Jump to content

Google Pixel 9 Pro / Pixel 9 pro XL

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 18/4/2025 at 4:29 ΜΜ, nikosz75013 said:

Η stable πότε βγαίνει;; Να ρωτήσω και οι κάρτες . τράπεζες όλα λειτουργούν κανονικά Ε;

Expand  

Ναι όλα! 

On 18/4/2025 at 10:59 ΠΜ, il_tifosi said:

Συγγνώμη λίγο αλλά επειδή παίζω αρκετά και έχω και κάποια καλά παιχνίδια, πχ Asphalt, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με το απλό 9 αλλά το ίδιο κάνει.

Expand  

Εγώ πλέον δε παίζω, απλά μετέφερα αυτό που έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα φόρουμ. Εσύ ξέρεις φαίνεται καλύτερα γιατί το έχεις δουλέψει και για παιχνίδια 😉

On 19/4/2025 at 9:35 ΠΜ, _NikitaS_ said:

Ναι όλα! 

Εγώ πλέον δε παίζω, απλά μετέφερα αυτό που έχω διαβάσει σχεδόν σε όλα τα φόρουμ. Εσύ ξέρεις φαίνεται καλύτερα γιατί το έχεις δουλέψει και για παιχνίδια 😉

Expand  

Ναι άσε, γενικά λένε τα χειρότερα σε πολλά σχόλια, σε άρθρα, σε βιντεάκια, σε συζητήσεις κλπ. Διαβάζω και αναρωτιέμαι για ποια συσκευή μιλάνε 🤣 Προφανώς δεν την έχουν οι περισσότεροι. Κοιτάζουν τα benchmarks και βγάζουν συμπεράσματα 😅

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

On 20/4/2025 at 7:20 ΠΜ, Da_rudakos said:

Εγώ είμαι οκ και φοράω και γυαλί. 

Αυτά τα έχεις ενεργοποιήσει;

Screenshot_20250420-101912.png

Expand  

Δεν έχω προστατευτικό οθόνης.Την πρώτη επιλογή την έχω ενεργή.Δεν έχω αλλάξει κάτι.

Θα ξαναπεράσω τα δαχτυλικά για καλό και για κακό.Το κύριο ξεκλείδωμα το κάνω με το face unlock.

χθες πηρα τελικα την μεγαλη αποφαση να δωσω το s24 ultra και να παρω τουτο....  τι προτάσεις εχετε να μου κανετε?

Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα από την πρώτη στιγμή. Όταν σκρολαρω στο FB τα βίντεο για κάποιο λόγο εμφανίζονται σε υπέρθεση με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει μέρος της ροής. Όταν κουνήσω λίγο τη ροή τότε επανέρχεται και πάμε παρακάτω. Το κάνει μόνο στα βίντεο. 

Screenshot_20250415-194836.png

Screenshot_20250415-194830.png

On 25/4/2025 at 10:39 ΠΜ, nikosz75013 said:

Πότε βγαίνει η 16 επίσημα;

Expand  

Για Ιούνιο είχαν πει

On 25/4/2025 at 7:23 ΜΜ, tiffany said:

Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα από την πρώτη στιγμή. Όταν σκρολαρω στο FB τα βίντεο για κάποιο λόγο εμφανίζονται σε υπέρθεση με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει μέρος της ροής. Όταν κουνήσω λίγο τη ροή τότε επανέρχεται και πάμε παρακάτω. Το κάνει μόνο στα βίντεο. 

Screenshot_20250415-194836.png

Screenshot_20250415-194830.png

Expand  

Το κάνει και σε μένα. Υποθέτω ότι είναι θέμα της εφαρμογής και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γιατί έχω δει και κατόχους Samsung να το αναφέρουν.

On 25/4/2025 at 10:39 ΠΜ, nikosz75013 said:

Πότε βγαίνει η 16 επίσημα;

Expand  

με το Ι/Ο τον Μαιο....

On 26/4/2025 at 6:33 ΠΜ, Ermenegildo said:

με το Ι/Ο τον Μαιο....

Expand  

Αν βάλω την beta 4. Μετά όταν θα βγει η κανονική την περνάει αυτόματα. Η πρέπει να κάνω επαναφορά και μετά να βάλω την official ;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»