elibom Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Σήμερα παρέλαβα μία TransFlash 256 MB και δοκίμασα σύνδεση με USB καλώδιο (από ένα mp3 player που μου βρισκόταν). H σύνδεση πέτυχε κι έτσι μπόρεσα να βάλω αρκετά mp3s στην κάρτα μνήμης αλλά να μεταφέρω κι ένα java παιχνίδι που είχα κατεβάσει για δοκιμή από ένα site με περιεχόμενα για Motorola V3. Το παιχνίδι εγκαταστάθηκε ομαλά, μόνο η απεικόνιση στην οθόνη δεν ήταν η ιδανική αλλά σημασία έχει πως έτρεχε. Σε σύνδεση με Bluetooth μπορείς να δεις μόνο 3 φακέλους (Μουσική - Εικόνες - Video). Για μεταφορά Java applications με Bluetooth δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 για να δεις αν στελνει...κανε μια αποστολη μμς στον εαυτο σου..ωστε να δεις αν παιρνεις...αλλα και αν στελνεις!! emena einai vodafone live kai evala mia karta tim mesa opote den exei epiloges gia na diale3w tim:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Για να σας εμφανιζεται μονο το ονομα και να εχει κ τα τρια νουμερα πρεπει ενω ειστε στον τηλ καταλογο>>>>κλικ στο μεσαιο ΜΕΝU KEY>>>Ρυθμισεις>>>Εμφανιση=Πρωτ/σες επαφες!!!!Τοτε σας εμφανιζεται μονο μια φορα το ονομα και πηγαινετε στο νουμερο που θελετε με δεξι βελακι ενω ειστε πανω στο ονομα!!! :) egw to ekana omws ta emfanizei pali opws prin...:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Καλημέρα, Το τηλ είναι στερεοφωνικο ?? Τα mp3 πώς ακουγονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Για μεταφορά Java applications με Bluetooth δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Δηλ μεσω BT απο Object Push δεν κανει μεταφορα στο κινητο??? Η δεν καταλαβα εγω καλα τι θες να κανεις???:shifty: @mobileboy Κατι δεν πρεπει να κανεις καλα η να εχει προβλημα λογισμικου το κινητο γιατι αυτη η ρυθμιση ειναι για τον τηλ καταλογο ωστε να εμφανιζει μονο μια φορα το ονομα κ οχι τοσες φορες οσα τηλ εχουμε!!:X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elibom Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Δηλ μεσω BT απο Object Push δεν κανει μεταφορα στο κινητο??? Η δεν καταλαβα εγω καλα τι θες να κανεις???:shifty: Αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν να δω τί μπορώ να μεταφέρω συνδέοντας το v360 με το notebook μέσω bluetooth. Οταν εντοπίστηκαν και αναγνωρίστηκαν οι 2 συσκευές (υπολογιστής & κινητό), μου παρουσιάστηκαν 3 folders (video, ήχοι και φωτογραφίες) άλλοι κρυφοί (kjava για τις java εφαρμογές) ή φανεροί folders δεν εμφανίζονται κι έτσι δεν έχεις άλλες δυνατότητες ή επιλογές για να δοκιμάσεις. Έτσι λοιπόν, ανέβασα στο κινητό νέα mp3 στο φάκελο των ήχων και κατέβασα στον υπολογιστή φωτογραφίες και video που είχα τραβήξει νωρίτερα. Σημειώνω πως τα παραπάνω τα δοκίμασα όταν δεν είχα αγοράσει την TransFlash μνήμη. Εάν μπορέσεις να ανακαλύψεις νέες δυνατότητες με Bluetooth, ενημέρωσέ μας. Πάντως με USB σύνδεση κάνεις στα σίγουρα πολλά περισσότερα (και γρηγορότερα) ειδικά στην τροφοδοσία του κινητού με Java applications & Games. Προτείνω όμως πως όταν θέλετε να σβήσετε μια Java εφαρμογή ή παιχνίδια που δοκιμάσατε και δεν θέλετε να τα κρατήσετε, να το κάνετε μέσω του μενού του τηλεφώνου κι όχι από τον υπολογιστή. Είχα διαβάσει πως μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Μία απάντηση για το αν το τιλ είναι στερεοφωνικό ?? Και για το άν είναι δυνατόν να συνδεθούν κλασικά ακουστικά ? Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JBILA Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Χρόνια πολλά & καλή χρονιά !!! Σκέφτομαι να αγοράσω το V360 για δεύτερη συσκευή (έχω είδη ένα SE K750). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το συνδέω στο PC και να διαχειρίζομαι φακέλους , μηνύματα , και επαφές ; Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth ή και μέσω καλωδίου (το καλώδιο δεν υπάρχει στο βασικό πακέτο , που θα το βρούμε ;) Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Υπάρχει πρόγραμμα και η σύνδεση γίνεται και μεσω καλωδίου και μέσω bt. Προσωπικά κάνω τη διαχείρηση με bt, το καλώδιο (με το πρόγραμμα, αυθεντικό της motorola) το έχει ο Γερμανός (και άλλοι υποθέτω φυσικά) και κοστίζει 35 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titis Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Μία απάντηση για το αν το τιλ είναι στερεοφωνικό ?? Και για το άν είναι δυνατόν να συνδεθούν κλασικά ακουστικά ? Ευχαριστώ !! ένα ηχείο έχει και τα mp3 ακούγονται καλά και δυνατά. Όσο για τα ακουστικά δεν γνωρίζω.Ας απαντήσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 @elibom παιχνιδια κ εφαρμογες μεσω ΒΤ μπορεις να εγκαταστησεις ευκολα μεσα απο τη λειτουργια Object Puch του ΒΤ!!!Κ μαλιστα ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να βαζεις μεσω αντιγραφης κ καλωδιου :w00t: Οχι στο Object File Transfer αλλα στο Push Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Αγνωστε, elibom, ή οποιος ξερει βρε παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω τρελαθεί. Χτες βράδυ οι άλλοι έτρωγαν κι εγώ αφου τους σερβιρα κάθησα και προσπαθούσα να καταλαβω τι στο καλό έκανα στραβά κ δεν μου έπαιρνε τη ρύθμιση το κινητό. Ας τα πω απο την αρχή όμως. Οταν το πρωτοπήρα το τηλ και μιλούσα μου έκανε ηχητικό σημα κάθε λεπτό. Μπήκα όμως μέσα και το άλλαξα, και το έβαλα να χτυπάει κάθε 30 δεύτερα (γιατί ήθελα να ξέρω την ελάχιστη πάγια κλήση). Απο κει όμως, παπαλα. Επαψε να λειτουργεί. Το ξανα-άλλαξα στην αρχική του ρύθμιση, τίποτα. Του έκανα ολική επαναφορά (3 φορές μάλιστα)τίποτα. Το έκλεισα το ξανάνοιξα (άπειρες φορές) τίποτα. Τώρα είναι στην εξής μορφή: Ρυθμ. κλήσεων Χρονόμετρο Εμφάνιση:έναρξη Ηχος: 30 δευτερόλεπτα. Και δεν λειτουργεί. Τι πρέπει να κάνω? Χάλασε το ρημάδι ή εγώ τα εχω κάνει θάλασσα???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 egw to ekana omws ta emfanizei pali opws prin...:-( Πρεπει να εχεις τις επαφες στο τηλεφωνο για να λειτουργησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 @garfield Ειλικρινα δεν ξερω τι μπορει να φταιει!Κ δεν το εχω το κινητο για να δοκιμασω κ τπτ!! Κανε καμια ερωτηση στο SC μηπως ειναι κανενα bug του :X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebolani Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Geia sas kai apo mena, kalh xronia euxomai se olous! Loipon, 8a h8ela na kanw orismenes erwthseis: 1. Exw ena motorola v360 xwris mnhmh microsd kai enw fainetai sthn eswterikh mnhmh na exei dia8esimh gyrw sta 3mb, otan erxetai ena mhnyma vgazei mnhmh sxedon plhrhs .Synolika exw gyrw sta 30 mhnymata.H mnhmh apo8hkeushs twn sms einai orismenh to kinhto (kai oxi i sim).Mhpws se kapoio shmeio stis ri8miseis desmeuei sygkekrimenh mnhmh mono gia ta mhnymata?Mou fainetai ypervoliko apo ta 30 mhnymata na vgazei auto to mhnuma. 2. Metefera mesw bt mia eikona apo ena nokia 7610 sto v360.Thn eikona den tin emfanizei vgazontas to mhnyma "megalo megethos arxeioy".To arxeio ths eikonas einai peripou 200kb.Yparxei kapoios tropos (kapoios java image viewer isws?) etsi wste na anoixoun autes oi eikones? Euxaristw ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 @garfield Ειλικρινα δεν ξερω τι μπορει να φταιει!Κ δεν το εχω το κινητο για να δοκιμασω κ τπτ!! Κανε καμια ερωτηση στο SC μηπως ειναι κανενα bug του :X Eυχαριστώ πολύ. Την Τρίτη που θα ανοίξουν τα μαγαζία, θα το παω στο Γερμανό απ' όπου το πήρα και θα ενημερώσω τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinister Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Δεν ξέρω αν το έχετε ήδη ανακαλύψει όσοι παραπονιέστε για την αναφορά αλλά το αναφέρω και για όσους το πάρουν τώρα και δεν το καταλάβουν. Αυτό με την ερώτηση για αναφορά είναι μόνο για το αν θες να σου έρθει ξεχωριστό μήνυμα για αναφορά. Διαφορετικά απλώς στα εξερχόμενα έχει ένα πράσινο τικ που σημαίνει ότι το πήρε ο άλλος και ένα κόκκινο απαγορευτικό όταν δεν το έχει πάρει. Ψάχνω για το PhoneTools v220 και για Java games όποιος ξέρει κάτι ας μου στείλει ένα pm. (Τα PhoneTools v3 δεν είναι το ίδιο έτσι? Γιατί δεν το αναγνωρίζουν το δικό μου) Παράθεση Time is never enough... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Αυτό με το πράσινο και το κόκκινο που λες, εμένα δεν το έχει. Μόλις τωρα το δοκίμασα στέλνοντας δύο μνμ εις μάτην όμως: αν και είχα κλεισει το κινητό που τα στελνα, και τα δύο έδειξαν πράσινο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinister Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Χμμ, Μπορεί να έχεις δίκιο και αυτό να είναι μόνο για το αν στάλθηκε απλώς και όχι αν το πήραν και από πάνω το μήνυμα. Παράθεση Time is never enough... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Σε μένα όταν στέλνω μήνυμα,στα εξερχόμενα έχει σε όλα τα μηνύματα ένα κόκκινο τικ.Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το πήρε ο άλλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebolani Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Isws yparxei lysh sto provlhma ths anaforas an kai den thn exw dokimasei akoma.Symfwna me to http://xlr8.us/hofo/ xrhsimopoiwntas ena usb kalwdio gia na connect to pc me to kinhto kai to programma p2kman mporeis na katevaseis ta seem files toy kinhtoy.Epeita me enan hex editor na anoixeis auta ta files kai symfwna me enan xarth poy exei ekei na allaxeis kapoia values.Sygkekrimena to site grafei gia thn anafora se poio seem file pame kai poio value allazoume. H diadikasia einai kapws dyskolh gia kapoion arxario alla me tis odhgies kai ton xarth logika den prepei na yparxei provlhma.An kapoios to dokimasei na diavasei prosektika to parapanw site kai na frontisei opwsdhpote(!) na parei backup ta seem files tou, mhn kanei kapoio la8os kai meta na crasharei to kinhto.Prosoxh omws, o xarths anaferei oti dhmiourgi8hke me vash ta V300/V400/V500/V600.Omws to site grafei oti einai gia ola ta Vxxx series kinhta,mporei na kanei kai gia to v360.Yparxoun kai alla site me antistoixes plhrofories, google them. Stis prohgoumenes apories mou exei kaneis kammia apanthsh? toulaxiston posa mhnymata xwraei to kinhto? Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Σε μένα είναι πράσινο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Isws yparxei lysh sto provlhma ths anaforas an kai den thn exw dokimasei akoma.Symfwna me to http://xlr8.us/hofo/ xrhsimopoiwntas ena usb kalwdio gia na connect to pc me to kinhto kai to programma p2kman mporeis na katevaseis ta seem files toy kinhtoy.Epeita me enan hex editor na anoixeis auta ta files kai symfwna me enan xarth poy exei ekei na allaxeis kapoia values.Sygkekrimena to site grafei gia thn anafora se poio seem file pame kai poio value allazoume. H diadikasia einai kapws dyskolh gia kapoion arxario alla me tis odhgies kai ton xarth logika den prepei na yparxei provlhma.An kapoios to dokimasei na diavasei prosektika to parapanw site kai na frontisei opwsdhpote(!) na parei backup ta seem files tou, mhn kanei kapoio la8os kai meta na crasharei to kinhto.Prosoxh omws, o xarths anaferei oti dhmiourgi8hke me vash ta V300/V400/V500/V600.Omws to site grafei oti einai gia ola ta Vxxx series kinhta,mporei na kanei kai gia to v360.Yparxoun kai alla site me antistoixes plhrofories, google them. Stis prohgoumenes apories mou exei kaneis kammia apanthsh? toulaxiston posa mhnymata xwraei to kinhto? Euxaristw Αυτο που κανει η συγκεκριμενη ρυθμιση δυστυχως ειναι απλα να εμφανιζει τη δυνατοτητα να πατησεις ΝΑΙ/ΟΧΙ για αναφορα (Κ δυστυχως παντα με προεπιλεγμενο το ΟΧΙ!!!) και δεν την ενεργοποιει μονιμα ωστε να μην ξανασχοληθεις μαζι της!!! Επισης τα seems σιγουρα εχουν αλλαξει πολυ και μπορει να λεει πχ για Vxxx αλλα αυτο ησχυε για τα triplets τηλεφωνα!!Για το δικο μου πχ το 620 δεν ειναι καθολου το ιδιο τα seems!!!:X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinister Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Εγκατέστησα τα phone tools 3. Στην αρχή δεν έβλεπε το motorola v360 μου καθόλου. 'Οταν πέρασα τον driver για modem, το είδε κάπως. Καπώς γιατί δεν το είχε στην λίστα και έβαλα generic motorola modem. Στη συνέχεια μου εμφανίζει μόνο τον παροχέα, σήμα, μπαταρία και με αφήνει να τροποοποιήσω μόνο το ημερολόγιο. Στο mulitmedia center δεν επικοινωνεί με το κινητό. Επειδή διάβασα στο site της εταιρίας ότι προτείνουν τα phone tools pc220, είναι όντως αυτό; Γιατί τα phone tools pc220 νόμιζω έιναι παλίοτερη έκδωση. Υπάρχει γενικότερα driver για το κινητό; Εσείς με ποιά έκδωση δουλεύεται; Παράθεση Time is never enough... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebolani Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Nai agnoste exeis dikio,meta apo ligo psaximo to eida kai egw gia thn anafora.Krima omws, ontws poianou idea htan oti o xrhsths 8elei off apo default thn anafora?Pantws oso anafora alla edits,eida sto net oti ta exoun efarmosei kai gia v360.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts