Jump to content

[Επίσημο] Motorola V360

ibiza6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε την πρώτη ευκαιρία πήγαινέ το στο service, δεν εξηγείται αυτό που κάνει...

prepei na to pao sto katasthma pou to phra h se opoiodhpote ths alusidas?kai upo8eto 8a pprepei na exo thn apodeiksh agoras mazi mou e?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά είναι η στσκευή από vodafone.Κανένα κλείδωμα και εγώ έβαλα mp3 για ήχο κλήσης.

Αν καταλαβαίνω καλά μάλλον η συσκευή από Vodafone live είναι κάπως χμ.....

Σίγουρα για όλα υπάρχει "σπάσιμο" αλλά γιατί να μπω σε αυτήν την διαδικασία.

Από TIM όμως είναι μάλλον εντάξει.

Επιβεβαιώνει κανείς άλλος?

Κλαησπέρα ,

Έχω τρελαθεί..προσπαθώ να αλλάξω το vodafone logo απο την εξωτερική οθόνη έχω κάνει τις αλλαγές στα seem που λέει ο τύποσ στο http://www.howardforums.com/showthread.php?t=809914 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να βρώ cl.gif 96x80x2 (ασε που δέν καταλαβαίνω και πολύ τι είναι αυτό).

Τα cl.gif που βρήσκω όταν τα ανοίγω με irfanview λένε 96x80x8 πώς το κάνω αυτό το 8 , 2 . Έβαλα ένα συνάδελφο που κάτι ξέρει (λέει) απο photoshop αλλα μου το εκανε 96x80x1 και δέν παίζει.Κάνω attach κανα 2-3 gif μπορεί κάποιος να τα κάνει 96x80x2 ή να πεί πώς γίνεται.

THANKS !!

Το κινητό για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ετοιμοπαράδωτο στα εξής καταστήματα του ΠΛΑΙΣΙΟ. Καλλιθέας, Περιστερίου, Κηφισιάς και ίσος ακόμα στο Μαρούσι. Το 360 φυσικά και όχι το 360v.
Time is never enough...

Κλαησπέρα ,

Έχω τρελαθεί..προσπαθώ να αλλάξω το vodafone logo απο την εξωτερική οθόνη έχω κάνει τις αλλαγές στα seem που λέει ο τύποσ στο http://www.howardforums.com/showthread.php?t=809914 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να βρώ cl.gif 96x80x2 (ασε που δέν καταλαβαίνω και πολύ τι είναι αυτό).

Τα cl.gif που βρήσκω όταν τα ανοίγω με irfanview λένε 96x80x8 πώς το κάνω αυτό το 8 , 2 . Έβαλα ένα συνάδελφο που κάτι ξέρει (λέει) απο photoshop αλλα μου το εκανε 96x80x1 και δέν παίζει.Κάνω attach κανα 2-3 gif μπορεί κάποιος να τα κάνει 96x80x2 ή να πεί πώς γίνεται.

THANKS !!

Αυτο το 2 ετσι οπως το βλεπω ειναι τα χρωματα!!!Οποτε με οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας εικονας θα το κανεις 2 κανοντας το black n white η μπορει να υπαρχει και καποιο που του δινει 4 αποχρωσεις, ασπρο μαυρο και 2 ενδιαμεσα γκρι!!Θυμαμαι που ειχα κανει μια τετοια μετατροπη οταν ειχαν βγει καποια παλια SE κινητα που ηταν τα πρωτα με οθονες 4 αποχρωσεων του γκρι!!!

:tease:

Kalhspera

Exei parei kaneis handsfree motorola gia to V360?

Se ena katasthma dokimasa to handsfree pou mpainei kai sto V3 (me mini USB visma) kai douleue alla ekane 18 Euro. Sto amerikaniko site tis motorola edeixne oti kainei kai to allo me to 2.5 visma to opoio einai kai arketa ftinotero (11 me 12 Euro). Exw psilomperdeutei, na ta skasw h oxi ta 18?

kapios na mou pei apo pou ixografei!!! parolo oti leei sto manual, de ti briskw pou8ena tin efarmogi!! episis de ginete na perasw skiins meso bluetooth? mesw kartas mnimis ginete?

Δεν το εχω ψάξει για την ηχογράφηση, δεν με ενδιαφέρει.

Αλλά το να περάσεις skin γινεται μονο με καλώδιο usb και δεν ειναι τοσο απλό. Διαβασε τις πισω σελίδες όπου αναφερομαστε αναλυτικά στο θέμα και θα καταλαβεις.

Λοιπον για να μη μπερδεύονται όσοι το ψάχνουν. Eρώτηση: εκτός απο το Vodafon live (που υποθέτω αυτό έχει η gallidoula), υπάρχει πακέτο που να περιέχει κάτι άλλο εκτος του τηλεφώνου και του φορτιστή???

Εγώ έχω το πακέτο vodafone το οποίο είχε μέσα φορτιστή και κάρτα μνήμης.

Oxi to mono pou eixe htan mpataria kai fortisth. Esena eixe? Pio apo ta dyo to mini USB h to allo?

Δοκίμασε κανείς να μιλήσει με ανοιχτή ακρόαση;

Εντυπώσεις;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Παιδιά μια ερωτησούλα. με πήρε μια φίλη μου μεσ'τα νεύρα να με ρωτήσει για το 360 της και ένα πρόβλημα με τα μηνύματα. Το κινητό δεν το έχω οπότε αν μπορείτε να με βοηθήσετε με οδηγίες να της πω...

Θέλει να γράφει με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες αλλά της βγάζει το λάδι. Αν κάνει κάποιο λάθος και πάει να το διορθώσει, τις γυρνάνε όλοι οι χαρακτήρες που έχει γράψει σε κεφαλαία. Επίσης αν αποθηκεύσει το μήνυμα πάλι γυρνάνε σε κεφαλαία. Το ίδιο φυσικά και όταν το στείλει. Ξέρετε τι συμβαίνει; Υπάρχει καμία περίεργη ρύθμιση να της πω να κοιτάξει; Μήπως τίποτα σχετικό με T9, itap κτλ;

Ευχαριστώ :)

Δοκίμασε κανείς να μιλήσει με ανοιχτή ακρόαση;

Εντυπώσεις;

Dokimasa alla den anteksa kai polu...

akougetai paaaaaara polu dunata otan milaei o allos,ki esu kanonika...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παιδιά μια ερωτησούλα. με πήρε μια φίλη μου μεσ'τα νεύρα να με ρωτήσει για το 360 της και ένα πρόβλημα με τα μηνύματα. Το κινητό δεν το έχω οπότε αν μπορείτε να με βοηθήσετε με οδηγίες να της πω...

Θέλει να γράφει με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες αλλά της βγάζει το λάδι. Αν κάνει κάποιο λάθος και πάει να το διορθώσει, τις γυρνάνε όλοι οι χαρακτήρες που έχει γράψει σε κεφαλαία. Επίσης αν αποθηκεύσει το μήνυμα πάλι γυρνάνε σε κεφαλαία. Το ίδιο φυσικά και όταν το στείλει. Ξέρετε τι συμβαίνει; Υπάρχει καμία περίεργη ρύθμιση να της πω να κοιτάξει; Μήπως τίποτα σχετικό με T9, itap κτλ;

Ευχαριστώ :)

Θα σου πω τι να κανει με κεφαλαία όμως ελληνικά.

Μήνυμα>Νέο Μηνυμα Πατάει το ΄μεσαίο απο τα πάνω πλήκτρα (μενού μηνύματος). Επιλέγει "ρύθμιση εισαγωγής" Εδώ ρυθμίζεις την κυρια και τη δευτερεύουσα ρύθμιση πχ μπορείς να βάλεις σαν κύρια itap ελληνικά και σαν δευτερευουσα σκέτο έλληνικά.

Η φιλη σου ας βάλει Ελληνικά σαν κύρια.

......Θέλει να γράφει με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες αλλά της βγάζει το λάδι......

Κοιταξε με το πληκτρο 0 μπορει να αλλαζει σε ΟΛΑ κεφαλαια, Το πρωτο κεφαλαιο η ολα μικρα πατψντας το διαδοχικα!!!Τωρα οσο για το πως θα το πραλαβαει ο αλλος μαλλον αυτο θα ειναι με ολα κεφαλαια μιας και ετσι τα μετατρεπει το κινητο οταν στελνει το μηνυμα ωστε να σταλουν 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα!!!!Βεβαια σε παλαιοτερα κινητα της μοτορολα θυμαμαι υπηρχε μια ρυθμιση να πειραζες το κινητο ωστε να στελνει unicode μικρα γραμματα αλλα στα νεα κινητα μαλλον δεν εχουν βρει ποια ακριβως διευθυνση πειραζεις στα seems ωστε να γινει αυτο!!!Τωρα αν υπαρχει καμια ρυθμιση,καθοτι δεν εχω το ιδιο το κινητο αυτο, θα πρεπει να ψαξει λιγο καλυτερα το κινητο αν και δεν το νομιζω μιας και ετσι δουλευουν ολα τα κινητα μοτορολα καιρο τωρα!!!:ninja:

:tease:

Θα δοκιμάσουμε ότι μου είπατε παιδιά, ελπίζω να βγει άκρη :cry:

Φίλε Άγνωστε το πρόβλημα, απ'ότι μου είπε τουλάχιστον, δεν είναι μόνο στην αποστολή αλλά ακόμα και στον editor του μηνύματος και αν κατάλαβα καλά σε οποιοδήποτε μενού του κινητού. Θα ρωτήσω αν το κάνει και στο σημειωματάριο.

Θα της πω να παίξει λίγο με το 0 και την κύρια ρύθμιση που λέει η garfield :)

Ψιλιάζομαι τίποτα σχετικό με τα itap κτλ.

Thx για τη βοήθεια :happy:

Καλησπέρα σε όλους. Για να περάσετε τραγούδια στο V360 πρέπει ή να τα μεταφέρετε με το bluetooth και να τα αποθηκεύσετε στην κάρτα μνήμης ή να αγοράσετε ένα καλώδιο miniUSB (οποιοδήποτε, ο Κωτσόβολος δίνει ένα με 17 ευρώ) και να το συνδέσετε σε μία θύρα USB του υπολογιστη. Θα αναγνωριστεί το κινητό σαν εξωτερικός σκληρός και θα αντιγράψετε τα τραγούδια με αντιγραφή και επικόλληση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πανάκριβα το έχει ο Κωστόβολος. Πιστεύω θα βρείτε και με 5 ευρώ απο Πλαίσιο, Γερμανούς και λοιπά κομπιουτερομάγαζα.

νομίζω 2Ε είχα πάρει για την φωτογραφική και παίζει μια χαρά.

νομίζω 2Ε είχα πάρει για την φωτογραφική και παίζει μια χαρά.

Ακόμα καλύτερα! Και με μια έκδοση του mobile phone tools, ακόμα και το 3, μπορείς να διαχειριστείς τηλ. κατάλογο, organizer και όλα τα υπόλοιπα.

Απλά με το mobile phone tools 3 δεν θα εμφανίζεται η εικόνα του τηλεφώνου στην οθόνη. Γενικά είναι ένα πολύ καλό κινητό, με πολύ καλή οθόνη

[sIGPIC][/sIGPIC]