Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, koutsis said:

Πούλα το να βγάλεις τα σπασμένα!

Καλά άσε εγώ είμαι άλλη περίπτωση 

Εχει 15 μέρες χρησιμοποιώ Amazfit Neo 

Κραταει η μπαταρία του 25 μέρες άνετα κιόλας 

Nokia 8800 Scirocco

25 minutes ago, Tasos19s said:

καλα καμία σχέση το ένα με το άλλο! Λογικό να κρατάει 25 μερες αφού είναι σαν ρολόι casio των 90s!

ff.jpg

10 minutes ago, koutsis said:

καλα καμία σχέση το ένα με το άλλο! Λογικό να κρατάει 25 μερες αφού είναι σαν ρολόι casio των 90s!

Ναι απλά να καταλάβει κάποιος τι τρέλα έχω όχι ότι έχουν καμία σχέση αυτά τα 2 μεταξύ τους 

Nokia 8800 Scirocco

21 ώρες πριν, Tasos19s said:

Για πες γτ κ εγώ κοιτούσα να πάω η σε αυτό ή στο huawei έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις γτ παλιά που είχα ένα δεν μου έρχονταν από what’s app ειδοποιήσεις κ κλήσεις 

23 minutes ago, dafly7 said:

Για πες γτ κ εγώ κοιτούσα να πάω η σε αυτό ή στο huawei έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις γτ παλιά που είχα ένα δεν μου έρχονταν από what’s app ειδοποιήσεις κ κλήσεις 

Μόνο τις κλήσεις έχω ανοιχτές 

Τις ειδοποιήσεις τις εκλεισα από όλα τα υπόλοιπα όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω 

Nokia 8800 Scirocco

1 hour ago, Tasos19s said:

Μόνο τις κλήσεις έχω ανοιχτές 

Τις ειδοποιήσεις τις εκλεισα από όλα τα υπόλοιπα όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω 

Έγινε ευχαριστώ 

On 12/1/2025 at 3:28 ΜΜ, dafly7 said:

Στο Redmi 5 Lite ερχονται ολα μια χαρα.

Κλησεις , sms , viber , messenger , instagram , facebook , gmail , outlook mail.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Καλημέρα πήρα ένα I phone 13 τον Αύγουστο για να ξαναμπώ λίγο στο κόσμο του iOS και η αλήθεια είναι ότι δεν ξαναφευγω 

μπήκε παραγγελία από Vodafone το 16 pro max ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το 15 pm αλλά ως καμένος με την τεχνολογία πήρα το πιο καινούργιο 

Πείτε tips για κάμερα που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και γενικά ότι θεωρείτε ότι μπορεί να το κάνει καλύτερο 

ευχαριστώ πολύ 

1 hour ago, valantis_8 said:

Καλημέρα πήρα ένα I phone 13 τον Αύγουστο για να ξαναμπώ λίγο στο κόσμο του iOS και η αλήθεια είναι ότι δεν ξαναφευγω 

μπήκε παραγγελία από Vodafone το 16 pro max ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το 15 pm αλλά ως καμένος με την τεχνολογία πήρα το πιο καινούργιο 

Πείτε tips για κάμερα που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και γενικά ότι θεωρείτε ότι μπορεί να το κάνει καλύτερο 

ευχαριστώ πολύ 

Εγλω τα έχω όλα στο auto 😁

ff.jpg

On 13/1/2025 at 3:31 ΜΜ, aenaos15 said:

Στο Redmi 5 Lite ερχονται ολα μια χαρα.

Κλησεις , sms , viber , messenger , instagram , facebook , gmail , outlook mail.

Χρησιμοποιείς what’s app?σου έρχονται ειδοποιήσεις για κλήσεις από αυτό κ μηνύματα;

22 ώρες πριν, valantis_8 said:

ευχαριστώ πολύ 

να μακρινεις το δαχτυλο σου για να φτανεις το camera button...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

On 14/1/2025 at 5:20 ΜΜ, dafly7 said:

Χρησιμοποιείς what’s app?σου έρχονται ειδοποιήσεις για κλήσεις από αυτό κ μηνύματα;

Οχι δεν χρησιμοποιώ What's app.

Edited by aenaos15

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

19 ώρες πριν, dafly7 said:

42 minutes ago, aenaos15 said:

Οχι δεν χρησιμοποιώ What's upp.

WhatsApp

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

καλησπέρα στα μέλη του τόπικ.

θέλω να κάνω μια συγκεκριμένη ερώτηση και ελπίζω να μην αντιβαίνει σε όρους κλπ.

καλώς ή κακώς δεν γνωρίζω τα του iphone ios  .ειχα πάντα συσκευές android .

Είχα αγοράσει πριν καποια χρονια ενα iphone 11 64gb για την κόρη αλλα πανε καπου 5 χρόνια από τότε.

θέλω να πάρω ενα iphone 16 pro 256 πάλι για την κόρη (της το έχω υποσχεθεί ) και κοιταζοντας βλεπω τις τιμές που είναι σχεδόν παντού ιδιες εκτός απο 3-4 ηλεκτρονικά καταστήματα στο bestprice, οπου ξεκινάει στα 1100 περίπου .

τα καταστήματα φαίνονται με αρκετές καλές κριτικές.

υπάρχει κάτι που θα πρεπει να με προβληματίσει σχετικά με αυτά τα eshop? υπαρχει περιπτωση να είναι αυτές οι συσκευές κατά οποιονδήποτε τρόπο ή λόγο υποδεέστερες απο τις υπόλοιπες που ξεκινούν κάπου 200  ευρώ ακριβότερα;  (δεν με ενδιαφέρει το θέμα πιθανών δόσεων)

αν κάποιος ξέρει και θέλει να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. 

Edited by christou

13 minutes ago, christou said:

θέλω να κάνω μια συγκεκριμένη ερώτηση και ελπίζω να μην αντιβαίνει σε όρους κλπ.

Είχα αγοράσει πριν καποια χρονια ενα iphone 11 64gb για την κόρη αλλα πανε καπου 5 χρόνια από τότε.

θέλω να πάρω ενα iphone 16 pro 256 πάλι για την κόρη (της το έχω υποσχεθεί ) και κοιταζοντας βλεπω τις τιμές που είναι σχεδόν παντού ιδιες εκτός απο 3-4 ηλεκτρονικά καταστήματα στο bestprice, οπου ξεκινάει στα 1100 περίπου .

υπάρχει κάτι που θα πρεπει να με προβληματίσει σχετικά με αυτά τα eshop? υπαρχει περιπτωση να είναι αυτές οι συσκευές κατά οποιονδήποτε τρόπο ή λόγο υποδεέστερες απο τις υπόλοιπες που ξεκινούν κάπου 200  ευρώ ακριβότερα;  (δεν με ενδιαφέρει το θέμα πιθανών δόσεων)

1) διαθεσιμοτητα

2) εγγύηση. Τα επίσημα καταστήματα πχ Κωτσόβολος όταν σου δίνουν απόδειξη, με αυτήν έχεις 2ετη εγγύηση. Από λοιπά καταστήματα που μπορεί να το βρίσκεις πιο φτηνά είναι 1 έτος σίγουρα η εγγύηση. Το παραπάνω είναι άλλη ιστορία. Και από τα επίσημα καταστήματα είναι κι εκεί κάποιο μπέρδεμα που δεν έχουμε βγάλει άκρη τόσα χρόνια όλοι εδώ μέσα 

Όποτε εγώ θα προτιμούσα από το 1ο διαθέσιμο και πιο φτηνό 

Nokia 8800 Scirocco

14 ώρες πριν, christou said:

απλα μην προπληρωσεις γιατι εχουν σκασει κατα καιρους πολλα απο αυτα οπου ειχαν ημερομηνια παραδοσης τις 2 εβδομαδες ή και το μηνα λογω χαμηλης τιμης και τελικα δεν παρεδωσαν ποτε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Από τον Οκτώβριο που έγινε η ακύρωση … εχθές γύρισαν τα χρήματα στην κάρτα μου …

δεν σας λέω το κατάστημα.. είναι το νούμερο ένα στην κατάταξη .. 

Θα ξεχωρίσω (μέσα σε όλα) το φοβερό … « έ μην είστε υπερβολικός» 

Γραμματοσειρά πως ακριβώς αλλάζουμε; Όποια και να επιλέξω μου βγάζει μόνο για αφαίρεση..

IMG_6455.png

2 ώρες πριν, xabos said:

Από τον Οκτώβριο που έγινε η ακύρωση … εχθές γύρισαν τα χρήματα στην κάρτα μου …

δεν σας λέω το κατάστημα.. είναι το νούμερο ένα στην κατάταξη .. 

Θα ξεχωρίσω (μέσα σε όλα) το φοβερό … « έ μην είστε υπερβολικός» 

Κάνουν τις μ@@κιες τους, μας τη λένε κι από πάνω…

θέλω να βάλω στον γιο για 5 μέρες πακέτο απεριόριστα δεδομένα με την εφαρμογή holafly. μετά από θα πάρω το πακέτο τι κάνω; πως ενεργοποιώ την esim (μιλάω για το 15 pro αλλά νομίζω είναι το ίδιο με εδώ. το βάζω εδώ γιατί είναι πιο ενεργό το thread) 

Στο πληκτρολόγιο , σε παρατεταμένο πάτημα σε φωνήεν αργεί υπερβολικά να εμφανιστεί η επιλογή με τα τονισμένα γράμματα. Όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Εγώ την πρώτη φορά .. νόμιζα ότι έφταιγε το τζάμι προστασίας…

ακόμη δεν … η apple, το θεωρεί σημαντικό γεγονός 

On 15/1/2025 at 8:30 ΠΜ, Nikos_Mpl said:

να μακρινεις το δαχτυλο σου για να φτανεις το camera button...

Σε πρόλαβα πήρα το pro τελικά παρέλαβα χθες μέχρι το απόγευμα το έστηνα γιατί το 13 το ψυρισε ο μικρός κ είχα διπλή δουλειά 

μέχρι στιγμής η διαφορά είναι μεγάλη στα περισσότερα σύνδεσα και το Apple Watch όλα βαίνουν καλώς θα επανέλθω με μια εκτίμηση σε καμία εβδομάδα 

6 ώρες πριν, panoszavra said:

Στο πληκτρολόγιο , σε παρατεταμένο πάτημα σε φωνήεν αργεί υπερβολικά να εμφανιστεί η επιλογή με τα τονισμένα γράμματα. Όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Ναι το κάνει και σε εμένα..

5 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Ναι το κάνει και σε εμένα..

Άντε να δούμε πότε θα το διορθώσουν κι αυτό. Το παρατήρησα ήδη από την 18.0.0. Και συνεχίζει ακόμη. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro