Jump to content

Nova Home Internet 4G/5G

hercoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέληξα μέχρι στιγμής σε μια παράλληλη όρθια διάταξη ακριβώς στα πλαϊνά του router γιατί μόλις ξεκίνησα δοκιμές με απόσταση η γωνία μεταξύ των κεραιών άρχισε ένας ξεγυρισμενος χορός reboot και διπλών reboot . Μιλάμε για ίσως το πιο ιδιότροπο router του σύμπαντος. 

Τζίφος, ούτε με κεραίες λοιπόν κατάφερα να τα εξαφανίσω ή έστω να τα αραιώσω.

Οι συγκεκριμένες κεραίες δείχνουν να βοηθούν πάντως στην απόκριση σταθερότητα ταχύτητας και επίπεδο λήψης.

Edited by Don_VitoCorleone

• Απαντήσεις 895
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξεπέρασα το 1TB για πρώτη φορά και μπήκε ο κόφτης στα 20Mbps. Ευτυχώς σε 3 μέρες μηδενίζουν τα στατιστικά. Θα πρέπει να κάνω restart το router για να ξαναδώ 100Mbps ή δεν είναι απαραίτητο;

Πάντως θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα ξεπεράσεις. Άφησα ανοιχτά torrents για να βελτιώσω την ποιότητα σε μερικές χιλιάδες επεισόδια

Edited by ioanniskar

Εμένα πάει ανά μήνα η δουλειά, σε σένα γιατί σε 3 μέρες; 

Εντωμεταξυ έχω 16 ώρες χωρίς reboot που είναι σαν 8ο θαύμα του κόσμου σχεδόν με την τελευταία τοποθέτηση κεραιών.

Το καλύτερο που έκανα είναι που το έκοψα έσπασα το συμβόλαιο nova 5g home internet ότι χειρότερο, έβαλα cosmote 5g wifi και το outdoor και ησύχασα ούτε αποσυνδέσεις και ταχυτητάρες άντε γεια Nova

έφτασε κοντά 24 ώρες 👍 ... το έχεις  κάνει push pull amplifier dual conversion beam forming turbo generator double layer antenna (λέω αέρα κουβέντες☺️ ) ... βάλε & ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στον τοίχο να αντανακλά τυχόν χαμένο σήμα πίσω στις κεραίες

Edited by babis3g

7 ώρες πριν, olympiakos7 GR said:

Το καλύτερο που έκανα είναι που το έκοψα έσπασα το συμβόλαιο nova 5g home internet ότι χειρότερο, έβαλα cosmote 5g wifi και το outdoor και ησύχασα ούτε αποσυνδέσεις και ταχυτητάρες άντε γεια Nova

Σε άφησαν χωρίς πρόστιμο;

Το ρούτερ το πήραν πίσω;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 hour ago, MIKU said:

Σε άφησαν χωρίς πρόστιμο;

Το ρούτερ το πήραν πίσω;

Πλήρωσα 80 ευρώ επειδή έσπασα το συμβόλαιο έληγε του χρόνου τον Ιούνιο και το ρούτερ το ζήτησαν,  πίσω το πήγα στο κατάστημα και ξεμπέρδεψα η cosmote πολύ η ανώτερη με το cosmote 5g wifi το έβαλα και ησύχασε πραγματικά το κεφάλι μου τέρμα οι αποσυνδέσεις και η σταθερότητα του δικτύου της cosmote προφανώς χρόνια ανώτερη. 

Edited by olympiakos7 GR

7 ώρες πριν, elkons said:

8h0c8.jpg.4cf8d831b1129926809a6b669c529f7d.jpg

Κάτι τέτοιους τίτλος χρησιμοποιεί συχνά το AliExpress στα προϊόντα του. 

Το reboot βλέπω τώρα έγινε τελικά 3 και 20 το πρωί, στις 26 ώρες συνεχούς σύνδεσης. Για να δούμε θα συνεχίσει έτσι. 

Δε βάζω αλουμινόχαρτο πρώτον γιατί θα γίνει Αλ τσαντίρι το σαλόνι, εξάλλου από πίσω είναι το υπνοδωμάτιο και τρίτον φοβάμαι ότι θα αποκτήσει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα πάλι.

14 ώρες πριν, olympiakos7 GR said:

Την καλύτερη δουλειά έκανες. 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

6 ώρες πριν, olympiakos7 GR said:

Πλήρωσα 80 ευρώ επειδή έσπασα το συμβόλαιο έληγε του χρόνου τον Ιούνιο και το ρούτερ το ζήτησαν,  πίσω το πήγα στο κατάστημα και ξεμπέρδεψα η cosmote πολύ η ανώτερη με το cosmote 5g wifi το έβαλα και ησύχασε πραγματικά το κεφάλι μου τέρμα οι αποσυνδέσεις και η σταθερότητα του δικτύου της cosmote προφανώς χρόνια ανώτερη. 

Με ή χωρίς outdoor ή indoor;

3 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Κάτι τέτοιους τίτλος χρησιμοποιεί συχνά το AliExpress στα προϊόντα του. 

Το reboot βλέπω τώρα έγινε τελικά 3 και 20 το πρωί, στις 26 ώρες συνεχούς σύνδεσης. Για να δούμε θα συνεχίσει έτσι. 

Δε βάζω αλουμινόχαρτο πρώτον γιατί θα γίνει Αλ τσαντίρι το σαλόνι, εξάλλου από πίσω είναι το υπνοδωμάτιο και τρίτον φοβάμαι ότι θα αποκτήσει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα πάλι.

H nova φίλε μου προσπαθεί να δώσει FWA υπηρεσίες χωρίς σοβαρές επενδύσεις. Η κοσμοτε αυτή τη στιγμή αναπτύσσει δίκτυο συγκεκριμένα για αυτό το σκοπό. Η nova κάνει κλασσικά αρπαχτές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πριν, elkons said:

Με ή χωρίς outdoor ή indoor;

Με outdoor και ακόμα σε βροχή χαλάζι δεν παίρνει χαμπάρι αυτό ή αλήθεια είναι πως και εγώ δεν το περίμενα, αλλά η cosmote έβαλε τα γυαλιά σε αυτό το κομμάτι στην κυρία nova 

22 minutes ago, olympiakos7 GR said:

Με outdoor και ακόμα σε βροχή χαλάζι δεν παίρνει χαμπάρι αυτό ή αλήθεια είναι πως και εγώ δεν το περίμενα, αλλά η cosmote έβαλε τα γυαλιά σε αυτό το κομμάτι στην κυρία nova 

Μια χαρά είσαι θα έχει αναβαθμίσει εκεί θα έχεις τις μέγιστες ταχύτητες συνέχεια τότε, Ν78. Οπότε ούτε το καλοκαίρι δε θα έχεις πρόβλημα. 🙂

Πόσο σου χρέωσαν την εγκατάσταση αν επιτρέπεται;

50 minutes ago, olympiakos7 GR said:

Μου την έκανε ένας γνωστός οπότε τίποτα ουσιαστικά θέλει ένα τραπέζι με μπριζόλες χαχα έτσι είπε.

Nέο νόμισμα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

14 ώρες πριν, babis3g said:

έφτασε κοντά 24 ώρες 👍 ... το έχεις  κάνει push pull amplifier dual conversion beam forming turbo generator double layer antenna (λέω αέρα κουβέντες☺️ ) ... βάλε & ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στον τοίχο να αντανακλά τυχόν χαμένο σήμα πίσω στις κεραίες

Αν αφήσει και ανοιχτό το παράθυρο, δεν θα χάνει ισχύ κιόλας το σήμα😉😉😉🤣🤣🤣

7 ώρες πριν, mixtri said:

H nova φίλε μου προσπαθεί να δώσει FWA υπηρεσίες χωρίς σοβαρές επενδύσεις. Η κοσμοτε αυτή τη στιγμή αναπτύσσει δίκτυο συγκεκριμένα για αυτό το σκοπό. Η nova κάνει κλασσικά αρπαχτές.

1 δις θα πάει συνολικά μέχρι το 2027 στο δίκτυο κινητής και για αυτό το σκοπό!

13 minutes ago, elkons said:

Και γιατί να περιμένει μέχρι το 2027 αφού υπάρχει η Cosmote 🙂

Αναπτύσσεται με προσθήκες Ν78 παντού όπου αναβαθμίζουν!

19 minutes ago, elkons said:

Και οι 3 αυτό κάνουν 

Η Νοντ το κάνει καλύτερα όμως.. δεν ξέρεις εσύ.. για να κάνει thnx ο p_k κάτι θα ξέρει..

Παιδιά εγώ δν ευλογώ γένια αλλά επενδύσεις στο παλιό δημόσιο, οποία να έβαζες από τις τρεις θα είχε την πρωτοκαθεδρία. Το όνομα θα άλλαζε μόνο.