zerv_5800 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Σε εσάς που δεν έχετε ενεργοποίηση το LTE στο watch 7 ultra όταν το βγάζεις από την φόρτιση στο 100% πόσες ώρες υπόλοιπο μπαταρίας λέει?? 48, 60 παραπάνω η λιγότερες?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου Προσωπικα το εχω στο αυτοματο. Οταν χανει την συνδεση bluetooth ξεκιναει αυτοματα η συνδεση στο δικτυο και αυτοματα μεσω δικτυου συνδεετε με το κινητο. Οποτε δεν μενει ποτε χωρις συνδεση με το κινητο οπουδηποτε και αν ειμαι. Τωρα οσον αφορα τον υπολειπομενο χρονο ζωης της μπαταριας οχι δεν δινει διαφορετικο χρονο. στην πραγαματικοτητα ομως ειναι λιγοτερος απο οταν ειναι κλειστη η συνδεση στο δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου On 22/10/2024 at 5:46 ΜΜ, zerv_5800 said: Σε εσάς που δεν έχετε ενεργοποίηση το LTE στο watch 7 ultra όταν το βγάζεις από την φόρτιση στο 100% πόσες ώρες υπόλοιπο μπαταρίας λέει?? 48, 60 παραπάνω η λιγότερες?? Δεν φορτίζω ποτέ πάνω από 85% παρά μόνο αν έχω στο πρόγραμμα πολύωρη δραστηριότητα πχ πεζοπορία 8-10 ώρες. Το έκανα όμως τώρα για να σου απαντήσω. Στο 100% μου λέει 2 ημέρες και 13 ώρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts