_NikitaS_ Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 18/4/2025 at 4:29 ΜΜ, nikosz75013 said: Η stable πότε βγαίνει;; Να ρωτήσω και οι κάρτες . τράπεζες όλα λειτουργούν κανονικά Ε; Expand Ναι όλα! On 18/4/2025 at 10:59 ΠΜ, il_tifosi said: Συγγνώμη λίγο αλλά επειδή παίζω αρκετά και έχω και κάποια καλά παιχνίδια, πχ Asphalt, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με το απλό 9 αλλά το ίδιο κάνει. Expand Εγώ πλέον δε παίζω, απλά μετέφερα αυτό που έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα φόρουμ. Εσύ ξέρεις φαίνεται καλύτερα γιατί το έχεις δουλέψει και για παιχνίδια 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 19/4/2025 at 9:35 ΠΜ, _NikitaS_ said: Ναι όλα! Εγώ πλέον δε παίζω, απλά μετέφερα αυτό που έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα φόρουμ. Εσύ ξέρεις φαίνεται καλύτερα γιατί το έχεις δουλέψει και για παιχνίδια 😉 Expand Ναι άσε, γενικά λένε τα χειρότερα σε πολλά σχόλια, σε άρθρα, σε βιντεάκια, σε συζητήσεις κλπ. Διαβάζω και αναρωτιέμαι για ποια συσκευή μιλάνε 🤣 Προφανώς δεν την έχουν οι περισσότεροι. Κοιτάζουν τα benchmarks και βγάζουν συμπεράσματα 😅 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Σας έχει επηρεαστεί το δαχτυλικό μετά το τελευταίο update?Σαν να μην πιάνει με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Εγώ είμαι οκ και φοράω και γυαλί. Αυτά τα έχεις ενεργοποιήσει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου On 20/4/2025 at 7:20 ΠΜ, Da_rudakos said: Εγώ είμαι οκ και φοράω και γυαλί. Αυτά τα έχεις ενεργοποιήσει; Expand Δεν έχω προστατευτικό οθόνης.Την πρώτη επιλογή την έχω ενεργή.Δεν έχω αλλάξει κάτι. Θα ξαναπεράσω τα δαχτυλικά για καλό και για κακό.Το κύριο ξεκλείδωμα το κάνω με το face unlock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου χθες πηρα τελικα την μεγαλη αποφαση να δωσω το s24 ultra και να παρω τουτο.... τι προτάσεις εχετε να μου κανετε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Πότε βγαίνει η 16 επίσημα; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα από την πρώτη στιγμή. Όταν σκρολαρω στο FB τα βίντεο για κάποιο λόγο εμφανίζονται σε υπέρθεση με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει μέρος της ροής. Όταν κουνήσω λίγο τη ροή τότε επανέρχεται και πάμε παρακάτω. Το κάνει μόνο στα βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου On 25/4/2025 at 10:39 ΠΜ, nikosz75013 said: Πότε βγαίνει η 16 επίσημα; Expand Για Ιούνιο είχαν πει On 25/4/2025 at 7:23 ΜΜ, tiffany said: Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα από την πρώτη στιγμή. Όταν σκρολαρω στο FB τα βίντεο για κάποιο λόγο εμφανίζονται σε υπέρθεση με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει μέρος της ροής. Όταν κουνήσω λίγο τη ροή τότε επανέρχεται και πάμε παρακάτω. Το κάνει μόνο στα βίντεο. Expand Το κάνει και σε μένα. Υποθέτω ότι είναι θέμα της εφαρμογής και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γιατί έχω δει και κατόχους Samsung να το αναφέρουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου On 25/4/2025 at 10:39 ΠΜ, nikosz75013 said: Πότε βγαίνει η 16 επίσημα; Expand με το Ι/Ο τον Μαιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου On 26/4/2025 at 6:33 ΠΜ, Ermenegildo said: με το Ι/Ο τον Μαιο.... Expand Αν βάλω την beta 4. Μετά όταν θα βγει η κανονική την περνάει αυτόματα. Η πρέπει να κάνω επαναφορά και μετά να βάλω την official ; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts