Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, leo06 said:

Truecaller 

Το εχω βαλει κ εγω αυτο κ το εχω αγοαρασει κ για 1 χρονο! Τωρα αν κανει δουλεια δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος κ εξηγω.Μετα απο κλησεις στο βαιμπερ που μου εκαναν κ μιλησα τις αμεσως επομενες ωρες κ την επομενη μερα δεχθηκα συνεχωα περι 10 αναπαντητες με προθεμα Αρμενιας!!! Κ καθε φορα επρεπε να τις παω εκει για να τις μπλοκαρω! Συνεχεια διαφορετικα νουμερα με το ιδιο προθεμα

Σταματησαν την δευτερη μερα!

5 minutes ago, josuts said:

Το εχω βαλει κ εγω αυτο κ το εχω αγοαρασει κ για 1 χρονο! Τωρα αν κανει δουλεια δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος κ εξηγω.Μετα απο κλησεις στο βαιμπερ που μου εκαναν κ μιλησα τις αμεσως επομενες ωρες κ την επομενη μερα δεχθηκα συνεχωα περι 10 αναπαντητες με προθεμα Αρμενιας!!! Κ καθε φορα επρεπε να τις παω εκει για να τις μπλοκαρω! Συνεχεια διαφορετικα νουμερα με το ιδιο προθεμα

Σταματησαν την δευτερη μερα!

Εγώ πριν έρθω στο iphone είχα την hiya στο Android.εκει κάθε φορά που είχα κλήση ταυτόχρονα έβγαζε ένα παράθυρο που μου έλεγε αν είναι ασφαλής η κλήση η spam και αν την αναγνωριζε ως σπαμ μου πρότεινε αν θέλω να μπλοκαρω τον αριθμό.δοκιμασα την hiya και εδώ με το ios αλλά δεν μου έβγαζε κανένα παράθυρο . το ίδιο μέχρι στιγμής σε όσες κλήσεις έχω δεχτεί και με την truecaller.

Galaxy Z fold 5

Πρόσθεσα φωτογραφίες με το 3utools. Σε αυτές τις φωτό δεν μου βγάζει επιλογή για διαγραφή. Πως μπορώ να διαγράψω κάποια άμα θέλω;;;

11 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Πρόσθεσα φωτογραφίες με το 3utools. Σε αυτές τις φωτό δεν μου βγάζει επιλογή για διαγραφή. Πως μπορώ να διαγράψω κάποια άμα θέλω;;;

Μόνο μέσω 3utools 

30 minutes ago, kiriakos_tjet said:

Κλείσε το συγχρονισμό iTunes και iCloud και θα σβήνουν κανονικά

2 ώρες πριν, dimtz said:

Πως το κανουμε αυτό; 

Galaxy Z fold 5

14 ώρες πριν, dimtz said:

Το iCloud το έχω απενεργοποιημένο. Το iTunes δεν βρίσκω από που κλείνει..

15 ώρες πριν, Strofigkas said:

Πως το κανουμε αυτό; 

https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/welcome/ios

Εδώ θα βρείς απαντήσεις σε όλα σου τα ζητήματα σχετικά με iphone και ios.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

On 16/11/2024 at 8:18 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Στην αναζήτηση πληκτρολόγησε απλά 1+1

Στο μεταξύ για να πληκτρολογήσεις στην αναζήτηση 1+1 σου παίρνει 5 λεπτά αλλά οκ ας πούμε ότι είναι από το μέλλον και ότι είναι άψογο αφού δεν βγαίνει 😂

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

On 16/11/2024 at 12:17 ΜΜ, xabos said:

IMG_0272.thumb.jpeg.8556898eae3962b25e88775e5db32b94.jpegΓια πρώτη φορά, ….

θα δοκιμάσω να κρατήσω το τηλέφωνο για ένα χρόνο μόνο με το τζάμι μπροστά..,

στο πίσω μέρος έχει μπει ένα δερμάτινο skin από την Dbrand… είναι ότι πιο light version μπορούμε να συνδυάσουμε…🙂↔️ 

Συνολικά έχουμε 0.25 + 0.30 mm

Καλησπέρα φίλε. Να σε ρωτήσω. Από το επίσημο σαιτ παρηγγειλες έτσι; 

Τι παιζει με χρόνο παράδοσης και τελωνείο;  Ευχαριστώ! 

36 minutes ago, Antwny said:

Στο μεταξύ για να πληκτρολογήσεις στην αναζήτηση 1+1 σου παίρνει 5 λεπτά αλλά οκ ας πούμε ότι είναι από το μέλλον και ότι είναι άψογο αφού δεν βγαίνει 😂

Γιατί σου παίρνει 5λ;

Ας πούμε ότι το πληκτρολόγιο δεν είναι και ότι πιο εύχρηστο για να εμφανιστούν οι ειδικοί χαρακτήρες και μετά ακόμη ένα κουμπί για να βγει το +. Πιο γρήγορα μου βγήκε να ακυρώσω την καταλάθος σάρωση (και εμφάνιση της αναζήτησης που δεν χρησιμοποιώ και δε θέλω ποτέ) και να πάω στην εφαρμογή calculator

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

3 ώρες πριν, Antwny said:

Ας πούμε ότι το πληκτρολόγιο δεν είναι και ότι πιο εύχρηστο για να εμφανιστούν οι ειδικοί χαρακτήρες και μετά ακόμη ένα κουμπί για να βγει το +. Πιο γρήγορα μου βγήκε να ακυρώσω την καταλάθος σάρωση (και εμφάνιση της αναζήτησης που δεν χρησιμοποιώ και δε θέλω ποτέ) και να πάω στην εφαρμογή calculator

Καλά δεν νομίζω κανείς να αφήνει το μαμά πληκτρολόγιο. Ας είναι καλά το SwiftKey 

ff.jpg

4 ώρες πριν, nk_46 said:

Καλησπέρα φίλε. Να σε ρωτήσω. Από το επίσημο σαιτ παρηγγειλες έτσι; 

Τι παιζει με χρόνο παράδοσης και τελωνείο;  Ευχαριστώ! 

Η αποστολή είναι express .. φτάνει μετά από 10 ημέρες .. τελωνείο δεν πήγε καμία φορά …

Τώρα έχει τοποθετηθεί το ultra glass 2 της Belkin..

Συμπέρασμα , μετά από χρήση ενός μήνα ,

Δεν υπάρχει καθόλου Anti Reflective / Anti-Rainbow / τεχνολογία…

Στις άκρες τις οθόνης …κάποιες φορές, δεν έχει καλή απόκριση …

Στο πληκτρολόγιο έχω πάντα ( βλέπε το σημείο Χ ) καθυστέρηση κ πρέπει οπωσδήποτε να πιέσω πιο δυνατά… κρίμα 🧐

Edited by xabos

13 ώρες πριν, xabos said:

Η αποστολή είναι express .. φτάνει μετά από 10 ημέρες .. τελωνείο δεν πήγε καμία φορά …

Στο πληκτρολόγιο έχω πάντα ( βλέπε το σημείο Χ ) καθυστέρηση κ πρέπει οπωσδήποτε να πιέσω πιο δυνατά… κρίμα 🧐

Τέλεια! Οπότε θα τσιμπήσω και εγώ κανένα. Σε ευχαριστώ πολύ! 😁

14 ώρες πριν, xabos said:

Πριν εναμησι μηνα το ειχα βαλει Belkin Belkin 'ScreenForce UltraGlass 2' Treated Screen Protector for iPhone 15 Pro μόνο με 24.99 | i-System αλλα προχθες εβαλε αερα στην πανω αριστερα πλευρα και το πεταξα.

Ειπα να δοκιμασω τα γειτονακια μου και εδωσα αλλα 24€ για αυτο εδω Προστασία Οθόνης : LautPrime Tempered Glass for iPhone 16 Pro Max

Θεματα με αποκριση της οθονης δεν ειχα πριν δεν εχω και τωρα.

iPhone 16 Pro Max

19 ώρες πριν, Antwny said:

γι αυτο αλλαζεις πληκτρολογιο να ειναι ολα πιο ευκολα..αλλα και παλι κατεβαζεις την οθονη και πατας στις συντομευσεις την αριθμομηχανη...πιο ευκολο και απο το samsung edge που ειχα στο s23u

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2