Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις είδα το Mystic River (άργησε να βγει σε dvd ή μου φαίνεται?).

Καταπληκτικό,το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Υποκλίνομαι στον κ. Ίστγουντ.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόλις είδα το Mystic River (άργησε να βγει σε dvd ή μου φαίνεται?).

Καταπληκτικό,το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Υποκλίνομαι στον κ. Ίστγουντ.

Εγώ άκουσα πολύ μέτρια λόγια για την ταινία.Επίσης άκουσα ότι ο Σον τσίμπησε το Όσκαρ επειδή του το χρωστούσανε.Βέβαια πρωτού δώ δεν μπορώ να κρίνω,απλά λέμε τι ακούσαμε.

Εσύ το συστήνεις ανεπιφύλακτα..Αμφιλεγόμενο σκηνικό! :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Εγώ άκουσα πολύ μέτρια λόγια για την ταινία.Επίσης άκουσα ότι ο Σον τσίμπησε το Όσκαρ επειδή του το χρωστούσανε.Βέβαια πρωτού δώ δεν μπορώ να κρίνω,απλά λέμε τι ακούσαμε.

Εσύ το συστήνεις ανεπιφύλακτα..Αμφιλεγόμενο σκηνικό! :)

Το είδα και εγώ.

Απλά καταπληκτική η ταινία και με ανατρεπικό τέλος.

Καταπληκτικές ερμηνίες!

Την συστήνω ανεπιφύλακτα και εγώ...:)

Φιλικά Δημήτρης

Το είδα και εγώ.

Απλά καταπληκτική η ταινία και με ανατρεπικό τέλος.

Καταπληκτικές ερμηνίες!

Την συστήνω ανεπιφύλακτα και εγώ...:)

Ακριβώς ;)

Ενταξει γούστα είναι αυτα ALR,αλλα σιγουρα δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου...Με τιποτα :D

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

To Ray το ειδε κανεις?Αξιζει?

Να αναφέρω μερικά συμπτώματα που έπαθα κατά την διάρκεια της ταινίας:

σήκωμα τρίχας, συγκίνηση και κανά δάκρυ, χαίδεμα στα αυτιά απο υπέροχη μουσική, μεγάλη εντύπωση για την ερμηνεία του Foxx με αποτέλεσμα να δω την ταινία 3 φορές.

Τα λόγια πιστεύω είναι περιττά. ’σε την μουσική να σε ταξιδέψει.

Namaste!

Να αναφέρω μερικά συμπτώματα που έπαθα κατά την διάρκεια της ταινίας:

σήκωμα τρίχας, συγκίνηση και κανά δάκρυ, χαίδεμα στα αυτιά απο υπέροχη μουσική, μεγάλη εντύπωση για την ερμηνεία του Foxx με αποτέλεσμα να δω την ταινία 3 φορές.

Τα λόγια πιστεύω είναι περιττά. ’σε την μουσική να σε ταξιδέψει.

Ontos foberi tainia kai ekpliktiki ermineia apo ton foxx.Me kourase ligo i sistimatiki kai sinexis enalagi sinaisthimaton alla kata ta alla sou edine tin entiposi oti o skinothetis eixe na deiksei iliko gia ales 3is ores...Xortastiki!

Σκεφτομαι να παω σινεμα σε κανα δυωρο, και εχω χασει επαφη τελευταια. Οποιος εχει τη καλοσυνη ας κοιταξει εδω να μου προτεινει καποια απο αυτες. Αν δεν προλαβει κανεις θα παω στη τυχη :p

Εγω λεω για το Hostage καθως παιζει και ο Bruce Willis

Σκεφτομαι να παω σινεμα σε κανα δυωρο, και εχω χασει επαφη τελευταια. Οποιος εχει τη καλοσυνη ας κοιταξει εδω να μου προτεινει καποια απο αυτες. Αν δεν προλαβει κανεις θα παω στη τυχη :p

Εγω λεω για το Hostage καθως παιζει και ο Bruce Willis

Στη λίστα υπάρχει και το meet the folkers.Αν δεν το έχεις δεί στο συστήνω ανεπιφύλακτα!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Στη λίστα υπάρχει και το meet the folkers.Αν δεν το έχεις δεί στο συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αρχιζει σε 45' και δεν προλαβαινω..Για το Hostage καμια γνωμη? :)

Άμα είναι για Hostage και Bruce Willis :love: έρχομαι πετώντας να το δούμε μαζί.....

Καλά κιόλας βγήκε εκεί? Και το Miss Congeniality 2? Hitch? Αυτό στο προτείνω είναι καλή κομωδία...

πότε θα έρθουν όλα αυτά εδώ? θέλωωωωωωωωω

Namaste!

Ναι και εγω μολις ειδα Bruce Willis.. :happy: Τελικα στο Hostage θα παω,εφυγα θα επανελθω αργα το βραδυ με εντυπωσεις! :)

Παιδια Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η περιπετεια. Πραγματικα δεν εχω δει καλυτερη περιπετεια και πιστεψτε με εχω δει αρκετες καθως ειναι απο τα αγαπημενα μου ειδη ταινιων. :w00t: Ακομα νιωθω μια ανατριχιλα μεσα μου,ενα αγχος απο τη ταινια. Δεν το συζητω ΠΡΕΠΕΙ να τη δειτε.

Μια μικρη περιγραφη :

Ο Willis ειναι μπατσος στο LA και πολυ καλος διαπραγματευτης, γινεται μια μλκια και τον στελνουν στον Καναδα σαν chief ενος μικρου αστυνομικου τμηματος. Εκει εξελεισεται μια απαγωγη και ολη η ταινια ειναι σε αυτη τη περιοχη. Πολλες ανατροπες,πολλες φορες ειπα τι εγινε τωρα ρε μλκ? :blink:

Το ξαναειπα αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ :yahoo:

Παιδια Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η περιπετεια. Πραγματικα δεν εχω δει καλυτερη περιπετεια και πιστεψτε με εχω δει αρκετες καθως ειναι απο τα αγαπημενα μου ειδη ταινιων. :w00t: Ακομα νιωθω μια ανατριχιλα μεσα μου,ενα αγχος απο τη ταινια. Δεν το συζητω ΠΡΕΠΕΙ να τη δειτε.

Μια μικρη περιγραφη :

Ο Willis ειναι μπατσος στο LA και πολυ καλος διαπραγματευτης, γινεται μια μλκια και τον στελνουν στον Καναδα σαν chief ενος μικρου αστυνομικου τμηματος. Εκει εξελεισεται μια απαγωγη και ολη η ταινια ειναι σε αυτη τη περιοχη. Πολλες ανατροπες,πολλες φορες ειπα τι εγινε τωρα ρε μλκ? :blink:

Το ξαναειπα αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ :yahoo:

Aυτός :love: πως ήτανε?:p

Namaste!

Aυτός :love: πως ήτανε?:p

Στην αρχη σαν καλογερος,μετα ξυριστηκε και καταλαβαμε οτι ειναι οντως αυτος :p Α εκανε και κοιλιτσα :w00t: Φοβερος μιλαμε φοβερος!!

Μήπως ξέρει κανείς μια ταινία που λέγεται "Τα παιδιά της χορωδίας";Γιατί θα πάμε μαζί με την καθηγήτρια φιλολογικών να το δούμε και θέλω να ξέρω τι θα υποστώ;

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Nομιζω ειναι γαλλικη,"κουλτουριαρικη" & αρκετα καλη,απ'οσες κριτικες εχω διαβασει...αναφερεται στη σχεση ενος καθηγητη μουσικης με τους μαθητες του,μεσα απο μια χορωδια...η υποθεση εκτυλισσεται λιγο μετα το τελος του Β'Παγκοσμιου...

Nομιζω ειναι γαλλικη,"κουλτουριαρικη" & αρκετα καλη,απ'οσες κριτικες εχω διαβασει...αναφερεται στη σχεση ενος καθηγητη μουσικης με τους μαθητες του,μεσα απο μια χορωδια...η υποθεση εκτυλισσεται λιγο μετα το τελος του Β'Παγκοσμιου...

γαλλική;ωωωωωωωωωωωωχ

θα επιχειρίσω να πάω να την δω και θα σας πω

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

δεν χρειαζεται να δει κανεις το hide & seek, θυσιαστηκα εγω για σας :p

Γιατί μια χαρά εργάκι ήταν. Εμένα μου άρεσε αρκετά. :O

Πριν απο λίγο είδα το man on fire.

Το έργο απλά ήταν απο τις καλλύτερες ταινίες που έχω δει.

Καταπληκτικές οι ερμηνίες των Denzel Washington και Dakota Fanning

Συστήνετε και αυτό :)

Φιλικά Δημήτρης

Μήπως έχει ακούσει κανείς για μια ταινία με τον Γουίλ Σμιθ που θα έβγαινε σε λίγο καιρό;τι πιστευεται;

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Μήπως έχει ακούσει κανείς για μια ταινία με τον Γουίλ Σμιθ που θα έβγαινε σε λίγο καιρό;τι πιστευεται;

Το the hitch? λένε οτι είναι καλή κομεντί :) την παρασκευή βγαίνει στις αίθουσες.