Strofigkas Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Είναι μόνο στις beta εκδόσεις όπως αναφέρθηκε δεν ξέρω αν το πρόσεξες Την beta έχω και εγω αλλά δεν το βγαζει 1 ώρα πριν, dgeorge4 said: Στις σαλάτες 🙂 Καλή σου ορεξη 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 3 ώρες πριν, Strofigkas said: Την beta έχω και εγω αλλά δεν το βγαζει Έχεις COSMOTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 4 ώρες πριν, motoboots said: Έχεις COSMOTE? Όχι.vodafone εχω Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 (edited) Με την χθεσινή προσθήκη της beta 2 , διορθώθηκε το μικρό lag στην αφετηρία κ το app NBG.. …. Στις πρώτες ημέρες πρέπει να έκανε κ το γνωστό καλιμπρα στην μπαταρία της συσκευής… φαίνεται ότι είναι πανέτοιμη η νέα συσκευή κ το λειτουργικό για τις 9 Σεπτεμβρίου… όπως κ πέρσι με το 16 , την ίδια ακριβώς ημερομηνία!!! .. να αναμένουμε πολλές καινοτομίες κ νέα χαρακτηριστικά …🙃 Edited August 9, 2025 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 On 9/8/2025 at 8:50 ΠΜ, xabos said: Με την χθεσινή προσθήκη της beta 2 , διορθώθηκε το μικρό lag στην αφετηρία κ το app NBG.. …. Στις πρώτες ημέρες πρέπει να έκανε κ το γνωστό καλιμπρα στην μπαταρία της συσκευής… φαίνεται ότι είναι πανέτοιμη η νέα συσκευή κ το λειτουργικό για τις 9 Σεπτεμβρίου… όπως κ πέρσι με το 16 , την ίδια ακριβώς ημερομηνία!!! .. να αναμένουμε πολλές καινοτομίες κ νέα χαρακτηριστικά …🙃 Eurobank business και εθνική business δουλεύουν; Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 Η εθνική διόρθωσε μετά την χθεσινή αναβάθμιση που έκανε στο App Store…. πρόκειται για εφαρμογή γραμμένη από την αρχή .. Να μας πουν κ αυτοί που έχουν Eurobank , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 17 ώρες πριν, xabos said: Η εθνική διόρθωσε μετά την χθεσινή αναβάθμιση που έκανε στο App Store…. πρόκειται για εφαρμογή γραμμένη από την αρχή .. Να μας πουν κ αυτοί που έχουν Eurobank , Λειτουργούν ολα...εβαλα την beta 2 και παρατηρώ οτι μου κάνει σπασίματα..δεν τρεχει fluid...το εχεις κ εσυ; Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Εγώ πάντως μέχρι τώρα δύο ώρες την έχω βάλει λειτουργεί απροβλημάτιστα σε 16 pro max Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 (edited) 15 minutes ago, c200amgpacket said: Εγώ πάντως μέχρι τώρα δύο ώρες την έχω βάλει λειτουργεί απροβλημάτιστα σε 16 pro max Δεν σου ζεστενεται; Δεν σου κάνει σπασίματα σε γρήγορες εναλλαγές; Developer ή public beta εβαλες ; Edited August 11, 2025 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Public beta και όλα κομπλέ μέχρι τώρα θα ξανά επανέλθω Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 1 ώρα πριν, c200amgpacket said: Public beta και όλα κομπλέ μέχρι τώρα θα ξανά επανέλθω Όσοι εχετε βάλει την beta public σας βγάζει ότι έχετε ios 26.0 η 26.2? Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 2 minutes ago, Strofigkas said: Όσοι εχετε βάλει την beta public σας βγάζει ότι έχετε ios 26.0 η 26.2? 26.0 λεει εμενα Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 26.0 Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 13 minutes ago, c200amgpacket said: 26.0 Και σε εμένα έτσι . νόμιζα θα το έγραφε αναλυτικά ios 26 public beta 2 πχ αυτή που τρέχει τώρα... Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 (edited) 13 ώρες πριν, arxontas2323 said: Λειτουργούν ολα...εβαλα την beta 2 και παρατηρώ οτι μου κάνει σπασίματα..δεν τρεχει fluid...το εχεις κ εσυ; Κι εμένα κάνει σπασίματα σχεδόν σε κάθε άνοιγμα των περισσότερων apps.. Σκέφτομαι να περάσω την dev beta 6 που βγήκε σήμερα μπας και στρώσει.. Edited August 11, 2025 by kiriakos_tjet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 32 minutes ago, kiriakos_tjet said: Κι εμένα κάνει σπασίματα σχεδόν σε κάθε άνοιγμα των περισσότερων apps.. Σκέφτομαι να περάσω την dev beta 6 που βγήκε σήμερα μπας και στρώσει.. Αν το κάνεις,πες μου αν ειδες διαφορά Διαβαζω οτι διορθώθηκε η ταχύτητα στην 6η..κατεβαζω πρωτα στ ipad ν δοκιμάσω Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 12 minutes ago, arxontas2323 said: Αν το κάνεις,πες μου αν ειδες διαφορά Διαβαζω οτι διορθώθηκε η ταχύτητα στην 6η..κατεβαζω πρωτα στ ipad ν δοκιμάσω Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά στο iPad τρέχει νερό η public. Κατεβάζω τώρα και ενημερώνω.. 35 minutes ago, arxontas2323 said: Αν το κάνεις,πες μου αν ειδες διαφορά Διαβαζω οτι διορθώθηκε η ταχύτητα στην 6η..κατεβαζω πρωτα στ ipad ν δοκιμάσω Δεν υπάρχει ούτε καν υποψία lag πλέον και μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει και το animation, ο τρόπος με τον οποίον ανοίγουν οι εφαρμογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 1 ώρα πριν, kiriakos_tjet said: Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά στο iPad τρέχει νερό η public. Κατεβάζω τώρα και ενημερώνω.. Δεν υπάρχει ούτε καν υποψία lag πλέον και μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει και το animation, ο τρόπος με τον οποίον ανοίγουν οι εφαρμογές.. Θα συμφωνήσω...την εβαλα και στ macbook..αυτή μάλιστα είναι σωστή έκδοση... Εμενα στο ipad πήγαινε καλύτερα τις τελευταίες μέρες...πρώτες μερα με beta 2 είχε πολλά κολλήματα... Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Μια βοήθεια παιδιά. Στην βιβλιοθήκη στις φωτογραφίες επιλέγω στο φιλτράρισμα να εμφανίζονται όλες οι φώτο εκτός από αυτές που έχω βάλει σε άλμπουμ αλλά μετά από λίγη ώρα η ρύθμιση αυτή χάνεται και τις βγάζει πάλι όλες τις φώτο στην βιβλιοθήκη . πως μπορώ να διατήρησω το φίλτρο; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 (edited) 16 ώρες πριν, Strofigkas said: Μια βοήθεια παιδιά. Στην βιβλιοθήκη στις φωτογραφίες επιλέγω στο φιλτράρισμα να εμφανίζονται όλες οι φώτο εκτός από αυτές που έχω βάλει σε άλμπουμ αλλά μετά από λίγη ώρα η ρύθμιση αυτή χάνεται και τις βγάζει πάλι όλες τις φώτο στην βιβλιοθήκη . πως μπορώ να διατήρησω το φίλτρο; Εννοείς μετά από κάμποσο χρόνο ή άμα βγεις και ξανά μπεις στις φωτό ας πούμε; Έβαλα τώρα το φίλτρο να τσεκάρω.. Άκυρο, επιστρέφει κι εμένα..ελπίζω να είναι bug της beta.. Edited August 14, 2025 by kiriakos_tjet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Βελτιώσεις στο open / close κ το animation στις εφαρμογές με την σημερινή beta … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 11 ώρες πριν, xabos said: Βελτιώσεις στο open / close κ το animation στις εφαρμογές με την σημερινή beta … Θα συμφωνήσω!! Ειναι ακομα καλύτερο πλέον Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Λειτουργεί η εφαρμογή της eurobank στο iOS 26 στην τελευταία beta? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 1 hour ago, eleco said: Λειτουργεί η εφαρμογή της eurobank στο iOS 26 στην τελευταία beta? Ναι κανονικά Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 Έχετε να προτείνετε καμια καλή εφαρμογή για φώτο γιατί αυτό το πράγμα να υπάρχουν διπλές οι φώτο και στην βιβλιοθήκη και στα αλμπουμ και να μην μπορείς να βάλεις φίλτρο στην βιβλιοθήκη να μην εμφανίζονται όσες φώτο έχεις σε άλμπουμ δεν παλεύεται; 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts