koutsis Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, Pns_znts said: Από προστασία; δεν θυμάμαι πως λέγεται, υγρό γυαλί; Ότι είχες στο samsung το ίδιο ισχύει και στο iPhone. Το υγρό γυαλί δεν το ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, pavlos.dr said: Είναι μπερδεμα Το αμάξι μου έχει CarPlay αλλά με καλώδιο Πήρα αντάπτορα για να συνδέεται το κινητό ασύρματα και όχι με καλώδιο .....Νομίζω ότι καπου εκεί γίνεται μπέρδεμα ...Θυμάμαι ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα ...Αλλά δεν έχω τον ανταπτορα συνδεδεμένο πάντα ....κλήσεις δέχομαι κανονικά με και χωρίς τον ανταπτορα πάνω .Δεν ξέρω.. υποθέσεις κάνω Κι εγώ το ιδιο εχω με ανταπορα αλλα στο Ford. Δεν αντιμετωπιζω κανένα πρόβλημα κι εμφανιζει κανονικά τη επιλογή για τη θέση σταθμευσης του αυτοκινητου. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 hour ago, aenaos15 said: Κι εγώ το ιδιο εχω με ανταπορα αλλα στο Ford. Δεν αντιμετωπιζω κανένα πρόβλημα κι εμφανιζει κανονικά τη επιλογή για τη θέση σταθμευσης του αυτοκινητου. Καλή χρονιά Τον αντάπτορα τον έχεις μόνιμα συνδεδεδεμενο ή τον αποσυνδέεις όταν δεν θέλεις ;;Γιατί τον βάζω όταν χρειάζομαι CarPlay μόνο για τους google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openminder777 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) On 31/12/2024 at 4:59 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said: Μου κάνει εντύπωση που λες ότι εξαφανίστηκε η επιλογή. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι αν φαίνεται κανονικά. Δηλαδή αν ανοίξεις τους χάρτες, δεν υπάρχει ούτε η επιλογή Σήμανση της τοποθεσίας μου; ΚΑΙ σε εμενα δεν υπαρχει η επιλογη αυτη!! Απο μια ερευνα που εκανα, εξαρταται και απο το μοντελο του τηλεφωνου, οσο πιο καινουρια εκδοση του μοντελου, τοσο και περισσοτερες δυνατοτητες υπαρχουν, και βεβαια δεν εχει καποια αιτιολογια η εκδοση του ios.. Edited 1 Ιανουαρίου by openminder777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, koutsis said: Ότι είχες στο samsung το ίδιο ισχύει και στο iPhone. Το υγρό γυαλί δεν το ξέρω... Στο samsung δεν είχα..είχα πάρει το ρίσκο και δεν έβαλα ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, pavlos.dr said: Καλή χρονιά Τον αντάπτορα τον έχεις μόνιμα συνδεδεδεμενο ή τον αποσυνδέεις όταν δεν θέλεις ;;Γιατί τον βάζω όταν χρειάζομαι CarPlay μόνο για τους google maps Μόνιμα σε σύνδεση είναι κι όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο συνδέεται αυτόματα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Καλημέρα . στο ινσταγκραμ η λειτουργεί τα εφέ σας δουλεύει κανονικά; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα, Πως μπορώ να συνδέσω το Galaxy watch στο iphone; να έρχονται ειδοποιήσεις με ενδιαφέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 9 minutes ago, Pns_znts said: Καλησπέρα, Πως μπορώ να συνδέσω το Galaxy watch στο iphone; να έρχονται ειδοποιήσεις με ενδιαφέρει! Δοκίμασε κάποια εφαρμογή της Samsung από το store. Έχει νομιζω για watch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Παρασκευή στις 05:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:19 μμ 4 ώρες πριν, Pns_znts said: Καλησπέρα, Πως μπορώ να συνδέσω το Galaxy watch στο iphone; να έρχονται ειδοποιήσεις με ενδιαφέρει! Βάλε μια εφαρμογή στο ρολόι merge with iPhone. λέγεται . υπάρχουν βίντεο στο YouTube 1 Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. Παρασκευή στις 11:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:41 μμ https://support.apple.com/guide/iphone/get-directions-to-your-parked-car-ipha13ef1c2e/ios#:~:text=If you don’t,home or work. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Σάββατο στις 06:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:43 πμ Καλημέρα! έχω ένα θέμα με το Viber. Εχθες, μετά από αλλαγή συσκευής από android σε iPhone, ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου στο iPhone και στη συνέχεια τον επανέφερα στην παλιά android συσκευή. Μετά από λίγες ώρες προσπάθησα να ξαναβάλω τον λογαριασμό μου στο iPhone αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η ενεργοποίηση απέτυχε. Παρατήρησα ότι στην παλιά συσκευή πηγαίνει μήνυμα από το Viber που γράφει ότι θα ακολουθήσει κλήση για τον κωδικό αλλά ούτε εκεί γίνεται κλήση ή μήνυμα. Την εφαρμογή την απεγκαταστήσουν 3-4 φορές. Επίσης στην παλιά συσκευή πάνε όλα τα μηνύματα που έρχονται παρόλο που η sim είναι στο iPhone(λειτουργεί κανονικά) Μια βοήθεια ρε ομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:13 πμ Νομιζω εχει οριο ενεργοποιησεων ανα 24ωρο... στην θεση σου θα περιμενα καμια μερα και μετα θα προσπαθουσα. 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Σάββατο στις 09:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:24 πμ 2 ώρες πριν, Pns_znts said: Καλημέρα! έχω ένα θέμα με το Viber. Εχθες, μετά από αλλαγή συσκευής από android σε iPhone, ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου στο iPhone και στη συνέχεια τον επανέφερα στην παλιά android συσκευή. Μετά από λίγες ώρες προσπάθησα να ξαναβάλω τον λογαριασμό μου στο iPhone αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η ενεργοποίηση απέτυχε. Παρατήρησα ότι στην παλιά συσκευή πηγαίνει μήνυμα από το Viber που γράφει ότι θα ακολουθήσει κλήση για τον κωδικό αλλά ούτε εκεί γίνεται κλήση ή μήνυμα. Την εφαρμογή την απεγκαταστήσουν 3-4 φορές. Επίσης στην παλιά συσκευή πάνε όλα τα μηνύματα που έρχονται παρόλο που η sim είναι στο iPhone(λειτουργεί κανονικά) Μια βοήθεια ρε ομάδα! Δεν μπορείς πολλές φορές μέσα στην ημέρα Πρεπει να δοκιμάσεις όπως σου είπε ο από πάνω μετά από 24ωρες Γιατί πηγές ξανά να το περάσεις στην παλιά συσκευή σου; Πιθανον είδες ότι δεν πέρασαν οι συνομιλίες; Αν θέλεις αυτό να σου πω ότι δεν γίνεται μεταφορά από iPhone σε Android και αντίστροφα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Σάββατο στις 10:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:22 πμ Βλέπει ότι είναι εγκατεστημένο , συγχρόνως σε πολλές συσκευές,…. οπότε σταματάει για ασφάλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. Σάββατο στις 12:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:25 μμ Σε μένα δεν αφήνει το Viber να υπάρχει στο iphone και στο android ,, Οπότε το κάνω εγκατάσταση στο ένα απενεργοποιήτε από το άλλο. Οπότε το έβαλα μόνο στο iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Σάββατο στις 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:01 μμ 1 ώρα πριν, greg2310 said: Σε μένα δεν αφήνει το Viber να υπάρχει στο iphone και στο android ,, Οπότε το κάνω εγκατάσταση στο ένα απενεργοποιήτε από το άλλο. Οπότε το έβαλα μόνο στο iphone Σαφώς σε όλους έτσι δουλεύει Δεν υπάρχει σε κανέναν που δουλεύει σε 2 κινητά ανεξάρτητα από το λειτουργικό 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Σάββατο στις 05:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:06 μμ 7 ώρες πριν, Tasos19s said: Δεν μπορείς πολλές φορές μέσα στην ημέρα Πρεπει να δοκιμάσεις όπως σου είπε ο από πάνω μετά από 24ωρες Γιατί πηγές ξανά να το περάσεις στην παλιά συσκευή σου; Πιθανον είδες ότι δεν πέρασαν οι συνομιλίες; Αν θέλεις αυτό να σου πω ότι δεν γίνεται μεταφορά από iPhone σε Android και αντίστροφα Ναι ακριβώς αυτό έγινε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs16 Δημ. Κυριακή στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:34 μμ Καλησπέρα έχω το iphone 16 pro max μου τρεμοπαιζει η καμέρα μόλις την ανοίγω για λίγα δευτερόλεπτα σε φως αναμμένο σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αν έχει φως.. το κάνει μόλις κλείνω την εφαρμογή που τρέχη η κάμερα το παράθυρο δηλαδή και ανοιγω την κάμερα. Αν το παράθυρο της κάμερας η εφαρμογή τρέχει και μπω βγω και ξαναμπώ στην κάμερα δεν το ξανακάνει.αν κλείσω τελείως το παράθυρο της κάμερας και την ανοίξω και υπάρχουν φώτα στον χώρο το κάνει μόνο .. είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Κυριακή στις 11:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:20 μμ (edited) Καλησπέρα! πως μπορώ να βάλω ρουτίνες όπως στο samsung; Πχ όταν συνδέεται στο Bluetooth του αυτοκινήτου να ανοίγει το hotspot. Επίσης μπορώ να βάλω προσωπικό dns για να κόβει τις διαφημίσεις από κάποιες εφαρμογές; Ή γενικά κάποιος άλλος τρόπος για τις διαφημίσεις; Edited Κυριακή στις 11:23 μμ by Pns_znts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Δευτέρα στις 10:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:40 πμ (edited) 11 ώρες πριν, Pns_znts said: Καλησπέρα! πως μπορώ να βάλω ρουτίνες όπως στο samsung; Πχ όταν συνδέεται στο Bluetooth του αυτοκινήτου να ανοίγει το hotspot. Επίσης μπορώ να βάλω προσωπικό dns για να κόβει τις διαφημίσεις από κάποιες εφαρμογές; Ή γενικά κάποιος άλλος τρόπος για τις διαφημίσεις; Παρόμοιο με το routines είναι η εφαρμογή shortcuts σε iphone. Από εκεί διαλέγεις automations. Edited Δευτέρα στις 10:42 πμ by koutsis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. Δευτέρα στις 02:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:17 μμ 3 ώρες πριν, koutsis said: Παρόμοιο με το routines είναι η εφαρμογή shortcuts σε iphone. Από εκεί διαλέγεις automations. Παρόμοιο δεν το λες....η μερα με την νύχτα είναι Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs16 Δημ. Δευτέρα στις 02:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:36 μμ Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Δευτέρα στις 03:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:16 μμ 39 minutes ago, giannhs16 said: Ξέρει κανείς? Συντομεύσεις Ετσι λέγεται στο iPhone Ο θεός βοηθός Εγω δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ βέβαια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs16 Δημ. Τρίτη στις 05:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:59 πμ (edited) Καλησπερα. Θελω να βεβαιωθω για κατι στην οθονη το 16 προ μαξ. Γιατι εφαγε σαβουρα το κινητο. Και οταν scrolaro στο youtube μου φενεται πως κανει flicering ενα μαυρο σαν σκια πανω στα γραματα στο ασπρο της εικονας μολις το παταω και κατευενω στο youtube... Ειναι θεμα η μου φενεται κ ειναι κομπλε? Messenger_creation_1787034752056272.mp4 Edited Τρίτη στις 06:00 πμ by giannhs16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts