Kostas_Ts_86 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 7 minutes ago, gp30169 said: Τα RCS μηνύματα δουλεύουν σε Ελλάδα; Με cosmote δε μου εμφανίζεται η επιλογή ενεργοποίησης του RCS. Επειδή μίλησα με cosmote πριν 3 μέρες, μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμα στα μέσα του 2025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaudio97 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 1 minute ago, Kostas_Ts_86 said: Επειδή μίλησα με cosmote πριν 3 μέρες, μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμα στα μέσα του 2025 Μεχρι το 25 για ποιο λογο; Αφου τα Iphone το υποστηριζουν! Γιατι πρεπει να τους παρει τοσο καιρο για να το υποστηριξουν και αυτοι ειδικα για μια συσκευη που την εχει ο περισσοτερος κοσμος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου Αυτο Send a text message via satellite on iPhone - Apple Support ποτε ερθει ελλαδα ; 😄 2 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 55 minutes ago, gp30169 said: Τα RCS μηνύματα δουλεύουν σε Ελλάδα; Με cosmote δε μου εμφανίζεται η επιλογή ενεργοποίησης του RCS. δεν δουλευουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 50 minutes ago, Klaudio97 said: Μεχρι το 25 για ποιο λογο; Αφου τα Iphone το υποστηριζουν! Γιατι πρεπει να τους παρει τοσο καιρο για να το υποστηριξουν και αυτοι ειδικα για μια συσκευη που την εχει ο περισσοτερος κοσμος; Και την eSIM στα ρολόγια την έχει η apple εδώ και πολλά χρόνια Δουλευει; Μα γιατί; 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Klaudio97 said: Μεχρι το 25 για ποιο λογο; Αφου τα Iphone το υποστηριζουν! Γιατι πρεπει να τους παρει τοσο καιρο για να το υποστηριξουν και αυτοι ειδικα για μια συσκευη που την εχει ο περισσοτερος κοσμος; Όχι και ο περισσότερος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Σε προσφορα απο τον Κωτσοβολο στα 29.90€ Ρε που παμε ρεεεεεε 😄 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου On 10/10/2024 at 7:49 ΠΜ, jonos said: Ο καθενας με τα κουσουρια του. 😄 Εγω πιστευω οτι το χειροτερο που μπορει να παθει ενα κινητο ειναι να παει service και να το ανοιξουνε. Αναλογα τον μαστορα και η ζημια του. Οποτε προσωπικα καθε δυο τρια χρονια το δινω και παω στο επομενο. Γνωριζει κανεις αν αγορασω απο αγγλια το AppleCare+ with Theft and Loss με καλυπτει εδω ελλαδα ; ακυρο για την καλυψη. iPhone Theft and Loss Claims - Official Apple Support Ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα ότι εσύ λες απλά την γνώμη σου σαν ένας απλός πολίτης και εγώ σου απαντάω σαν ένας τεχνικός που δουλεύω σε τέτοιου είδους εταιρεία. Αλλά προφανώς εσύ ξέρεις περισσότερα από μένα On 10/10/2024 at 10:01 ΠΜ, koutsis said: Καταρχήν το να μου λες οτι το βάρος του τζαμιού, που είναι οσο μια πιστωτικής κάρτας, επηρεάζει μια τέτοια πάθηση νομίζω είναι αστείο. Επίσης αν θα δώσεις 200-300 ευρώ για extra εγγύηση δεν νομίζω να σου αλλάξουν καμία μπαταρία και καμία οθόνη μετά 2 χρόνια, ούτε θα ξεφορτωθείς τις γρατζουνιές που θα εχει γεμίσει η οθόνη σου! Θα σου αλλάξουν την οθόνη αν τη σπάσεις μόνο όχι αν έχει γρατζουνιές 😉 Εντάξει φίλε εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ το κάνω τόσα χρόνια αυτό το πράγμα στη Γερμανία που ζω αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα που το χρησιμοποιώ και κοστίζει 229 € τα δύο χρόνια ούτε ευρώ παραπάνω!!! Και 299 κοστίζει εάν βάλεις και κατά κλοπή η απώλεια της συσκευής αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα έχεις δίκιο. Και σου ξαναλέω τα 30 γραμ. για σένα μπορεί να μην είναι τίποτα εγώ δε γουστάρω να ζυγίζει ένα κουτάκι Coca-Cola όλη μέρα και να το κρατάω στο χέρι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου (edited) 30 minutes ago, Dimitris_w said: Ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα ότι εσύ λες απλά την γνώμη σου σαν ένας απλός πολίτης και εγώ σου απαντάω σαν ένας τεχνικός που δουλεύω σε τέτοιου είδους εταιρεία. Αλλά προφανώς εσύ ξέρεις περισσότερα από μένα Κανενα προβλημα δεν υπαρχει. Εγω απλος πολιτης εσυ τεχνικος. Προφανως και ξερεις περισσοτερα απο μενα. Απλα ολοι μας κανουμε μια ευχη οταν δινουμε τις συσκευες μας για service να εχει κοιμηθει καλα το βραδυ ο τεχνικος. Τα ιδια στα μηχανακια, τα ιδια στα αυτοκινητα παντου με μια ευχη. 😄 Edited 11 Οκτωβρίου by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaudio97 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, motoboots said: Όχι και ο περισσότερος. Δεν λεω για το 16 αλλα γενικα για iphone. O περισσοτερος κοσμος και ειδικα οι νεολαια iPhone θελει και εχει, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Παιδιά γνήσιος φορτιστής πάνω από 25w υπάρχει μόνο ο διπλός με τα 35w; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, jonos said: Κανενα προβλημα δεν υπαρχει. Εγω απλος πολιτης εσυ τεχνικος. Προφανως και ξερεις περισσοτερα απο μενα. Απλα ολοι μας κανουμε μια ευχη οταν δινουμε τις συσκευες μας για service να εχει κοιμηθει καλα το βραδυ ο τεχνικος. Τα ιδια στα μηχανακια, τα ιδια στα αυτοκινητα παντου με μια ευχη. 😄 Ο κολλητός μου στην Θεσσαλονίκη στην Samsung όταν έδωσε συσκευή για επισκευή όταν πήγε να παραλάβει πήγε με κουβά και νερό !!! 😂😂😂 άλλο η apple άλλο οι άλλες !!! 2 ώρες πριν, kiriakos_tjet said: Παιδιά γνήσιος φορτιστής πάνω από 25w υπάρχει μόνο ο διπλός με τα 35w; Υπάρχει της apple 30w 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Dimitris_w said: Ο κολλητός μου στην Θεσσαλονίκη στην Samsung όταν έδωσε συσκευή για επισκευή όταν πήγε να παραλάβει πήγε με κουβά και νερό !!! 😂😂😂 άλλο η apple άλλο οι άλλες !!! Υπάρχει της apple 30w Την συσκευή όταν την αγοράζεις καινούργια είναι αδιάβροχη Καλα μέχρι εδώ Εαν πάθει κάτι από νερά δεν σε καλύπτει η εγγύησης Αρα είναι αδιάβροχη; Εγω θεωρώ ότι έχουν την προστασία αυτή όχι για να την ρίχνουμε επίτηδες στο νερό Ουτε να μπαίνουμε στην πισίνα να βγάζουμε φωτογραφίες Ετσι κι αλλιώς μια ταινία διπλής όψης είναι αυτή που μπαίνει μεταξύ της οθόνης και του σασί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Την συσκευή όταν την αγοράζεις καινούργια είναι αδιάβροχη Καλα μέχρι εδώ Εαν πάθει κάτι από νερά δεν σε καλύπτει η εγγύησης Αρα είναι αδιάβροχη; Εγω θεωρώ ότι έχουν την προστασία αυτή όχι για να την ρίχνουμε επίτηδες στο νερό Ουτε να μπαίνουμε στην πισίνα να βγάζουμε φωτογραφίες Ετσι κι αλλιώς μια ταινία διπλής όψης είναι αυτή που μπαίνει μεταξύ της οθόνης και του σασί Δυστυχώς όχι δεν σε καλύπτει !!! Έχει εσωτερικά δείκτες υγρασίας . Για την apple ωστόσο εάν έχει ασφάλεια η συσκευή καλύπτει τα πάντα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 13 minutes ago, Dimitris_w said: Δυστυχώς όχι δεν σε καλύπτει !!! Έχει εσωτερικά δείκτες υγρασίας . Για την apple ωστόσο εάν έχει ασφάλεια η συσκευή καλύπτει τα πάντα !!! Τότε για πια υγρο μόνωση μιλάμε; Άρα έχουμε κάτι το οποίο υπάρχει εκεί για μια κακιά στιγμή να μας προστατέψει όχι ότι κάποιος μας εγγυάται για αυτό Και ύστερα από 2-3-4 χρόνια χαλάει αυτό όπως και τα λάστιχα στην sim αλλά και στα ακουστικά και στα πλήκτρα Δηλαδη θα αλλάξεις οθόνη σε επίσημο να είσαι σίγουρος ότι σου έκαναν καλή δουλειά αλλά η συσκευή σου μπορεί να πάρει νερό από άλλο σημείο που πάλιωσε Τι να λέμε τώρα… 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου (edited) Αργά φορτίζεις αργά ξεφορτίζεις. 😄 Edited 12 Οκτωβρίου by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Τότε για πια υγρο μόνωση μιλάμε; Άρα έχουμε κάτι το οποίο υπάρχει εκεί για μια κακιά στιγμή να μας προστατέψει όχι ότι κάποιος μας εγγυάται για αυτό Και ύστερα από 2-3-4 χρόνια χαλάει αυτό όπως και τα λάστιχα στην sim αλλά και στα ακουστικά και στα πλήκτρα Δηλαδη θα αλλάξεις οθόνη σε επίσημο να είσαι σίγουρος ότι σου έκαναν καλή δουλειά αλλά η συσκευή σου μπορεί να πάρει νερό από άλλο σημείο που πάλιωσε Τι να λέμε τώρα… Μην ξεχνάμε επίσης ότι πέραν του ότι με τον καιρό χάνουν τις ιδιότητες τους τα υγρό μονωτικά υλικά, η μόνωση επηρεάζεται και από τις τυχόν πτώσεις της συσκευής. Πέσιμο με πέσιμο, καλή και η θήκη αλλά, ενδέχεται να υπάρχει επίπτωση στο σασί, κάπου να στραβωσει έστω και λίγο και πάλι η μόνωση να πάει περίπατο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 7 minutes ago, tsimisde said: Μην ξεχνάμε επίσης ότι πέραν του ότι με τον καιρό χάνουν τις ιδιότητες τους τα υγρό μονωτικά υλικά, η μόνωση επηρεάζεται και από τις τυχόν πτώσεις της συσκευής. Πέσιμο με πέσιμο, καλή και η θήκη αλλά, ενδέχεται να υπάρχει επίπτωση στο σασί, κάπου να στραβωσει έστω και λίγο και πάλι η μόνωση να πάει περίπατο.... Έτσι κι αλλιώς είναι όπως είπαμε μια ταινία διπλής όψης αυτοκόλλητο που κοστίζει 3€ Ας πάμε παρακάτω 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaudio97 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Πριν λιγο μου εβγαλε σε refresh διαθεσιμο το 256 pm black το ιδιο ακριβως που ειχα προπαραγγειλει απο το καταστημα εδω στην ροδο. Δεν προλαβα να κανω καινουργια παραγγελια και πηγα απο το καταστημα να δω πρωτα τι γινεται με την δικια μου παραγγελια και επειτα να τους αναφερω οτι το ακριβως μοντελο που ειχα προπαραγγειλει οτι το εβγαλε διαθεσιμο. Μου ειπε οτι η δικια μου προπαραγγελια δεν ειναι διαθεσιμη και το συγκεκριμενο που ειδα οτι μαλλον οτι ηταν απο ακυρωση και θα πηγε στον επομενο που εχει κανει την προπαραγγελια. Καταλαβε αμεσως οτι αυτα που μου λεει οτι δεν με πειθουν και της ειπα οτι βλεπω συνεχεια αυτες της διαθεσιμοτητες της παιρνει οποιος προλαβει και οτι δεν τηρειται σειρα προτεραιοτητας. Μου ειπε οτι δεν ισχυει αυτο που λεω και οτι ολα και ολα εχουν ερθει 3 pm ολο αυτον τον καιρο εδω αλλα καποιος ειχε παραγγειλει 6 και ηρθε και τα πηρε πριν λιγες μερες ( πως βγαζει νοημα αυτο; ) Μετα μου ειπε πως τωρα παραδινονται αυτες η παραγγελιες που εχουν γινει 12/9 και 13/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Εγώ … ακόμη περιμένω να γίνει η επιστροφή των χρημάτων μου στην κάρτα … η μία ακύρωση έγινε Σεπτέμβριο κ η επόμενη 3 Οκτωβρίου…. Η τράπεζα μου διαβεβαιώνει ότι τα καταστήματα δεν έχουν κάνει την αποδέσμευση του ποσού … τα δε καταστήματα ότι η τράπεζα είναι αυτή που κρατάει τα ποσά … ένας από τους δύο .. μας λέει την μισή αλήθεια… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου https://youtu.be/0utn09KOFO4?si=--UGrDj7P4U_Hx2v ωραία πράγματα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, xabos said: Εγώ … ακόμη περιμένω να γίνει η επιστροφή των χρημάτων μου στην κάρτα … η μία ακύρωση έγινε Σεπτέμβριο κ η επόμενη 3 Οκτωβρίου…. Η τράπεζα μου διαβεβαιώνει ότι τα καταστήματα δεν έχουν κάνει την αποδέσμευση του ποσού … τα δε καταστήματα ότι η τράπεζα είναι αυτή που κρατάει τα ποσά … ένας από τους δύο .. μας λέει την μισή αλήθεια… Καλησπερα φιλε.Εγω στην ακυρωση απο το στορμ την αλλη μερα μου εστειλαν μαιλ οπου κ τους εδωσα το ΙΒΑΝ κ την επομενη τα λεφτα επεστρεψαν στον λογαριασμο μου! Παραλληλα ειχα δωσει ξανα αλλα τοσα κ παραπανω κ απο Γερμανο ονλαιν για το 16 προ μαχ στα 512GB κ το παρελαβα χθες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοιτώντας σήμερα την φόρτιση από ένα tplink hs110 αλλα και απο το coconut πήρα αυτές τις μετρήσεις. Είναι στην αρχή της φόρτισης και η διαφορά μεταξύ τους είναι 5watt. Μετά το 70% η φόρτιση έπεσε κάτω από 10watt οπως και η θερμοκρασια. Συνολικός χρόνος από 30% μέχρι 80% με τον 20αρη φορτιστή της apple ήταν 40 λεπτά. Θα δοκιμάσω και με τον 30αρη του MacBook να δω διαφορές. Αν παίζεις με social βγάζεις φωτογραφίες τραβάς βίντεο και ανεβάζεις δεν βγάζεις μέρα με την καμμία. Αν απλά κοιτάς όλα καλά. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Έβαλα την 18.1 για να ενεργοποιήσω την εγγραφή κλήσεων.. όπως το φαντάστηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Λογικό… Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts