ALR Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 polloi eipan oti to lady killers den einai h tainia pou aksizei na pas na tin deis cinema.Oso gia ton skylo me ti gata palia kwmodia ontws kalh! To "the collateral" me ton tom cruise omologw oti afou diavasa to story kai katalava oti prokeitai gia mia tainia 120' h opoia ekselisetai se mia nixta..den enthousiastika..parolauta otan to eida sto cinema logw kapoiwn sigiriwn,kataenthousiastika!H tainia einai koryfh kai o tom rocks! :cool: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Σωστος φιλε.Το εχουμε ξαναπει το collateral ειναι απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας και ο θωμας δινει ΡΕΣΙΤΑΛ ερμηνειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 7 Νοέ. 2004 , 11:01) Thanx Freak θα περιμένω με αγωνία ;) :) μέτρια...δεν ενθουσιάστηκα ιδιαιτερα...τουλάχιστον έχει καλές ερμηνείες Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 To LADYKILLERS ειναι με διαφορα η καλυτερη κωμωδια της χρονιας!Γελουσα κυριολεκτικα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο.Οχι μονο η ερμηνεια του tom hanks αλλα και των υπολοιπων μελων της συμμοριας ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ και πολυ δουλεμενες.Φοβερη ταινια..δειτε το με κλειστα τα ματια και αν δε σας αρεσει θα σας στειλω τα λεφτα σας με courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 a egw eimai polu duskolh sto thema kwmwdia.gelaw polu duskola...to ladykillers mou arese polu kai to eida giati eimai fan twn Koen. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 eida to BIRTH. moufaaaaaaa!! perimenete na erthei se dvd den axizei gia cinema! tromera argh tainia kai o erwtas ths Nicole Kidman me to 10xrono mono gelio sou prokalei.genika den arese... Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Eχθές είδα κι εγώ το Birth και περίμενα να είναι αξιόλογο.... Τζάμπα τα λεφτάκια μας.... :mad: . Ημασταν 10 άτομα σε όλη την αίθουσα και το μόνο που κάναμε ήταν να σχολιάζουμε πόσο χάλια ήταν η ταινία..... Σε ξεγελάει πολύ το σενάριο και περιμένεις να δείς κάτι ωραίο αλλά το αποτέλεσμα ..... πατάτα...... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Άυριο θα πάω να δω το Allien vs Predator. Ξέρει κανείς τίποτα?? Καλό είναι?? Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos (12 Νοέ. 2004 , 15:14) Άυριο θα πάω να δω το Allien vs Predator. Ξέρει κανείς τίποτα?? Καλό είναι?? Το ειδα σημερα,δεν ειναι ασχημο,αλλα ουτε και τιποτα το φοβερο...σιγουρα θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο...αν δεν εισαι φαν θα το βρεις αδιαφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Εγώ το είδα την Κυριακή σε Avant Premier. Είμαι πάρ απολύ μεγάλος φάν και μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα. Το σενάριο δεν προσφερει πολλές επιλογές στον σκηνοθέτη. Σίγουρα αυτός μας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί. Έχει καταφέρει να αποφύγει τις παγίδες που δημιουργούνται απο τέτοιου είδους ταινίες. Η δράση είανι μετρημένη αλλά όταν αρχίσει, η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη. Η κορυφαία σκηνή της ταινίας για μένα, είναι η πρώτη καταπληκτικότατη μονομαχία μεταξύ ενός άλιεν με έναν κυνηγό. Περιττό να σας πω ποιός βγήκε νικητής. Φοβερή ταινία. Αξίζει να την δείτε. Αλλά μόνο αν είστε σωστά προετοιμασμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Το forgotten-raizing helen-bad education λεει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Παιδια να πατε να δειτε την εμμονη ο π ο σ δ η π ο τ ε !! Ειναι τελειο εργο !! Αυτη που δεν μου αρεσε καθολου ηταν η γεννηση!! http://www.my-smileys.de/smileys2/crazy.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Mετριο το alien vs predator αλλα γενικα αξιζει να το δεις σινεμα.Την επομενη εβδομαδα ερχεται καμια καλη ταινια? Παντος το trailer του μεγαλου αλεξανδρου ειναι πολυ πατριωτικο!Μακαρι και η ταινια να μην ειναι του στυλ troi αλλα πιο επικο οπως ο μονομαχος.Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΜΑΕΙ......... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 exei mousiki VAGELIS i tainia alexander???????????????? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Ναι και λενε οτι εχει χρησιμοποιησει αρχαιοελληνικα μουσικα οργανα που λιγει ξερουν να τα χειριζονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Kατι απο τα παλια. Ειδα το πρωτο και απ οτι λενε το καλυτερο της σειρας το HALOWEEN! Συγνωμη αν απογοητευσω τους φανατικους αλλα το θεωρω ψιλοπατατα.Αραγε γιατι θεωρειτε απο τα πρωτοπορα στον τομεα του ψυχολογικου τρομου?Μηπως αν το εβλεπα πριν 20χρονια ισως δεν ξενερωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Kαλή μούφα και το Ladykillers. Καλά τα κοστούμια, καλή η σκηνοθεσία, καλή η ηθοποιία αλλά άμα η ταινία δεν έχει στορι είναι μέτρια. Την πρώτη ώρα ήταν τελείως βαρετή. Το τελευταίο μισάωρο έφτιαξε και εκλεισε κάπως ευχάριστα... Μόνο για DVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (13 Νοέ. 2004 , 04:13) Εγώ το είδα την Κυριακή σε Avant Premier. Είμαι πάρ απολύ μεγάλος φάν και μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα. Το σενάριο δεν προσφερει πολλές επιλογές στον σκηνοθέτη. Σίγουρα αυτός μας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί. Έχει καταφέρει να αποφύγει τις παγίδες που δημιουργούνται απο τέτοιου είδους ταινίες. Η δράση είανι μετρημένη αλλά όταν αρχίσει, η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη. Η κορυφαία σκηνή της ταινίας για μένα, είναι η πρώτη καταπληκτικότατη μονομαχία μεταξύ ενός άλιεν με έναν κυνηγό. Περιττό να σας πω ποιός βγήκε νικητής. Φοβερή ταινία. Αξίζει να την δείτε. Αλλά μόνο αν είστε σωστά προετοιμασμένοι. Πήγα την είδα κι εγώ σήμερα στο Ρέντη! :cool: :happy: :up: Ωραία ταινία. Πέρασα 2 ευχάριστες ώρες. Σιγά σιγά σε έβαζε στο κλίμα και καταλάβαινες τι γινόταν :rolleyes: Βασικά προς το τέλος ήταν λίγο "κάπως"... Κι εγώ περίμενα τις μάχες για να ανεβάσουμε λίγο ταχύτητα :D Στις τρισδιάστατες απεικονήσεις και με το πέρασμα τους σε πραγματικές σκηνές μου θύμισε λίγο το Matrix... :wacko: Το έπαθε κανένας άλλος αυτό; Όπως επίσης και η γραμματοσειρές των Predator! I think I am still inside the matrix... :lol: υ.γ: Πάντως έτσι όπως τελειώνει αφήνει πολλές υπόνοιες... ;) Γυαλιά καρφιά στην Άπω Ανατολή λέμε!!(άσχετο) :wacko: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Καλα το παγωμα του matrix το εχουν αντιγραψει ολες οι μεταγενεστερες ταινιες δρασης.Ακομα και οι low budget γαλλικες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (16 Νοέ. 2004 , 03:44) Πήγα την είδα κι εγώ σήμερα στο Ρέντη! :cool: :happy: :up: Ωραία ταινία. Πέρασα 2 ευχάριστες ώρες. Σιγά σιγά σε έβαζε στο κλίμα και καταλάβαινες τι γινόταν :rolleyes: Βασικά προς το τέλος ήταν λίγο "κάπως"... Ρε παιδιά και μένα δεν με χάλασε... Είμαι καλά γιατρέ. Βασικά δεν κατάλαβα πως πέρασε το 2ωρο (σχεδόν), άσε που είχαμε λυθεί στα γέλια με τα σχόλια που κάναμε. Όχι εμείς. Κάτι παλικάρια 2 σειρές πιο πάνω. Ούτε κωμωδία να βλέπαμε. Πάντως βλέπεται ανετότατα η ταινιούλα. Δλδ, αν κανένα βράδυ δεν έχετε τι να κάνετε πηγαίνετε και δείτε την. Δεν είναι κανένα αριστούργημα, ούτε η υποκριτική ξεχωρίζει ούτε τπτ. Απλά ντάξει. Ατελειώτο χαβαλέ. Όσο για το τέλος ήταν αρκετά "κάπως", αλλά ΟΚ, κανείς δεν είναι τέλειος. :p Το ερώτημα όμως παραμένει: Ποιος έπαιξε πιο φυσικά τον ρόλο του; Το Alien ή ο Predator; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Το alien.Τον predator τον εκανα πολυ human acting! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Είδα χθες ρε παιδιά τη Γέννηση. Καλά, τι ήθελε να πει ο ποιητής??!!! Δε θα έλεγα ότι μου άρεσε! Οχι, δε μου άρεσε. Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (17 Νοέ. 2004 , 08:56) Είδα χθες ρε παιδιά τη Γέννηση. Καλά, τι ήθελε να πει ο ποιητής??!!! Δε θα έλεγα ότι μου άρεσε! Οχι, δε μου άρεσε. katalaves ti egine? apaisia tainia...olo to cinema gelage me to poso geloia htan eidika se kapoies skhnes(mpaniera) :D Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Ειδα σε πρωτη προβολη το ''ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ'' (Τhe incredibles), καρτουν απο την disney-pixar (toy story, finding nemo κλπ), με super heroes και απιθανα γραφικα! Η ταινια θυμιζει κατι μεταξυ james bond, superman και charlies angels, με μια οικογενεια υπερανθρωπων, που πρεπει να σωσουν τον κοσμο απο εναν παλαβο....θαυμαστη τους, αντιμετωπιζοντας ταυτοχρονα ολα τα καθημερινα προβληματα των κοινων θνητων (αγχος, δουλεια, παιδια, καυγαδες κλπ). Παρολο που ειναι κινουμενα σχεδια και νομιζεις οτι ειναι για....''παιδακια'', σου κεντριζει το ενδιαφερον, εχει αφθονο γελιο (με τους κουβαδες), και γενικως περναει πολυ ευχαριστα η ωρα! Οσοι δεν θελετε να το δειτε στην μεγαλη οθονη, μην παραλειψετε να το δειτε σε dvd. Σιγουρα δεν θα το μετανοιωσετε. Δωστε βαση στις σκηνες με το νησι και τα τοπια και στις σκηνες με το νερο! Δεν θα πιστεψετε οτι ειναι animation. Θα ακουσετε και γνωστες φωνες διασημων ηθοποιων, αλλα αυτη την στιγμη θυμαμαι μονο του Samuel L Jackson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (18 Νοέ. 2004 , 21:56) Ειδα σε πρωτη προβολη το ''ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ'' (Τhe incredibles), καρτουν απο την disney-pixar (toy story, finding nemo κλπ), με super heroes και απιθανα γραφικα! Η ταινια θυμιζει κατι μεταξυ james bond, superman και charlies angels, με μια οικογενεια υπερανθρωπων, που πρεπει να σωσουν τον κοσμο απο εναν παλαβο....θαυμαστη τους, αντιμετωπιζοντας ταυτοχρονα ολα τα καθημερινα προβληματα των κοινων θνητων (αγχος, δουλεια, παιδια, καυγαδες κλπ). Παρολο που ειναι κινουμενα σχεδια και νομιζεις οτι ειναι για....''παιδακια'', σου κεντριζει το ενδιαφερον, εχει αφθονο γελιο (με τους κουβαδες), και γενικως περναει πολυ ευχαριστα η ωρα! Οσοι δεν θελετε να το δειτε στην μεγαλη οθονη, μην παραλειψετε να το δειτε σε dvd. Σιγουρα δεν θα το μετανοιωσετε. Δωστε βαση στις σκηνες με το νησι και τα τοπια και στις σκηνες με το νερο! Δεν θα πιστεψετε οτι ειναι animation. Θα ακουσετε και γνωστες φωνες διασημων ηθοποιων, αλλα αυτη την στιγμη θυμαμαι μονο του Samuel L Jackson. Εμας εδω ερχεται 26 Νοεμβριου... :( Αnyway,ανυπομονω να την δω γιατι απο τα τρεΪλερ μου αρεσε παρα πολυ και τωρα μου κεντρισες ακομα περισσοτερο το ενδιαφερν! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts