Jump to content

OnePlus Nord 4

tsimisde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. 

Εχθές το βράδυ στα ξαφνικά, κόλλησε το δικό μου για 15" και έκανε restart μόνο του! 

Δεν το δούλευα απαιτητικά εκείνη την ώρα, διάβαζα απλά ένα άρθρο σε browser Opera και κόλλησε. 

Πολύ περίεργο... 

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

58 minutes ago, topmar said:

Καλημέρα σε όλους. 

Εχθές το βράδυ στα ξαφνικά, κόλλησε το δικό μου για 15" και έκανε restart μόνο του! 

Δεν το δούλευα απαιτητικά εκείνη την ώρα, διάβαζα απλά ένα άρθρο σε browser Opera και κόλλησε. 

Πολύ περίεργο... 

Ποτέ δεν μου έχει κάνει το παραμικρό... Γιά την ιστορία, Opera δουλεύω και εγώ.

8 ώρες πριν, topmar said:

Καλημέρα σε όλους. 

Πολύ περίεργο... 

το έχω πάθει μια φορά στο 11αρι μου, μην σε ανησυχεί ΕΚΤΟΣ κ αν σου ξαναγίνει..

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Ένα παράξενο Bug , σε κάποιες φάσεις χωρίς να έχω προσέξει πότε και γιατί γυρνάνε οι ρυθμίσεις σε Αγγλικά ενώ στην γλώσσα και στην περιοχή είναι Ελλάδα. Έχω την εντύπωση ότι γίνεται όταν ασχολούμαι με τις ρυθμίσεις...από μόνο του - όταν δεν μπαίνω δλδ στις ρυθμίσεις- δεν πρέπει να το κάνει. Για να έρθει στα ίσια του θέλει επανεκκίνηση.

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;

Εγώ έχω γλώσσα Αγγλικά, οπότε δεν παρατηρώ κάτι. 

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

6 ώρες πριν, geotzia said:

Ένα παράξενο Bug , σε κάποιες φάσεις χωρίς να έχω προσέξει πότε και γιατί γυρνάνε οι ρυθμίσεις σε Αγγλικά ενώ στην γλώσσα και στην περιοχή είναι Ελλάδα. Έχω την εντύπωση ότι γίνεται όταν ασχολούμαι με τις ρυθμίσεις...από μόνο του - όταν δεν μπαίνω δλδ στις ρυθμίσεις- δεν πρέπει να το κάνει. Για να έρθει στα ίσια του θέλει επανεκκίνηση.

Μου το κάνει και το 13 και το 11αρι αυτό που περιγράφεις εδω και κανένα μήνα.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

6 ώρες πριν, geotzia said:

https://myphone.gr/forum/topic/205415/?do=findComment&comment=7354489

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Παιδιά, ένα περίεργο bug τελευταίες μέρες στο Spotify. Εκεί που παίζει ξαφνικά σταματάει η αναπαραγωγή. Είτε widi είτε data. Έχω κάνει όλα τα βασικά βήματα επίλυσης. Αν έχει κανείς κάποια ιδέα.. Ευχαριστώ 

On 10/3/2025 at 3:57 ΜΜ, zevoulon_13 said:

Παιδιά, ένα περίεργο bug τελευταίες μέρες στο Spotify. Εκεί που παίζει ξαφνικά σταματάει η αναπαραγωγή. Είτε widi είτε data. Έχω κάνει όλα τα βασικά βήματα επίλυσης. Αν έχει κανείς κάποια ιδέα.. Ευχαριστώ 

Τελικά τα Bluetooth ακουστικά δημιουργούν το πρόβλημα. Ένα απλό reset έλυσε το θέμα 

Χαιρετώ την ομάδα, νέος κάτοχος κι εγώ του 12/256(αγορά 357€ από gomibo) εδώ και 3 μέρες. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές απ'όλες τις απόψεις(μπαταρία, λειτουργίες, κατασκευή). Το κινητό έκανε μόνο 3 updates αν και βγήκε πέρσυ το καλοκαίρι, οπότε προκύπτει η απορία, security updates στέλνουν κάθε μήνα ή...?

Just now, hara75gr said:

Χαιρετώ την ομάδα, νέος κάτοχος κι εγώ του 12/256(αγορά 357€ από gomibo) εδώ και 3 μέρες. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές απ'όλες τις απόψεις(μπαταρία, λειτουργίες, κατασκευή). Το κινητό έκανε μόνο 3 updates αν και βγήκε πέρσυ το καλοκαίρι, οπότε προκύπτει η απορία, security updates στέλνουν κάθε μήνα ή...?

Android 15 πήρε??

1 hour ago, hara75gr said:

εαν κρίνω απο τον κύκλο ενημερώσεων στα nord χοντρικά ανα 2μηνο.

η τελευταία που έχει βγει ειναι αυτή

https://community.oneplus.com/thread/1808152578890924040

Μπορείς να ενημερώνεσαι και απο το παραπάνω λινκ (αν μπεις στο nord series circle) είναι το επίσημο της κοινότητας. Οι κανονικοί devs ενημερώνουν για τις αναβαθμίσεις εκει πέρα και ζητάνε και feedback κάποιες φορές.

Εαν δεν σου εμφανίζει ενημερώσεις, μπορείς να κατεβάσεις απο το play store το oxygen updater και να τα περνάς έτσι. Οι ενημερώσεις που κατεβάζει είναι οι επίσημες απο τους σερβερς και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Απλά διαθέτουν τις ενημερώσεις ανα φουρνιές στους χρήστες για να μη μπουκώνουν οι servers τους.

• 2 weeks later...

Παιδιά ένα περίεργο bug (feature ? 👀🤣).. Όταν είσαι στο Chrome και κυλήσεις το πλαϊνό κουμπί, ανοίγει το "find in page"... 

On 4/4/2025 at 6:01 ΜΜ, zevoulon_13 said:

Παιδιά ένα περίεργο bug (feature ? 👀🤣).. Όταν είσαι στο Chrome και κυλήσεις το πλαϊνό κουμπί, ανοίγει το "find in page"... 

Το είχα παρατηρήσει κι εγώ εδώ και καιρό και δεν καταλάβαινα αν είναι bug ή κάτι φυσιολογικό 😂

Χαιρετώ την ομάδα, κάτοχος Nova 5T ήρθε η ώρα να το αλλάξω γιατι δεν έχει android auto ασύρματο και δεν μπορώ να συνδεθώ στην οθόνη της μηχανής μου. Είχα βλέψεις για το Poco X7 pro αλλά περισσότερες πιθανότητες είναι να πάρω το Nord 4. Επικοινώνησα με Gomibo για την εγγύηση και ισχύει η διετής και το αποστέλλω στην Gomibo για επισκευή όχι στην Oneplus. Έχω κοιτάξει και στο Amazon και για τιμές αλλά και εγγύηση, έχετε κάποια άλλη σελίδα να κοιτάξω για τιμές αλλά και αξιοπιστία στην εγγύηση; Ανάμεσα Gomibo και Amazon τι θα επιλέγατε;

On 6/4/2025 at 10:17 ΠΜ, islanderfi said:

Χαιρετώ την ομάδα, κάτοχος Nova 5T ήρθε η ώρα να το αλλάξω γιατι δεν έχει android auto ασύρματο και δεν μπορώ να συνδεθώ στην οθόνη της μηχανής μου. Είχα βλέψεις για το Poco X7 pro αλλά περισσότερες πιθανότητες είναι να πάρω το Nord 4. Επικοινώνησα με Gomibo για την εγγύηση και ισχύει η διετής και το αποστέλλω στην Gomibo για επισκευή όχι στην Oneplus. Έχω κοιτάξει και στο Amazon και για τιμές αλλά και εγγύηση, έχετε κάποια άλλη σελίδα να κοιτάξω για τιμές αλλά και αξιοπιστία στην εγγύηση; Ανάμεσα Gomibo και Amazon τι θα επιλέγατε;

ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια αλλαγή(από nova 5t) κι εγώ και το πήρα από gomibo λόγω τιμής(357).Δεν την ήξερα, αλλά με λίγο ψάξιμο που έκανα και με λίγο τεστ στο after sale support τους κατέληξα ότι είναι αρκετά σοβαρό μαγαζί.Απ' την άλλη είμαι πολλά χρόνια πελάτης amazon και με επαγγελματικό λογαριασμό και δεν είχα ποτέ θέμα.

Γνώμη μου, όπου το βρεις πιο φθηνά

Στο Gomibo δυστυχώς η τιμή 357€ που ήταν στο πράσινο έχει έλλειψη και είμαι αναγκασμένος να πάω σε μαύρο(πιο ακριβό) και δεν το θέλω σαν χρώμα βαρέθηκα τα μαύρα τηλέφωνα.

Στο Amazon έχει το μαύρο 378€ με δωρεάν μεταφορικά και εάν δεν βρω κάποια λύση από θέμα κόστους θα καταλήξω εκεί, αυτό που με προβληματίζει είναι η κάλυψη στην εγγύηση ποιος από τους δυο είναι πιο καλός.

Edited by islanderfi