Jump to content

Poco F6/F6 Pro

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό αλλάζει μόνο του όμως 

Επανέρχεται το κανονικό;

Με λειτουργία πτήσης δε χάνω καθόλου μπαταρία. Οι διεργασίες είναι 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

2 ώρες πριν, CoyoteD said:

Αυτό αλλάζει μόνο του όμως 

Επανέρχεται το κανονικό;

Η κατανάλωση είναι με κλειστά τα δεδομένα; Αν ναι τότε δοκίμασε στις ρυθμίσεις > σιμ > προτιμώμενος τύπος δικτύου βάλε μόνο 2G (only gsm) να δεις μήπως πάει καλύτερα. Σε μερικές περιπτώσεις αν δεν έχεις καλό σήμα κινητής ξοδεύει πολύ μπαταρία ψάχνοντας τα δίκτυα. Σε λειτουργία πτήσης δεν λειτουργούν και τα δίκτυα κινητής επίσης....

Edited by geotzia

Οι διεργασίες που ψάχνουν ίντερνετ, Facebook κυρίως Αυτό αλλάζει μόνο του όμως 

Επανέρχεται το κανονικό;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

19 ώρες πριν, CoyoteD said:

Οι διεργασίες που ψάχνουν ίντερνετ, Facebook κυρίως Αυτό αλλάζει μόνο του όμως 

Επανέρχεται το κανονικό;

Για αρχή, Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές που δε χρειάζεσαι να σε ενημερώνουν. Το επόμενο είναι να βάλεις σε περιορισμό αυτές που δεν χρειάζεσαι να λειτουργούν στο παρασκήνιο.

Εάν κάνεις τα παραπάνω, τότε θα δεις σίγουρα βελτίωση. Εάν δε δεις, τότε φταίει η μπαταρία και πας για το αυτονόητο.

Βγήκε και η έκδοση HyperOS 2 για το Poco f6 pro. 6.4gb & Android 15. Την έχω περάσει από το μεσημέρι. Δεν βλέπω και ιδιαίτερη διαφορά μέχρι τώρα. Θα παρατηρώ και θα επανέλθω!

Screenshot_2024-12-30-13-25-42-414_com.android.settings.jpg

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

4 ώρες πριν, Coolgreek said:

Βγήκε και η έκδοση HyperOS 2 για το Poco f6 pro. 6.4gb & Android 15. Την έχω περάσει από το μεσημέρι. Δεν βλέπω και ιδιαίτερη διαφορά μέχρι τώρα. Θα παρατηρώ και θα επανέλθω!

Screenshot_2024-12-30-13-25-42-414_com.android.settings.jpg

Μου ήρθε και μένα και όλα τα εικονίδια γίνανε πολύ μικρά και δε βρίσκω τρόπο να τα επαναφέρω όπως πριν.

11 ώρες πριν, Nikos988 said:

Μου ήρθε και μένα και όλα τα εικονίδια γίνανε πολύ μικρά και δε βρίσκω τρόπο να τα επαναφέρω όπως πριν.

Πάτα οπουδήποτε στην οθόνη στην επιφάνεια - Ρυθμίσεις - περισσότερα - διάταξη αρχικής οθονης - διάλεξε "κανονική" (έχει προεπιλογή το "πυκνή"). Έτσι μου γύρισε στο προηγούμενο. Είναι όντως λίγο σπαστικό που το γυρνάει μόνο του και μου κάνει εντύπωση, το προτιμάει κάνεις στο "πυκνή" και το έχουν προεπιλογή; Ρητορική ερώτηση...

Βασίλης!

26 minutes ago, Coolgreek said:

Πάτα οπουδήποτε στην οθόνη στην επιφάνεια - Ρυθμίσεις - περισσότερα - διάταξη αρχικής οθονης - διάλεξε "κανονική" (έχει προεπιλογή το "πυκνή"). Έτσι μου γύρισε στο προηγούμενο. Είναι όντως λίγο σπαστικό που το γυρνάει μόνο του και μου κάνει εντύπωση, το προτιμάει κάνεις στο "πυκνή" και το έχουν προεπιλογή; Ρητορική ερώτηση...

Το είχα σε διάταξη 5Χ6. Την αντίστοιχη πυκνή διάταξη της προηγούμενης έκδοσης. Τώρα, η πυκνή παρέμεινε στα 5 εικονίδια ανά σειρά, αλλά αύξησε τις σειρές μικραίνοντας τα εικονίδια. Ειδικά εγώ που χρησιμοποιώ πολλούς φακέλους, μου άλλαξε τα φώτα!!! Αναγκαστικά το γύρισα στην κανονική διάταξη.

Επίσης, δουλεύουν πολύ περισσότερες εφαρμογές στο παρασκήνιο παρόλο που είναι στην εξοικονόμηση μπαταρίας ρυθμισμένες.

Το άλλο που παρατήρησα, είναι ότι παρόλο που έβαλα τη ρύθμιση φόρτισης να σταματάει στο 80%, αυτό συνέχισε μέχρι το 100.

Επιπλέον, όταν θέλω να κλείσω κάποια εφαρμογή που λειτουργεί ή είναι στο παρασκήνιο και κάνω swipe δεξιά, θέλει δύο φορές την κίνηση. Σαν να μη πιάνει η αφή την πρώτη φορά.

Την κατέβασα εκ νέου την αναβάθμιση αλλά κάνει τα ίδια. Για τα μικρά εικονίδια, διάβασα ότι έτσι είναι δυστυχώς. Το 5Χ6 δεν υπάρχει πλέον.

Καλή χρονιά!!!