tsimisde Δημ. Δευτέρα στις 07:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:39 πμ 46 minutes ago, Tasos19s said: Ο λόγος που θέλετε να είναι κλειστά; Δεν θέλω όλη τη μέρα να είμαι συνδεδεμένος, είναι φορές που θέλω να έχω την ηρεμία μου, την ησυχία μου και δεν θέλω να με ενοχλούν οι ειδοποιήσεις, απλό. Φορές για update η cloud backup θα τα αφήσω ανοιχτά, γενικά όμως δεν θελω, θέλω συγκεκριμένες ώρες να αφιερώνω στο κινητό μου, απλούστατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Δευτέρα στις 08:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:08 πμ 27 minutes ago, tsimisde said: Δεν θέλω όλη τη μέρα να είμαι συνδεδεμένος, είναι φορές που θέλω να έχω την ηρεμία μου, την ησυχία μου και δεν θέλω να με ενοχλούν οι ειδοποιήσεις, απλό. Φορές για update η cloud backup θα τα αφήσω ανοιχτά, γενικά όμως δεν θελω, θέλω συγκεκριμένες ώρες να αφιερώνω στο κινητό μου, απλούστατο. Πατάς και αποσυνδέετε απλά χωρίς να κλείνει Το ίδιο και το Bluetooth Αλλιώς βάζεις σε Μην ενοχλείτε Υπάρχουν άλλοι τρόποι δηλαδή που αν τους μάθεις κάνουν την ζωή σου ευκολότερη Με το άνοιξε κλείσε έχεις μάθει στην νοοτροπία windows Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Δευτέρα στις 09:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:42 πμ 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Με το άνοιξε κλείσε έχεις μάθει στην νοοτροπία windows Όχι windows, android 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. Δευτέρα στις 10:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:22 πμ 38 minutes ago, koutsis said: Όχι windows, android 😉 Εγγραφή βίντεο με κλειστή την οθόνη στο iPhone γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Δευτέρα στις 11:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:35 πμ 1 hour ago, chico71 said: Εγγραφή βίντεο με κλειστή την οθόνη στο iPhone γίνεται; Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:15 μμ 33 minutes ago, koutsis said: Να πατήσω το βίντεο να γράφει και στην συνέχεια να κλείσω το τηλέφωνο και αυτό να συνεχίσει να γράφει όπως κάνω και σε adroid τηλέφωνο. Έχω δεί κάτι τέτοιο καί στο YouTube με iPhone https://www.google.gr/search?sca_esv=9375495011f794a5&sxsrf=ADLYWIImV30inxFLn1bq7eISjVZuJ0Iffw:1734341104887&q=Secret+Video+Recorder+for+iPhone&sa=X&ved=2ahUKEwifkeeL_KuKAxWqevEDHX9eOqMQ1QJ6BAgiEAE&biw=412&bih=826&dpr=2.63#fpstate=ive&vld=cid:3e3112eb,vid:-9vbFzlFFoo,st:6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. Δευτέρα στις 12:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:34 μμ 4 ώρες πριν, Tasos19s said: Έχεις τζαμί; Έχω. Αλλά δεν το παρουσίαζε πριν. Εδώ και 2 μήνες περίπου. Παίζει να είναι και από την 18 και μετά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Δευτέρα στις 12:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:41 μμ 6 minutes ago, panoszavra said: Έχω. Αλλά δεν το παρουσίαζε πριν. Εδώ και 2 μήνες περίπου. Παίζει να είναι και από την 18 και μετά. Ναι τότε πολύ πιθανόν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaudio97 Δημ. Δευτέρα στις 01:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:25 μμ (edited) Εμενα συμβαίνει το αλλο περίεργο. Στα μήνυματα σε επαφές που έχουν iPhone βγαζει να στειλω με sms και οχι με imessage Edit: Επισης ξεχασα να αναφερω πως έχω θεμα όταν μιλαω μεσω messenger με 5g σε βιντεοκληση η κληση αλλα με wifi ολα καλα. Edited Δευτέρα στις 02:59 μμ by Klaudio97 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν On 16/12/2024 at 9:20 ΠΜ, panoszavra said: Σας κολλάει και σας το πληκτρολόγιο της apple σε άσχετες φάσεις. Ειδικά όταν πατάω παρατεταμένα σε ένα φωνήεν για να βάλω τόνο. Μου το έκανε και το iPhone 13 που είχα , και στο 16 pro max τώρα. Σαν να μην έχει άμεση απόκριση ένα πράγμα. Ναι, συνέχεια, σε σημείο που 2 μήνες τώρα κατεβάζω όλο το ευαγγέλιο..!! Με τζάμι Spigen EZ Fit όλα αυτά και σε 16 Pro συσκευή. Παρήγγειλα το Belkin Ultraglass 2 και το περιμένω από εβδομάδα. Όταν βγάλω το Spigen θα δοκιμάσω τι κάνει και χωρίς το τζάμι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openminder777 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν On 16/12/2024 at 9:20 ΠΜ, panoszavra said: Σας κολλάει και σας το πληκτρολόγιο της apple σε άσχετες φάσεις. Ειδικά όταν πατάω παρατεταμένα σε ένα φωνήεν για να βάλω τόνο. Μου το έκανε και το iPhone 13 που είχα , και στο 16 pro max τώρα. Σαν να μην έχει άμεση απόκριση ένα πράγμα. Ναι και σε εμενα...(iphone 14 plus) μετα την τελευταια αναβάθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Βρε παιδιά μια χαζή ερωτηση, πως μπορώ να απορρίψω μια κλήση; Το μόνο που μου βγάζει είναι απάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 45 minutes ago, kiriakos_tjet said: Βρε παιδιά μια χαζή ερωτηση, πως μπορώ να απορρίψω μια κλήση; Το μόνο που μου βγάζει είναι απάντηση.. Δυο φορές το power button? 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 32 minutes ago, Tasos19s said: Δυο φορές το power button? Ωραίος, έτσι κλείνει. Εγω έψαχνα κόκκινο κουμπί τύπου android..😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts