bill_viper Δημ. Παρασκευή στις 07:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:27 πμ On 20/11/2024 at 6:44 ΜΜ, xabos said: Η αποστολή είναι express .. φτάνει μετά από 10 ημέρες .. τελωνείο δεν πήγε καμία φορά … Τώρα έχει τοποθετηθεί το ultra glass 2 της Belkin.. Συμπέρασμα , μετά από χρήση ενός μήνα , Δεν υπάρχει καθόλου Anti Reflective / Anti-Rainbow / τεχνολογία… Στις άκρες τις οθόνης …κάποιες φορές, δεν έχει καλή απόκριση … Στο πληκτρολόγιο έχω πάντα ( βλέπε το σημείο Χ ) καθυστέρηση κ πρέπει οπωσδήποτε να πιέσω πιο δυνατά… κρίμα 🧐 Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με το Spigen ez tr. Μόνο στο πληκτρολόγιο πρέπει να πατήσεις πιο δύνατα όταν θες να βάλεις π.χ. γράμμα με τόνο. Έχει αρχίσει και μου σπάει πολύ τα νεύρα..άντε βρε FloLab βγάλε το νέο τζαμάκι curved edge to edge..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. Παρασκευή στις 09:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:05 πμ Και έγω έχω βάλει το swifkey για πληκτρολογιο αλλά σε κάποιες εφαρμογές η ρυθμίσεις μου ανοίγει το ορίτζιναλ πληκτρολογίο.Τι έχασα σε ρύθμιση και το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. Παρασκευή στις 09:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:21 πμ 14 minutes ago, chaosdoctor said: Και έγω έχω βάλει το swifkey για πληκτρολογιο αλλά σε κάποιες εφαρμογές η ρυθμίσεις μου ανοίγει το ορίτζιναλ πληκτρολογίο.Τι έχασα σε ρύθμιση και το κάνει αυτό; Τίποτα δεν έχασες Απλά για θέματα ασφαλείας σου ανοίγει το ορίτζιναλ πληκτρολόγιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Παρασκευή στις 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:12 πμ 1 hour ago, chaosdoctor said: Και έγω έχω βάλει το swifkey για πληκτρολογιο αλλά σε κάποιες εφαρμογές η ρυθμίσεις μου ανοίγει το ορίτζιναλ πληκτρολογίο.Τι έχασα σε ρύθμιση και το κάνει αυτό; Το original πληκτρολόγιο βγαίνει υποχρεωτικά όταν βάζεις username και passwords για λόγους ασφαλείας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. Παρασκευή στις 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:49 πμ (edited) Η ενέργεια που έχει όταν σερνουμε την οθόνη στο κάτω μέρος και κατεβαίνει η μισή οθόνη προς τα κάτω σε τι χρησιμεύει; για πιο εύκολη χρήση της οθόνης; Edited Παρασκευή στις 10:53 πμ by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Παρασκευή στις 10:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:52 πμ 1 minute ago, Strofigkas said: Η ενέργεια που έχει όταν σερνουμε την οθόνη στο κάτω μέρος και κατεβαίνει η μισή οθόνη προς τα κάτω σε τι χρησιμεύει; Είναι βοήθημα ώστε να φτάνεις εύκολα το πάνω μέρος της οθονης (π.χ notification panel, control panel) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. Σάββατο στις 07:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:07 πμ On 17/11/2024 at 10:51 ΠΜ, pavlidisc said: Μόνο υπαγόρευση. Σε εμένα δουλεύει σωστά παντού και πάντα. Μέσα στο αμάξι με μουσική να παίζει, πάνω στο μηχανάκι φορώντας κράνος και αυτοκίνητα/μηχανές να πάνε και να έρχονται από δίπλα μου, μέσα σε καφέ με φασαρία κλπ...όπου και εάν υπαγορεύσω δουλεύει αλάνθαστα θα έλεγα. edit https://www.apple.com/watchos/feature-availability/#keyboard-autocorrection αν και δεν το ειχα δοκιμασει, πολλες φορες ειμαι σε χωρους που δεν μπορω να μιλησω γιαυτο θελω να γραψω στο ρολοι, πχ ημουν σε κηδεια και ερχονταν πολλα μηνυματα/κλησεις, ηθελα να γραψω 2 πραγματα μες την εκκλησια, δεν μπορεσα, ομοιως αν ειμαι με ανθρωπους που δε θελω να ακουσουν τι συζηταω. Τελος παντων, το να γραφεις με swipe στα ελληνικα θα επρεπε να ειναι αυτονοητο. Ερωτηση, την αναβαθμιση σε ios 11.1 την κανουμε? οταν ειμαι με 10.6 και το φοβαμαι γιατι ελεγαν οτι πεφτει τρομερα η αυτονομια οταν πρωτοβγηκε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgostzan Δημ. Σάββατο στις 06:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:45 μμ Καλησπέρα παιδιά έχεις κάνεις θέμα με την κάμερα κ την νυχτερινή λήψη; Όποτε είμαι κοντά σε φως το βράδυ στη κάμερα εμφανίζονται κάποιες πράσινες κουκκίδες.. το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Σάββατο στις 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:44 μμ 58 minutes ago, Giwrgostzan said: Καλησπέρα παιδιά έχεις κάνεις θέμα με την κάμερα κ την νυχτερινή λήψη; Όποτε είμαι κοντά σε φως το βράδυ στη κάμερα εμφανίζονται κάποιες πράσινες κουκκίδες.. το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Δοκίμασα τώρα δεν εντόπισα κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgostzan Δημ. Σάββατο στις 10:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:33 μμ Tι μπορεί να φταίει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Σάββατο στις 11:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:28 μμ 4 ώρες πριν, Giwrgostzan said: Καλησπέρα παιδιά έχεις κάνεις θέμα με την κάμερα κ την νυχτερινή λήψη; Όποτε είμαι κοντά σε φως το βράδυ στη κάμερα εμφανίζονται κάποιες πράσινες κουκκίδες.. το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; Μήπως είναι οι αντανακλάσεις των φώτων; Είναι κάτι σύνηθες σε iPhone το συγκεκριμένο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. Κυριακή στις 05:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:33 πμ Βάλτε κάτι πιο βαρύ σήμερα. 😄 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Κυριακή στις 06:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:10 πμ Αυτό μπήκε … τουλάχιστον..:βαθιά στην κατάψυξη 🤔.. ή έπεσε σε επεξεργαστή διαμάντι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. Κυριακή στις 06:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:19 πμ 6 minutes ago, xabos said: Αυτό μπήκε … τουλάχιστον..:βαθιά στην κατάψυξη 🤔.. ή έπεσε σε επεξεργαστή διαμάντι Ακούμπησε το σε κάνα μάρμαρο και δώσε του μια ευκαιρία. Περιμενω νούμερα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Κυριακή στις 08:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:07 πμ 2 ώρες πριν, jonos said: Βάλτε κάτι πιο βαρύ σήμερα. 😄 Ποιο app είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. Κυριακή στις 08:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:17 πμ 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgostzan Δημ. Κυριακή στις 08:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:21 πμ 8 ώρες πριν, tsimisde said: Μήπως είναι οι αντανακλάσεις των φώτων; Είναι κάτι σύνηθες σε iPhone το συγκεκριμένο.... Και εγώ αυτό πιστεύω αλλά σε άλλο iPhone που το δοκίμασα δν συμβαίνει! Μήπως έχει κάποιο θέμα η κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. Κυριακή στις 08:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:47 πμ Εγώ πάντως στη ζεστουλα έβγαλα αυτά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Κυριακή στις 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:49 πμ (edited) @Giwrgostzan Μπορεί να έχει να κάνει με την έκδοση του λογισμικού, μπορεί με το ότι έχεις τρεις κάμερες αντί για δύο που έχουν τα απλά μοντέλα (παραπάνω κάμερες, περισσότερη πιθανότητα για αντανακλάσεις θαρρώ) και επίσης, είναι και θέμα μοντέλου. Με το 12αρι που είχα πριν θυμάμαι ήταν πιο σύνηθες να προκύψει το θέμα, τώρα με το 14αρι, το συναντώ πολύ σπάνια, έως καθόλου (για τα απλά μοντέλα μιλάμε πάντα). Σαν λύση, προσπάθησε να ρίξεις τη φωτεινότητα του κάδρου όταν βγάζεις νυχτερινές η να μη στρέφεις το φακό απευθείας στη φωτεινή πηγή. Edited Κυριακή στις 08:50 πμ by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Κυριακή στις 10:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:33 πμ (edited) Στο 16 είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.. το είχε ανακοινώσει η apple στο event .. τον Σεπτέμβριο. Ο φακός πετυχαίνει ένα κλικ καλύτερα αποτέλεσμα anti-reflective lens.., 16 pro max Edited Κυριακή στις 10:47 πμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgostzan Δημ. Κυριακή στις 12:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:27 μμ 1 ώρα πριν, xabos said: Στο 16 είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.. το είχε ανακοινώσει η apple στο event .. τον Σεπτέμβριο. Ο φακός πετυχαίνει ένα κλικ καλύτερα αποτέλεσμα anti-reflective lens.., 16 pro max 1 ώρα πριν, xabos said: Στο 16 είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.. το είχε ανακοινώσει η apple στο event .. τον Σεπτέμβριο. Ο φακός πετυχαίνει ένα κλικ καλύτερα αποτέλεσμα anti-reflective lens.., 16 pro max Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στο 13pro max δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ αυτό .. οπότε δν είναι κάποιο θέμα του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Κυριακή στις 12:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:55 μμ Καλύτερα να ανεβάσεις ένα screenshot , μήπως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο … το φως δημιουργεί αντανάκλαση σαν ακτίνα , κυρίως σε νυχτερινά πλάνα … όχι σαν κουκκίδες πράσινες .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgostzan Δημ. Κυριακή στις 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:48 μμ 49 minutes ago, xabos said: Καλύτερα να ανεβάσεις ένα screenshot , μήπως αναφέρεσαι σε κάτι άλλο … το φως δημιουργεί αντανάκλαση σαν ακτίνα , κυρίως σε νυχτερινά πλάνα … όχι σαν κουκκίδες πράσινες .. Just now, Giwrgostzan said: Στο φως φαίνονται πιο έντονα .. το έχω δοκιμάσει κ σε πορτρέτο και σε κανονική λήψη βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:06 πμ On 16/11/2024 at 9:26 ΠΜ, panoszavra said: Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, προχώρα στην αγορά ,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε αυτά που ρωτάς. Εγώ θα σταθώ λίγο στο ποια κάρτα θα μετατρέψεις σε eSIM. Σου προτείνω να κάνεις eSIM την κάρτα της Vodafone για να έχεις την δυνατότητα μέσω του qr code που σου δίνουν να την μεταφέρεις σε οποιαδήποτε συσκευή θέλεις εύκολα και ανέξοδα. Η Cosmote (μέχρι πρότινος τουλάχιστον) δεν έδινε την δυνατότητα να μπορείς μέσω qr code να αλλάξεις ανέξοδα την eSIM σε άλλες συσκευές. Είχε χρέωση 10€ για κάθε αλλαγή. Edit : Πλέον 5€ όπως επισήμανε ο Tasos19s Ευχαριστώ πολύ Πάνο, είναι πολύ χρήσιμη η απάντησή σου. Οπότε τώρα μένει να το αγοράσω. Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω ή να προσέξω σχετικά με το κατάστημα αγοράς; Επειδή δεν είναι μικρό το ποσό... Το επίσημο site της Apple για Ελλάδα προτείνει αυτό: https://www.isquare.gr/ Να προχωρήσω από εκεί; Υπάρχει καλύτερη επιλογή (Skroutz); Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ όλους και πάλι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts