Xourxoulitsos Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Μόλις είδα το Mystic River (άργησε να βγει σε dvd ή μου φαίνεται?). Καταπληκτικό,το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Υποκλίνομαι στον κ. Ίστγουντ. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 To Ray το ειδε κανεις?Αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Μόλις είδα το Mystic River (άργησε να βγει σε dvd ή μου φαίνεται?). Καταπληκτικό,το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Υποκλίνομαι στον κ. Ίστγουντ. Εγώ άκουσα πολύ μέτρια λόγια για την ταινία.Επίσης άκουσα ότι ο Σον τσίμπησε το Όσκαρ επειδή του το χρωστούσανε.Βέβαια πρωτού δώ δεν μπορώ να κρίνω,απλά λέμε τι ακούσαμε. Εσύ το συστήνεις ανεπιφύλακτα..Αμφιλεγόμενο σκηνικό! :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Εγώ άκουσα πολύ μέτρια λόγια για την ταινία.Επίσης άκουσα ότι ο Σον τσίμπησε το Όσκαρ επειδή του το χρωστούσανε.Βέβαια πρωτού δώ δεν μπορώ να κρίνω,απλά λέμε τι ακούσαμε. Εσύ το συστήνεις ανεπιφύλακτα..Αμφιλεγόμενο σκηνικό! :) Το είδα και εγώ. Απλά καταπληκτική η ταινία και με ανατρεπικό τέλος. Καταπληκτικές ερμηνίες! Την συστήνω ανεπιφύλακτα και εγώ...:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Το είδα και εγώ. Απλά καταπληκτική η ταινία και με ανατρεπικό τέλος. Καταπληκτικές ερμηνίες! Την συστήνω ανεπιφύλακτα και εγώ...:) Ακριβώς ;) Ενταξει γούστα είναι αυτα ALR,αλλα σιγουρα δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου...Με τιποτα :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 To Ray το ειδε κανεις?Αξιζει? Να αναφέρω μερικά συμπτώματα που έπαθα κατά την διάρκεια της ταινίας: σήκωμα τρίχας, συγκίνηση και κανά δάκρυ, χαίδεμα στα αυτιά απο υπέροχη μουσική, μεγάλη εντύπωση για την ερμηνεία του Foxx με αποτέλεσμα να δω την ταινία 3 φορές. Τα λόγια πιστεύω είναι περιττά. ’σε την μουσική να σε ταξιδέψει. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Να αναφέρω μερικά συμπτώματα που έπαθα κατά την διάρκεια της ταινίας: σήκωμα τρίχας, συγκίνηση και κανά δάκρυ, χαίδεμα στα αυτιά απο υπέροχη μουσική, μεγάλη εντύπωση για την ερμηνεία του Foxx με αποτέλεσμα να δω την ταινία 3 φορές. Τα λόγια πιστεύω είναι περιττά. ’σε την μουσική να σε ταξιδέψει.Ontos foberi tainia kai ekpliktiki ermineia apo ton foxx.Me kourase ligo i sistimatiki kai sinexis enalagi sinaisthimaton alla kata ta alla sou edine tin entiposi oti o skinothetis eixe na deiksei iliko gia ales 3is ores...Xortastiki! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Σκεφτομαι να παω σινεμα σε κανα δυωρο, και εχω χασει επαφη τελευταια. Οποιος εχει τη καλοσυνη ας κοιταξει εδω να μου προτεινει καποια απο αυτες. Αν δεν προλαβει κανεις θα παω στη τυχη :p Εγω λεω για το Hostage καθως παιζει και ο Bruce Willis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Σκεφτομαι να παω σινεμα σε κανα δυωρο, και εχω χασει επαφη τελευταια. Οποιος εχει τη καλοσυνη ας κοιταξει εδω να μου προτεινει καποια απο αυτες. Αν δεν προλαβει κανεις θα παω στη τυχη :p Εγω λεω για το Hostage καθως παιζει και ο Bruce Willis Στη λίστα υπάρχει και το meet the folkers.Αν δεν το έχεις δεί στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Στη λίστα υπάρχει και το meet the folkers.Αν δεν το έχεις δεί στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Αρχιζει σε 45' και δεν προλαβαινω..Για το Hostage καμια γνωμη? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Άμα είναι για Hostage και Bruce Willis :love: έρχομαι πετώντας να το δούμε μαζί..... Καλά κιόλας βγήκε εκεί? Και το Miss Congeniality 2? Hitch? Αυτό στο προτείνω είναι καλή κομωδία... πότε θα έρθουν όλα αυτά εδώ? θέλωωωωωωωωω Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Ναι και εγω μολις ειδα Bruce Willis.. :happy: Τελικα στο Hostage θα παω,εφυγα θα επανελθω αργα το βραδυ με εντυπωσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παιδια Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η περιπετεια. Πραγματικα δεν εχω δει καλυτερη περιπετεια και πιστεψτε με εχω δει αρκετες καθως ειναι απο τα αγαπημενα μου ειδη ταινιων. :w00t: Ακομα νιωθω μια ανατριχιλα μεσα μου,ενα αγχος απο τη ταινια. Δεν το συζητω ΠΡΕΠΕΙ να τη δειτε. Μια μικρη περιγραφη : Ο Willis ειναι μπατσος στο LA και πολυ καλος διαπραγματευτης, γινεται μια μλκια και τον στελνουν στον Καναδα σαν chief ενος μικρου αστυνομικου τμηματος. Εκει εξελεισεται μια απαγωγη και ολη η ταινια ειναι σε αυτη τη περιοχη. Πολλες ανατροπες,πολλες φορες ειπα τι εγινε τωρα ρε μλκ? :blink: Το ξαναειπα αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Παιδια Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η περιπετεια. Πραγματικα δεν εχω δει καλυτερη περιπετεια και πιστεψτε με εχω δει αρκετες καθως ειναι απο τα αγαπημενα μου ειδη ταινιων. :w00t: Ακομα νιωθω μια ανατριχιλα μεσα μου,ενα αγχος απο τη ταινια. Δεν το συζητω ΠΡΕΠΕΙ να τη δειτε. Μια μικρη περιγραφη : Ο Willis ειναι μπατσος στο LA και πολυ καλος διαπραγματευτης, γινεται μια μλκια και τον στελνουν στον Καναδα σαν chief ενος μικρου αστυνομικου τμηματος. Εκει εξελεισεται μια απαγωγη και ολη η ταινια ειναι σε αυτη τη περιοχη. Πολλες ανατροπες,πολλες φορες ειπα τι εγινε τωρα ρε μλκ? :blink: Το ξαναειπα αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ :yahoo: Aυτός :love: πως ήτανε?:p Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Aυτός :love: πως ήτανε?:p Στην αρχη σαν καλογερος,μετα ξυριστηκε και καταλαβαμε οτι ειναι οντως αυτος :p Α εκανε και κοιλιτσα :w00t: Φοβερος μιλαμε φοβερος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Eida to mystic river.Apsoges ermeinies kai endiaferoysa ploki an kai se merika simeia koyrazei o argos ritmos.Me arista to 10 bazo 7. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Μήπως ξέρει κανείς μια ταινία που λέγεται "Τα παιδιά της χορωδίας";Γιατί θα πάμε μαζί με την καθηγήτρια φιλολογικών να το δούμε και θέλω να ξέρω τι θα υποστώ; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Nομιζω ειναι γαλλικη,"κουλτουριαρικη" & αρκετα καλη,απ'οσες κριτικες εχω διαβασει...αναφερεται στη σχεση ενος καθηγητη μουσικης με τους μαθητες του,μεσα απο μια χορωδια...η υποθεση εκτυλισσεται λιγο μετα το τελος του Β'Παγκοσμιου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Nομιζω ειναι γαλλικη,"κουλτουριαρικη" & αρκετα καλη,απ'οσες κριτικες εχω διαβασει...αναφερεται στη σχεση ενος καθηγητη μουσικης με τους μαθητες του,μεσα απο μια χορωδια...η υποθεση εκτυλισσεται λιγο μετα το τελος του Β'Παγκοσμιου... γαλλική;ωωωωωωωωωωωωχ θα επιχειρίσω να πάω να την δω και θα σας πω Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 δεν χρειαζεται να δει κανεις το hide & seek, θυσιαστηκα εγω για σας :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 δεν χρειαζεται να δει κανεις το hide & seek, θυσιαστηκα εγω για σας :p Γιατί μια χαρά εργάκι ήταν. Εμένα μου άρεσε αρκετά. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Πριν απο λίγο είδα το man on fire. Το έργο απλά ήταν απο τις καλλύτερες ταινίες που έχω δει. Καταπληκτικές οι ερμηνίες των Denzel Washington και Dakota Fanning Συστήνετε και αυτό :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μήπως έχει ακούσει κανείς για μια ταινία με τον Γουίλ Σμιθ που θα έβγαινε σε λίγο καιρό;τι πιστευεται; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μήπως έχει ακούσει κανείς για μια ταινία με τον Γουίλ Σμιθ που θα έβγαινε σε λίγο καιρό;τι πιστευεται; Το the hitch? λένε οτι είναι καλή κομεντί :) την παρασκευή βγαίνει στις αίθουσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 edit: κατα λάθος πόσταρα εδώ αντί για το upcoming. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts