Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτες είδα American Hustle.

Πολύπλοκο, αλλά τρομερές ερμηνείες ειδικά από Christian Bale.

Πρέπει οπωσδήποτε να πάρει Οσκαρ για μένα.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόλις είδα το enders game.

Περίμενα πολλά περισσότερα, πέρασαν δύο ώρες άδικα.

και εγώ πριν λίγες μέρες. παρομοίως. στο τέλος κατάλαβες τι έγινε τελικά; εγώ όχι από όσο νομίζω!

Εμενα μαρεσε το enders game. Ειχε βεβαια το παραμυθακι του αλλα με αποζημιωσε το sci fi του πραγματος
[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ πριν λίγες μέρες. παρομοίως. στο τέλος κατάλαβες τι έγινε τελικά; εγώ όχι από όσο νομίζω!

Δεν ξέρω να βάζω spoilers, οπότε...

Spoiler alert

Ναι, νομίζω κατάλαβα. Είπαν ψέματα στον μικρό και στην ουσία ήταν κανονικός πόλεμος και όχι προσομοίωση. Οι κακοί τελικά, μάλλον ήταν οι άνθρωποι και όχι τα έντομα. Μετά το τέλος του πολέμου και τον παραλίγο αφανισμό τους, ο μικρός αφιέρωσε την ζωή του στο να βρει νεο πλανήτη για τα έντομα.

Μια τρύπα στο νερό δηλαδή.

Εμενα μαρεσε το enders game. Ειχε βεβαια το παραμυθακι του αλλα με αποζημιωσε το sci fi του πραγματος

Επειδή είμαι φανατικός του sci-fi μέχρι αηδίας, ήταν και ο μοναδικός λόγος που δεν το σούταρα μετά το μισάωρο.

Δεν θα το έβλεπα από την αρχή που διάβασα την υπόθεση, αλλά ένα σχόλιο από εδώ με έκανε να το δω.

Δεν ξέρω να βάζω spoilers, οπότε...

Spoiler alert

Ναι, νομίζω κατάλαβα. Είπαν ψέματα στον μικρό και στην ουσία ήταν κανονικός πόλεμος και όχι προσομοίωση. Οι κακοί τελικά, μάλλον ήταν οι άνθρωποι και όχι τα έντομα. Μετά το τέλος του πολέμου και τον παραλίγο αφανισμό τους, ο μικρός αφιέρωσε την ζωή του στο να βρει νεο πλανήτη για τα έντομα.

Μια τρύπα στο νερό δηλαδή.

Επειδή είμαι φανατικός του sci-fi μέχρι αηδίας, ήταν και ο μοναδικός λόγος που δεν το σούταρα μετά το μισάωρο.

Δεν θα το έβλεπα από την αρχή που διάβασα την υπόθεση, αλλά ένα σχόλιο από εδώ με έκανε να το δω.

Η ταινια εχει στρατηγικη φουλ μεσα.

Δεν υπαρχει καλοι και κακοι, ειναι επιβιωση. Ο θανατος σου, η ζωη μου που λεμε.

Θυσιασαν ποσο κοσμο για να πετυχουν τον στοχο τους και να προφυλαξουν τις μελλοντικες γενιες απο επιθεσεις των εντομων, οταν αυτα θα ειχαν ετοιμαστει για πολεμο.

Πολυ ξεκαθαρη λογικη.

Amazon Fire stick 4k max

Θα συμφωνήσω με junglist. Δεν σου έδωσε ξεκάθαρα να καταλάβεις πως είχαν συμβεί τα πράγματα τότε. Ή μάλλον στην αρχή που σου περιγράφει την ιστορία δείχνει τα έντομα ξεκάθαρα ως κακούς ενώ μετά λες ένα "βρε λες;" και εκεί είναι που μου άρεσε. Στο εναλλακτικό story.

ΣΠΟΙΛΕΡ

Το θέμα είναι πώς στο καλό θα βρει πλανήτη για ένα και μοναδικό έντομο; Πώς θα επιβιώσει και θα αναπαραχθεί;

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, έχουμε δει έργα με πολύ περισσότερη στρατηγική από αυτό. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι το καλό είχε. Ακόμη και εκείνες οι ταινίες με τα έντομα που κάναν πόλεμο με τους ανθρώπους, δεν θυμάμαι πως την λέγανε, είχε περισσότερη στρατηγική, δράση και στο κάτω κάτω, ήταν και εκεί όλοι αναλώσιμοι για τον σκοπό που υπηρετούσαν. Soldier κάπως, δεν την θυμάμαι.

Κρεμάστηκε όλη η ανθρωπότητα από ένα προβληματικό παιδάκι για να σωθεί, λες και σιγά τι έκανε!

Και το σημαντικότερο, δεν μπορούσε κανείς μα κανείς σε όλη την ανθρωπότητα (καλά στις ΗΠΑ) να το καταφέρει αυτό. Και μάλιστα τους εκπαίδευαν σε έναν τελείως άκυρο θάλαμο με αστεία όπλα.

Ο κάθε ένας έχει ευτυχώς διαφορετική άποψη για τα ίδια πράγματα. Για μένα, απλά έχασα δύο ώρες από την ζωή μου.

Edited by cb600f

Παιδιά, έχουμε δει έργα με πολύ περισσότερη στρατηγική από αυτό. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι το καλό είχε. Ακόμη και εκείνες οι ταινίες με τα έντομα που κάναν πόλεμο με τους ανθρώπους, δεν θυμάμαι πως την λέγανε, είχε περισσότερη στρατηγική, δράση και στο κάτω κάτω, ήταν και εκεί όλοι αναλώσιμοι για τον σκοπό που υπηρετούσαν. Soldier κάπως, δεν την θυμάμαι.

Mάλλον λες αυτη! http://www.imdb.com/title/tt0120201/

Μεγάλη ταινία και σπλατεριά άμα λάχει! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mάλλον λες αυτη! http://www.imdb.com/title/tt0120201/

Μεγάλη ταινία και σπλατεριά άμα λάχει! :D

Α γεια σου!!! Αν έπρεπε να δω μια από τις δύο ταινίες δεύτερη φορά, το ender s game δεν θα ήταν αυτή.

Edit: μόλις είδα ποιός ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας που είπε ο Konstantinos. Εντάξει, τι να λέμε τώρα.

Edited by cb600f

http://www.imdb.com/title/tt0970179/?ref_=nm_flmg_act_4 To Hugo ήταν καλύτερη από το enders. Πρωταγωνιστεί το ίδιο παιδάκι και ο Kingsley. Δεν έχει τυχαία καλύτερη βαθμολογία :p

Α γεια σου!!! Αν έπρεπε να δω μια από τις δύο ταινίες δεύτερη φορά, το ender s game δεν θα ήταν αυτή.

Edit: μόλις είδα ποιός ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας που είπε ο Konstantinos. Εντάξει, τι να λέμε τώρα.

Καμία σχέση η μια ταινία με την άλλη.

Χωρίς να παρεξηγηθώ μου άρεσε και το starship troopers, καθώς ήταν τρομερό action movie για την εποχή του.

Αλλά μιλάμε για μια ταινία που προοριζόταν για 1 μέρος (άλλο που έβγαλαν άλλες 2 τελείως μάπα) και η οποία είχε και μια ωραία κοπέλα να χαζεύεις με μια ταινία (enders) που στηρίζεται σε βιβλία με 3 μέρη και που δεν είναι καθαρά action ή τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Προφανώς έχει να δείξει πολλά ακόμη σαν υπόθεση.

Amazon Fire stick 4k max

Είδα το Dinosaur Project. Περίεργη ταινία. Καλούλα πλοκή αλλά τίποτα το εξαιρετικό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

καμία κ α λ ή κωμωδία έχει κανείς να προτείνει; κάτι που να γελάς με την ψυχή σου ρε παιδί μου!

Shut up! (Tais Toi) {2003}

http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0310203/

Παει καιρος (πολυς) που την εχω δει, αλλα παραμενει favourite

Shut up! (Tais Toi) {2003}

http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0310203/

Παει καιρος (πολυς) που την εχω δει, αλλα παραμενει favourite

Συμφωνώ! Οι καλύτερες κωμωδίες είναι οι γαλλικές. Μαζί με αυτήν που προτείνει ο φίλος, δες και το "δείπνο ηλιθίων", αν δεν την έχεις δει ήδη.

Εχω δει μια Γαλλική.

Το the untouchables. Δείτε τη. Κοινωνικο με χιουμορ. Αληθινή ιστορία. Την έχω δει 3 φορές

Θοδωρής

Συμφωνώ! Οι καλύτερες κωμωδίες είναι οι γαλλικές. Μαζί με αυτήν που προτείνει ο φίλος, δες και το "δείπνο ηλιθίων", αν δεν την έχεις δει ήδη.

Εχω δει μια Γαλλική.

Το the untouchables. Δείτε τη. Κοινωνικο με χιουμορ. Αληθινή ιστορία. Την έχω δει 3 φορές

Θα προσπαθήσω να τις δω. Αν και τα γαλλικά δεν τα πολυαντέχω.

Είδα το gravity. Ωραία ταινία για να περάσεις την ώρα σου. ΑΛΛΑ

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο συμπρωταγωνιστής έφυγε τόσο νωρίς από την ταινία. Επίσης, στο τέλος που προσγειώθηκε αυτή απότομα στη γη και ήταν λίγο χτυπημένη και μόνη στο πουθενα, νόμιζα ότι θα μας δείξει πώς θα επιβίωνε. Γιατί η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε σε μία ισάξια δύσκολη κατάσταση με αυτή που βρισκόταν πριν. Μόνο που εκεί ο θάνατος αν δεν επιβίωνε, θα ήταν πιο οδυνηρός.

καμία κ α λ ή κωμωδία έχει κανείς να προτείνει; κάτι που να γελάς με την ψυχή σου ρε παιδί μου!

Αμε! Το Blazing Saddles

μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γυριστεί ποτέ :D

Είδα το Thor 2

Πάρα πολύ ωραία, άνετα 8/10

μόλις είδα το "καθρέφτη, καθρεφτάκι μου" (mirror mirror). της δίνω 2/10. χάλια μεταφορά της ιστορίας της Χιονάτης και μια ανύπαρκτη Τζούλια Ρόμπερτς. :down:

Captain Philips. Χμ. Ειλικρινά δε κατάλαβα το θόρυβο γύρω από την ταινία. Αν στο ρόλο του Τομ Χανκς ήταν ένας οποιοδήποτε μεσόκοπος ηθοποιός κανεις δε θα ήξερε ούτε τον τίτλο της.

Ειδα last vegas και μου αρεσε αρκετά. Βαθμολογία δεν.μπορω να βαλω αλλα ντε νιρο και φριμαν μου αρεσουν παρα πολυ οποτε μια χαρα εκατσε
Θοδωρής