφανίζεται γυμνή σε αυτόν τον ρόλο. Έμεινα λίγο πίσω, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Rush (2013) Κάθε λάτρης της Formula 1 οφείλει να ρίξει μια ματιά σε αυτή την ταινία, όπου γίνεται αναφορά στο ξεκίνημα δύο πολύ μεγάλων και σημαντικών ατόμων που για πολλά χρόνια κέρδιζαν το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο. Πρόκειται για την συναρπαστική και ειλικρινή ιστορία ανταγωνισμού, όλων των εποχών και γίνεται φανερό ότι το πάθος του Λάουντα με τα αγωνιστικά οχήματα πραγματικά ήταν το κάτι άλλο. 9/10 Lone Survivor (2013) H αλήθεια είναι πως εδώ πραγματεύονται ηθικές αποφάσεις και επιπτώσεις, υπάρχει μια πολύ καλή ταύτιση ηθοποιών με τους πραγματικούς ήρωες και βλέπουμε τι σχέσεις διατηρούν Αμερικάνοι-Ταλιμπάν. 8/10 Homefront Ο Jason Statham,υποδύεται έναν πρώην αστυνομικό που έχει χάσει την γυναίκα του και ζει με την αγαπημένη του κόρη σε ένα απομακρυσμένο μέρος, αλλά υπάρχουν πολλοί μπελάδες εκεί, η ζωή της κόρης του κινδυνεύει και τα υπόλοιπα είναι γνωστά, ο statham δεν σταματά να μοιράζει γροθιές! Ωραία ταινία δράσης για μένα. 7/10 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Rush (2013) Κάθε λάτρης της Formula 1 οφείλει να ρίξει μια ματιά σε αυτή την ταινία, όπου γίνεται αναφορά στο ξεκίνημα δύο πολύ μεγάλων και σημαντικών ατόμων που για πολλά χρόνια κέρδιζαν το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο. Πρόκειται για την συναρπαστική και ειλικρινή ιστορία ανταγωνισμού, όλων των εποχών και γίνεται φανερό ότι το πάθος του Λάουντα με τα αγωνιστικά οχήματα πραγματικά ήταν το κάτι άλλο. Μετα απο 6 μηνες που την εχω, με παρακινησες και καταφερα και την ειδα. Ειναι απο τις ταινιες που απλα δεν περιγραφονται, πρεπει καποιος να τη δει. Η δουλεια που εχει κανει ο γερμανος ηθοποιος που υποδυεται τον Λαουντα ειναι φοβερη. Απλα ανατριχιαστικη ομοιοτητα, οχι μονο φυσιογνωμικα αλλα και στο υφος του αυστριακου. Τον Hunt δεν τον ηξερα αλλα μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν εχει πολυ σχεση με το πως τον αποδιδουν στην ταινια. Δειτε την παντως, σε οσο μπορειτε καλυτερο συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μετα απο 6 μηνες που την εχω, με παρακινησες και καταφερα και την ειδα. Ειναι απο τις ταινιες που απλα δεν περιγραφονται, πρεπει καποιος να τη δει. Η δουλεια που εχει κανει ο γερμανος ηθοποιος που υποδυεται τον Λαουντα ειναι φοβερη. Απλα ανατριχιαστικη ομοιοτητα, οχι μονο φυσιογνωμικα αλλα και στο υφος του αυστριακου. Τον Hunt δεν τον ηξερα αλλα μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν εχει πολυ σχεση με το πως τον αποδιδουν στην ταινια. Δειτε την παντως, σε οσο μπορειτε καλυτερο συστημα. Αυτός ακριβώς, ο Γερμανός ηθοποιός που επιλέχτηκε ήταν ο καταλληλότερος. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ποια είναι η γνώμη σας για το shutter island; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ποια είναι η γνώμη σας για το shutter island; Βλέπεται άνετα. Έχει μυστήριο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ποια είναι η γνώμη σας για το shutter island; Για εμενα ειναι πολυ καλη και η αγαπημένη μου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ποια είναι η γνώμη σας για το shutter island; Απο τις καλυτερες ταινιες για μενα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts