Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα, θελω να αναφερω ενα προβλημα για να μου πειτε οσοι το εχετε αν το εχετε παρατηρησει. εχω το iphone 16 pro ,έχω επιλεξει απο το μενου η φορτιση του να φτανει στο 90% . αλλα αυτο στην πραξη δεν συμβαινει. ειτε αποσυνδεσω τον φορτιστη μολις φτασει στο 90 % (αποσυνδεση φορτιστη εντος +- 5 λεπτων ) , είτε αποσυνδεσω τον φορτιστη μετα απο 30 λεπτα ( αφου φτασει στο 90% ) , ενω στην οθονη βλεπω να γραφει 90 % ( και στις δυο περιπτωσεις αποσυνδεσης φορτιστη που ανέφερα πριν ) , οταν θα κάνω επανεκίνηση του iphone η οθόνη θα δείχνει 94% μπαραρία. το έχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος αυτο ; διοτι οπως το αντιλαμβάνομαι , το τηλέφωνο δεν εκτελεί τις προτιμήσεις του χρήστη.

Huawei p20 pro

40 minutes ago, tasosp1984 said:

καλησπερα, θελω να αναφερω ενα προβλημα για να μου πειτε οσοι το εχετε αν το εχετε παρατηρησει. εχω το iphone 16 pro ,έχω επιλεξει απο το μενου η φορτιση του να φτανει στο 90% . αλλα αυτο στην πραξη δεν συμβαινει. ειτε αποσυνδεσω τον φορτιστη μολις φτασει στο 90 % (αποσυνδεση φορτιστη εντος +- 5 λεπτων ) , είτε αποσυνδεσω τον φορτιστη μετα απο 30 λεπτα ( αφου φτασει στο 90% ) , ενω στην οθονη βλεπω να γραφει 90 % ( και στις δυο περιπτωσεις αποσυνδεσης φορτιστη που ανέφερα πριν ) , οταν θα κάνω επανεκίνηση του iphone η οθόνη θα δείχνει 94% μπαραρία. το έχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος αυτο ; διοτι οπως το αντιλαμβάνομαι , το τηλέφωνο δεν εκτελεί τις προτιμήσεις του χρήστη.

Καλησπέρα!

Εγώ με 15PM και κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση, μετά είναι 3% κάτω η ένδειξη. Άντε πες ότι όταν ανοίγει, λειτουργεί ο επεξεργαστής και είναι λογικό (τώρα θα μου πεις ότι είναι λογικό το 3%?). Προχτές που ήταν στο 8% με το που το κουμπωσα στη φόρτιση ξαφνικά έγραψε 12%. Δεν έχω δει κάτι περίεργο στην κατανάλωση ούτε καποιο drain, γι'αυτό και δεν ασχολούμαι. Μάλλον η ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας είναι πλασμασματικη...ας το πω έτσι. Αλλιώς δε βρίσκω κάτι πολύ περίεργο.

40 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Καλησπέρα!

Εγώ με 15PM και κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση, μετά είναι 3% κάτω η ένδειξη. Άντε πες ότι όταν ανοίγει, λειτουργεί ο επεξεργαστής και είναι λογικό (τώρα θα μου πεις ότι είναι λογικό το 3%?). Προχτές που ήταν στο 8% με το που το κουμπωσα στη φόρτιση ξαφνικά έγραψε 12%. Δεν έχω δει κάτι περίεργο στην κατανάλωση ούτε καποιο drain, γι'αυτό και δεν ασχολούμαι. Μάλλον η ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας είναι πλασμασματικη...ας το πω έτσι. Αλλιώς δε βρίσκω κάτι πολύ περίεργο.

στην περιπτώση που ανεφερα στο ποστ μου , συμβαινει άμεσα. και οπως ειναι αυτονοητο η υγεια μπαταριας ειναι 100% αφου ειναι καινουργιο τηλεφωνο. ποσο ειναι η δικη σου υγεια μπαταριας;

Huawei p20 pro

19 minutes ago, tasosp1984 said:

στην περιπτώση που ανεφερα στο ποστ μου , συμβαινει άμεσα. και οπως ειναι αυτονοητο η υγεια μπαταριας ειναι 100% αφου ειναι καινουργιο τηλεφωνο. ποσο ειναι η δικη σου υγεια μπαταριας;

Στο 97% είναι η υγεία με 100 κύκλους φόρτισης.

Αγορασμένο το Μάρτιο

On 28/9/2024 at 8:16 ΠΜ, aenaos15 said:

Το έχεις βρεί στην Ευρώπη διαθέσιμο ;;;

Η amazon Γαλλία - Γερμανία - Ιταλια , δεν τα εχει διαθέσιμα.

Χέστηκαν και για την Ευρώπη ;;;

Εγώ πάντως πρώτη μέρα παρέλαβα Γερμανία !! Με προπαραγγελία από Apple Store !! Και σε μαγαζί φίλου είχε 7 κομμάτια διαθεσιμα 

Kotsovolos iPhone 16 pro max desert titanium 512 μόλις το χτύπησα άμεσα διαθέσιμο έλεγε ευτυχώς το χτύπησα 3 εργάσιμες για να δούμε 

Samsung Galaxy Note 10+

3 ώρες πριν, tasosp1984 said:

Θα διορθωθούν αυτά με τον καιρό 

Υπομονή 

Στις επόμενες ενημερώσεις λογισμικού 

Nokia 8800 Scirocco

3 ώρες πριν, Tasos19s said:

Θα διορθωθούν αυτά με τον καιρό 

Υπομονή 

Στις επόμενες ενημερώσεις λογισμικού 

διαβασα σε φορουμ οτι συμβαινει και στο iphone 15 ....

Huawei p20 pro

3 ώρες πριν, c200amgpacket said:

Kotsovolos iPhone 16 pro max desert titanium 512 μόλις το χτύπησα άμεσα διαθέσιμο έλεγε ευτυχώς το χτύπησα 3 εργάσιμες για να δούμε 

Μακάρι με το καλό να παραλάβεις... Έχω πάρει το 512 μαύρο από πλαίσιο,πριν αρκετές μέρες μου είπαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να με κλείσουν ότι θα λάβω email αλλά σήμερα κατάλαβα ότι δέχονται πολλά παράπονα τον τελευταίο καιρό και η κοπέλα ήταν ειλικρινής... Μου είπε ότι δεν έχει ιδέα πότε,έρχονται κάποια λίγα κομμάτια κάθε τόσο και θα πάει με προτεραιότητα και σε κάποιες ερωτήσεις μου είπε ότι δεν έχει απάντηση,δεν θα ήθελε να μου πει κάτι υποθετικό που δεν ισχύει 100% και δεν μπορεί να μου πει με σιγουριά ότι δεν θα τραβήξει αυτή η κατάσταση μέχρι τα Χριστούγεννα... Τουλάχιστον εκτίμησα την ειλικρίνεια της κοπέλας και ότι έκατσε και μου απάντησε και πλέον είναι στο χέρι μου αν και πόσο μπορώ να περιμένω.Θα ήθελα από εσάς που είστε πιο έμπειροι σε τέτοιες υποθέσεις και ακόμα καλύτερα από την συγκεκριμένη αλυσίδα να μου πείτε τις εμπειρίες ή την γνώμη σας για τα προηγούμενα χρόνια πόσο μπορεί να τραβήξει κάτι τέτοιο και πότε αρχίζει να υπάρχει μια καλύτερη ροη

Μόλις ακύρωσα … προ παραγγελία day one από Istorm ,

μετά από τηλ κλήση, μου διαβεβαίωσαν ότι …δεν έχουν ούτε πληροφορία για παραλαβή / αποστολή …

τώρα αυτό που γίνεται , για μένα (είναι τυχαίο ?? !! ) … δεν έχουν να παραδώσουν κομμάτια… αλλά κάθε φορά στην αρχή κάθε νέου μοντέλου, εμφανίζονται στα καταστήματα μόνο, τα μοντέλα των  512Gb .. 1TB

γνωρίζουν ότι ο κόσμος κάνει ουρές , και βρίσκουν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν/ κερδίσουν από τα ακριβότερα τους μοντέλα… 

Κ η ιστορία επαναλαμβάνεται…

3 ώρες πριν, xabos said:

μετά από τηλ κλήση, μου διαβεβαίωσαν ότι …δεν έχουν ούτε πληροφορία για παραλαβή / αποστολή …

τώρα αυτό που γίνεται , για μένα (είναι τυχαίο ?? !! ) … δεν έχουν να παραδώσουν κομμάτια… αλλά κάθε φορά στην αρχή κάθε νέου μοντέλου, εμφανίζονται στα καταστήματα μόνο, τα μοντέλα των  512Gb .. 1TB

γνωρίζουν ότι ο κόσμος κάνει ουρές , και βρίσκουν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν/ κερδίσουν από τα ακριβότερα τους μοντέλα… 

Είναι τραγική αυτή η κατάσταση να παρουσιάζουν ένα προϊόν ενώ δεν το έχουν βγάλει σε μαζική παραγωγή. Δεν νομίζω να μην ξέρει η apple από προηγούμενες χρονιές τι πουλάει απ την πρώτη μερα έτσι ώστε να έχει διαθέσιμα τα προϊόντα. Δηλαδή τι φοβάται ότι θα της μείνουν οι συσκευές στα ράφια στις αποθήκες και δεν βγάζει απόθεμα; 

Galaxy Z fold 5

4 ώρες πριν, xabos said:

Ωχ! Εγω στις 17 εκανα την προπαραγγελια κ την προπληρωμη! Τωρα μου βαζεις φωτιες για το ποτε θα παραλαβω..

40 minutes ago, Strofigkas said:

Είναι τραγική αυτή η κατάσταση να παρουσιάζουν ένα προϊόν ενώ δεν το έχουν βγάλει σε μαζική παραγωγή. Δεν νομίζω να μην ξέρει η apple από προηγούμενες χρονιές τι πουλάει απ την πρώτη μερα έτσι ώστε να έχει διαθέσιμα τα προϊόντα. Δηλαδή τι φοβάται ότι θα της μείνουν οι συσκευές στα ράφια στις αποθήκες και δεν βγάζει απόθεμα; 

Υπάρχουν απλά δεν έρχονται στην Ελλάδα 

Επισης μια ζωή δημιουργούν αυτό το κλίμα γιατί πιθανόν έτσι τους έχουν πει από το τμήμα marketing 

Nokia 8800 Scirocco

14 ώρες πριν, Dimitris_w said:

Εγώ πάντως πρώτη μέρα παρέλαβα Γερμανία !! Με προπαραγγελία από Apple Store !! Και σε μαγαζί φίλου είχε 7 κομμάτια διαθεσιμα 

Για Amazon μιλάμε φίλε.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Εμένα μου είπαν έχει παραδοθεί στην κούριερ και ότι τα κάνω μην για να δούμε από Κωτσόβολο χθεσινή παραγγελία που ήταν άμεσα διαθέσιμο iPhone 16 pro max desert 

Samsung Galaxy Note 10+

1 hour ago, Kostas_Ts_86 said:

Ο Ευαγγελάτος έχει απόθεμα πάντως το 16 Pro 😝

Ε τι νομίζεις αυτοί είναι οι πρώτοι πελάτες 

Μετα οι υπόλοιποι 

Nokia 8800 Scirocco

Έβγαλε εχθές διαθέσιμο , ένα 512 στο you….

Ας πάει το παλιάμπελο λέω… μπαίνω μέσα  , το πληρώνω … (ακόμη δεν έχω πάρει πίσω τα χρήματα από istorm).. κ ολοκληρώνω την αγορά.

Σήμερα το πρωί παίρνω τηλ να δω πότε θα γίνει η αποστολή…🙄..,

άρχισε να μου τα μασάει,, να θα πάρει κάποιες ημέρες, όχι πολλές….  στο σύστημα εμφανίστηκε μετά από μια ακύρωση λάθος διαθεσιμότητα…

μοιραζόμαστε εδώ μέσα τα γεγονότα για να ξέρουν οι επόμενοι υποψήφιοι αγοραστές ότι δεν πρέπει να βασίζονται μόνο στο διαδίκτυο..

οποσδηποτε πριν πληρώσετε όλο το ποσό ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση… ότι πετάει ο γάιδαρος…

δεν γινοταν να μην το προπληρωσεις; δεν σου εδινε την επιλογη;

εγω προσωπικα ειτε σε κοτσο ειτε σε istorm επιλεγω πληρωμη στο καταστημα κατα την παραλαβη

Edited by chocbhed_6630

Δεν πάτε καλά μου φαίνεται ένα σκασμό λεφτά στον αέρα 

4 ώρες πριν, xabos said:

Έβγαλε εχθές διαθέσιμο , ένα 512 στο you….

Ας πάει το παλιάμπελο λέω… μπαίνω μέσα  , το πληρώνω … (ακόμη δεν έχω πάρει πίσω τα χρήματα από istorm).. κ ολοκληρώνω την αγορά.

Σήμερα το πρωί παίρνω τηλ να δω πότε θα γίνει η αποστολή…🙄..,

άρχισε να μου τα μασάει,, να θα πάρει κάποιες ημέρες, όχι πολλές….  στο σύστημα εμφανίστηκε μετά από μια ακύρωση λάθος διαθεσιμότητα…

μοιραζόμαστε εδώ μέσα τα γεγονότα για να ξέρουν οι επόμενοι υποψήφιοι αγοραστές ότι δεν πρέπει να βασίζονται μόνο στο διαδίκτυο..

οποσδηποτε πριν πληρώσετε όλο το ποσό ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση… ότι πετάει ο γάιδαρος…

Το ιδανικό είναι τηλέφωνο για επιβεβαίωση αλλά είναι έτσι η κατάσταση που μόλις το δεις διαθέσιμο πας να προλάβεις και δυστυχώς μετά λένε τα δικά τους.Εγω έχω κάνει την παραγγελία 26/9 και δεν βλέπω να παίρνω ποτέ με βάση το πόσος κόσμος περιμένει από πίσω.. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήθελα να δώσω όλο το ποσό μπαμ και το πλαίσιο έδινε άτοκες δόσεις μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οπότε το έβαλα σε 7 δόσεις και τώρα είμαι σε μια φάση που αν ακυρώσω σημαίνει ότι δεν θα πάρω το κινητό γιατί με τόκο δεν βάζω δόσεις,οπότε δεν ξέρω τι να κάνω... 

6 ώρες πριν, George6633 said:

Το ιδανικό είναι τηλέφωνο για επιβεβαίωση αλλά είναι έτσι η κατάσταση που μόλις το δεις διαθέσιμο πας να προλάβεις και δυστυχώς μετά λένε τα δικά τους.Εγω έχω κάνει την παραγγελία 26/9 και δεν βλέπω να παίρνω ποτέ με βάση το πόσος κόσμος περιμένει από πίσω.. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήθελα να δώσω όλο το ποσό μπαμ και το πλαίσιο έδινε άτοκες δόσεις μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οπότε το έβαλα σε 7 δόσεις και τώρα είμαι σε μια φάση που αν ακυρώσω σημαίνει ότι δεν θα πάρω το κινητό γιατί με τόκο δεν βάζω δόσεις,οπότε δεν ξέρω τι να κάνω... 

Αυτά τα μεγάλα καταστήματα πάντα έχουν άτοκες δόσεις όποτε ακύρωσε το και όταν είναι διαθέσιμο το παίρνεις χωρίς άγχος 

Nokia 8800 Scirocco

51 minutes ago, Tasos19s said:

Αυτά τα μεγάλα καταστήματα πάντα έχουν άτοκες δόσεις όποτε ακύρωσε το και όταν είναι διαθέσιμο το παίρνεις χωρίς άγχος 

Δική μου παράλειψη.. Δεν έχω πιστωτική κάρτα,εννοούσα πχ όπως ο Κωτσος με πλάνο δόσεων κλπ κάτι που βλέπω ότι δεν έχει τώρα (ίσως δίνουν τα public αλλά εδώ που μένω τώρα δεν έχει και πρέπει να γίνει η αίτηση σε κατάστημα) γιαυτό είμαι σε δίλημμα.Καλημέρα 

1 hour ago, George6633 said:

Δική μου παράλειψη.. Δεν έχω πιστωτική κάρτα,εννοούσα πχ όπως ο Κωτσος με πλάνο δόσεων κλπ κάτι που βλέπω ότι δεν έχει τώρα (ίσως δίνουν τα public αλλά εδώ που μένω τώρα δεν έχει και πρέπει να γίνει η αίτηση σε κατάστημα) γιαυτό είμαι σε δίλημμα.Καλημέρα 

Μάλιστα τότε είσαι σε περίεργη θέση 

Nokia 8800 Scirocco

Φέτος…

δεν βλέπω καμία διαφορά στο 16 … προερχόμενος από το 15 pro max.. 

έκανα ένα geekbench  , έτσι για να λέω ότι βρήκα κάτι διαφορετικό …. 

να προσέξουν με τα τζάμια προστασίας όλοι κ τα περιθώρια που κανονικά δεν πρέπει να κρύβουν την οθόνη… κάπου είχαμε βρει πέρσι τα χλ που έχει περιμετρικά η οθόνη .. ένας από το φόρουμ έδωσε το link με τις διαστάσεις..

Είχε ένα μικρό σημείο που κάλυπτε η Benk glass στο 15… τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολη η κατάσταση… 

Νομίζω πολύ λίγες εταιρείες θα καλύψουν τα πρότυπα της apple για το νέο pro max

Ημερομηνία κατασκευής της μπαταρίας, είναι ο Ιούλιος 2024 …  φέτος μετά από 1000 κύκλους φόρτισης..χάνουν το  10% κ όχι τους 500 που είχαν τα προηγούμενα…

Edited by xabos