chocbhed_6630 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου το δικτυο ηλεκτροδοτησης ειναι στα 50Hz, ειναι λογικο οποιαδηποτε καταγραφη σε framerate διαφορετικο απο αυτη την συχνοτητα η τα πολλαπλασια της να εμφανιζεται με flickering 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου On 25/1/2025 at 11:03 ΠΜ, kiriakos_tjet said: Το δοκίμασα, δεν μου κάνει κάτι.. 20 ώρες πριν, valantis_8 said: Αυτό που τράβηξα είναι 4k στα 120 στα 100 δεν το κάνει επίσης μέρα έξω στα 120 τραβάει μια χαρά IMG_0099.mov IMG_0099.mov ειναι θεμα λαμπας. οι συγχρονες LED δεν εχουν σταθερο φως αλλα αναβοσβηνουν σε πολυ γρηγορο ρυθμο οποτε οταν βαζεις 120 καρε το βλεπεις. γιαυτο και σε νεα αυτοκινητα αν τραβας βιντεο βλεπεις τα μπροστινα led κυριως να αναβοσβηνουν. 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Με την 18.4 θα δώσουν την ΑΙ στην Ευρώπη… αυτό είχε ειπωθεί στην αρχή με την κυκλοφορία της συσκευής… λογικά αύριο θα βγει η 18.3.. οπότε θέλουμε περίπου ένα μήνα ακόμη … Έχουμε κάτι νεότερο…!!!! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Γενικά χρησιμοποιεί κάποιος AI στην καθημερινότητα; δεν το έψαξα ιδιαίτερα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, xabos said: Με την 18.4 θα δώσουν την ΑΙ στην Ευρώπη… αυτό είχε ειπωθεί στην αρχή με την κυκλοφορία της συσκευής… λογικά αύριο θα βγει η 18.3.. οπότε θέλουμε περίπου ένα μήνα ακόμη … Έχουμε κάτι νεότερο…!!!! Ειχαν πει απριλιο οποτε εκει θα βγει κι ολας 8 ώρες πριν, valantis_8 said: Γενικά χρησιμοποιεί κάποιος AI στην καθημερινότητα; δεν το έψαξα ιδιαίτερα ακόμα η apple ειναι πολυ πισω ακομα στο ai σε σχεση με την samsung...εχει καποια πραγματακια αλλα θελει ακομα δρομο 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. Τρίτη στις 09:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:58 μμ Βγήκε και αναβάθμιση για Apple Watch σήμερα για όποιους έχουν ή 11.3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. Τετάρτη στις 10:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:27 πμ 12 ώρες πριν, valantis_8 said: Βγήκε και αναβάθμιση για Apple Watch σήμερα για όποιους έχουν ή 11.3 Εμενα δευτερα μου την εκανε εγκατασταση μαζι με του κινητου 1 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Τετάρτη στις 04:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:15 μμ (edited) Βλέπω διάφορα συγκριτικά βίντεο στο YouTube, ….έχουν την οθόνη του 16 pro max μαζί με την νεότερη του s25 ultra… Την υπέροχη στην reflective ιδιότητα την περίμενα …. αλλά , τόση διαφορά υπέρ της Samsung σε παρακολούθηση υπό γωνία … δεν το φανταζόμουν… το iPhone υπό γωνία δείχνει γκρι εκεί που έπρεπε να είναι μαύρο .. τα χρώματα είναι πιο ξεπλυμένα.. η απόδοση σε φωτεινότητα είναι πάνω κάτω .. μια από τα ίδια . Τα 2600 nits πού ανακοίνωσε η Samsung είναι μόνο ένα νούμερο.. που στην πράξη δεν επαληθεύτηκε. πρέπει να απαντήσει γρήγορα η apple , στην επόμενη συσκευή της ..🤔 Edited Πέμπτη στις 07:40 μμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Τετάρτη στις 07:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:07 μμ 2 ώρες πριν, xabos said: Βλέπω διάφορα συγκριτικά βίντεο στο YouTube, ….έχουν την οθόνη του 16 pro max μαζί με την νεότερη του s25 ultra… Την υπέροχη στην reflective ιδιότητα την περίμενα …. αλλά , τόση διαφορά υπέρ της Samsung σε παρακολούθηση υπό γωνία … δεν το φανταζόμουν… το iPhone υπό γωνία δείχνει γκρι εκεί που έπρεπε να είναι μαύρο .. τα χρώματα είναι πιο ξεπλυμένα.. η απόδοση σε φωτεινότητα είναι πάνω κάτω .. μια από τα ίδια . Τα 2600 nits πού ανακοίνωσε η Samsung είναι μόνο ένα νούμερο.. που στην πράξη δεν επαληθεύτηκε. πρέπει να απαντήσει γρήγορα η apple , στην επόμενη συσκευή της ..🤔 6 μήνες διαφορά έχουν τα κινητά μεταξύ τους και οι οθόνες συνήθως είναι Samsung και στις δυο συσκευές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. Πέμπτη στις 07:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:28 πμ 12 ώρες πριν, Tasos19s said: 6 μήνες διαφορά έχουν τα κινητά μεταξύ τους και οι οθόνες συνήθως είναι Samsung και στις δυο συσκευές σεπτεμβριο με γεναρη δεν το λες 6 μηνες...οπως και να εχει , σε 8 μηνες θα δουμε τι θα βγαλει η apple Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. Παρασκευή στις 10:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:40 μμ Νομίζω ότι με την 18.3 έχω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας δεύτερη μέρα τώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Σάββατο στις 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:01 πμ παιδες εχω 2 θεματα εδω και καιρο και δε βγαζω ακρη. 1ον χρησιμοποιω πληκτρολογιο το microsoft swiftkey το οποιο ομως καποιες φορες δειχνει να υπολειτουργει, δηλαδη παταω γραμματα και δεν προτεινει καμια λεξη ή τελος παντων δειχνει να δυσλειτουργει. αν κλεισω και ανοιξω παλι δειχνει να φτιαχνει. ειδικα στην προβλεψη λεξεων χαλαει. Ομοιως πολλες φορες γυρναει στης apple το πληκτρολογιο και αν βγω και ξανα μπω ανοιγει το Microsoft. Υπαρχει τροπος να διορθωνονται αυτα? Σε samsung που χρονια τωρα δουλευω το πληκτρολογιο της sony, δεν ειχα ποτε κανενα θεμα, εδω ολο προβληματα ειδικα στο σχηματισμο λεξεων που ωρες ωρες ειναι για κλωτσιες. 2ον οταν ανοιγω ενα βιντεο πχ στα social, και χαμηλωνω ενταση, τοτε χαμηλωνει και του κινητου με αποτελεσμα να το ξεχναω χαμηλα και να χανω κλησεις παρολο οτι εχω και ρολοι καθως καμια φορα δε χτυπαει ή αν ειναι μικρης διαρκειας δεν ερχονται, δεν ξερω. Υπαρχει τροπος να διαχωριζονται οι ηχοι? εχω την αισθηση οτι αναλογα τι βλεπω ή την πηγη που το βλεπω αλλοτε διαχωριζει ηχους αλλοτε οχι αλλα δεν ξερω ποτε το κανει. σημασια εχει οτι πολλες φορες μου εχει μεινει το κινητο πολυ χαμηλα στην ενταση και χανω μηνυματα και κλησεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. Σάββατο στις 12:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:35 μμ 1 ώρα πριν, Nikos_Mpl said: παιδες εχω 2 θεματα εδω και καιρο και δε βγαζω ακρη. 1ον χρησιμοποιω πληκτρολογιο το microsoft swiftkey το οποιο ομως καποιες φορες δειχνει να υπολειτουργει, δηλαδη παταω γραμματα και δεν προτεινει καμια λεξη ή τελος παντων δειχνει να δυσλειτουργει. αν κλεισω και ανοιξω παλι δειχνει να φτιαχνει. ειδικα στην προβλεψη λεξεων χαλαει. Ομοιως πολλες φορες γυρναει στης apple το πληκτρολογιο και αν βγω και ξανα μπω ανοιγει το Microsoft. Υπαρχει τροπος να διορθωνονται αυτα? Σε samsung που χρονια τωρα δουλευω το πληκτρολογιο της sony, δεν ειχα ποτε κανενα θεμα, εδω ολο προβληματα ειδικα στο σχηματισμο λεξεων που ωρες ωρες ειναι για κλωτσιες. 2ον οταν ανοιγω ενα βιντεο πχ στα social, και χαμηλωνω ενταση, τοτε χαμηλωνει και του κινητου με αποτελεσμα να το ξεχναω χαμηλα και να χανω κλησεις παρολο οτι εχω και ρολοι καθως καμια φορα δε χτυπαει ή αν ειναι μικρης διαρκειας δεν ερχονται, δεν ξερω. Υπαρχει τροπος να διαχωριζονται οι ηχοι? εχω την αισθηση οτι αναλογα τι βλεπω ή την πηγη που το βλεπω αλλοτε διαχωριζει ηχους αλλοτε οχι αλλα δεν ξερω ποτε το κανει. σημασια εχει οτι πολλες φορες μου εχει μεινει το κινητο πολυ χαμηλα στην ενταση και χανω μηνυματα και κλησεις. αυτο με τον ηχο στις κλησεις το εχω παθει κ εγω.Αν δω βιντεο κ το χαμηλωσω μετα ειναι χαμηλα κ κληση με αποτελεσμα να χασω τις κλησεις κ να μου την πουνε κ απο πανε γιατι δεν απαντησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. Σάββατο στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:16 μμ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Σάββατο στις 02:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:16 μμ 1 ώρα πριν, josuts said: αυτο με τον ηχο στις κλησεις το εχω παθει κ εγω.Αν δω βιντεο κ το χαμηλωσω μετα ειναι χαμηλα κ κληση με αποτελεσμα να χασω τις κλησεις κ να μου την πουνε κ απο πανε γιατι δεν απαντησα Κλείσε την επιλογή Αλλαγη με κουμπιά Οπως ειπώθηκε από πάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Σάββατο στις 04:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:53 μμ (edited) Ναι...η αλήθεια είναι ότι το έχω πάθει κι εγώ αυτό με τον ήχο και ενώ το έχω απενεργοποιημένο όπως φαίνεται στην εικόνα, πάλι το κάνει. Μάλλον είναι bug... Επίσης και αυτό με το πληκτρολόγιο...αρκετές φορές αλλάζει σε αυτό της apple. Χρησιμοποιώ gboard Edited Σάββατο στις 04:54 μμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. Σάββατο στις 05:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:16 μμ Μήπως το πατάτε πριν ξεκινήσει η αναπαραγωγή; Γιατί για να δουλέψει σωστά, πρέπει πρώτα να ξανικήσει η αναπαραγωγή και μετά να αυξομειώσεις την ένταση. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Σάββατο στις 10:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:33 μμ 9 ώρες πριν, josuts said: αυτο με τον ηχο στις κλησεις το εχω παθει κ εγω.Αν δω βιντεο κ το χαμηλωσω μετα ειναι χαμηλα κ κληση με αποτελεσμα να χασω τις κλησεις κ να μου την πουνε κ απο πανε γιατι δεν απαντησα εγω το παθαινω συνεχεια και χανω πολλες κλησεις. 8 ώρες πριν, Tasos19s said: Κλείσε την επιλογή Αλλαγη με κουμπιά Οπως ειπώθηκε από πάνω κλειστη την εχω 5 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Ναι...η αλήθεια είναι ότι το έχω πάθει κι εγώ αυτό με τον ήχο και ενώ το έχω απενεργοποιημένο όπως φαίνεται στην εικόνα, πάλι το κάνει. Μάλλον είναι bug... Επίσης και αυτό με το πληκτρολόγιο...αρκετές φορές αλλάζει σε αυτό της apple. Χρησιμοποιώ gboard το θεμα ειναι οτι εκτος οτι μου αλλαζει πληκτρολογιο, ακομα και με της microsoft παρατηρω προβληματα και κανει το γραψιμο δυσκολο. Κανονικα μολις πατησεις 2-3-4 γραμματα εχει βρει τη λεξη, ειδικα σε προτασεις.. τελευταια φτανω στο τελευταιο γραμμα και δεν βγαζει σωστη προταση στις λεξεις που προτεινει.. 5 ώρες πριν, pavlidisc said: Μήπως το πατάτε πριν ξεκινήσει η αναπαραγωγή; Γιατί για να δουλέψει σωστά, πρέπει πρώτα να ξανικήσει η αναπαραγωγή και μετά να αυξομειώσεις την ένταση. αν ηταν ετσι δε θα χαμηλωνε το βιντεο..παρολα αυτα οχι, αφου ξεκινησει το βιντεο να παιζει το κανω και μετα βρισκω και 5 αναπαντητες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Χθες στς 05:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:24 πμ 6 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: εγω το παθαινω συνεχεια και χανω πολλες κλησεις. κλειστη την εχω το θεμα ειναι οτι εκτος οτι μου αλλαζει πληκτρολογιο, ακομα και με της microsoft παρατηρω προβληματα και κανει το γραψιμο δυσκολο. Κανονικα μολις πατησεις 2-3-4 γραμματα εχει βρει τη λεξη, ειδικα σε προτασεις.. τελευταια φτανω στο τελευταιο γραμμα και δεν βγαζει σωστη προταση στις λεξεις που προτεινει.. αν ηταν ετσι δε θα χαμηλωνε το βιντεο..παρολα αυτα οχι, αφου ξεκινησει το βιντεο να παιζει το κανω και μετα βρισκω και 5 αναπαντητες.. Δηλαδή για να καταλάβουμε Έχεις την επιλογή αλλαγή με κουμπιά κλειστή Βαζεις κάποιο βίντεο να παίξει η οποιαδήποτε άλλη στιγμή χαμηλώνεις με τα πλαϊνά πλήκτρα την ένταση Και μετά δεν ακούγονται οι κλήσεις σου; 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. Χθες στς 05:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:26 πμ 16 ώρες πριν, motoboots said: Σε ευχαριστω Τασο! Ναι αυτο το ειχα ενεργοποιημενο για αυτο κ μου το εκανε 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Χθες στς 06:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:07 πμ Εν το κάνει σε κάποιους με κλειστή την επιλογή τότε είναι κάποιο bug των τελευταίων εκδόσεων Πάλι εμείς που μείναμε με iOS 17 θα σας δίνουμε λύσεις;;; Και δεν έχω σκοπό να αναβαθμισω κιόλας 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. Χθες στς 07:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:28 πμ 2 ώρες πριν, josuts said: Σε ευχαριστω Τασο! Ναι αυτο το ειχα ενεργοποιημενο για αυτο κ μου το εκανε 🙂 Δε με λένε Τάσο. 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Χθες στς 08:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:23 πμ 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Δηλαδή για να καταλάβουμε Έχεις την επιλογή αλλαγή με κουμπιά κλειστή Βαζεις κάποιο βίντεο να παίξει η οποιαδήποτε άλλη στιγμή χαμηλώνεις με τα πλαϊνά πλήκτρα την ένταση Και μετά δεν ακούγονται οι κλήσεις σου; βαζω να παιξει ενα βιντεο, χαμηλωνω ενταση να μην ακουγεται δυνατα, και στη συνεχεια διαπιστωνω οτι δεν ακουω κλησεις, και βρισκω την ενταση του κινητου τερμα κατω, οπως ηταν και η ενταση στο βιντεο, ενω το εχω πολυ δυνατα. και δε χανω μονο κλησεις, χανω και viber μηνυματα κτλ που δεν ακουγεται ο ηχος τους Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. Χθες στς 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:24 πμ 9 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: εγω το παθαινω συνεχεια και χανω πολλες κλησεις. κλειστη την εχω το θεμα ειναι οτι εκτος οτι μου αλλαζει πληκτρολογιο, ακομα και με της microsoft παρατηρω προβληματα και κανει το γραψιμο δυσκολο. Κανονικα μολις πατησεις 2-3-4 γραμματα εχει βρει τη λεξη, ειδικα σε προτασεις.. τελευταια φτανω στο τελευταιο γραμμα και δεν βγαζει σωστη προταση στις λεξεις που προτεινει.. αν ηταν ετσι δε θα χαμηλωνε το βιντεο..παρολα αυτα οχι, αφου ξεκινησει το βιντεο να παιζει το κανω και μετα βρισκω και 5 αναπαντητες.. Θα επικοινωνούσα με το σαπορτ της απλ. Είναι μάλλον κάποιο bug όπως είπε και ο Τάσος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Χθες στς 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:24 πμ 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Εν το κάνει σε κάποιους με κλειστή την επιλογή τότε είναι κάποιο bug των τελευταίων εκδόσεων Πάλι εμείς που μείναμε με iOS 17 θα σας δίνουμε λύσεις;;; Και δεν έχω σκοπό να αναβαθμισω κιόλας καλα λεω να παρω ενα iphone 13 σε παλια εκδοση να τελειωνω. η τελευταια απροβληματιστη εμπειρια ηταν με το 13, ναι μεν με ελλειψεις κτλ σε σχεση με ανδροιδ αλλα χωρις bugs Just now, sneakysneaky said: Θα επικοινωνούσα με το σαπορτ της απλ. Είναι μάλλον κάποιο bug όπως είπε και ο Τάσος. δεν εχω χρονο και ορεξη να μπω στη διαδικασια.. απλα καποια στιγμη που θα εχω ορεξη να περασω με καποιο τροπο διαλογους απο viber σε ανδροιδ, θα την κανω για κανα κινεζο και τελος Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts