jonos Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) παρήγγειλα χθες FLOLAB ONETIME PRO https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series?variant=44551123435671 και μετα από λίγο διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει update .7mm Bezels https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series-slimmer-bezels?variant=44743558987927 Τους έστειλα μήνυμα ότι θέλω την νέα και περιμένω να δω τι θα μου έρθει. Edited 27 Νοέμβριος by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) Είναι 1 mm μικρότερα τα bezel Ένας καλός τρόπος να δεις αν έχει καλύψει την οθόνη , είναι η λειτουργία της κάμερα κ οι ορατές γωνίες Edited 27 Νοέμβριος by xabos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Ερώτηση…Στο ξυπνητήρι η αναβολή από προεπιλογή χτυπάει κάθε 9 λεπτά. Αλλάζει από κάπου αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος On 25/11/2024 at 1:06 ΜΜ, DrMobile said: Ευχαριστώ πολύ Πάνο, είναι πολύ χρήσιμη η απάντησή σου. Οπότε τώρα μένει να το αγοράσω. Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω ή να προσέξω σχετικά με το κατάστημα αγοράς; Επειδή δεν είναι μικρό το ποσό... Το επίσημο site της Apple για Ελλάδα προτείνει αυτό: https://www.isquare.gr/ Να προχωρήσω από εκεί; Υπάρχει καλύτερη επιλογή (Skroutz); Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ όλους και πάλι. Θα σου πρότεινα από Germanos.gr (διαδικτυακά). Δίνουν 1 επιπλέον χρόνο εγγύησης. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Παμπλικ και κότσος δεν δίνουν +1 χρόνο εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος (edited) 19 ώρες πριν, jonos said: παρήγγειλα χθες FLOLAB ONETIME PRO https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series?variant=44551123435671 και μετα από λίγο διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει update .7mm Bezels https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-screen-protector/products/flolab-onetime-pro-nanoarmour-infinity-edge-screen-protector-with-clearvue-anti-reflective-technology-reinforced-edge-anti-rainbow-for-iphone-16-series-slimmer-bezels?variant=44743558987927 Τους έστειλα μήνυμα ότι θέλω την νέα και περιμένω να δω τι θα μου έρθει. Απαντηση για χθεσινη παραγγελια .... Thank you for your order and your inquiry. I understand you'd like to receive the updated version with the 0.7mm bezels. However, as your order has already been shipped, I recommend trying the version that is on its way. If you find it uncomfortable or unsatisfactory, or if there are any other product issues, please feel free to reach out, and I'll be happy to arrange for a replacement with the new 0.7mm bezel version. Thank you for your understanding, and we look forward to hearing from you! Best regards, FLOLAB Customer Care Edited 28 Νοέμβριος by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Πέμπτη στις 12:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:58 μμ Όπως είναι στον κουβά … μόλις έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Πέμπτη στις 04:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:13 μμ (edited) Αρκετά συχνα οταν θέλω να μπω στο app store μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση . σας έχει τύχει; Edited Πέμπτη στις 04:14 μμ by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 06:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:27 μμ 2 ώρες πριν, Strofigkas said: Αρκετά συχνα οταν θέλω να μπω στο app store μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση . σας έχει τύχει; Μου το έκανε 2 φορες πιο παλιά, αλλά όταν ήμουν με WiFi. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Πέμπτη στις 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:16 μμ 4 ώρες πριν, Strofigkas said: Αρκετά συχνα οταν θέλω να μπω στο app store μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση . σας έχει τύχει; Ποτέ δεν μου έχει τύχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:21 μμ 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Μου το έκανε 2 φορες πιο παλιά, αλλά όταν ήμουν με WiFi. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο. Ομοιοπαθης κι εγώ, υπέθεσα ότι ευθυνόταν η σύνδεση μου, αυτή είναι η λογική εξήγηση που έδωσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. Παρασκευή στις 05:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:41 πμ On 27/11/2024 at 10:55 ΜΜ, dimtz said: Παμπλικ και κότσος δεν δίνουν +1 χρόνο εγγύηση; Δεν είδα να γράφουν κάτι τέτοιο στο site τους. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Παρασκευή στις 07:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:36 πμ 10 ώρες πριν, tsimisde said: Ομοιοπαθης κι εγώ, υπέθεσα ότι ευθυνόταν η σύνδεση μου, αυτή είναι η λογική εξήγηση που έδωσα.... Να σου πω την αλήθεια, εμενα μου το έκανε στην 17αρα όταν είχα εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις του adguard. Δεν ξέρω αν ευθυνόταν αυτό, αλλά τώρα στην 18αρα απλά το έχω κατεβάσει από το AppStore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. Σάββατο στις 11:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:52 πμ Μπήκα και εγώ στην παρέα του 16PM και έχω μια ερώτηση σχετικά με το usb c του. Έχω 3 αξεσουάρ της Apple με lighiting, για εξόδους HDMI, USB & USB+τροφοδοσία. Με αντάπτορα εμπορίου USB C male to lightning female θα δουλεύουν ή χρειάζεται ο γνήσιος των 35€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. Κυριακή στις 03:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:20 μμ Καλησπέρα και καλό μήνα. Μετάβαση στο 16 pro max μετά από σχεδόν 3 χρόνια με το 13άρι. Το σκεφτόμουν καιρό αλλά με φόβιζε το μέγεθος. Τελικά η πρεσβυωπία υπερίσχυσε. 😀 Θα κάνω την κλασική ερώτηση για θήκη και γυαλί προστασίας. Η Flolab στο γυαλί που αναφέρει για antireflective ιδιότητες, έχει δόση αλήθειας; Στο 13άρι φοράω Torras και δεν έιχα παράπονο. Κάποια άλλη πρόταση; Για πείτε την εμπειρία σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Κυριακή στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:57 μμ Είναι σαν το iPhone , σε κινητά … προσοχή όμως να επιλέξεις το νέο με .7 mm περιθώριο. Ότι αναφέρει στην σελίδα της η εταιρεία… αυτό ισχύει.. τίποτα λιγότερο ή περισσότερο Τώρα , με την έκπτωση που τρέχει λόγο ημερών , είναι ένας λόγος παραπάνω για αγορά . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. Δευτέρα στις 07:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:38 πμ 15 ώρες πριν, xabos said: Είναι σαν το iPhone , σε κινητά … προσοχή όμως να επιλέξεις το νέο με .7 mm περιθώριο. Ότι αναφέρει στην σελίδα της η εταιρεία… αυτό ισχύει.. τίποτα λιγότερο ή περισσότερο Τώρα , με την έκπτωση που τρέχει λόγο ημερών , είναι ένας λόγος παραπάνω για αγορά . Το οτι εχουν ακομη πανω (διαθεσιμο) το προβληματικο παντως ειναι μεγαλο λαθος. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Δευτέρα στις 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:15 πμ Καλημέρα παιδιά . ενώ είχα το τηλ στην τσέπη μου ήρθε δύο φορές ειδοποίηση από το viber στο τηλ και όχι στο Apple watch.ετσι πρέπει να γίνεται; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Δευτέρα στις 03:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:58 μμ (edited) Έγινε η αντικατάσταση …, αφαιρέθηκε το τζάμι της Belkin κ μπήκε το νέο της FLOLAB… Για όσους θέλουν να μάθουν … ναι , δεν καλύπτει την οθόνη.. καθόλου… η απόδοση του μαύρου έχει αισθητή βελτίωση, με την πρώτη ματιά .. Απορώ.. ποιος είναι αυτός που θα αγοράσει το OPSGUCFSBK3068S24U… Το έχουν μπροστά μπροστά για να πέφτουν μερικοί κ να το αγοράζουν!!!???🤔 έβαλα στις κάμερες τα πρόσθετα καπάκια της Flolab..για πρώτη φορά δυστυχώς δεν πέρασε το τεστ.. όπου έχει φως .. μάλλον πέταξα 20€ Edited Δευτέρα στις 05:01 μμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. Δευτέρα στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:25 μμ (edited) 3 ώρες πριν, xabos said: Έγινε η αντικατάσταση …, αφαιρέθηκε το τζάμι της Belkin κ μπήκε το νέο της FLOLAB… Για όσους θέλουν να μάθουν … ναι , δεν καλύπτει την οθόνη.. καθόλου… η απόδοση του μαύρου έχει αισθητή βελτίωση, με την πρώτη ματιά .. Απορώ.. ποιος είναι αυτός που θα αγοράσει το OPSGUCFSBK3068S24U… Το έχουν μπροστά μπροστά για να πέφτουν μερικοί κ να το αγοράζουν!!!???🤔 έβαλα στις κάμερες τα πρόσθετα καπάκια της Flolab..για πρώτη φορά δυστυχώς δεν πέρασε το τεστ.. όπου έχει φως .. μάλλον πέταξα 20€ Με ποια θήκη το φοράς το τζαμάκι; Είναι όντως antireflective; Edited Δευτέρα στις 07:26 μμ by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Δευτέρα στις 08:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:03 μμ Pitaka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Δευτέρα στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:19 μμ (edited) 4 ώρες πριν, xabos said: Έγινε η αντικατάσταση …, αφαιρέθηκε το τζάμι της Belkin κ μπήκε το νέο της FLOLAB… Για όσους θέλουν να μάθουν … ναι , δεν καλύπτει την οθόνη.. καθόλου… η απόδοση του μαύρου έχει αισθητή βελτίωση, με την πρώτη ματιά .. Απορώ.. ποιος είναι αυτός που θα αγοράσει το OPSGUCFSBK3068S24U… Το έχουν μπροστά μπροστά για να πέφτουν μερικοί κ να το αγοράζουν!!!???🤔 έβαλα στις κάμερες τα πρόσθετα καπάκια της Flolab..για πρώτη φορά δυστυχώς δεν πέρασε το τεστ.. όπου έχει φως .. μάλλον πέταξα 20€ Με έβαλες σε έξοδα βραδιάτικα..μόλις παρηγγειλα για το τηλέφωνο και για το watch…χαχαχα! Πάντως για camera lens protector δοκίμασε της Spigen.. Δεν είμαι σούπερ φωτογράφος αλλά με το δικό μου μάτι δεν βλέπω κάποια διαφορά! Edited Δευτέρα στις 08:26 μμ by kiriakos_tjet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Δευτέρα στις 09:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:10 μμ αυτά Κυριάκος … κανονικά δεν πρέπει να υπάρχουν..🤔 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Δευτέρα στις 11:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:01 μμ 1 ώρα πριν, xabos said: αυτά Κυριάκος … κανονικά δεν πρέπει να υπάρχουν..🤔 Αυτά είναι όντως στον τοίχο δεν είναι από την φωτό..είναι οι χρωματισμοί στο πίσω μέρος από τα σποτάκια! Φωτό από s22 ultra χωρίς προστατευτικά καμερών... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Χθες στς 07:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:02 πμ (edited) Μιας και γίνεται κουβέντα για lens protector,αυτή η γραμμή εμφανίζεται όσο το φως απέναντι από την λάμπα,είναι μέσα στο frame της φώτο . αν βγει εκτός καδρου η λάμπα δεν υπάρχει η γραμμή.πιστευετε ότι φταίει μόνο το φως η και το lens protector που έχω βάλει; Edited Χθες στς 07:04 πμ by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts