Jump to content

Nova Home Internet 4G/5G

hercoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε έναν φίλο μου έκανε 3 ημέρες η διαδικασία. 

Αφού έχεις δυνατό σήμα άχρηστο είναι το outdoor. Θα το δει και ο ίδιος.

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

17 minutes ago, elkons said:

Σε έναν φίλο μου έκανε 3 ημέρες η διαδικασία. 

Αφού έχεις δυνατό σήμα άχρηστο είναι το outdoor. Θα το δει και ο ίδιος.

Βλεπω τις κεραιες απο το σπιτι μου , και ειχα βαλει το κινητο 5g  samsung A54  του πατερα μου στο τζαμι και εβλεπε τις κεραιες.

Να ρωτησω και κατι αλλο αμα ειναι επαγγελματικος χωρος παιζει ρολο; δηλαδη θα μπορεσει να μου το δωσει; καλα εγω οικιακο προγραμμα εχουμε απο τον οτε και εχει δηλωθει επαγγελματικο και κοβουνε και τιμολογιο απο τον οτε , αραγε η nova θα μπορεσει να το δηλωσει επαγγελματικο; και εκπιπτει στα εξοδα; δηλαδη να ανεβαζει στο my data το ποσο; ή δεν γινεται; .

Αναρωτιέμαι στην περίπτωση που χρειαστεί να μπει εξωτερικη κεραία και την περνάει τεχνικός,σε περιοχή που δεν υπάρχει Nova τι γίνεται;Πχ το κατάστημα στη Ζάκυνθο έκλεισε πέρυσι..Υπάρχει μόνο ένας ιδιώτης που συνεργάζεται και εξυπηρετεί πληρωμές λογαριασμών,ούτε συμβόλαια,ούτε καν αλλαγή sim δεν έχει αν χρειαστεί. 

Edited by George6633

8 minutes ago, George6633 said:

Αναρωτιέμαι στην περίπτωση που χρειαστεί να μπει εξωτερικη κεραία και την περνάει τεχνικός,σε περιοχή που δεν υπάρχει Nova τι γίνεται;Πχ το κατάστημα στη Ζάκυνθο έκλεισε πέρυσι..Υπάρχει μόνο ένας ιδιώτης που συνεργάζεται και εξυπηρετεί πληρωμές λογαριασμών,ούτε συμβόλαια,ούτε καν αλλαγή sim δεν έχει αν χρειαστεί. 

θα πας στο κοντινοτερο καταστημα nova να κανεις αιτημα ή αλλιως τηλεφωνικα , θελει γεωγραφικες συντεταγμενες , μπαινεις στο google maps και βρεις το σπιτι σου και πατας επανω και μετα σου βγαζει κατι νουμερα ,αυτα θελουνε να τους δωσεις . Ο τεχνικος θα ερθει ετσι και αλλιως απο οτι καταλαβα. Οσο για το δικτυο nova μεσω χαλκου οτε στην περιοχη του Κουβαρα Αττικης εχει παρα πολλα προβληματα., ενω το δικτυο vdsl του οτε που το εχει παρει η nova για 50ρα ειναι πολυ καλο. Δεν θα επελεγα να παω στην nova στο δικτυο χαλκου σε καμια περιπτωση, το δικτυο κινητης ειναι κλασης ανωτερο.  Εμας στην Κερατεα εχει κλεισει το καταστημα nova και υπαρχει στο Λαυριο καταστημα nova που ειμαστε ο ιδιος δημος Λαυρεωτικης και κερατεας αλλα ευτυχως υπαρχει και καταστημα nova στο Μαρκοπουλο.

5 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said:

θα πας στο κοντινοτερο καταστημα nova να κανεις αιτημα ή αλλιως τηλεφωνικα , θελει γεωγραφικες συντεταγμενες , μπαινεις στο google maps και βρεις το σπιτι σου και πατας επανω και μετα σου βγαζει κατι νουμερα ,αυτα θελουνε να τους δωσεις . Ο τεχνικος θα ερθει ετσι και αλλιως απο οτι καταλαβα. Οσο για το δικτυο nova μεσω χαλκου οτε στην περιοχη του Κουβαρα Αττικης εχει παρα πολλα προβληματα., ενω το δικτυο vdsl του οτε που το εχει παρει η nova για 50ρα ειναι πολυ καλο. Δεν θα επελεγα να παω στην nova στο δικτυο χαλκου σε καμια περιπτωση, το δικτυο κινητης ειναι κλασης ανωτερο.  Εμας στην Κερατεα εχει κλεισει το καταστημα nova και υπαρχει στο Λαυριο καταστημα nova που ειμαστε ο ιδιος δημος Λαυρεωτικης και κερατεας αλλα ευτυχως υπαρχει και καταστημα nova στο Μαρκοπουλο.

Το θέμα είναι ότι στη Ζάκυνθο δεν υπάρχει άλλο κατάστημα και νομίζω ούτε η Κυλλήνη απέναντι που είναι 1:15 με καράβι και το πιο κοντινό είναι στην Αμαλιάδα.. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξεκινήσει τεχνικός από την Αμαλιάδα να ρθει Ζάκυνθο να περάσει εξωτερικά αν χρειαστεί.

Ο εξοπλισμός θα σας έρθει με εταιρία ταχύμεταφορων, ο Τεχνικός είναι από ιδιωτική εταιρία ξεχωριστή. 

Μία χαρά θα σας έρθει δεν παίζει κανένα ρόλο το κατάστημα αρκεί στα σύστημα τους να φαίνεται διαθέσιμοτητα στην περιοχή σας. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Εγώ δε το καταλαβαίνω τι να τη κάνει την εξωτερική κεραία αφού μπαίνει εάν έχει κακό σήμα ,απέναντι από τις κεραίες είναι τι νόημα έχει.

1 ώρα πριν, elkons said:

Εγώ δε το καταλαβαίνω τι να τη κάνει την εξωτερική κεραία αφού μπαίνει εάν έχει κακό σήμα ,απέναντι από τις κεραίες είναι τι νόημα έχει.

Αν λες για μένα εγώ σκέφτομαι για τη Ζάκυνθο που όλα τα σπίτια μέσα λόγω της αντισεισμικης κατασκευής έχουν θέμα με το σήμα εκτός και αν είσαι κοντά σε κεραία...Εμένα μέσα δεν πιάνει καλα. 

7 ώρες πριν, George6633 said:

Το θέμα είναι ότι στη Ζάκυνθο δεν υπάρχει άλλο κατάστημα και νομίζω ούτε η Κυλλήνη απέναντι που είναι 1:15 με καράβι και το πιο κοντινό είναι στην Αμαλιάδα.. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξεκινήσει τεχνικός από την Αμαλιάδα να ρθει Ζάκυνθο να περάσει εξωτερικά αν χρειαστεί.

Καλά δε θα του πέσει ο ςλοςκω του πελάτης είσαι ας βρουν την άκρη τους.

Γιατί έκλεισε το κατάστημα δεν έχει κόσμος Nova κει ;

6 minutes ago, George6633 said:

Αν λες για μένα εγώ σκέφτομαι για τη Ζάκυνθο που όλα τα σπίτια μέσα λόγω της αντισεισμικης κατασκευής έχουν θέμα με το σήμα εκτός και αν είσαι κοντά σε κεραία...Εμένα μέσα δεν πιάνει καλα. 

Στον JOHNMEGARYTHMOS εννοούσα, αφού έχει καλές ταχύτητες στο εσωτερικό του σπιτιού ήδη που περνούν τις μέγιστες του προγράμματος δε χρειάζεται καν εξωτερική κεραία μια χαρά είναι και σταθερότατο θεωρώ.

Για σένα τώρα ίσως δε κοιτάει πάνω σου το σεκτορ κιόλας. Εάν πιάνει καλές ταχύτητες εξωτερικά μπορείς να βάλεις εξωτερική κεραία. Η Cosmote και η Nova χρησιμοποιούν εξοπλισμό outdoor εξοπλισμό σε περιπτώσεις τέτοιες σε Fix wireless 5G κυρίως. Για Vodafone δεν έχει ειπωθεί εάν δίνουν εξωτερική κεραία στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Edited by elkons

5 minutes ago, elkons said:

Καλά δε θα του πέσει ο ςλοςκω του πελάτης είσαι ας βρουν την άκρη τους.

Γιατί έκλεισε το κατάστημα δεν έχει κόσμος Nova κει ;

Στον JOHNMEGARYTHMOS εννοούσα, αφού έχει καλές ταχύτητες στο εσωτερικό του σπιτιού ήδη που περνούν τις μέγιστες του προγράμματος δε χρειάζεται καν εξωτερική κεραία μια χαρά είναι και σταθερότατο θεωρώ.

Για σένα τώρα ίσως δε κοιτάει πάνω σου το σεκτορ κιόλας. Εάν πιάνει καλές ταχύτητες εξωτερικά μπορείς να βάλεις εξωτερική κεραία. Η Cosmote και η Nova χρησιμοποιούν εξοπλισμό outdoor εξοπλισμό σε περιπτώσεις τέτοιες σε Fix wireless 5G κυρίως. Για Vodafone δεν έχει ειπωθεί εάν δίνουν εξωτερική κεραία στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Κατάλαβα...Εξωτερικά θα το τσεκάρω τώρα σε 10 μέρες περίπου που θα πάω.Οσο το γιατί έκλεισε η Nova στη νησί,αυτό θεωρώ και γω...εκτός και αν ήταν θέμα ιδιοκτήτη (αν ήταν Franchise) και ψάχνουν κάτι άλλο... Θα ρωτήσω όμως 

Φίλος μου πήγε σε κατάστημα της NOVA στον Βόλο για να πάρει το internet HOME 5G και του είπαν ότι το όριο είναι στα 2ΤΒ.

Του είπα να του το δώσουν εγγράφως πρίν προχωρήσει σε συμβόλαιο.

Edited by GSan

2 ώρες πριν, GSan said:

Φίλος μου πήγε σε κατάστημα της NOVA στον Βόλο για να πάρει το internet HOME 5G και του είπαν ότι το όριο είναι στα 2ΤΒ.

Του είπα να του το δώσουν εγγράφως πρίν προχωρήσει σε συμβόλαιο.

Θα πρέπει να αναφέρεται μέσα στο συμβόλαιο που θα υπογράψει. 

Έχω 2 μέρες σχεδόν χωρίς ίντερνετ. Ένα άθλια αργό εντελώς μη αξιόπιστο με κακό σήμα 4G που δε συνέρχεται με κανένα reboot για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες. Με τα reboot στη γνώριμη 10 φορές τη μέρα συχνότητα. Πραγματικά απογοήτευση. Για να ανοίξει μια σελίδα με ταχύτητα dialup κάνω 10 προσπάθειες. Για να καταφέρω να κάνω speedtest να ανεβάσω δοκίμασα 20 φορές γιατί μου έβγαζε no connection και στο τέλος έπιασε ένα download στο 1Mbps και στο upload έγραψε αποτυχία και έκλεινε.

Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή σήμερα να δούμε τι αντιμετώπιση θα έχω.

Θα με καλέσει το απόγευμα το τεχνικό τμήμα να κάνουμε τεστ λέει. Τι τεστ θέλετε λέω ούτε speedtest δε μπορώ να κάνω κι έχω ρίξει 70 reboot.

Ναι αλλά δεν είστε στο χώρο τώρα πρέπει να είστε στο χώρο! 

Με το ασύρματο ίντερνετ λοιπόν πρέπει να πείσεις κιόλας ότι δε λες παπατζες γιατί δεν έχουν καμία δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου. Εντωμεταξυ έχω μεγάλη αμφιβολία αν θα με πάρουν 16:45 όπως μου δήλωσε ο εκπρόσωπος καθώς εκείνη η ώρα είναι η πιο σίγουρη για να είμαι σπίτι. 

Φυσικά από εναλλακτικές... Επιστροφή σε adsl και μάλιστα με άγνωστη τιμή κι εφόσον επιστρέψουν να φύγω ατελώς

Edited by Don_VitoCorleone

Ήρθα σπίτι, φυσικά τηλέφωνο ακόμη δεν έχει γίνει, το ίντερνετ πάλι ανύπαρκτο με το ίδιο κακό σήμα, αλλάζω ξανά θέση στις κεραίες έτσι για το γούστο τις έβαλα και τις 2 οριζόντια και ξεκινάνε αμέσως τα reboot τα αυτόματα...🥲

Βγάζω το router από το ρεύμα το βάζω ξανά και ξεκινάει ένα πάρτυ από συνεχόμενα reboot και λέω άστο εδώ να κάνει reboot μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Έκανε 4 5 συνεχόμενα και στο τέλος συνδέθηκε το σήμα ξανά νορμάλ και ίντερνετ κομπλέ (καλά τα 50 Mbps που έπιανε το 2024 τα έχουμε ξεχάσει συνήθως μέχρι 25 στα κέφια του). Αν αυτό λέγεται "super γρήγορο και super αξιόπιστο ίντερνετ" μέσα στην Πάτρα με φουλ σήμα 5G αλλά home internet δίνει μόνο αυτό το μίζερο 4G με δώρο combo reboot κατά βούληση εγώ μάλλον είμαι αστροναύτης.

Έτσι και πάρουν θα τους πω ότι τα reboot είναι πάνω από 30 τη μέρα να δω τι θα μου απαντήσουν...

Οι άλλες δύο δεν πιάνουν στην περιοχή σου;

Cosmote 5G WiFi ή Vodafone Via 5G;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Η Πάτρα έχει πολύ οικονομικότερη και αξιόπιστη λύση για ασυρματο ίντερνετ, την patras broadband από τις προτάσεις σου. Εγώ επέλεξα τη nova , γιατί είχα ήδη συμβόλαιο nova adsl και η μετάβαση στο home internet δεν είχε ρήτρα διακοπής συμβολαίου ενω ήταν και φτηνότερη και ταχύτερη υποτίθεται+ότι έχω κινητό Q οπότε και δώρο 1000 λεπτά το μήνα. 

Το θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε για τα reboot ούτε για τις διακοπές ούτε τηλέφωνο παίρνει το τεχνικό τμήμα (καλά αυτό το ξέρουμε οι παλιοί πελάτες) και γενικά η αξιοπιστία πιάνει πάτο,το ζήτημα τώρα είναι ότι έχω ακόμη 14 μήνες συμβόλαιο στο home internet οπότε αν δε παραδεχτούν τα προβλήματα και την αναξιοπιστία τους δε συμφέρει ούτε να φύγω.

6 minutes ago, Don_VitoCorleone said:

Η Πάτρα έχει πολύ οικονομικότερη και αξιόπιστη λύση για ασυρματο ίντερνετ, την patras broadband από τις προτάσεις σου. Εγώ επέλεξα τη nova , γιατί είχα ήδη συμβόλαιο nova adsl και η μετάβαση στο home internet δεν είχε ρήτρα διακοπής συμβολαίου ενω ήταν και φτηνότερη και ταχύτερη υποτίθεται+ότι έχω κινητό Q οπότε και δώρο 1000 λεπτά το μήνα. 

Το θέμα είναι ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε για τα reboot ούτε για τις διακοπές ούτε τηλέφωνο παίρνει το τεχνικό τμήμα (καλά αυτό το ξέρουμε οι παλιοί πελάτες) και γενικά η αξιοπιστία πιάνει πάτο,το ζήτημα τώρα είναι ότι έχω ακόμη 14 μήνες συμβόλαιο στο home internet οπότε αν δε παραδεχτούν τα προβλήματα και την αναξιοπιστία τους δε συμφέρει ούτε να φύγω.

Πέρα από το τραγικό που περιγράφεις και εφόσον δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα και θα τη λουστείς.. δεν φροντίζεις να πάρεις τουλάχιστον ένα 5g router που θα σου μείνει και παρακαταθήκη για μετά.. ώστε να εκμεταλλευτείς και ό,τι μπορεί να δώσει η Nova αυτή τη στιγμή;;

Edited by cu2goup

47 minutes ago, Don_VitoCorleone said:

Ταχύτερο όχι, αφού εξ αρχής ήξερες ότι είναι έως 30.

Όσο για το αν αξίζει ή όχι η διακοπή: τι να κάνεις μια υπηρεσία που ΔΕΝ λειτουργεί;

Edited by MIKU

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δε τα θυμάσαι καλά, 50Mbps το πήρα και μάλιστα μέχρι και το Γενάρη τα έπιανα κιόλας.Η μόνο εναλλακτική ήταν adsl με 7Mbps από την οποία έφυγα. Όχι απλά ταχύτερη αλλά μακράν ταχύτερη.Τους τελευταίους 3 μήνες βλέπω να μειώθηκε η ταχύτητα. Όσο για τις χοντρές διακοπές, αυτές συνέβησαν μόνο τις τελευταίες μέρες. Χθες ξηλωσα τις κεραίες από το router και πλέον έχω ίντερνετ άλλες στιγμές πιο αργό κι άλλες καλύτερο. 

Το 5G router τι να το κάνω; Πρώτον είναι πανάκριβα και δεύτερον στο σπίτι έχω σταθερό που δουλεύει μόνο με το router της Nova. Όχι ότι έχει νόημα πλέον το σταθερό στην εποχή μας. 

Πριν λίγο έγινε η γνωστή εισερχόμενη από 13700 που σηκώνεις και κλείνει. Είναι το τηλέφωνο του τεχνικού που θα γινόταν χθες 16:45 καθώς το πρωί δήλωσα ότι δεν έχω καθόλου ίντερνετ. Εξυπηρέτηση 0

Πριν λίγο... Με πήρε ο τεχνικός σήμερα που ήμουν έξω. Πάρε μας όταν πας σπίτι. Εντάξει λέω θα πάω απλά ξέρω ότι θα με βάλεις να κάνω reset reboot και να κρεμαστώ από το ταβάνι ανάποδα και σε πληροφορω ότι τα έχω κάνει όλα από 1000 φορές. Το router σας κάνει 10 reboot τη μέρα και η ταχύτητα είναι ότι θυμηθεί και έχει όρεξη.

Ναι αλλά πρέπει να είστε σπίτι να κάνουμε δοκιμές....

Θα επανέλθω όταν έχω νεότερα

Screenshot_2025-05-03-13-18-32-044_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

5 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Δε τα θυμάσαι καλά, 50Mbps το πήρα και μάλιστα μέχρι και το Γενάρη τα έπιανα κιόλας.Η μόνο εναλλακτική ήταν adsl με 7Mbps από την οποία έφυγα. Όχι απλά ταχύτερη αλλά μακράν ταχύτερη.Τους τελευταίους 3 μήνες βλέπω να μειώθηκε η ταχύτητα. Όσο για τις χοντρές διακοπές, αυτές συνέβησαν μόνο τις τελευταίες μέρες. Χθες ξηλωσα τις κεραίες από το router και πλέον έχω ίντερνετ άλλες στιγμές πιο αργό κι άλλες καλύτερο. 

Το 5G router τι να το κάνω; Πρώτον είναι πανάκριβα και δεύτερον στο σπίτι έχω σταθερό που δουλεύει μόνο με το router της Nova. Όχι ότι έχει νόημα πλέον το σταθερό στην εποχή μας. 

Πριν λίγο έγινε η γνωστή εισερχόμενη από 13700 που σηκώνεις και κλείνει. Είναι το τηλέφωνο του τεχνικού που θα γινόταν χθες 16:45 καθώς το πρωί δήλωσα ότι δεν έχω καθόλου ίντερνετ. Εξυπηρέτηση 0

Πριν λίγο... Με πήρε ο τεχνικός σήμερα που ήμουν έξω. Πάρε μας όταν πας σπίτι. Εντάξει λέω θα πάω απλά ξέρω ότι θα με βάλεις να κάνω reset reboot και να κρεμαστώ από το ταβάνι ανάποδα και σε πληροφορω ότι τα έχω κάνει όλα από 1000 φορές. Το router σας κάνει 10 reboot τη μέρα και η ταχύτητα είναι ότι θυμηθεί και έχει όρεξη.

Βρε συ το θυμάμαι. Εδώ τους είχαμε θάψει, όταν το έκαναν 30.

Απλά λέω ότι το πακέτο της Vodafone και της Cosmote έχει υψηλότερη ονομαστική ταχύτητα.

Προφανώς το δίκτυο έχει επιβαρυνθεί και έχει πέσει η ταχύτητα.

Δε σου λέω να δώσεις τόσα λεφτά για 5G router, σου λέω να δεις την υπηρεσία των άλλων 2, που το δίνει δωρεάν. Ανάλογα πάντα, με το εάν έχουν καλό δίκτυο εκεί.

Έχεις δοκιμάσει το δίκτυο των άλλων με κανένα κινητό;

Edited by MIKU

5 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Εκνευριστικό να επιμένουν ότι λες ψέματα 🙏

Κάποιο κινητό NOVA σπίτι εαν υπάρχει ακόμα εκεί πόσο πιάνει πλέον; 

Το πακέτο της cosmote δεν έχει καμία σχέση σε τιμή. Της Vodafone είναι ελαφρώς ακριβότερο και χάνω τα 1000 λεπτά στο Q σε κάθε περίπτωση.η patras broadband ξεκινάει με 18 ευρώ το μήνα δεν έχει δεσμεύσεις (μόνο το πρώτο 6μηνο) κάνεις διακοπή οποίο μήνα θες και δίνεις 75 ευρώ εφάπαξ για εξοπλισμό. Βέβαια όλα αυτά σε μένα που μένω μόνος πλησιάζουν στο να κάνω το κινητό συμβόλαιο απεριόριστο και να μην έχω τίποτε άλλο και να ξεμπερδευω με το θέμα. Το Q στο σπίτι δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Πήρα το μεσημέρι στο 13700 ευτυχώς δεν είχαμε πολύ χαζομάρα στο διάλογο μόνο ένα reboot μου ζήτησε αφού ανέλυσα όλα τα ζητήματα και τις συμπεριφορές. Μετά το reboot όλα ήταν πλέον σωστά, σήμα τέρμα και ταχύτητα 45Mbps. Ρωτάω λοιπόν αν έκανε κάτι ο άνθρωπος η αν είναι τυχαία στιγμή που το έπιασε στο κέφι. Μου απάντησε όχι ιδιαίτερα πειστικά πως έκανε κάτι κι αν χαλάσει κάτι να ξαναπάρω. Μέχρι στιγμής πάει τρένο 3,5 ώρες χωρίς reboot. Τις κεραίες δε πρόκειται να τις βάλω ξανά, δε προσέφεραν τίποτα.

Πήγα να κάνω κι ένα ακόμη speedtest να σας δώσω τώρα αλλά βλέπω πως το σήμα έπεσε ξανά, βέβαια το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά αν και στα 13Mbps αυτή τη στιγμή.

2 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Το πακέτο της cosmote δεν έχει καμία σχέση σε τιμή. Της Vodafone είναι ελαφρώς ακριβότερο και χάνω τα 1000 λεπτά στο Q σε κάθε περίπτωση.η patras broadband ξεκινάει με 18 ευρώ το μήνα δεν έχει δεσμεύσεις (μόνο το πρώτο 6μηνο) κάνεις διακοπή οποίο μήνα θες και δίνεις 75 ευρώ εφάπαξ για εξοπλισμό. Βέβαια όλα αυτά σε μένα που μένω μόνος πλησιάζουν στο να κάνω το κινητό συμβόλαιο απεριόριστο και να μην έχω τίποτε άλλο και να ξεμπερδευω με το θέμα. Το Q στο σπίτι δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Πήρα το μεσημέρι στο 13700 ευτυχώς δεν είχαμε πολύ χαζομάρα στο διάλογο μόνο ένα reboot μου ζήτησε αφού ανέλυσα όλα τα ζητήματα και τις συμπεριφορές. Μετά το reboot όλα ήταν πλέον σωστά, σήμα τέρμα και ταχύτητα 45Mbps. Ρωτάω λοιπόν αν έκανε κάτι ο άνθρωπος η αν είναι τυχαία στιγμή που το έπιασε στο κέφι. Μου απάντησε όχι ιδιαίτερα πειστικά πως έκανε κάτι κι αν χαλάσει κάτι να ξαναπάρω. Μέχρι στιγμής πάει τρένο 3,5 ώρες χωρίς reboot. Τις κεραίες δε πρόκειται να τις βάλω ξανά, δε προσέφεραν τίποτα.

Πήγα να κάνω κι ένα ακόμη speedtest να σας δώσω τώρα αλλά βλέπω πως το σήμα έπεσε ξανά, βέβαια το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά αν και στα 13Mbps αυτή τη στιγμή.

Το Cosmote κάνει 30€ για 50Mbps και δωρεάν ρούτερ.

Της Vodafone 26,90€ με όριο τα 300GB και έπειτα 8Mbps.

Ως προς τα 1000', δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Προτιμάς να έχεις μια υπηρεσία που δεν λειτουργεί και σου σπάει τα νεύρα κάθε μέρα;

Εγώ θα έκοβα και θα εξέταζα τις άλλες επιλογές.

https://www.patrasbroadband.gr/oikiaka-paketa/

Υπάρχει επιλογή φτηνότερη και τέρμα αξιόπιστη και χωρίς συμβόλαιο. Η ταχύτητα είναι τελευταία μου προτεραιότητα. Το πρόβλημα που έχω είναι το συμβόλαιο στο οποίο έχω πάνω από έτος υπόλοιπο. Τα έγραψα ήδη. Είχα την αξιόπιστη (και αργή) adsl να κάνω απλώς τη δουλειά μου αλλά με 24 ευρώ που ζητούσαν σε συνδυασμό με 2ετες συμβόλαιο δεν ήταν πλέον ελκυστικά σε σχέση με τα 20 ευρώ (πλέον 20,5 ευρώ) που δίνω με το nova home internet. 

Να προσθέσω ότι στην patras broadband αλλάζεις ταχύτητα κάθε μήνα αν θες με ένα mail και εξακολουθείς να μην έχεις συμβόλαιο. Μεγάλη υπόθεση. Βέβαια δεν έχεις τηλέφωνο αν για κάποιον μετράει

Αν ξανά μιλήσεις με τεχνικό, πες του να δηλώσει αλλαγή το ρούτερ. 

Edited by hercoulis