greg2310 Δημ. Κυριακή στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:12 μμ (edited) Παιδιά βοήθεια για επιλογή θήκης σε 16 pro Ψάχνω χρωματιστή σιλικόνης σαν τις γνήσιες με μεγάλο ύψος στις κάμερες και στη οθόνη Όσα έχω παραγγείλει στο νετ αλλά δείχνουν στις φωτογραφίες και άλλα έρχονται καμιά πρόταση; Edited Κυριακή στις 05:15 μμ by greg2310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Κυριακή στις 08:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:24 μμ 3 ώρες πριν, greg2310 said: Παιδιά βοήθεια για επιλογή θήκης σε 16 pro Ψάχνω χρωματιστή σιλικόνης σαν τις γνήσιες με μεγάλο ύψος στις κάμερες και στη οθόνη Όσα έχω παραγγείλει στο νετ αλλά δείχνουν στις φωτογραφίες και άλλα έρχονται καμιά πρόταση; Γιατί δεν παίρνεις γνήσια apple? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. Δευτέρα στις 03:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:29 πμ 7 ώρες πριν, koutsis said: Γιατί δεν παίρνεις γνήσια apple? Γιατί δε ξέρω κ εκεί το ύψος το χείλους προστασίας σε κάμερες κ οθόνη Δε θέλω να είναι οριακό σαν τις Spigen ,λίγο παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. Τρίτη στις 09:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:40 μμ Σήμερα ολοκλήρωσα σχεδόν αυτά που ήθελα να πάρω από apple πήρα και το Apple Watch 9 45 σε σούπερ τιμή από Γερμανό καλύτερο από se σ ολα σημερα unboxing και από αύριο ξεζουμισμα καλό ξημέρωμα σε όλους On 20/1/2025 at 5:29 ΠΜ, greg2310 said: Γιατί δε ξέρω κ εκεί το ύψος το χείλους προστασίας σε κάμερες κ οθόνη Δε θέλω να είναι οριακό σαν τις Spigen ,λίγο παραπανω Εγώ έβαλα την γνήσια και έβαλα και έξτρα προστασία στους φακούς όλα καλά μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 15 ώρες πριν, valantis_8 said: Σήμερα ολοκλήρωσα σχεδόν αυτά που ήθελα να πάρω από apple πήρα και το Apple Watch 9 45 σε σούπερ τιμή από Γερμανό καλύτερο από se σ ολα σημερα unboxing και από αύριο ξεζουμισμα καλό ξημέρωμα σε όλους Εγώ έβαλα την γνήσια και έβαλα και έξτρα προστασία στους φακούς όλα καλά μέχρι στιγμής Τι λέει η γνήσια από δακτυλιές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs16 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Θηκες συλικονης μαλακες φουλ προστατεουν το iphone 16 pro max? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts