Jump to content

[Επίσημο] Motorola V360

ibiza6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia mias kai eimai polu arxarios sto thema modding exo kapoies erotiseis:

1) poia i diafora anameasa sta skins ta drms kai sta fonts/langpacks kai pos egka8istoume ta 2 teleutaia ?

2) poios einai o pio eukolos kai asfaleis tropos na balo ena kainourgio firmware (tou rey) kai pos mporo na to kano auto (odigies) ?

eyxaristo ek' ton proteron!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Moto-Λεξιλόγιο

DRM:Αρχείο που περιλαμβάνει κυρίως τα εικονίδια που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης του κινητού,δηλαδή τα εικονίδια του σήματος,της μπαταρίας,του επιλεγμένου προφίλ ήχου,του GPRS,του bluetooth,της ειδοποίησης για εισερχόμενα μηνύματα και των animations που εμφανίζονται όταν στέλνουμε ή λαμβάνουμε μήνυμα.Επίσης,το εικονίδιο της Video κάμερας και του iTunes στο κύριο μενού,αποτελούν μέρος του DRM.

Language Packs:Είναι τα Πακέτα Γλωσσών.Η Ελληνική Γλώσσα περιέχεται στα Πακέτα 0031 και 0038.

Skin:Τα skins είναι αρχεία τα οποία αφού περαστούν στο κινητό,αλλάζουν την εμφάνιση,το ''interface'',το μενού και τα περισσότερα εικονίδια του τηλεφώνου.

ΜonsterPack:Αρχείο που συνδυάζει flash και flex.Aναβαθμίζει και το λογισμικό αλλά και το firmware του κινητού και επηρεάζει ΟΛΑ τα προηγούμενα δεδομένα και τις ρυθμίσεις.Κάνει το κινητό σαν ''καινούριο''

Κλείσε το κινητό σου και άνοιξε το κρατώντας πατημένα τα * και # και το κόκκινο κουμπί για να μπεις σε bootloader mode και δες τι bootloader και firmware έχεις και πες τα μου.

Oδηγός flashing/flexing στα Ελληνικά!

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Κατέβασα το RSD LITE και τους drivers, πήρα και το καλωδιάκι και είμαι έτοιμος να αρχίσω σύμφωνα με τον οδηγό. Πριν όμως έχω κάποιες ερωτήσεις...

1) Πως θα σώσω το vodafone live μενού μου?

2) Να βγάλω την κάρτα μνήμης από το κινητό πριν αρχίσω?

3) Θα χαθεί ο τηλεφωνικός κατάλογος? αν ναι να βάλω καμιά παλιά άχρηστη sim.

4) Ποιο monsterpack προτείνετε?

Ευχαριστώ!

Η καρτα μνημης δεν επιρεαζει σε κατι οποτε αστην ως εχει. Απ την αλλη κανε backup τον τηλ.καταλογο!

Για το vodafone live, εννοεις να μην χασεις τον live σαν υπηρεσια η απλα να κρατησεις ενα backup του κινητου ως εχει τωρα?

Στο 4 θα σου απαντησει ο ειδικος :D

paidia ekana back up tis epafes mou, akoma antregrawa ta arxeia tis micro sd(otan balo to monster pack i micro sd prepei na einai mesa?) , ekana read data apo to flash back up fkai fortisa to kinito. Emeine na kano kati allo gia na pairaso to monsterpack??:confused:?

Η καρτα μνημης δεν επιρεαζει σε κατι οποτε αστην ως εχει. Απ την αλλη κανε backup τον τηλ.καταλογο!

Για το vodafone live, εννοεις να μην χασεις τον live σαν υπηρεσια η απλα να κρατησεις ενα backup του κινητου ως εχει τωρα?

Στο 4 θα σου απαντησει ο ειδικος :D

Δεν μπορώ απλά να αλλάξω κάρτα sim και μόλις περάσω το monsterpack να βάλω ξανά την παλιά. Επηρεάζει σε κάτι αυτό?

Το flashing δεν πειράζει τίποτα από την sim.Είτε βάλεις μια παλιά είτε όχι δεν παίζει κανένα ρόλο.Το καλύτερο είναι να αποθηκεύσεις με το mobile phone tools το ημερολογίο και τις επαφές σου και είσαι ok.

Ούτε η κάρτα μνήμης επηρεάζεται.Εγώ πάντως την βγάζω από συνήθεια.

Τώρα να σώσεις το vodafone live menu δεν μπορείς (οι περισσότεροι προσπαθούν να το ξεφορτωθούν).Μπορώ να σου στείλω αν θες το Flash and Backup για να κάνεις ένα full backup του κινητού σου τώρα ώστε αν το χρειαστείς ποτέ να το περάσεις στο κινητό.

Εγώ θα πρότεινα το wolf mp το οποίο είναι ότι πληρέστερο υπάρχει αυτή την στιμή.Wolf v1.2 mp

Φυσικά ότι υπάρχει από yuet είναι επίσης εγγύηση.

Τώρα να σώσεις το vodafone live menu δεν μπορείς (οι περισσότεροι προσπαθούν να το ξεφορτωθούν).Μπορώ να σου στείλω αν θες το Flash and Backup για να κάνεις ένα full backup του κινητού σου τώρα ώστε αν το χρειαστείς ποτέ να το περάσεις στο κινητό.

Ωραία αυτό θέλω, δεν με νοιάζει το vodafone live μενού. Ευχαριστώ Rey

Το καλύτερο είναι να αποθηκεύσεις με το mobile phone tools το ημερολογίο και τις επαφές σου και είσαι ok.

υπάρχει κανά Link για το συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Δεν το ειχε μαζι στο κουτι του κινητου? Αν δεν τοτε torrent is the way :rolleyes:

Flashbackup
http://downtown.vc/index.php?page=main&id=e7ceb1525&name=Flashbackup

Motorola Mobile Phone Tools v.4.04
http://en.motofon.net/index.php?option=com_remository&Itemid=4&func=fileinfo&id=121
Αν δεν σου κατεβαίνει από αυτό το link δοκίμασε σε warez forum/p2p/torrents ect..

Έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό..

Ελληνικό FAQ για V360

ακόμα βέβαια το βελτιώνω για αυτό ρίξτε ιδέες

Εγώ θα πρότεινα το wolf mp το οποίο είναι ότι πληρέστερο υπάρχει αυτή την στιμή.Wolf v1.2 mp

Φυσικά ότι υπάρχει από yuet είναι επίσης εγγύηση.

+1 einai fovero to wolf mp aksizei an to valei opoios den to exei!

geia sas!exw ena provlima ma to v360 mou edw k mia evdomada..meta apo 1 xrono poli ikanopoitikis leitourgias,prin mia vdomada to evgala apo to usb sto pc mou(xwris asfali katargisi ulikou edw k pollous mines) meta apo 5 lepta esvise k mou evgale tin eksis endeiksi stin o8oni(k ws twra dn exei ksana anapsei para mono auto):

boot loader

08.A0

SW Version:

R4513_G_08.B7.

56R_A

to piga stn germano k mou eipe oti 8a tou ginei mia egkatastasi logismikou k telos.meta apo 2 meres mou eipane oti telika exei kaei i plaketa tou k den ginetai na ftiaxtei.egw mporw na kanw kati apo moni mou i i moni lisi einai allagi plaketas?exei noima na valw kainourgia plaketa i na parw kainourgio kinito?..to exw voleftei poli k dn 8elw na to paratisw.. :cry: :cry:

Το κινητό το έχεις στα χέρια σου?Εγκατάσταση λογισμικού μπορείς να κάνεις και μόνη σου αλλά αν έχουν καεί πλακέτες (που δεν ξέρω να σε βοηθήσω να το επαληθεύσεις) δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.

Εφόσον το έχεις 1 χρόνο τότε πρέπει να έχεις ακόμα εγγύηση.Αν σου λένε να αλλάξεις την πλακέτα να την αλλάξεις.

Και αν δεν γίνεται τίποτα τότε πήγαινε να αγοράσεις ένα κανούριο v360.100 ευρώ κάνει στα πολύ φθηνά μαγαζιά.

nai sta xeria mou to xw..alla dn kserw kata poso 8a mporousa na kanw kati moni mou afou oute to pc to anagnwrizei pleon oute tpt..i plaketa 8a kostizei konta 100 eurw?an einai tipota mexri 50 na to dwsw na allaksoun,alliws 8a paw gia kainourgio v360..epi tin eukairia..to oti to evgaza ap to usb xwris asfali katargisi 8a mou ekane to provlima logika etsi?efoson fortizei parallila dn me afinei na kanw asfali katargisi..i kaliteri lisi einai na to svinw k meta na to aposindew?

sim.:exei perasei enas minas ap to orio tis eggiisis!!!:@..ase pou dn exw idea pou einai i apodeiksi agoras..

nai sta xeria mou to xw..alla dn kserw kata poso 8a mporousa na kanw kati moni mou afou oute to pc to anagnwrizei pleon oute tpt..i plaketa 8a kostizei konta 100 eurw?an einai tipota mexri 50 na to dwsw na allaksoun,alliws 8a paw gia kainourgio v360..epi tin eukairia..to oti to evgaza ap to usb xwris asfali katargisi 8a mou ekane to provlima logika etsi?efoson fortizei parallila dn me afinei na kanw asfali katargisi..i kaliteri lisi einai na to svinw k meta na to aposindew?

sim.:exei perasei enas minas ap to orio tis eggiisis!!!:@..ase pou dn exw idea pou einai i apodeiksi agoras..

Αποκλείεται τη ζημιά να στην έκανε η ασφαλή κατάργηση.Στο λέω εγγυημένα εγώ που του έχω αλλάξει τα φώτα.Αλλά για να κάνεις ασφαλή κατάργηση προφανώς έχεις βάλει USB ρυθμίσεις>Κάρτα μνήμης.Απίθανο μου φαίνεται.

Σε περίπτωση που μπορείς να ανοίξεις το κινητό (ακόμα και αν είναι σε bootloader mode, την μαύρη οθόνη που λέει 08.A0) κατέβασε το RSD Lite και εγκατέστησε το και δες μήπως μπορεί να αναγνωρίσει το κινητό.Αν το αναγνωρίζει θα σε βοηθήσω να κάνεις μια εγκατάσταση λογισμικού.Αν δεν δουλέψει το στέλνεις στο service να σου πουν πόσο θα σου στοιχίσει και μετά το τι θα κάνεις εξαρτάται από σένα.

Και κάτι ακόμα:Εγώ έχω εγγύηση 2 χρόνων.(Όπως όλα τα motorola κινητά.Είσαι σίγουρη ότι είσαι εκτός εγγύησης?)

Παιδιά θέλω να ρωτίσω κάτι: Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να βάλω έναν ήχο ο οποίος να με ειδοποιεί για το όταν μου στέλνουν κάτι μέσο bluetooth και για όταν ολοκληρόνεται η διαδικασία μεταφοράς αρχείων?

(π.χ όπως γίνεται στα sonny ericsson)

Παιδιά θέλω να ρωτίσω κάτι: Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να βάλω έναν ήχο ο οποίος να με ειδοποιεί για το όταν μου στέλνουν κάτι μέσο bluetooth και για όταν ολοκληρόνεται η διαδικασία μεταφοράς αρχείων?

(π.χ όπως γίνεται στα sonny ericsson)

Όταν σου στέλονουν κάτι με bluetooth ακούγεται ένας ήχος και εμφανίζεται το μήνυμα "Να συνδεθεί με τον τάδε??"

Τώρα για την ολοκλήρωση δεν γίνεται τίποτα.

Ξέρει κανείς πο μπορώ να βρω κατσαβίδι RSX4043-A?

Τουλάχιστον αυτό λέει στο manual για να βγάλεις τις βίδες.

Το λέει Torx driver με T-6 bit.

Ξέρει κανείς πο μπορώ να βρω κατσαβίδι RSX4043-A?

Τουλάχιστον αυτό λέει στο manual για να βγάλεις τις βίδες.

Το λέει Torx driver με T-6 bit.

Δεν χρειαζεται να αγορασεις τετοιο κατσαβιδι με αστερακι μυτη που θα το χρησιμοποιησεις μια φορα και τελος.

Απλα η παιρνεις ενα ισιο κατσαβιδι διαμετρου οσο το ανοιγμα της συγκεκριμενης βιδας και κανεις την δουλεια σου ή δυο μικροτερου ανοιγματος και τα δουλευεις αλληλοκαλυπτομενα (ετσι κανω εγω).

Το πασο της βιδας ειναι πλαστικο οποτε η δυναμη που θες για να τις ξεβιδωσεις ειναι ελαχιστη ;)

Δεν χρειαζεται να αγορασεις τετοιο κατσαβιδι με αστερακι μυτη που θα το χρησιμοποιησεις μια φορα και τελος.

Απλα η παιρνεις ενα ισιο κατσαβιδι διαμετρου οσο το ανοιγμα της συγκεκριμενης βιδας και κανεις την δουλεια σου ή δυο μικροτερου ανοιγματος και τα δουλευεις αλληλοκαλυπτομενα (ετσι κανω εγω).

Το πασο της βιδας ειναι πλαστικο οποτε η δυναμη που θες για να τις ξεβιδωσεις ειναι ελαχιστη ;)

Δεν γίνεται τίποτα.Μιλάμε για πολύ μικρές βίδες.Δεν έχω τόσο λεπτό κατσαβίδι.Μέχρι και κάτι κούτσικα κλειδιά Allen δοκίμασα αλλά τζίφος.Μέχρι και μύτη μαχαιριου,συνδετήρα,στυλού και άλλες μπακαλιές.