Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, xabos said:

Πρώτα θέλει την υπογραφή της Telecom…😅

Σωστός!!!
👍

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Πείτε και τα νούμερα του Τζόκερ αν θέλετε γιατί λίγο πριν διαβάσω αυτά που γράφετε, ήμουν Viber και ξαφνικά με πέταξε στην αρχική! 😝😂

2 ώρες πριν, sneakysneaky said:

+1000 για το πόσο άθλια εφαρμογή είναι. 

Και γιατί θεωρείται δεδομένο ότι αυτό που περιμένετε θα δουλεύει; 

Nokia 8800 Scirocco

27 minutes ago, Strofigkas said:

Το camera control το δουλεύετε; σας βολεύει; 

Πολύ υποκειμενική η ερώτηση.
Για τον καθένα πιστεύω είναι διαφορετική η απάντηση.

Για μένα (έχω iPhone από 3Gs), το camera control είναι ίσως η πιο άχρηστη προσθήκη που έγινε ποτέ.
Προσωπική άποψη βεβαίως βεβαίως.
Εκεί που πριν 2-3 χρόνια μιλούσαμε για iPhone χωρίς κουμπιά, ξαφνικά τα κουμπιά πολλαπλασιάστηκαν!
Σε λίγο θα μας βάλουν και πενάκι έτσι όπως πάει. 😬

1 hour ago, Tasos19s said:

Και γιατί θεωρείται δεδομένο ότι αυτό που περιμένετε θα δουλεύει; 

Σε Samsung που είχα μία περίοδο, το χρησιμοποιούσα και δούλευε άριστα.
Αρκεί να είχε και ο απέναντι ενεργό το RCS.
Μόνο από Android σε Android όμως.

Άρα όπως καταλαβαίνετε, δεν αρκεί μόνο να έρθει σαν υπηρεσία. Θα πρέπει ο άλλος να ξέρει ότι υπάρχει και να την ενεργοποιήσει. 
Τώρα, ποιος θα αφήσει το Viber (αναντικατάστατο αξεσουάρ εντός Ελλάδος) για το RCS, αυτό είναι άλλο θέμα. 🤐

1 ώρα πριν, pavlidisc said:

Πολύ υποκειμενική η ερώτηση.
Για τον καθένα πιστεύω είναι διαφορετική η απάντηση.

Για μένα (έχω iPhone από 3Gs), το camera control είναι ίσως η πιο άχρηστη προσθήκη που έγινε ποτέ.
Προσωπική άποψη βεβαίως βεβαίως.
Εκεί που πριν 2-3 χρόνια μιλούσαμε για iPhone χωρίς κουμπιά, ξαφνικά τα κουμπιά πολλαπλασιάστηκαν!
Σε λίγο θα μας βάλουν και πενάκι έτσι όπως πάει. 😬

Σε Samsung που είχα μία περίοδο, το χρησιμοποιούσα και δούλευε άριστα.
Αρκεί να είχε και ο απέναντι ενεργό το RCS.
Μόνο από Android σε Android όμως.

Άρα όπως καταλαβαίνετε, δεν αρκεί μόνο να έρθει σαν υπηρεσία. Θα πρέπει ο άλλος να ξέρει ότι υπάρχει και να την ενεργοποιήσει. 
Τώρα, ποιος θα αφήσει το Viber (αναντικατάστατο αξεσουάρ εντός Ελλάδος) για το RCS, αυτό είναι άλλο θέμα. 🤐

Μια χαρά είναι το viber τι έχει δεν ξέρω 

Εγω το χρησιμοποιώ καθημερινά και πολύ 

Nokia 8800 Scirocco

Όταν αρχίσει κ δουλεύει καλά ο νέος τρόπος αποστολής…

πλέον θα σταματήσουν όλες αυτές οι εφαρμογές, κ οι διαφημίσεις τους … 

2 ώρες πριν, xabos said:

Όταν αρχίσει κ δουλεύει καλά ο νέος τρόπος αποστολής…

πλέον θα σταματήσουν όλες αυτές οι εφαρμογές, κ οι διαφημίσεις τους … 

Αυτό και αν είναι είδηση 

Στο viber πάντως δεν έχει διαφημίσεις 

Nokia 8800 Scirocco

9 ώρες πριν, Tasos19s said:

Αυτό και αν είναι είδηση 

Στο viber πάντως δεν έχει διαφημίσεις 

δεν έχει διαφημίσεις;  κι αυτό το είναι; 

IMG_8584.jpeg

ff.jpg

49 minutes ago, koutsis said:

δεν έχει διαφημίσεις;  κι αυτό το είναι; 

IMG_8584.jpeg

Δίκιο έχεις 

Ούτε καν είχα παρατηρήσει 

Nokia 8800 Scirocco

Εν τω μεταξύ όταν πας να την αφαιρέσεις με swipe προς τα αριστερά σου τη λέει κιόλας... 😝

4 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Εν τω μεταξύ όταν πας να την αφαιρέσεις με swipe προς τα αριστερά σου τη λέει κιόλας... 😝

Ναι απλά εγώ για διαφήμιση είχα στο μυαλό μου κάτι καρτέλες μεγάλες που λένε πχ μηχανισμός ενυδρείου ή βαλίτσες μοτοσυκλετας 

αναλογα τι ψάχνεις 

Nokia 8800 Scirocco

2 minutes ago, Tasos19s said:

Ναι απλά εγώ για διαφήμιση είχα στο μυαλό μου κάτι καρτέλες μεγάλες που λένε πχ μηχανισμός ενυδρείου ή βαλίτσες μοτοσυκλετας 

αναλογα τι ψάχνεις 

Απλά αυτοί είναι πιο πονηροί και διαφημίζουν τους εαυτούς τους μέσα στην εφαρμογή τους.

Όλα τα κατανοώ.
Και τις διαφημίσεις, και την σάπια υποστήριξη, και την άθλια εφαρμογή...και όλα.
Δεκτά.
Άμα θες την χρησιμοποιείς, εάν δεν θες δεν την χρησιμοποιείς. Απλά και όμορφα.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να χωνέψω : πώς είναι δυνατόν το Τραπεζικό σύστημα να χρησιμοποιεί εφαρμογή 3ου για να στέλνει κωδικούς επιβεβαίωσης! Αυτό έρχεται από τις ταινίες θρίλερ....ή μήπως από τις κωμωδίες;;;
Το να χρησιμοποιούν την εφαρμογή εταιρείες για την προώθηση των προϊόντων τους...οκ...καταπίνεται.
Αλλά και οι Τράπεζες;
Οι Τράπεζες;;;;;
Αδιανόητο!
Απίστευτο και όμως Ελληνικό!

Edited by pavlidisc

4 minutes ago, pavlidisc said:

Όλα τα κατανοώ.
Και τις διαφημίσεις, και την σάπια υποστήριξη, και την άθλια εφαρμογή...και όλα.
Δεκτά.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να χωνέψω : πώς είναι δυνατόν το Τραπεζικό σύστημα να χρησιμοποιεί εφαρμογή 3ου για να στέλνει κωδικούς επιβεβαίωσης! Αυτό έρχεται από τις ταινίες θρίλερ....ή μήπως από τις κωμωδίες;;;
Το να χρησιμοποιούν την εφαρμογή εταιρείες για την προώθηση των προϊόντων τους...οκ...καταπίνεται.
Αλλά και οι Τράπεζες;
Οι Τράπεζες;;;;;
Αδιανόητο!

Φυσικά το έχω απενεργοποιήσει αυτό .Να μην έχει καμμία δουλειά το viber με κατι τετοια 

10 minutes ago, pavlidisc said:

Αλλά και οι Τράπεζες;
Οι Τράπεζες;;;;;
Αδιανόητο!

Πραγματικά απίστευτο και όμως αληθινό! Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Το έχω πει κι εγω πολλές φορές ότι είναι απαράδεκτο!

Edited by koutsis

ff.jpg

8 minutes ago, pavlos.dr said:

Φυσικά το έχω απενεργοποιήσει αυτό .Να μην έχει καμμία δουλειά το viber με κατι τετοια 

Πως το εκανες γιατι εψαχνα τις ρυθμισεις και δεν εβγαλα ακρη. καποια στιγμη που νομιζα οτι το βρηκα δεν ερχοταν ουτε ΣΜΣ απο τραπεζα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

24 minutes ago, pavlidisc said:

Όλα τα κατανοώ.
Δεκτά.

Αλλά και οι Τράπεζες;
Οι Τράπεζες;;;;;
Αδιανόητο!

Και τι πειράζει που έρχονται εκεί μηνύματα επιβεβαίωσης; 
Ολη η Ελλάδα αυτό χρησιμοποιεί αναγκαστικά και οι εταιρείες πήγαν σε αυτό 

Τραπεζες, εταιρείες κινητής, courier και πολλά αλλά όλα δουλεύουν με viber

Ένας κωδικός έρχεται είτε 4ψηφιος ή παραπάνω. Σιγά το πράγμα 

Δεν νομίζω να τίθεται κανένα ζήτημα ασφαλείας για τις τράπεζες 

Πιο επικίνδυνο είναι να βάλεις μια αγγελία στο my phone στο insomnia στο car και από εκεί να σε πάρουν τηλέφωνο οι απατεώνες και να την πατήσεις παρά οτιδήποτε άλλο 

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Just now, Tasos19s said:

Πιο επικυνδυνο είναι να βάλεις μια αγγελία στο my phone στο insomnia στο car και από εκεί να σε πάρουν τηλέφωνο οι απατεώνες και να την πατήσεις παρά οτιδήποτε άλλο 

Άποψή σου.
Σεβαστή.
Επέτρεψέ μου να διαφωνώ κάθετα.
🙄

1 minute ago, pavlidisc said:

Άποψή σου.
Σεβαστή.
Επέτρεψέ μου να διαφωνώ κάθετα.
🙄

Σαφώς άποψη μου 

Σκεψου τα κλειδιά στο μηχανάκι τα αφήνω πολλές φορές επάνω 

Αυτο 

Nokia 8800 Scirocco

5 minutes ago, Tasos19s said:

Πιο επικυνδυνο είναι να βάλεις μια αγγελία στο my phone στο insomnia στο car και από εκεί να σε πάρουν τηλέφωνο οι απατεώνες και να την πατήσεις παρά οτιδήποτε άλλο 

Αυτο είπαμε κι εμείς, κατάντια της Ελλάδας ! Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν γίνονται αυτά!

Edited by koutsis

ff.jpg

17 minutes ago, Nikos_Mpl said:

Πως το εκανες γιατι εψαχνα τις ρυθμισεις και δεν εβγαλα ακρη. καποια στιγμη που νομιζα οτι το βρηκα δεν ερχοταν ουτε ΣΜΣ απο τραπεζα.

17 minutes ago, Nikos_Mpl said:

Στις ρυθμίσεις της τραπέζης σου

Το Viber είναι άθλιο σε κάθε πτυχή του. Κολλάει, χτυπάει το ringtone κλησης, ενώ έρχεται απλά γραπτό μήνυμα, βάζει διαφημισεις να κερδίσω 5000 € ή iPhone 16 (διαφήμιση του ίδιου του Viber) και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιείται ευρέως στις βαλκανικές χώρες , βόρεια Ευρώπη το ξέρουν μόνο Βαλκάνιοι πολίτες (όπως εγώ 🤣) και χρησιμοποιείται μόνο για επικοινωνία με συγγενείς που αρνούνται να βάλουν WhatsApp ή signal. 

54 minutes ago, Nikos_Mpl said:

Στο Viber για iOS δεν υπάρχει πλέον σχετική επιλογή. Μπορείς όμως σε κάθε μήνυμα από επιχειρήσεις που λαμβάνεις να κάνεις απεγγραφή από την αποστολή μηνυμάτων, ώστε τα επόμενα μηνύματα από τον ίδιο αποστολέα θα φθάνουν ως SMS.

Παιδιά προσφτα αγορασα την θηκη Spigen Ultra Hybrid T MagSafe Back Cover

https://www.skroutz.gr/s/56920908/Spigen-Ultra-Hybrid-T-MagSafe-Back-Cover-Mayro-iPhone-16-Pro-ACS08514.html

και το τζαμακι https://www.skroutz.gr/s/56090757/Ringke-Tempered-Glass-Mayro-iPhone-16-Pro.html

Το τζαμακι ενω έχει τοποθετηθεί τέλεια, δυστυχως στις πανω γωνιες εχει αέρα. Οσο και εαν προσπαθησα(ακομη και χωρις θηκη),με το που πιεστει στην τσέπη,βαζει αερα με το παραμικρο.Με μια μικρη αναζητηση στο reddit,ακομη και στο επισημο site της Rinke υπαρχει προβλημα με το παρακατω τζαμακι.
https://www.ringkestore.com/products/iphone-16-pro-screen-protector-easy-slide-tempered-glass
Δυστυχως εαν ειχα προσεξει το παρακατω review ,θα απεφευγα την αγορα...
Customer Reviews
I ordered this product along with two cases for my iPhone 16 Pro. After installing the glass, I installed my new Ringke case. The glass immediatly began to pull away from the screen. I tried the second screen protector, and had the same issue. I called customer service and was told that I could only return the screen protectors of they hadn't been used. The US distributor of this product doesn't stand behind Ringke products. DON'T BUY THIS PRODUCT.

επικοινωνησα με το καταστημα(mobilecenter) και μου ειπαν οτι πιθανον φταιει η θηκη και οτι δεν γινεται αντικατασταση,αλλα βλεπω γενικως οτι υπαρχει θεμα με το συγκεκριμενο τζαμακι ...

Δυστυχως δεν πηγα σε spigen γιατι εχουν και αυτα αρκετα θεματα ...(αν και περυσι σε μη ποιοτικο spigen γυαλι που ειχα βαλει ,το καταστημα δεχτηκε αμεσως αντικατασταση(spaceboy,οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες))

Τωρα σε τι να παω? Να παω σε spigen που υποτιθετε οτι δεν θα εχω προβλημα ή να βαλω κατι αλλο (δυστυχως εχω διαβασει οτι αυτο με τον αερα στις γωνιες συμβαινει απομη και με τα spigen,toras κ.τ.λ)