Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο μοναδικός τρόπος για να κρατάμε back up φωτό και βίντεο είναι μόνο iCloud; Γιατί απ ότι κατάλαβα το iTunes στο pc κρατάει μόνο ρυθμίσεις επαφές κλπ.

55 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Ο μοναδικός τρόπος για να κρατάμε back up φωτό και βίντεο είναι μόνο iCloud; Γιατί απ ότι κατάλαβα το iTunes στο pc κρατάει μόνο ρυθμίσεις επαφές κλπ.

Όταν τις ανεβάζεις στο iCloud είναι εκεί .Οταν δεν τις ανεβάζεις στο iCloud στις σώνει στο εφεδρικό αντίγραφο που κάνεις 

57 minutes ago, pavlos.dr said:

Όταν τις ανεβάζεις στο iCloud είναι εκεί .Οταν δεν τις ανεβάζεις στο iCloud στις σώνει στο εφεδρικό αντίγραφο που κάνεις 

Άρα αυτό που θα κερδίσω ανεβάζοντας τες στο iCloud είναι να μπορώ να τις βλέπω από όλες τις συσκευές μου, σωστά έχω καταλάβει;;

1 ώρα πριν, kiriakos_tjet said:

Google photos 😉

ff.jpg

Βασικά κράτησα εφεδρικό αντίγραφο αλλά μου κράτησε φωτό 300κατι mb ενώ έχω 4000 φωτό που πιάνουν κάτι gb άρα τζίφος…

Υπάρχει κάποια λύση για τις διαφημίσεις σε web και σε εφαρμογές;

Και σαν το private DNS σε android;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

4 ώρες πριν, papathvas said:

Υπάρχει κάποια λύση για τις διαφημίσεις σε web και σε εφαρμογές;

Και σαν το private DNS σε android;

https://adguard-dns.io/en/blog/encrypted-dns-ios-14.html

Galaxy Z fold 5

On 7/12/2024 at 9:00 ΜΜ, xabos said:

IMG_0386.thumb.jpeg.51c9239935a71e55257002c81573b6ed.jpeg

έχει εμμονή.. δεν θέλει να βγάλει WiFi 7…

τεσπα… στο επόμενο iPhone 

Με ποιο ρουταρακι;

iPhone 16 Pro Max

Είμαστε λίγο off … IMG_0400.thumb.jpeg.6594eb7a8fe56caec6e0ef5fe04eb357.jpeg

τα Samsung 24 ultra / pixel 9 . έχουν άμεσα , ένδειξη για WiFi 7 … 

Είδα σε σύνδεση της συσκευής με το ρουτερ ..max 700 Mbps..

Εντάξει δεν είμαστε off topic αν συζητάμε κάποια θέματα που αφορούν  το WiFi της συσκευής μας με τα router access point που έχουμε σπίτια μας.

Τα 700Mbps νομίζω είναι λίγα.

900Mbps πιάνω με το 1200AX της avm που έρχεται μαζί με το 5530 από την Cosmote.

IMG_0619.png

iPhone 16 Pro Max

ήμουν στην Βουδαπέστη εκδρομή τις προηγούμενες ημέρες.

με πλησίαζαν κάνα 2 πλανόδιοι στο κέντρο και πουλούσαν 500-600ε σφραγισμένα τηλεφωνα

που τα βρίσκουν ρε παιδιά και τι παίζει ξέρει κανένας?

στον έναν σταμάτησα λίγο να δω τι παίζει και έκανε το barcode απο την πισω πλευρα που σε πηγαινε στην σελιδα της apple και ελεγε τα στοιχεια της συσκευης 

δεν μπόρεσα παραπάνω να ασχοληθώ γιατί δεν με άφησε η γυναίκα, με τραβούσε να φυγουμε

απάτη παίζει? κλεμμένα να είναι? τι λέτε? 

η συσκευασία φαινόταν original 

Nokia 8800 Scirocco

Κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια πάντως που ανοίγουν την ταινία ασφαλείας με θερμότητα και μετά την ξανακλείνουν κύριοι…

35 minutes ago, Tasos19s said:

ήμουν στην Βουδαπέστη εκδρομή τις προηγούμενες ημέρες.

με πλησίαζαν κάνα 2 πλανόδιοι στο κέντρο και πουλούσαν 500-600ε σφραγισμένα τηλεφωνα

που τα βρίσκουν ρε παιδιά και τι παίζει ξέρει κανένας?

στον έναν σταμάτησα λίγο να δω τι παίζει και έκανε το barcode απο την πισω πλευρα που σε πηγαινε στην σελιδα της apple και ελεγε τα στοιχεια της συσκευης 

δεν μπόρεσα παραπάνω να ασχοληθώ γιατί δεν με άφησε η γυναίκα, με τραβούσε να φυγουμε

απάτη παίζει? κλεμμένα να είναι? τι λέτε? 

η συσκευασία φαινόταν original 

Κατα 99% είναι απάτη. Δηλαδή είναι μουφα μέσα τα τηλέφωνα η εντελώς άδειο το κουτί 😉

ff.jpg

2 minutes ago, koutsis said:

Κατα 99% είναι απάτη. Δηλαδή είναι μουφα μέσα τα τηλέφωνα η εντελώς άδειο το κουτί 😉

αυτό είναι δικό σου σκεπτικό? 

τεκμηριωμένα λέω μήπως κάποιος γνωριζει

εγώ πάντως αν είχα χρόνο θα έβγαζα το ζεστό χρήμα και θα του έλεγα κόψε την ζελατίνα να το ανοίξουμε να το κάνω power on απλα αμα ειναι κλεμμενα νομιζω η apple τα κανει ban

Nokia 8800 Scirocco

1 hour ago, Tasos19s said:

αυτό είναι δικό σου σκεπτικό? 

τεκμηριωμένα λέω μήπως κάποιος γνωριζει

εγώ πάντως αν είχα χρόνο θα έβγαζα το ζεστό χρήμα και θα του έλεγα κόψε την ζελατίνα να το ανοίξουμε να το κάνω power on απλα αμα ειναι κλεμμενα νομιζω η apple τα κανει ban

Λεω την πιο πιθανή εκδοχή. Τεκμηριωμενα που να ξέρει ο καθένας τι είχε μέσα στο κουτί αυτός που συνάντησες; μόνο αν του ε έλεγες να ανοίξει το κουτί να το τσεκάρεις, αλλά λογικά θα αρνούνταν

ff.jpg

8 ώρες πριν, koutsis said:

Λεω την πιο πιθανή εκδοχή. Τεκμηριωμενα που να ξέρει ο καθένας τι είχε μέσα στο κουτί αυτός που συνάντησες; μόνο αν του ε έλεγες να ανοίξει το κουτί να το τσεκάρεις, αλλά λογικά θα αρνούνταν

Τεκμηριωμένα εννοώ αν κάποιος ήταν εκεί Αι του έτυχε και τι συνέβη 

Πχ εμένα πολύ παλιά στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ήρθε ένας πουλούσε ένα Motorola μεταχειρισμένο 

Μου έδωσε να δω το καλό…

Μετα δήθεν ερχόταν αστυνομία το έβαλε στην τσέπη 

Του έδωσα τα λεφτα

Εβγαλε από την άλλη τσέπη όμως ένα ψεύτικο με λέει γρήγορα γρήγορα κρύψε το μέσα μην μας δουν 

Μέχρι όμως να καταλάβω το είχε γίνει πέρασε κάνα τέταρτο και έτσι έχασα 30€ 

Αυτο σημαίνει τεκμηριωμένα πως λειτουργούσαν τότε 

Τωρα δεν ξέρω μπορεί να ήταν τίποτα κλεμμένα 

Nokia 8800 Scirocco

Σύμφωνα με την  μέτρηση που δίνει το Wifi Sweetspot , η MLO σύνδεση είναι 900Mbps…

Υπάρχουν αναφορές στο διαδίκτυο για περιορισμούς στην ταχύτητα ( το iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max έχουν το κανάλι τους περιορισμένο στα 160 MHz, γεγονός που μειώνει την πιθανή απόδοση Wi-Fi για αυτά τα ακριβά premium μοντέλα iPhone έως και 50%.) 

Δεν αναφέρομαι στην ονομαστική σύνδεση .. που είναι η θεωρητική/ τυπική ένδειξη.. αλλά σε μετρήσεις στο πιο κοντινό σημείο κ την καλύτερη που μπορεί να επιτευχθεί με ένα WiFi 7.

On 10/12/2024 at 8:06 ΜΜ, xabos said:

Σύμφωνα με την  μέτρηση που δίνει το Wifi Sweetspot , η MLO σύνδεση είναι 900Mbps…

Υπάρχουν αναφορές στο διαδίκτυο για περιορισμούς στην ταχύτητα ( το iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max έχουν το κανάλι τους περιορισμένο στα 160 MHz, γεγονός που μειώνει την πιθανή απόδοση Wi-Fi για αυτά τα ακριβά premium μοντέλα iPhone έως και 50%.) 

Δεν αναφέρομαι στην ονομαστική σύνδεση .. που είναι η θεωρητική/ τυπική ένδειξη.. αλλά σε μετρήσεις στο πιο κοντινό σημείο κ την καλύτερη που μπορεί να επιτευχθεί με ένα WiFi 7.

Καλημερα, ειχα διαβασει οτι το 16αρι εχει χειροτερο μοντεμ απο το 15αρι και δεν θα πιανει ταχυτητες οπως αλλες μαρκες που δινουν την ιδια τεχνολογια.

3 ώρες πριν, jonos said:

ξερουμε αν το update αυτο δινει τη δυνατοτητα στο κουμπι καμερας να κανει εστιαση πρωτα?

γενικα θα το δωσουν?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

3 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

ξερουμε αν το update αυτο δινει τη δυνατοτητα στο κουμπι καμερας να κανει εστιαση πρωτα?

γενικα θα το δωσουν?

Λογικά ναι γιατί σε 15PM αναφέρει: "Η παρούσα ενημέρωση προσφέρει μια δυνατότητα κλείστρου δύο βημάτων για το Στοιχείο ελέγχου Κάμερας..."

Edited by Kostas_Ts_86