sneakysneaky Δημ. Κυριακή στις 08:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:31 πμ 4 minutes ago, Nikos_Mpl said: καλα λεω να παρω ενα iphone 13 σε παλια εκδοση να τελειωνω. η τελευταια απροβληματιστη εμπειρια ηταν με το 13, ναι μεν με ελλειψεις κτλ σε σχεση με ανδροιδ αλλα χωρις bugs δεν εχω χρονο και ορεξη να μπω στη διαδικασια.. απλα καποια στιγμη που θα εχω ορεξη να περασω με καποιο τροπο διαλογους απο viber σε ανδροιδ, θα την κανω για κανα κινεζο και τελος Η εμπειρία μου πάντως όποτε επικοινώνησα με το τσατ ήταν καλή. Μπορεί να έφαγα μισή-μια ώρα, αλλά λύση βρισκόταν. Είναι από τα θετικά της εταιρίας για μένα. Να έχεις πατήσει το action button κατά λάθος και να μπαίνει σε αθόρυβο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Κυριακή στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:13 πμ 48 minutes ago, Nikos_Mpl said: βαζω να παιξει ενα βιντεο, χαμηλωνω ενταση να μην ακουγεται δυνατα, και στη συνεχεια διαπιστωνω οτι δεν ακουω κλησεις, και βρισκω την ενταση του κινητου τερμα κατω, οπως ηταν και η ενταση στο βιντεο, ενω το εχω πολυ δυνατα. και δε χανω μονο κλησεις, χανω και viber μηνυματα κτλ που δεν ακουγεται ο ηχος τους Αν οι ρυθμίσεις σου είναι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ένταση ήχου κλήσης. Μόνο αν πας πάλι στις ρυθμίσεις. Κάτι κάνεις λάθος, ψαξε το... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Κυριακή στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:54 πμ (edited) 43 minutes ago, koutsis said: Αν οι ρυθμίσεις σου είναι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ένταση ήχου κλήσης. Μόνο αν πας πάλι στις ρυθμίσεις. Κάτι κάνεις λάθος, ψαξε το... Νομίζω ότι ο Nikos_Mpl έχει δίκιο. Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ με αυτές τις ρυθμίσεις που δείχνετε. Απλά δεν το κάνει συνέχεια (σε εμένα τουλάχιστον). Έχω πάνω από μήνα να το πάθω. Σε εμένα όμως δεν είναι ενοχλητικό καθώς το έχω μόνιμα αθόρυβο. @Nikos_Mpl δοκίμασε να χαμηλώνεις την ένταση από το control center και όχι από τα κουμπιά. Νομίζω αυτό είναι μια προσωρινή λύση. Ίσως γι'αυτό δεν το ξαναεπαθα. Edited Κυριακή στις 09:58 πμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Κυριακή στις 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:28 πμ 32 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Νομίζω ότι ο Nikos_Mpl έχει δίκιο. Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ με αυτές τις ρυθμίσεις που δείχνετε. Απλά δεν το κάνει συνέχεια (σε εμένα τουλάχιστον). Έχω πάνω από μήνα να το πάθω. Σε εμένα όμως δεν είναι ενοχλητικό καθώς το έχω μόνιμα αθόρυβο. @Nikos_Mpl δοκίμασε να χαμηλώνεις την ένταση από το control center και όχι από τα κουμπιά. Νομίζω αυτό είναι μια προσωρινή λύση. Ίσως γι'αυτό δεν το ξαναεπαθα. Αν είναι κάποιο bug δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα Μόνο υπομονή για αναβάθμιση Λογικη δεν υπάρχει σε αυτά που περιγράφεται άρα είναι bug 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. Κυριακή στις 12:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:27 μμ 3 ώρες πριν, koutsis said: Αν οι ρυθμίσεις σου είναι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ένταση ήχου κλήσης. Μόνο αν πας πάλι στις ρυθμίσεις. Κάτι κάνεις λάθος, ψαξε το... Βλεπω σε αυτη την ρυθμιση το haptics always play.εγω το εχω απενεργοποιημενο.Θα πρεπει να το εχω ενεργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Κυριακή στις 01:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:03 μμ 35 minutes ago, josuts said: Βλεπω σε αυτη την ρυθμιση το haptics always play.εγω το εχω απενεργοποιημενο.Θα πρεπει να το εχω ενεργο? Το haptics είναι η δόνηση. Δεν έχει σχέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. Κυριακή στις 05:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:11 μμ (edited) Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ. 4 iPhone έχουμε (13 - 15 Plus - 15 Pro Max - 16 Pro). Ρώτησα εάν έχουν κάποιο παρόμοιο θέμα και μου είπαν όχι. Όλα με τελευταίο iOS. Ίσως να φταίει κάποιος συνδυασμός ρυθμίσεων που δημιουργεί το πρόβλημα. ? Ίσως να φταίει η εφαρμογή που κάνει την αναπαραγωγή. ? Για να το λύσετε προσωρινά, κατεβάστε κουρτίνα και δεξιά είναι ο ήχος πολυμέσων (προφανώς θα το γνωρίζετε απλά το αναφέρω και εγώ). Υ.Γ Με Apple Music ή μέσω Safari το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει; Edited Κυριακή στις 05:47 μμ by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Κυριακή στις 05:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:29 μμ 17 minutes ago, pavlidisc said: Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ. 4 iPhone έχουμε (13 - 15 Plus - 15 Pro Max - 16 Pro). Ρώτησα εάν έχουν κάποιο παρόμοιο θέμα και μου είπαν όχι. Όλα με τελευταίο iOS. Ίσως να φταίει κάποιος συνδυασμός ρυθμίσεων που δημιουργεί το πρόβλημα. ? Ίσως να φταίει η εφαρμογή που κάνει την αναπαραγωγή. ? Για να το λύσετε προσωρινά, κατεβάστε κουρτίνα και δεξιά είναι ο ήχος πολυμέσων (προφανώς θα το γνωρίζετε απλά το αναφέρω και εγώ). Υ.Γ Με Apple Music ή μέσω Safari το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει; Ναι δεν ξέρω τι παίζει...εμένα σίγουρα γίνεται με ινστα και τικ τοκ γιατί δεν χρησιμοποιώ Apple Music ούτε μέσω Safari βλέπω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. Κυριακή στις 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:16 μμ Εγω εχω πάντα το αθόρυβο ενεργό οπότε δεν ξέρω αν συμβαίνει... καλύτερο πράγμα απο το αθόρυβο δεν έχει.. 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Κυριακή στις 08:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:37 μμ 19 minutes ago, arxontas2323 said: Εγω εχω πάντα το αθόρυβο ενεργό οπότε δεν ξέρω αν συμβαίνει... καλύτερο πράγμα απο το αθόρυβο δεν έχει.. Κι εγώ έτσι Οταν είχα το ρολόι έκανε δόνηση εκείνο και δεν χρειαζόμουν ήχους Τώρα έχω ένα άλλο φτηνό ρολόι το οποίο έχω μόνο οι κλήσεις να ειδοποιούμε τίποτα άλλο Θα το στείλω κι αυτό όμως να μην έχω τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Κυριακή στις 09:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:48 μμ Προσωπικά, το καλύτερο είναι αθόρυβο-αδονητο! Διαφορετικά μου ταράζεται το νευρικό σύστημα 😝 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts