Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

iPhone 16 Pro Max

IMG_0346.thumb.jpeg.28a2d928641e364bbfadfebc1347d731.jpeg
Είναι 1 mm μικρότερα τα bezel 

Ένας καλός τρόπος να δεις αν έχει καλύψει την οθόνη , είναι η λειτουργία της κάμερα κ οι ορατές γωνίες 

Edited by xabos

Ερώτηση…Στο ξυπνητήρι η αναβολή από προεπιλογή χτυπάει κάθε 9 λεπτά. Αλλάζει από κάπου αυτό; 

On 25/11/2024 at 1:06 ΜΜ, DrMobile said:

Ευχαριστώ πολύ Πάνο, είναι πολύ χρήσιμη η απάντησή σου.

Οπότε τώρα μένει να το αγοράσω. Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω ή να προσέξω σχετικά με το κατάστημα αγοράς; Επειδή δεν είναι μικρό το ποσό... Το επίσημο site της Apple για Ελλάδα προτείνει αυτό:

https://www.isquare.gr/

Να προχωρήσω από εκεί; Υπάρχει καλύτερη επιλογή (Skroutz); Πρέπει να προσέξω κάτι;

Ευχαριστώ όλους και πάλι.

Θα σου πρότεινα από Germanos.gr (διαδικτυακά). Δίνουν 1 επιπλέον χρόνο εγγύησης.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

19 ώρες πριν, jonos said:

Απαντηση για χθεσινη παραγγελια ....

Thank you for your order and your inquiry.
 I understand you'd like to receive the updated version with the 0.7mm bezels. 
 However, as your order has already been shipped, I recommend trying the version that is on its way. If you find it uncomfortable or unsatisfactory, or if there are any other product issues, please feel free to reach out, and I'll be happy to arrange for a replacement with the new 0.7mm bezel version.
 Thank you for your understanding, and we look forward to hearing from you!
Best regards, 

FLOLAB
Customer Care

Edited by jonos

iPhone 16 Pro Max

Αρκετά συχνα οταν θέλω να μπω στο app store μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση . σας έχει τύχει; 

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

2 ώρες πριν, Strofigkas said:

Αρκετά συχνα οταν θέλω να μπω στο app store μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση . σας έχει τύχει; 

Μου το έκανε 2 φορες πιο παλιά, αλλά όταν ήμουν με WiFi. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο.

4 ώρες πριν, Strofigkas said:

Ποτέ δεν μου έχει τύχει...

ff.jpg

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Μου το έκανε 2 φορες πιο παλιά, αλλά όταν ήμουν με WiFi. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο.

Ομοιοπαθης κι εγώ, υπέθεσα ότι ευθυνόταν η σύνδεση μου, αυτή είναι η λογική εξήγηση που έδωσα....

On 27/11/2024 at 10:55 ΜΜ, dimtz said:

Παμπλικ και κότσος δεν δίνουν +1 χρόνο εγγύηση;

Δεν είδα να γράφουν κάτι τέτοιο στο site τους. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

10 ώρες πριν, tsimisde said:

Ομοιοπαθης κι εγώ, υπέθεσα ότι ευθυνόταν η σύνδεση μου, αυτή είναι η λογική εξήγηση που έδωσα....

Να σου πω την αλήθεια, εμενα μου το έκανε στην 17αρα όταν είχα εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις του adguard. Δεν ξέρω αν ευθυνόταν αυτό, αλλά  τώρα στην 18αρα απλά το έχω κατεβάσει από το AppStore.

Μπήκα και εγώ στην παρέα του 16PM και έχω μια ερώτηση σχετικά με το usb c του. Έχω 3 αξεσουάρ της Apple με lighiting, για εξόδους HDMI, USB & USB+τροφοδοσία.

Με αντάπτορα εμπορίου USB C male to lightning female  θα δουλεύουν ή χρειάζεται ο γνήσιος των 35€;

Καλησπέρα και καλό μήνα. Μετάβαση στο 16 pro max μετά από σχεδόν 3 χρόνια με το 13άρι. Το σκεφτόμουν καιρό αλλά με φόβιζε το μέγεθος. Τελικά η πρεσβυωπία υπερίσχυσε. 😀

Θα κάνω την κλασική ερώτηση για θήκη και γυαλί προστασίας. Η Flolab στο γυαλί που αναφέρει για antireflective ιδιότητες, έχει δόση αλήθειας; Στο 13άρι φοράω Torras και δεν έιχα παράπονο. Κάποια άλλη πρόταση;

Για πείτε την εμπειρία σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Είναι σαν το iPhone , σε κινητά … προσοχή όμως να επιλέξεις το νέο με .7 mm περιθώριο.

Ότι αναφέρει στην σελίδα της η εταιρεία… αυτό ισχύει.. τίποτα λιγότερο ή περισσότερο 

Τώρα , με την έκπτωση που τρέχει λόγο ημερών , είναι ένας λόγος παραπάνω για αγορά .

15 ώρες πριν, xabos said:

Είναι σαν το iPhone , σε κινητά … προσοχή όμως να επιλέξεις το νέο με .7 mm περιθώριο.

Ότι αναφέρει στην σελίδα της η εταιρεία… αυτό ισχύει.. τίποτα λιγότερο ή περισσότερο 

Τώρα , με την έκπτωση που τρέχει λόγο ημερών , είναι ένας λόγος παραπάνω για αγορά .

Το οτι εχουν ακομη πανω (διαθεσιμο) το προβληματικο παντως ειναι μεγαλο λαθος.

iPhone 16 Pro Max

Καλημέρα παιδιά . ενώ είχα το τηλ στην τσέπη μου ήρθε δύο φορές ειδοποίηση από το viber στο τηλ και όχι στο Apple watch.ετσι πρέπει να γίνεται; 

Galaxy Z fold 5

IMG_0358.thumb.jpeg.772b6a16bfddd66e5d9c89e9ef761d1e.jpeg

Έγινε η αντικατάσταση …, αφαιρέθηκε το τζάμι της Belkin κ μπήκε το νέο της FLOLAB…

Για όσους θέλουν να μάθουν … ναι , δεν καλύπτει την οθόνη.. καθόλου…

η απόδοση του μαύρου έχει αισθητή βελτίωση, με την πρώτη ματιά .. 

Απορώ.. ποιος είναι αυτός που θα αγοράσει το 

OPSGUCFSBK3068S24U…

Το έχουν μπροστά μπροστά για να πέφτουν μερικοί κ να το αγοράζουν!!!???🤔IMG_0369.thumb.jpeg.66947abfa62b641b34d8f9ad0d830a11.jpeg

έβαλα στις κάμερες τα πρόσθετα καπάκια της Flolab..για πρώτη φορά 

δυστυχώς δεν πέρασε το τεστ.. όπου έχει φως .. 

μάλλον πέταξα 20€ 

Edited by xabos

3 ώρες πριν, xabos said:

Έγινε η αντικατάσταση …, αφαιρέθηκε το τζάμι της Belkin κ μπήκε το νέο της FLOLAB…

OPSGUCFSBK3068S24U…

Το έχουν μπροστά μπροστά για να πέφτουν μερικοί κ να το αγοράζουν!!!???🤔IMG_0369.thumb.jpeg.66947abfa62b641b34d8f9ad0d830a11.jpeg

μάλλον πέταξα 20€ 

Με ποια θήκη το φοράς το τζαμάκι; Είναι όντως antireflective;

Edited by panoszavra

4 ώρες πριν, xabos said:

OPSGUCFSBK3068S24U…

μάλλον πέταξα 20€ 

Με έβαλες σε έξοδα βραδιάτικα..μόλις παρηγγειλα για το τηλέφωνο και για το watch…χαχαχα!

Πάντως για camera lens protector δοκίμασε της Spigen.. Δεν είμαι σούπερ φωτογράφος αλλά με το δικό μου μάτι δεν βλέπω κάποια διαφορά!

IMG_2062.jpeg

Edited by kiriakos_tjet

1 ώρα πριν, xabos said:

IMG_0371.jpeg.ea413d72ef3ae58766174a4be3e6cd00.jpeg

αυτά Κυριάκος … κανονικά δεν πρέπει να υπάρχουν..🤔

Αυτά είναι όντως στον τοίχο δεν είναι από την φωτό..είναι οι χρωματισμοί στο πίσω μέρος από τα σποτάκια!

Φωτό από s22 ultra χωρίς προστατευτικά καμερών...

20241203_010923.jpg

Μιας και γίνεται κουβέντα για lens protector,αυτή η γραμμή εμφανίζεται όσο το φως απέναντι από την λάμπα,είναι μέσα στο frame της φώτο . αν βγει εκτός καδρου η λάμπα δεν υπάρχει η γραμμή.πιστευετε ότι φταίει μόνο το φως η και το lens protector που έχω βάλει; 

IMG_0313.jpeg

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5