CoyoteD Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Αυτό αλλάζει μόνο του όμως Επανέρχεται το κανονικό; Με λειτουργία πτήσης δε χάνω καθόλου μπαταρία. Οι διεργασίες είναι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, CoyoteD said: Αυτό αλλάζει μόνο του όμως Επανέρχεται το κανονικό; Με λειτουργία πτήσης δε χάνω καθόλου μπαταρία. Οι διεργασίες είναι Η κατανάλωση είναι με κλειστά τα δεδομένα; Αν ναι τότε δοκίμασε στις ρυθμίσεις > σιμ > προτιμώμενος τύπος δικτύου βάλε μόνο 2G (only gsm) να δεις μήπως πάει καλύτερα. Σε μερικές περιπτώσεις αν δεν έχεις καλό σήμα κινητής ξοδεύει πολύ μπαταρία ψάχνοντας τα δίκτυα. Σε λειτουργία πτήσης δεν λειτουργούν και τα δίκτυα κινητής επίσης.... Edited December 22, 2024 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Οι διεργασίες που ψάχνουν ίντερνετ, Facebook κυρίως Αυτό αλλάζει μόνο του όμως Επανέρχεται το κανονικό; Με λειτουργία πτήσης δε χάνω καθόλου μπαταρία. Οι διεργασίες είναι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 19 ώρες πριν, CoyoteD said: Οι διεργασίες που ψάχνουν ίντερνετ, Facebook κυρίως Αυτό αλλάζει μόνο του όμως Επανέρχεται το κανονικό; Με λειτουργία πτήσης δε χάνω καθόλου μπαταρία. Οι διεργασίες είναι Για αρχή, Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές που δε χρειάζεσαι να σε ενημερώνουν. Το επόμενο είναι να βάλεις σε περιορισμό αυτές που δεν χρειάζεσαι να λειτουργούν στο παρασκήνιο. Εάν κάνεις τα παραπάνω, τότε θα δεις σίγουρα βελτίωση. Εάν δε δεις, τότε φταίει η μπαταρία και πας για το αυτονόητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) Βγήκε και η έκδοση HyperOS 2 για το Poco f6 pro. 6.4gb & Android 15. Την έχω περάσει από το μεσημέρι. Δεν βλέπω και ιδιαίτερη διαφορά μέχρι τώρα. Θα παρατηρώ και θα επανέλθω! Edited December 30, 2024 by Coolgreek 2 Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 4 ώρες πριν, Coolgreek said: Βγήκε και η έκδοση HyperOS 2 για το Poco f6 pro. 6.4gb & Android 15. Την έχω περάσει από το μεσημέρι. Δεν βλέπω και ιδιαίτερη διαφορά μέχρι τώρα. Θα παρατηρώ και θα επανέλθω! Μου ήρθε και μένα και όλα τα εικονίδια γίνανε πολύ μικρά και δε βρίσκω τρόπο να τα επαναφέρω όπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 11 ώρες πριν, Nikos988 said: Μου ήρθε και μένα και όλα τα εικονίδια γίνανε πολύ μικρά και δε βρίσκω τρόπο να τα επαναφέρω όπως πριν. Πάτα οπουδήποτε στην οθόνη στην επιφάνεια - Ρυθμίσεις - περισσότερα - διάταξη αρχικής οθονης - διάλεξε "κανονική" (έχει προεπιλογή το "πυκνή"). Έτσι μου γύρισε στο προηγούμενο. Είναι όντως λίγο σπαστικό που το γυρνάει μόνο του και μου κάνει εντύπωση, το προτιμάει κάνεις στο "πυκνή" και το έχουν προεπιλογή; Ρητορική ερώτηση... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 26 minutes ago, Coolgreek said: Πάτα οπουδήποτε στην οθόνη στην επιφάνεια - Ρυθμίσεις - περισσότερα - διάταξη αρχικής οθονης - διάλεξε "κανονική" (έχει προεπιλογή το "πυκνή"). Έτσι μου γύρισε στο προηγούμενο. Είναι όντως λίγο σπαστικό που το γυρνάει μόνο του και μου κάνει εντύπωση, το προτιμάει κάνεις στο "πυκνή" και το έχουν προεπιλογή; Ρητορική ερώτηση... Το είχα σε διάταξη 5Χ6. Την αντίστοιχη πυκνή διάταξη της προηγούμενης έκδοσης. Τώρα, η πυκνή παρέμεινε στα 5 εικονίδια ανά σειρά, αλλά αύξησε τις σειρές μικραίνοντας τα εικονίδια. Ειδικά εγώ που χρησιμοποιώ πολλούς φακέλους, μου άλλαξε τα φώτα!!! Αναγκαστικά το γύρισα στην κανονική διάταξη. Επίσης, δουλεύουν πολύ περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο παρόλο που είναι στην εξοικονόμηση μπαταρίας ρυθμισμένες. Το άλλο που παρατήρησα, είναι ότι παρόλο που έβαλα τη ρύθμιση φόρτισης να σταματάει στο 80%, αυτό συνέχισε μέχρι το 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Επιπλέον, όταν θέλω να κλείσω κάποια εφαρμογή που λειτουργεί ή είναι στο παρασκήνιο και κάνω swipe δεξιά, θέλει δύο φορές την κίνηση. Σαν να μη πιάνει η αφή την πρώτη φορά. Την κατέβασα εκ νέου την αναβάθμιση αλλά κάνει τα ίδια. Για τα μικρά εικονίδια, διάβασα ότι έτσι είναι δυστυχώς. Το 5Χ6 δεν υπάρχει πλέον. Καλή χρονιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts