Selespeed Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Μέσα και εγώ. Μάλλον το Σάββατο το πρωί με αυτοκίνητο (μπας και το συνδυάσω και με ψώνια, μια και δεν είμαι από Αθήνα... ;) ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 @theka και @tweaked_mind, ποτε θα πατε εσεις; :O :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 νικο σαββατο λεω εγω αλλα & κυριακη δεν με πειραζει...8α μου πει ποτε τον βολευει ο theka και κανονιζουμε...ελα pm για να κανονισουμε λεπτομερειες συναντισης ;) How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Παιδια σκεφτομαι να ερθω κι εγω στην εκθεση αλλα εχω μια απορια, κοιταζοντας στο site της comdex τις εταιριες που θα εκθετουν τα προιοντα τους δεν ειδα πουθενα τη νοκια, τη microsoft, τη sony κτλ. τελικα τι ειδους εκθεση ειναι αυτη? Εγω νομιζα οτι θα εχει κινητα, κομπιουτερ, κονσολες κτλ. δηλαδη να εχει να δοκιμασουμε το N80 για παραδειγμα ή το xbox 360, ή εστω το psp???? καταλαβα λαθος? [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Σημερα εκανα και εγω εγγραφη στο αντιστοιχο site οποτε θα περασω και εγω να σας δω απο κοντα και να μιλησουμε με οποιον ειναι στο περιπτερο την ωρα που θα ερθω. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Εγώ είμαι γραμμένος από πέρυσι :) :rolleyes: Οι comdex ήταν πάντα δωρεάν...Καρτελάκι σου ήρθε; Γιατί εμένα που ήμουν και εγώ από πέρυσι, δεν μου ήρθε τίποτα... :worry: Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Καρτελάκι σου ήρθε; Γιατί εμένα που ήμουν και εγώ από πέρυσι, δεν μου ήρθε τίποτα... :worry: σε εμας ηρθαν μαζικα τα καρτελακια εχθες, λογικα σημερα η αυριο θα εχεις και το δικο σου Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Ρε παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος τι βάζουμε στα πεδία Εταιρεία, Είδος Εταιρείας, Αρμοδιότητα; Περιμένω να μου πείτε για να κάνω την εγγραφή :O Στα πεδία διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ βάζουμε τα δικά μας ή της "εταιρίας" που ζητάει παραπάνω; :confused: http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 εγώ σαν φοιτήτης εκεί που είχε other έβαλα other και εκεί που είχε student έβαλα student ;-) Εταιρεία έβαλα καμία και στοιχεία σπιτιού... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wild Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 kalimera se olus.. sta pedia egrafis titlos,etaireia k.t.l. vazoume tis etaireias pou eimaste kai sta pedia me tilefona kai dieuthinseis ta dika mas... join to the club :cool: :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Ρε παιδιά μπορεί να μου πεί κάποιος τι βάζουμε στα πεδία Εταιρεία, Είδος Εταιρείας, Αρμοδιότητα; Περιμένω να μου πείτε για να κάνω την εγγραφή :O Στα πεδία διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ βάζουμε τα δικά μας ή της "εταιρίας" που ζητάει παραπάνω; :confused: Μα ... η φόρμα είναι προσωπική και βάζεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Αν δεν «ανήκεις» σε κάποια εταιρία, απλά βάζεις ως τίτλο Other και τα υπόλοιπα πεδία είτε τα αφήνεις κενά, είτε, αν δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις την εγγραφή, το όνομα του πανεπιστημίου, σχολείου, σχολής, whatever, που φοιτείς. Προφανώς η φόρμα απευθύνεται σε στελέχη εταιριών, αλλά αν δεν είστε, αυτοσχεδιάστε. Αν η διαδικασία πιστεύετε ότι είναι πολύπλοκη (που δεν είναι) τότε ελάτε στην έκθεση και κάντε την εγγραφή στην είσοδο, εκεί, με τη βοήθεια των ανθρώπων της Comdex. Τέλος, δεν είστε υποχρεωμένοι να έρθετε μόνο μια φορά... μπορείτε και περισσότερες :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Apoti vlepw oloi savvato tha pate e! egw douleyw mexri tis 22:00 :O Padws lew na perasw thn kyriakh PS. Elpizw naxei meinei kana t-shirt :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Apoti vlepw oloi savvato tha pate e! egw douleyw mexri tis 22:00 :O Padws lew na perasw thn kyriakh PS. Elpizw naxei meinei kana t-shirt :p καθε μερα θα'χει πολυ κοσμο, μην ανησυχεις φιλε clarco5 :). @theka στην εταιρια εβαλα ιδιωτης :p. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Κυριακή θα είμαι κι εγώ εκεί... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WaYOuT Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Poli kali kinisi ... Fisika kai tha eimai kai ego ekei, parelava kai tin karta eisodou apo tin dte (gia proti fora xoris na kano kamia kinisi kai mou ekane poli kali entiposi). See U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Συγνωμη βρε παιδια, αλλα γιατι κανεις δεν μου απανταει στο ερωτημα που εκανα πιο πανω, για το τι ειδους εκθεση ειναι τελοσπαντων αυτη? Δηλαδη ολοι εσεις θα πατε σε μια εκθεση στην οποια ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωριζει το τι θα εκτιθεται? Εγω επιμενω στην ερωτηση μου γιατι μενω πολυ μακρια απο την εκθεση και θελω να ξερω αν θα δω αυτο που περιμενω να δω αν ερθω τελικα. Ας απαντησει καποιος! Δηλαδη, θα υπαρχουν για παραδειγμα κινητα τηλεφωνα? Το Χ-ΒΟΧ 360? Το PSP? Διαφορα Pc? laptop? Αυτα δεν ανηκουν στην ψηφιακη τεχνολογια? Mods τι γινετε, κανεις σας δεν ξερει? [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Συγνωμη βρε παιδια, αλλα γιατι κανεις δεν μου απανταει στο ερωτημα που εκανα πιο πανω, για το τι ειδους εκθεση ειναι τελοσπαντων αυτη? Δηλαδη ολοι εσεις θα πατε σε μια εκθεση στην οποια ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωριζει το τι θα εκτιθεται? Εγω επιμενω στην ερωτηση μου γιατι μενω πολυ μακρια απο την εκθεση και θελω να ξερω αν θα δω αυτο που περιμενω να δω αν ερθω τελικα. Ας απαντησει καποιος! Δηλαδη, θα υπαρχουν για παραδειγμα κινητα τηλεφωνα? Το Χ-ΒΟΧ 360? Το PSP? Διαφορα Pc? laptop? Αυτα δεν ανηκουν στην ψηφιακη τεχνολογια? Mods τι γινετε, κανεις σας δεν ξερει? http://www.comdexgreece.gr Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας. Οτιδήποτε έχει σχέση με αυτή θα είναι εκεί. Το κύριο αντικείμενό της είναι οι υπολογιστές και οι υπηρεσίες γύρω από αυτούς, καθώς και η τηλεφωνία. Όλες οι μεγάλες εταιρίες τηλεφωνίας (κινητής/σταθερής), το helmug (apple mac) και διάφορες εταιρίες του χώρου. Φέτος θα είναι εκεί και το myphone :) Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Θα είμαι και εγώ εκεί ! Πολύ καλή κίνηση να έχουμε το δικό μας περίπτερο ! Θα σας δω το Σάββατο μεσημεράκι ! A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Λοιπόν, για να το κανονίσουμε, και να πάμε παρέα: Τι λέτε κατά τις 3-5 το απόγευμα του Σαββάτου να συναντηθούμε σε κάποια στάση του μετρό της γραμμής 3 ? (αυτή που πάει δουκ. πλακεντίας) Εγώ προτείνω σύνταγμα (αν και με βολεύει ευαγγελισμός :) ) Αν το καθυστερήσουμε πολύ να πάμε, δεν θα κάτσουμε και πολύ :O Η comdex είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 το βράδυ οπότε άμα φτάσουμε 6, θα κάτσουμε 3 ώρες περίπου :O Τι λέτε? :) Λοιπόν? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 παιδιά με τις συνεδριακές εκδηλώσεις τι παίζει? αργά το θυμίθηκα? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 8a eimai kai egw ekei! apo to sabbato mexri tn kyriakh! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 παιδιά με τις συνεδριακές εκδηλώσεις τι παίζει? αργά το θυμίθηκα? δηλαδη antonis_wrx; ποιες συνεδριακες εκδηλωσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ta mplouzakia poso tha kostizoun? Poios tha mou parei ena se megethos L? :) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 oson afora ta mplouzakia 8a yparxei kai tpt xl/2xl na foresoume kai emeis? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 ναι και ραφτης να το ραψει στα μετρα σας :p How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts