arxontas2323 Δημ. Σάββατο στις 01:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:28 μμ 1 hour ago, tolisrx8 said: Παιδιά προσφτα αγορασα την θηκη Spigen Ultra Hybrid T MagSafe Back Cover https://www.skroutz.gr/s/56920908/Spigen-Ultra-Hybrid-T-MagSafe-Back-Cover-Mayro-iPhone-16-Pro-ACS08514.html και το τζαμακι https://www.skroutz.gr/s/56090757/Ringke-Tempered-Glass-Mayro-iPhone-16-Pro.html Το τζαμακι ενω έχει τοποθετηθεί τέλεια, δυστυχως στις πανω γωνιες εχει αέρα. Οσο και εαν προσπαθησα(ακομη και χωρις θηκη),με το που πιεστει στην τσέπη,βαζει αερα με το παραμικρο.Με μια μικρη αναζητηση στο reddit,ακομη και στο επισημο site της Rinke υπαρχει προβλημα με το παρακατω τζαμακι. https://www.ringkestore.com/products/iphone-16-pro-screen-protector-easy-slide-tempered-glass Δυστυχως εαν ειχα προσεξει το παρακατω review ,θα απεφευγα την αγορα... Customer Reviews I ordered this product along with two cases for my iPhone 16 Pro. After installing the glass, I installed my new Ringke case. The glass immediatly began to pull away from the screen. I tried the second screen protector, and had the same issue. I called customer service and was told that I could only return the screen protectors of they hadn't been used. The US distributor of this product doesn't stand behind Ringke products. DON'T BUY THIS PRODUCT. επικοινωνησα με το καταστημα(mobilecenter) και μου ειπαν οτι πιθανον φταιει η θηκη και οτι δεν γινεται αντικατασταση,αλλα βλεπω γενικως οτι υπαρχει θεμα με το συγκεκριμενο τζαμακι ... Δυστυχως δεν πηγα σε spigen γιατι εχουν και αυτα αρκετα θεματα ...(αν και περυσι σε μη ποιοτικο spigen γυαλι που ειχα βαλει ,το καταστημα δεχτηκε αμεσως αντικατασταση(spaceboy,οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες)) Τωρα σε τι να παω? Να παω σε spigen που υποτιθετε οτι δεν θα εχω προβλημα ή να βαλω κατι αλλο (δυστυχως εχω διαβασει οτι αυτο με τον αερα στις γωνιες συμβαινει απομη και με τα spigen,toras κ.τ.λ) 2 ειναι οι επιλογές...το flolab το καινούριο και το belkin ultraglass 2 που στο περνάνε και στην isystem και είναι το πιο λεπτό τζάμι... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Σάββατο στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:55 μμ Η Flolab νομίζω έχει βγάλει και πιο νέο από το 0.7 ; Μου είχε έρθει ένα email αλλά δεν έδωσα και πολλή σημασία… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. Κυριακή στις 05:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:28 πμ (edited) Υπομονή λίγο με το καιρό ακόμα. https://browser.geekbench.com/v6/cpu/10419912 Edited Κυριακή στις 05:30 πμ by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. Κυριακή στις 06:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:37 μμ On 8/2/2025 at 3:28 ΜΜ, arxontas2323 said: 2 ειναι οι επιλογές...το flolab το καινούριο και το belkin ultraglass 2 που στο περνάνε και στην isystem και είναι το πιο λεπτό τζάμι... δυστυχως εδω στην επαρχια δεν υπαρχουν πολλες επιλογες.(τα flolab μονο εξωτερικο υπαρχουν?) Αυτο που σκεφτομαι να παω σε μια αλυσιδα π.χ public και να βαλουν ενα PanzerGlass (εαν βεβαια ειναι συμβατο και δεν δημιουργει θεματα..) Μονος μου θέλω να βαζω τζαμακια τα οποια εχουν μηχανισμο dust-free(π.χ το ESR Armorite Tempered Glass),σε καμμια περιπτωση δεν θελω το παραμικρο κοκκο σκονης .... Απο την αλλη μου αρεσουν τα τζαμακια με μαυρο πλαισιο και ας μεγαλωνουν λιγο τα bezels... τωρα ειδα και το Nillkin 2.5D 0.2mm Tempered Glass με στρογγυλεμένες άκρες ... θα κανει αραγες ή μια απο τα ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Παρήγγειλε το flolab, όταν έρθει το βάζεις μόνος σου ακολουθώντας τον οδηγό και θα μπει άψογα. Ετσι θα απολαμβάνεις ό,τι καλύτερο υπάρχει σε tempered glass για τη συσκευή σου. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Τρίτη στις 12:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:33 μμ Ρε παιδιά πως βγαίνει από την παύση;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Τρίτη στις 12:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:37 μμ 3 minutes ago, kiriakos_tjet said: Ρε παιδιά πως βγαίνει από την παύση;;;; Μήπως πρέπει να είσαι σε Wifi? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Τρίτη στις 07:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:57 μμ 7 ώρες πριν, koutsis said: Μήπως πρέπει να είσαι σε Wifi? Το γύρισα σε WiFi και δεν συνέχισε, έκανα επανεκκίνηση και προχώρησε τελικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τρίτη στις 09:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:32 μμ όταν αγοράσουμε ένα πακέτο data πχ από μια esim holafly πως δηλώνουμε να παίρνει τα data από αυτήν και όχι από το πρόγραμμα μας της νόβα; επίσης στις ρυθμίσεις του κινητού πρώτα ενεργοποιουμε την επιλογή για esim η είναι άλλο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν On 8/2/2025 at 12:17 ΜΜ, tolisrx8 said: Παιδιά προσφτα αγορασα την θηκη Spigen Ultra Hybrid T MagSafe Back Cover https://www.skroutz.gr/s/56920908/Spigen-Ultra-Hybrid-T-MagSafe-Back-Cover-Mayro-iPhone-16-Pro-ACS08514.html και το τζαμακι https://www.skroutz.gr/s/56090757/Ringke-Tempered-Glass-Mayro-iPhone-16-Pro.html Το τζαμακι ενω έχει τοποθετηθεί τέλεια, δυστυχως στις πανω γωνιες εχει αέρα. Οσο και εαν προσπαθησα(ακομη και χωρις θηκη),με το που πιεστει στην τσέπη,βαζει αερα με το παραμικρο.Με μια μικρη αναζητηση στο reddit,ακομη και στο επισημο site της Rinke υπαρχει προβλημα με το παρακατω τζαμακι. https://www.ringkestore.com/products/iphone-16-pro-screen-protector-easy-slide-tempered-glass Δυστυχως εαν ειχα προσεξει το παρακατω review ,θα απεφευγα την αγορα... Customer Reviews I ordered this product along with two cases for my iPhone 16 Pro. After installing the glass, I installed my new Ringke case. The glass immediatly began to pull away from the screen. I tried the second screen protector, and had the same issue. I called customer service and was told that I could only return the screen protectors of they hadn't been used. The US distributor of this product doesn't stand behind Ringke products. DON'T BUY THIS PRODUCT. επικοινωνησα με το καταστημα(mobilecenter) και μου ειπαν οτι πιθανον φταιει η θηκη και οτι δεν γινεται αντικατασταση,αλλα βλεπω γενικως οτι υπαρχει θεμα με το συγκεκριμενο τζαμακι ... Δυστυχως δεν πηγα σε spigen γιατι εχουν και αυτα αρκετα θεματα ...(αν και περυσι σε μη ποιοτικο spigen γυαλι που ειχα βαλει ,το καταστημα δεχτηκε αμεσως αντικατασταση(spaceboy,οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες)) Τωρα σε τι να παω? Να παω σε spigen που υποτιθετε οτι δεν θα εχω προβλημα ή να βαλω κατι αλλο (δυστυχως εχω διαβασει οτι αυτο με τον αερα στις γωνιες συμβαινει απομη και με τα spigen,toras κ.τ.λ) Χρόνια χρήστης θηκών και τζαμιών Spigen την πάτησα με το 15 της γυναίκας όταν το τζαμάκι βάζοντας τη θήκη (spigen και τα 2) έπερνε αέρα, θα έτυχε λέω, το ξαναβάζω τα ίδια. Χάλια η όψη του κινητού. Ψάχνοντας το είδα ότι δεν ήμουν ο μοναδικός με το πρόβλήμα πριν πάρω το 16pm ξαναδιαβάζω το ίδιο πρόβλήμα με spigen. Τελικά, κατέληξα σε Τorras τζαμάκι-θήκη για το δικό μου και Torras θήκη συν το εφεδρικό τζαμάκι spigen για τη γυναίκα. Κανένα πρόβλημα και στα 2 κινητά. Αγορά από amazon. Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 7 ώρες πριν, elias74gr said: Χρόνια χρήστης θηκών και τζαμιών Spigen την πάτησα με το 15 της γυναίκας όταν το τζαμάκι βάζοντας τη θήκη (spigen και τα 2) έπερνε αέρα, θα έτυχε λέω, το ξαναβάζω τα ίδια. Χάλια η όψη του κινητού. Ψάχνοντας το είδα ότι δεν ήμουν ο μοναδικός με το πρόβλήμα πριν πάρω το 16pm ξαναδιαβάζω το ίδιο πρόβλήμα με spigen. Τελικά, κατέληξα σε Τorras τζαμάκι-θήκη για το δικό μου και Torras θήκη συν το εφεδρικό τζαμάκι spigen για τη γυναίκα. Κανένα πρόβλημα και στα 2 κινητά. Αγορά από amazon. παντως εγω με spigen και σε 15 και σε 16 κανενα θεμα. αντιθετα με το flolab το κινητο ηταν μονιμα βρωμικο αφου απο τις δαχτυλιες δεν καθαριζε με τιποτα το συγκεκριμενο τζαμι. μηπως εκανες κατι λαθος στην τοποθετηση? βεβαια εγω δεν ειχα θηκες spigen, αλλα τις κλασσικες γνησιες σιλικονης. ομως το περιθωριο απο το τζαμι ηταν αρκετο για οποιαδηποτε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 23 minutes ago, Nikos_Mpl said: παντως εγω με spigen και σε 15 και σε 16 κανενα θεμα. αντιθετα με το flolab το κινητο ηταν μονιμα βρωμικο αφου απο τις δαχτυλιες δεν καθαριζε με τιποτα το συγκεκριμενο τζαμι. μηπως εκανες κατι λαθος στην τοποθετηση? βεβαια εγω δεν ειχα θηκες spigen, αλλα τις κλασσικες γνησιες σιλικονης. ομως το περιθωριο απο το τζαμι ηταν αρκετο για οποιαδηποτε. Καλημέρα Νίκο, η θήκη spigen που είχα για το 14αρι και 12αρι, ήταν μεν εφαρμοστή αλλά όχι πολύ σφιχτή. Δεν είχα θεμα. Το ίδιο και σε 2 samsung τελευταια Στο 15αρι η θήκη ήταν πολύ σφιχτή με αποτέλεσμα να μην υπαρχει καθόλου περιθώριο για το τζάμι, με αποτέλεσμα να το ξεκολάει. ίσως με τζάμι άλλης εταιρείας να μην υπήρχε το πρόβλημα αλλα οκ δε θα κάνω δοκιμές τι μπάινει και τι όχι. Επομένως ξεχνάω απο δω και στο εξής το συνδυασμό spigen θήκης και τζαμιού για iphone. Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 33 minutes ago, elias74gr said: Καλημέρα Νίκο, η θήκη spigen που είχα για το 14αρι και 12αρι, ήταν μεν εφαρμοστή αλλά όχι πολύ σφιχτή. Δεν είχα θεμα. Το ίδιο και σε 2 samsung τελευταια Στο 15αρι η θήκη ήταν πολύ σφιχτή με αποτέλεσμα να μην υπαρχει καθόλου περιθώριο για το τζάμι, με αποτέλεσμα να το ξεκολάει. ίσως με τζάμι άλλης εταιρείας να μην υπήρχε το πρόβλημα αλλα οκ δε θα κάνω δοκιμές τι μπάινει και τι όχι. Επομένως ξεχνάω απο δω και στο εξής το συνδυασμό spigen θήκης και τζαμιού για iphone. αρα μαλλον φταιει η θηκη γιατι το τζαμι ειναι μια χαρα, δηλαδη πιανει οσο πρεπει απο την οθονη. ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο. Εγω παντως με θηκες απο ali, αντιγραφα των γνησιων ή γνησιες ή nillkin κτλ που ειχα δοκιμασει δεν ειχα θεμα με το τζαμι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts