Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν ανοίγω την κάμερα κάνει μερικές φορές για 1-2 δευτερόλεπτα σαν να ψάχνει την εστίαση να θολώνει λίγο . Είναι θέμα software ; Το κάνει και σε εσάς παιδιά ;

Edited by chris_amg

Καλησπέρα παιδιά,

μια ερώτηση.~έχει πάρει κανείς θήκη της UAG Magsafe ? Εαν ναι ποια προτεινεται κ τι εντυπωσεις εχετε? αξιζει?

3 ώρες πριν, josuts said:

Καλησπέρα παιδιά,

μια ερώτηση.~έχει πάρει κανείς θήκη της UAG Magsafe ? Εαν ναι ποια προτεινεται κ τι εντυπωσεις εχετε? αξιζει?

Ποια απ’όλες;

23 ώρες πριν, chris_amg said:

Οταν ανοίγω την κάμερα κάνει μερικές φορές για 1-2 δευτερόλεπτα σαν να ψάχνει την εστίαση να θολώνει λίγο . Είναι θέμα software ; Το κάνει και σε εσάς παιδιά ;

Με την τελευταία αναβάθμιση μου το έχει κάνει κ εμένα αρκετές φορές κ πρέπει να κλείσω την εφαρμογή κ να την ανοίξω ξανά γενικά με αυτή την αναβάθμιση μου κάνει κάποια τρεμόπαιγμα α η οθόνη εδώ κ εκει

20 ώρες πριν, josuts said:

Καλησπέρα παιδιά,

Εγώ έχω πάρει αυτή που θα παραθέσω αν κ είναι πολύ καλή με απογοήτευσε ότι ενώ την πρόσεχα το γκρι γύρω γύρω έχει μαυρίσει σε πολλά σημεία λογικά από βάλε βάλε στα παντελόνια κ στις τσέπες κ μάλιστα πολύ γρήγορα 

IMG_9746.png

Είπα να δοκιμάσω τις νέες λειτουργίες του apple intelligent… χώρα Γερμανία κ γλώσσα αγγλικά.

Αυτό που είδα με την 18.4 …..

σου δίνει τη δυνατότητα,  παράλληλα με την Siri να γίνει εγκατάσταση  το ChatGPT….

Η κατηγοριοποίηση στα email … επιτέλους.. ευπρόσδεκτη.

Ίδωμεν  

12 ώρες πριν, dafly7 said:

Με την τελευταία αναβάθμιση μου το έχει κάνει κ εμένα αρκετές φορές κ πρέπει να κλείσω την εφαρμογή κ να την ανοίξω ξανά γενικά με αυτή την αναβάθμιση μου κάνει κάποια τρεμόπαιγμα α η οθόνη εδώ κ εκει

Εγώ έχω πάρει αυτή που θα παραθέσω αν κ είναι πολύ καλή με απογοήτευσε ότι ενώ την πρόσεχα το γκρι γύρω γύρω έχει μαυρίσει σε πολλά σημεία λογικά από βάλε βάλε στα παντελόνια κ στις τσέπες κ μάλιστα πολύ γρήγορα 

IMG_9746.png

μμμμ....να κοιτάξω για κάποια αλλη τησ ίδιας εταιρίας?

2 ώρες πριν, josuts said:

τι λεφτα θες να δωσεις;

iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

6 ώρες πριν, josuts said:

Η προστασία των uag φοβερές το κάνει λίγο γκουμουτσα αλλά κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις 

3 ώρες πριν, arxontas2323 said:

τι λεφτα θες να δωσεις;

περίπου 40-50 ευρώ

7 minutes ago, dafly7 said:

Η προστασία των uag φοβερές το κάνει λίγο γκουμουτσα αλλά κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις 

Για την γκουμουτσα δεν έχω θέμα 🙂

53 minutes ago, josuts said:

περίπου 40-50 ευρώ

Για την γκουμουτσα δεν έχω θέμα 🙂

pitaka ή benks παρε...λεπτες και με πολυ καλο magsafe

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

6 ώρες πριν, arxontas2323 said:

pitaka ή benks παρε...λεπτες και με πολυ καλο magsafe

σε ευχαριστώ Άρχοντα! Θα κοιτάξω κ αυτές!

να ενημερωσω και το forum για οσους ενδιαφερονται... πηρα πισω το iphone 16 pro max.. μου εστειλαν καινουρια συσκευη(οχι κλειστο κουτι) και το model number παραπεμπει σε κινητο αντικαταστασης..ουτε refurbished ουτε καινουριο...αν ειμαι ευχαριστημενος;οχι

θα τα πω αναλυτικα(τι ισχυει και τι δεν ισχυει) και στο επομενο podcast που θα ανεβασω..

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

13 ώρες πριν, arxontas2323 said:

να ενημερωσω και το forum για οσους ενδιαφερονται... πηρα πισω το iphone 16 pro max.. μου εστειλαν καινουρια συσκευη(οχι κλειστο κουτι) και το model number παραπεμπει σε κινητο αντικαταστασης..ουτε refurbished ουτε καινουριο...αν ειμαι ευχαριστημενος;οχι

θα τα πω αναλυτικα(τι ισχυει και τι δεν ισχυει) και στο επομενο podcast που θα ανεβασω..

μακάρι να είναι οκ αυτή τη φορά.

nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950.

Ένα πρόσφατο συγκριτικό για προστασία οθόνης

Έχουμε νέες εταιρείες μέσα στην πεντάδα … με τιμές , από 20€ για ένα ζευγάρι…

Απορία, όταν κάνουμε αποκλεισμό μιας επαφής πως βλέπουμε αν στο διάστημα αυτό μας τηλεφώνησε;

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Πρόσφατα άλλαξα router και από τότε δεν λειτουργεί η ιδιωτική μεταγωγή για το συγκεκριμένο δίκτυο. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει στο router;

IMG_7429.png

10 ώρες πριν, dimtz said:

Απορία, όταν κάνουμε αποκλεισμό μιας επαφής πως βλέπουμε αν στο διάστημα αυτό μας τηλεφώνησε;

Νομίζω δεν φαίνεται 

Βέβαια έχω iOS 17

Nokia 8800 Scirocco

Κακός, απαράδεκτο , φθηνά τηλέφωνα και ειδοποιούνται με μήνυμα ή φαίνεται σαν αναπάντητη 

Edited by dimtz

23 ώρες πριν, dimtz said:

Όταν μπλοκάρεις κάποιον, τον μπλοκάρεις για να μην έχεις καμία επικοινωνία μαζί του.
Ποιός ο λόγος να ψάξεις να δεις πότε επικοινώνησε; Αφού τον μπλόκαρες!!!
Μπλόκ σημαίνει BLOCK. Τέλος.

Πάω παρακάτω:
Αυτό που θέλεις γίνεται με ένα focus στο οποίο θα έχεις ενεργό το do not disturb και θα αφήνεις να περνάνε όλες οι κλήσεις πλήν αυτού που θές να μην σε ενοχλεί.
Έτσι, και δεν θα δέχεσαι την κλήση του (το iPhone θα στέλνει busy tone) και θα φαίνεται στην λίστα κλήσεων όταν σε καλέσει.

7 ώρες πριν, dimtz said:

Κακός, απαράδεκτο , φθηνά τηλέφωνα και ειδοποιούνται με μήνυμα ή φαίνεται σαν αναπάντητη 

Δεν έχει σχέση με το κόστος της συσκευής. Έχει σχέση με το πώς είναι στημένο το κάθε λειτουργικό.
Στα Αμερικάνικα, το Block σημαίνει "μαύρη πέτρα". Αυτό κάνει και το iPhone όταν του ζητάς να μπλοκάρει κάποιον.

Edited by pavlidisc

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

2 ώρες πριν, pavlidisc said:

Πάω παρακάτω:
Αυτό που θέλεις γίνεται με ένα focus στο οποίο θα έχεις ενεργό το do not disturb και θα αφήνεις να περνάνε όλες οι κλήσεις πλήν αυτού που θές να μην σε ενοχλεί.
Έτσι, και δεν θα δέχεσαι την κλήση του (το iPhone θα στέλνει busy tone) και θα φαίνεται στην λίστα κλήσεων όταν σε καλέσει.

Πώς γίνεται αυτό; μπορείς να γράψεις αναλυτικά; 

Galaxy Z fold 5

9 ώρες πριν, Strofigkas said:

Πώς γίνεται αυτό; μπορείς να γράψεις αναλυτικά; 

Πας Ρυθμίσεις - Συγκέντρωση
Επάνω δεξιά πατάς το + για να δημιουργήσεις μια καινούρια.
Όποια και να επιλέξεις μπορείς μετά να την διαμορφώσεις, αλλά εσύ επέλεξε την πρώτη (Προσαρμογή)
Δίνεις ένα όνομα (και ένα εικονίδιο και ένα χρώμα επίσης)
Πατάς επόμενο και στην επόμενη σελίδα πατάς κάτω "Προσαρμογή συγκέντρωσης".

Ανοίγει η συγκέντρωση.
Στην πρώτη καρτέλα (Σίγαση Γνωστοποιήσεων) πατάς "Άτομα"
Επιλέγεις το πρώτο που λέει "σίγαση γνωστοποιήσεων από" και κάτω επιλέγεις ποιους θες να απορρίπτεις (μπορεί να σου έχει ήδη κάποιους...τους ξε-επιλέγεις και προσθέτεις όσους θέλεις).

Με το που θα ενεργοποιήσεις την συγκέντρωση, αυτοί που έβαλες στην λίστα θα παίρνουν busy tone όταν σε καλούν και εσύ θα τους βλέπεις στην λίστα κλήσεων με κόκκινα γράμματα (αφού απορρίφθηκαν).

Υ.Γ
εάν επιλέξεις το "Να επιτρέπονται γνωστοποιήσεις από" τότε θα περνάει η κλήση από όσους έβαλες στην λίστα και όλοι οι υπόλοιποι θα απορρίπτονται. Π.χ μπορεί στο μην ενοχλείτε να θές να απορρίπτονται όλοι πλην από τα παιδιά σου. Βάζεις στην λίστα μόνο τα παιδιά σου...οπότε όταν καλέσουν τα παιδιά σου το iPhone θα ειδοποιήσει κανονικά, ενώ όλοι οι υπόλοιπου θα τρώνε busy tone. 

8 ώρες πριν, pavlidisc said:

Όποια και να επιλέξεις μπορείς μετά να την διαμορφώσεις, αλλά εσύ επέλεξε την πρώτη (Προσαρμογή)

Ανοίγει η συγκέντρωση.
Επιλέγεις το πρώτο που λέει "σίγαση γνωστοποιήσεων από" και κάτω επιλέγεις ποιους θες να απορρίπτεις (μπορεί να σου έχει ήδη κάποιους...τους ξε-επιλέγεις και προσθέτεις όσους θέλεις).

Με το που θα ενεργοποιήσεις την συγκέντρωση, αυτοί που έβαλες στην λίστα θα παίρνουν busy tone όταν σε καλούν και εσύ θα τους βλέπεις στην λίστα κλήσεων με κόκκινα γράμματα (αφού απορρίφθηκαν).

Υ.Γ
εάν επιλέξεις το "Να επιτρέπονται γνωστοποιήσεις από" τότε θα περνάει η κλήση από όσους έβαλες στην λίστα και όλοι οι υπόλοιποι θα απορρίπτονται. Π.χ μπορεί στο μην ενοχλείτε να θές να απορρίπτονται όλοι πλην από τα παιδιά σου. Βάζεις στην λίστα μόνο τα παιδιά σου...οπότε όταν καλέσουν τα παιδιά σου το iPhone θα ειδοποιήσει κανονικά, ενώ όλοι οι υπόλοιπου θα τρώνε busy tone. 

Μπορω να βαλω μόνο όσους έχω με όνομα περασμένους στις επαφές απ ότι κατάλαβα . αν δεχτω κάποια κλήση από αριθμο(πχ μια εισπρακτικη εταιρία) θα πρέπει να την αποθηκευσω σαν επαφή με όνομα 

Galaxy Z fold 5

14 ώρες πριν, pavlidisc said:

Ανοίγει η συγκέντρωση.

Υ.Γ

Το εχω κανει αλλα δεχομαι κληση κανονικα , τι κανω λαθος; Ακολουθησα τα βηματα κατα γραμμα

edit Το βρηκα ,το ενεργοποιησα αλλα που ειναι η επιλογη σιγαση για παντα; Για μια ωρα βλεπω, μεχρι αυριο πρωι κλπ

edit2 Μαλλον δεν επιλεγω κατι και ειναι για παντα, ωραιος φιλε ,ευχαριστουμε , που το ξετρυπωσες αυτο;  🙂

Edited by dimtz

10 ώρες πριν, dimtz said:

που το ξετρυπωσες αυτο;  🙂

To "Focus" είναι βασικό εργαλείο.
Δεν το ξετρύπωσα δηλαδή...είναι βασικό ατού του iOS.
Εάν το συνδυάσεις με τους αυτοματισμούς του "Shortcuts" κάνεις ότι θες.
Σκάλισέ τα λίγο και θα εκπλαγείς ευχάριστα. 😉