Giorgosvlach Δημ. Χθες στς 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:16 μμ Με 5g δεδομένα Bluetooth και φωτεινότητα αυτόματη ,κατά τις 5:00 το απόγευμα έχω 50% Κάνω τηλέφωνα αρκετά,viber συνέχεια με πελάτες,what's app με τη γυναίκα μου,mail για τη δουλειά κτλ... Μετά που θα γυρίσω σπίτι ίσως χρειαστεί το βράδυ να το φορτίσω λίγο ,και μετά μια και καλή σε ασύρματη φόρτιση μέχρι το πρωί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Χθες στς 09:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:05 μμ 48 minutes ago, Giorgosvlach said: Με 5g δεδομένα Bluetooth και φωτεινότητα αυτόματη ,κατά τις 5:00 το απόγευμα έχω 50% Κάνω τηλέφωνα αρκετά,viber συνέχεια με πελάτες,what's app με τη γυναίκα μου,mail για τη δουλειά κτλ... Μετά που θα γυρίσω σπίτι ίσως χρειαστεί το βράδυ να το φορτίσω λίγο ,και μετά μια και καλή σε ασύρματη φόρτιση μέχρι το πρωί.... Άρα κάνα 6αρι ώρες αναμμένη οθόνη, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosvlach Δημ. Χθες στς 09:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:09 μμ (edited) Θα σου πω αύριο το πρωί πόσο θα γράφει όταν θα είναι 100% Γτ πάνω δεξιά στη μπαταρία γράφει μέχρι τι ώρα θα κρατήσει.... Edited Χθες στς 09:10 μμ by Giorgosvlach 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 15 ώρες πριν, Giorgosvlach said: Με 5g δεδομένα Bluetooth και φωτεινότητα αυτόματη ,κατά τις 5:00 το απόγευμα έχω 50% Κάνω τηλέφωνα αρκετά,viber συνέχεια με πελάτες,what's app με τη γυναίκα μου,mail για τη δουλειά κτλ... Μετά που θα γυρίσω σπίτι ίσως χρειαστεί το βράδυ να το φορτίσω λίγο ,και μετά μια και καλή σε ασύρματη φόρτιση μέχρι το πρωί.... Ποίο stand έχεις γθα ασύρματη αμ επιτρέπεται? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosvlach Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Xiaomi Ασύρματη Βάση Φόρτισης Qi Mi 20W Μαύρο (WPC02ZM) Αυτό έχω περίπου δύο χρόνια...δεν φορτίζει γρήγορα αλλά πάντα φορτίζω βράδυ μέχρι το πρωί που θα σηκωθώ και με την έξυπνη φόρτιση είναι όλα κομπλέ... Σήμερα στις 8:00 που πήρα το τηλέφωνο 100% μου έλεγε η μπαταρία μέχρις τις 18:00 θα διαρκέσει.. τώρα 2:00 έχω 63%😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 24 minutes ago, Giorgosvlach said: Xiaomi Ασύρματη Βάση Φόρτισης Qi Mi 20W Μαύρο (WPC02ZM) Αυτό έχω περίπου δύο χρόνια...δεν φορτίζει γρήγορα αλλά πάντα φορτίζω βράδυ μέχρι το πρωί που θα σηκωθώ και με την έξυπνη φόρτιση είναι όλα κομπλέ... Σήμερα στις 8:00 που πήρα το τηλέφωνο 100% μου έλεγε η μπαταρία μέχρις τις 18:00 θα διαρκέσει.. τώρα 2:00 έχω 63%😂 Εγώ στο 7 Pro τώρα 14:24 έχω 50% μπαταρία. Ήλπιζα να είχαν φτιάξει καλύτερη μπαταρία. Θυμάμαι παλιές εποχές huawei που η μπαταρία δεν έπεφτε με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosvlach Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Ναι αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και τι χρήση κάνεις από το πρωί,και μην ξεχνάμε ότι έχω το μικρό μοντέλο..το 7 pro είναι το μεγάλο ,το 9 pro που έχω είναι το μικρό... (Αν και έχω διαβάσει κάπου ότι το 9 pro κρατάει περισσότερο η μπαταρία...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 ώρες πριν, Giorgosvlach said: Ναι αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και τι χρήση κάνεις από το πρωί,και μην ξεχνάμε ότι έχω το μικρό μοντέλο..το 7 pro είναι το μεγάλο ,το 9 pro που έχω είναι το μικρό... (Αν και έχω διαβάσει κάπου ότι το 9 pro κρατάει περισσότερο η μπαταρία...) Ναι, όντως κρατάει περισσότερο από το xl όπως λένε τα reviews στο youtube. Γι αυτό και πήρα το θάρρος και σε ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosvlach Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Καλά έκανες..εγώ πήγα από 6 pro σε 9 pro . Βολεύει αρκετά το λίγο μικρότερο μεγεθος.Το 6 pro με είχε κουράσει αρκετά στο κρατημα..αυτό με το ένα χέρι το κάνεις κουμάντο εύκολα...το πήρα από Ισπανία από την αρχή που βγήκε και έχω και το 1Τ δώρο,και 512 σε τιμή 256. Ότι θες να ρωτήσεις ,πες μου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts