sbxgr Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 26 Αυγούστου (edited) Aνοίγω το θέμα για εμάς που έχουμε στην κατοχή μας τη συσκευή ώστε να αναφέρουμε τις απόψεις μας και να βοηθήσουμε εμάς τους ίδιους αλλά και τους ενδιαφερόμενους που θα θέλουν να το αποκτήσουν. Aς ξεκινήσω με την μπαταρία... Ανώτερη και καλύτερη διαχείρηση αν και είναι ιδια με του fold 5 , βγάζει άνετα τη μέρα χωρίς να ψάχνεις φορτιστή.. Design πλέον το 5 φαίνεται αρχαιολογία δίπλα στο 6. είναι πιο άνετο και βολικό στο χέρι αλλά και στη τσέπη.. Ταχύτητα δεν καταλαβαίνεις κάποια ουσιώδης διαφορά απο fold 4 και 5 . Το πενάκι είναι αρκετά smooth σε σχεση με τα προηγούμενα fold. Ai καλοδεχούμενο αλλά προσωπικά δεν το πολυχρησιμοποιώ ομως κανει άριστα την δουλειά του οταν το χρειάζομαι. Φωτογραφίες παραδόξως είναι ανώτερες απο το fold 5 λογικά ειναι θέμα παντρέματος snapdragon 8gen 3 και φακών οπότε μπορει να διαβάζετε σε διάφορα fora και video oτι ειναι ίδιες οι καμερες με του fold 5 αλλά πιστέψτε με είναι έτη φωτός μπροστά ειδικά την νύχτα . Ηχος σε ηχεία και ακουστικό πιο δυνατός σε σχέση με το fold 5 . Οθόνη εξωτερική ικανοποιητική και πιο βολική πλέον για να την χρησιμοποιείς. Οθόνη εσωτερική δύσκολα θα καταλάβεις την διαφορά απο προηγούμενα μοντέλα της σειράς αλλά σιγουρα θα καταλάβεις τη τσάκα στη μέση παραμένει η ίδια ... Έχω κάνει και ένα βιντεάκι αν θέλετε που αναλύω αν αξίζει κάποιος να επενδύσει τα χρήματα για το fold 6 https://www.youtube.com/watch?v=WFt0u7Zxc1A Edited 26 Αυγούστου by sbxgr 4 Παράθεση P30 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα Ποιοι είναι οι κάτοχοι εδώ; Θα γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου αυτές τις ημέρες σαν νέος κάτοχος (εδώ και μια εβδομάδα το έχω στα χέρια μου) Από θήκες προτείνετε κάτι άλλο πέρα από την κλασική spen? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κάτοχος κι εγώ του fold 6. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή σε όλους τους τομείς. Άκουσα τις παρουσιάσεις αρκετών youtuber με όλα τα αρνητικά που είπαν, αγόρασα τη συσκευή έχοντας παλαιότερα το fold 4 και είμαι πολύ χαρούμενος που την έχω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Καλορίζικα παιδιά. Εγώ είμαι με fold 3 ακόμα, τα 4 και 5 δεν μου έκαναν κλικ, το 6 ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το πάρω. Πάντως δεν βλέπω κίνηση στο τοπικ. Περιμένω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κ εγώ το γλυκοκοιτάζω διαρκώς το Fold 6 αλλά με προβληματίζει λίγο η αξιοπιστία και η μπαταρία. Επίσης σκέφτομαι την αντιμετώπιση της Smartec σε περίπτωση προβλήματος δεδομένου ότι η αγορά θα γίνει (αν γίνει) μέσω Skroutz.. Απ την άλλη σκέφτομαι πως δεν είναι μακριά το S25 Ultra μήπως κ αντικαταστήσει το S23 Ultra που έχω τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου On 13/9/2024 at 9:48 ΠΜ, Lorgan21 said: Κ εγώ το γλυκοκοιτάζω διαρκώς το Fold 6 αλλά με προβληματίζει λίγο η αξιοπιστία και η μπαταρία. Επίσης σκέφτομαι την αντιμετώπιση της Smartec σε περίπτωση προβλήματος δεδομένου ότι η αγορά θα γίνει (αν γίνει) μέσω Skroutz.. Απ την άλλη σκέφτομαι πως δεν είναι μακριά το S25 Ultra μήπως κ αντικαταστήσει το S23 Ultra που έχω τώρα.. Δεν έχει καμία σχέση η σειρά s με τη σειρά z. Είναι καθαρά προσωπική σου απόφαση ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχεις από το κινητό. Η σειρά z είναι η έννοια της διαφορετικοτητας από τα υπόλοιπα κινητά. Σίγουρα το s 25 θα φέρει νέα στοιχεία που θα υιοθετήσει η επόμενη σειρά z, θα έχει καλύτερο επεξεργαστή κάρτα γραφικών και κάμερες. Η σειρά s είναι πιο εμπορική από τη z. Εμένα το fold 6 έχει καλύψει τις ανάγκες μου και μένω όπως είμαι. Σε συνδυασμό με το ρολόι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. 1 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά. Ψήνομαι πολύ να το πάρω. Ξέρει κάποιος που το έχει, αν μπορείς να στείλεις μηνύματα από την εξωτερική οθόνη; Ευχαριστώ. Παιδιά συγνώμη. Προοριζόταν για το z flip 6. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε κάνα αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο για αγορά με αποφορολόγηση να το πάρω γρήγορα και να μην μου φάει τη ζωή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) On 6/10/2024 at 4:33 ΜΜ, miltos74 said: Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε κάνα αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο για αγορά με αποφορολόγηση να το πάρω γρήγορα και να μην μου φάει τη ζωή; Και το jmctech σούπερ αξιόπιστο ηταν μεχρι να κλείσει. Το fold 5 απο εκει το είχα πάρει. Αν πάρεις απο bestPrice, κάνεις την διαδικασία ασφαλείας αγοράς (τσαμπα) και αν δεν το στείλει, και δε βγάλεις ακρη απ το κατάστημα, παίρνεις τα λεφτα πίσω πλην 50ε απ την ασφαλιστική. Φίλος μου την ενεργοποίησε όταν έκλεισε το jmctech, πηρε τα λεφτά πίσω. Και η τράπεζα του έδωσε και τα 50 που δεν πήρε από την ασφαλιστική. 950ε συνολικα. Και οταν έκλεισε το jmctech τελικά ολοι πήραν πίσω τα λεφτά τους, ακομα και όσοι δεν είχαν κανει ασφάλεια. Οπότε δεν υπάρχει τοσος φόβος οσο νομίζουν κάποιοι. Απλα πληρωμή πάντα με καρτα, χρωστική, πιστωτική. Ποτέ με iris ή κατάθεση σε λογαριασμό. Αυτα ΔΕΝ καλύπτονται. Edited 8 Οκτωβρίου by sosimple2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts