Jump to content

The Mall Athens

iasonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 368
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω πάει σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Προσπαθώ να θυμηθώ που έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο εμπορικό και δεν μπορώ. Σίγουρα υπάρχει αλλά δεν μου έρχεται με τίποτα...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Θα σου απαντησω με μια φραση "λες μπουρδες".Δωσε μου τον ορισμο του "σοβαρου" και του "ασοβαρου" εμπορικου κεντρου.Ξερεις 2 και κατι χρονια τι εχουν τραβηξει οι εμποροι με τα εργα του δημαρχου;Υπηρξε σουπερ μαρκετ γνωστης αλυσιδας το οποιο ηταν αδυνατο να εφοδιαστει επι 10 ημερες λογω εργων και δεν ειχε σχεδον τιποτα στα ραφια.Εσυ που ξερεις τι κανει ο καθε εμπορος στο Μαρουσι ο big brother εισαι;

Σου απάντησε ο Οβελίξ μια χαρά. Εξήγησέ μου με επιχειρήματα γιατί ακριβώς λέω μπούρδες, αλλιώς να σε βρίσω και εγώ όσο θες.

Τώρα τα έργα του δημάρχου τι σχέση έχουν με το mall δεν ξέρω. Θα μου σερβίρεις καμία γραφική θεωρία συνομωσίας;

Για τους εμπόρους στο Μαρούσι μάθε ότι έχουν προσφύγει στο δικαστήριο για να ακυρώσουν την άδεια λειτουργίας του κέντρου. Αντί να βελτιώσουν οι ίδιοι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προτιμούν να κρατήσουν τους άλλους χαμηλά. Αντί να εξειδικευτούν, να προσφέρουν κάτι διαφορετικό ή να βελτιώσουν την εξυπηρέτησή τους ψάχνουν να κρυφτούν πίσω από αντιπαραγωγικούς νόμους, φτιαγμένους για να εξασφαλίζουν το λάδωμα των τοπικών "δικτατορίσκων".

Γιατί αν δεν ήταν η νομοθεσία παράλογη, αν είχαν καθοριστεί εξαρχής ορθολογικά οι χρήσεις γης αντί να γίνονται στο πόδι γύφτικες επεκτάσεις σχεδίου που τους βγάζουν όλους παράνομους και τους αναγκάζουν να λαδώσουν για να κάνουν τη δουλειά τους (το σπίτι, την επιχείρησή τους) από που θα έτρωγαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πολεοδομίες και οι λοιποί "μεσάζοντες";

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Η πορτογαλία έχει τεράστια Malls... εκεί πρωτοείδα και τα FNAC, εκεί σε κάθε πόλη άνω των 100.000 είχαν ένα μεγάλο Mall, ελπίζω να μην καταλήξουμε και εμείς έτσι.

Έχω πάει σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Προσπαθώ να θυμηθώ που έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο εμπορικό και δεν μπορώ. Σίγουρα υπάρχει αλλά δεν μου έρχεται με τίποτα...

St Enoch Centre stin Glaskovi me peripou 700 katastimata

MetroCentre sto Newcastele me 400

sto Parisi sto Paris la defence me 3,000 dwmatia ksenodoxeiwn, 600 magazia kai 100 estiatoria

kati alla apistevta stin Mosxa terastiwn diastasewn me enydeia kai pagodromia mesa....

kai polla alla pou variemai kai den ta thymamai twra.... :cool:

Αγγλία έχεις πάει;; Πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό το Bullring στο Birmingham που πρέπει να είναι σχεδόν διπλάσιο. Επίσης το Ακ Μερκεζ στην Κωνσταντινούπολη.

Γενικά πάντως τετοιου είδους εμπορικά κέντρα δεν είναι κοντά στο κέντρο, γι' αυτό και δύσκολα τα βλέπει ο τουρίστας εκτός αν πάει επι τούτου.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Η πορτογαλία έχει τεράστια Malls... εκεί πρωτοείδα και τα FNAC, εκεί σε κάθε πόλη άνω των 100.000 είχαν ένα μεγάλο Mall, ελπίζω να μην καταλήξουμε και εμείς έτσι.

etsi einai file, sto eksetwriko sinithws ola ta magazia einai sigentrwmena se ena simeio kai einai poly sinithismeno se poleis me diastaseis opws px i Larisa, o Volos, ta Giannena na yparxoun malls me minimum 50-100 katastimata....

fysika ekei den yparxei i ennoia tis sinikoias me ta topika magazia kai tis pio proswpikes sxeseis pou yparxei akoma kai swzetai stin ellada....tha doume....

Sto Voukouresti eida ena apistefta megalo emporiko kentro (eihe mehri kai antiprospeies autokinitwn!), kai o logos einai oti i gi einai poly fthini ekei kai etsi i etairia mporese na agorasei tin ektasi (i opoia stin Athina tha kostize ta dekaplasia toulahiston).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

St Enoch Centre stin Glaskovi me peripou 700 katastimata.
:what: Και να σκεφτείς ότι σπούδασα ένα χρόνο στην Γλασκώβη... :whistle:

Που είναι αυτό; Είναι αυτό στη Sauchiehall; Δεν το θυμάμαι τόσο μεγάλο... Η μήπως το άλλο στην Argyle; Αυτό ήταν μεγάλο, αλλά τόσο;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δεν ξέρω για την Πορτογαλία, αλλά οι πιο βόριες χώρες δικαιολογούν τα malls, καθώς βρέχει συχνότερα και βολεύουν πάρα πολύ.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εξήγησέ μου με επιχειρήματα γιατί ακριβώς λέω μπούρδες, αλλιώς να σε βρίσω και εγώ όσο θες.

Πρωτον δεν σε εβρισα

Δηλαδή πόση έκταση έφαγε το Mall? Δύο οικοδομικά τετράγωνα, άντε τρία. Είναι αυτός πνεύμονας πρασίνου για το Μαρούσι; Και μάλιστα δίπλα στην αττική οδό;

Δευτερον αυτο δεν ειναι επιχειρημα δηλαδη αμα καποιος τρωει μονο 2 οικοδομικα τετραγωνα πρασινο δεν πειραζει.Πανω απο ποσα πρεπει να φαει για να μας πειραξει;Τωρα μπορεις να μου πεις ηταν πρασινο αυτο εκει;Και θα σου απαντησω οχι βεβαια κατι γυφτους ειχε.Γιατι λοιπον να μην το παρει ο δημος να το κανει πχ ενα ωραιο παρκο;Για το κτημα Συγγρου εχεις δικιο και φωναζουν στο δημο.Καποτε Αυγουστο μηνα πηγαν να το φανε και το προλαβαμε στο τσακ.

Αντί να βελτιώσουν οι ίδιοι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προτιμούν να κρατήσουν τους άλλους χαμηλά. Αντί να εξειδικευτούν, να προσφέρουν κάτι διαφορετικό ή να βελτιώσουν την εξυπηρέτησή τους ψάχνουν να κρυφτούν πίσω από αντιπαραγωγικούς νόμους, φτιαγμένους για να εξασφαλίζουν το λάδωμα των τοπικών "δικτατορίσκων".

Εδω μπαινουν τα εργα του δημαρχου φιλε μου που ρωτησες.Αμα τον αλλον τον εχεις τσακισει για 1 χρονο με τις αναπλασεις τι περιμενεις.

Και αν σε ενδιαφερει εγω δεν ειμαι εναντιον του Mall και θα παω να κανω και χαζι και να ψωνισω.Αλλα δεν νομιζω οτι η προοδος μιας χωρας και η αναπτυξη ερχεται με το κτιζουμε Mall οπως αναφερεις.Αν εχεις παει στο εξωτερικο θα δεις οτι εχουν τεραστια εμπορικα κεντρα αλλα και παρα πολλα και μεγαλα παρκα.Εμεις δυστυχως εχουμε μονο εμπορικα κεντρα.

ΥΓ Το Μαρουσι εχει χασει το 70% του πρασινου του τα 10 τελευταια χρονια

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Χμμμ....διαφεύγει σε μερικούς ότι ο Δήμος Αμαρουσίου χάρισε τα δημοτικά τέλη σε όλες τις επιχειρήσεις που επηρεάστηκαν από τα οδικά έργα. Και, τέλος πάντων, τι σχέση έχει το κέντρο του Αμαρουσίου με το Mall?????

"Σοβαρό" εμπορικό κέντρο σημαίνει "σημαντικό". Διακόσια καταστήματα, 15 κινηματογράφοι κλπ κλπ σημαίνει τεράστια οικονομική δραστηριότητα που ωφελεί τους επιχειρηματίες (φυσικά), τους εργαζόμενους που βρίσκουν δουλειά και τους καταναλωτές που γουστάρουν να κάνουν τα ψώνια τους έτσι.

Επίσης το Mall βρίσκεται στα όρια του Αμαρουσίου άρα ΟΛΑ τα δημοτικά τέλη που προκύπτουν από αυτό το συγκρότημα θα πηγαίνουν στα ταμεία του Δήμου. Αυτό ίσως εξηγεί την προθυμία των δημοτικών συμβούλων να το δεχτούν εκεί.

Στην τελική, τι πειράζει το Mall??? Δεν το έκαναν μέσα σε κάποια γειτονιά, δίπλα στην Αττική Οδό το έκαναν. Πρόσβαση σε συγκοινωνία έχει, πάρκινγκ τεράστιο έχει, όλες τις ανέσεις για τον καταναλωτή έχει.

Προφανώς κάποιοι πλούσιοι θα το έφτιαχναν (Λάτσης). Ξέρετε κανα φτωχό να φτιάχνει εμπορικά κέντρα;

Εκτός αν, στην τελική, διαφωνείτε γενικώς με τη λογική και την ύπαρξη εμπορικών κέντρων οπότε πάω πάσο. Είναι θέμα φιλοσοφίας και εκεί δεν μπορώ να αντιτάξω κάτι.

Αν ηξερες ακριβως πως και γιατι δημιουργηθηκε το Mall και αν εμενες στο Μαρουσι στη συγκεκριμενη περιοχη, τοτε σιγουρα θα συμφωνουσες. Ο δημαρχος χαρισε δημοτικα τελη, και επιπλεον "παρωτρυνε" τους θιγομενους να πανε στο Mall {ρωτειστε και ποιος εργολαβος του ανακαινησε το σπιτι το 2004 χωρις αναρτημενη αδεια της πολεοδομιας}. Και στην τελικη χαριζει οσα δεν του ανηκουν, και εχτισε μεσα σε τεσσερες πλατειες εξαφανιζοντας παιδικες χαρες και παρκακια.

Τα οικονομικα του δημου, που φιλοξενησε ουσιαστικα τους Ολυμπιακους Αγωνες, ειναι εντελως χαλια, θα χρωστανε ακομα και τα εγγονια μας, λογω του υπερδανεισμου ειναι χρεωκοπημενος.

Αναπτυξη γινεται και χωρις να καταστρεψουμε το περιβαλλον, αναπτυξη δεν θεωρειται η αναρχη και παρανομη δομηση, αλλα η σωστη οργανωση των χρησεων γης. Και εσυ εχεις κινητο, αλλα δεν θελεις την κεραια πανω απ το κεφαλι σου, εφοσον υπαρχουν ελευθεροι χωροι μακρυα απο σχολεια και κατοικιες.

Οχι δεν πιστευω οτι παντα "το μικρο ειναι ομορφο". Συμφερει να κανεις εναν ουρανοξυστη αντι 50 διωροφες βιλιτσες αν εχεις γυρω περισσοτερο πρασινο για ολους.

...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

Δευτερον αυτο δεν ειναι επιχειρημα δηλαδη αμα καποιος τρωει μονο 2 οικοδομικα τετραγωνα πρασινο δεν πειραζει.Πανω απο ποσα πρεπει να φαει για να μας πειραξει;Τωρα μπορεις να μου πεις ηταν πρασινο αυτο εκει;Και θα σου απαντησω οχι βεβαια κατι γυφτους ειχε.Γιατι λοιπον να μην το παρει ο δημος να το κανει πχ ενα ωραιο παρκο;Για το κτημα Συγγρου εχεις δικιο και φωναζουν στο δημο.Καποτε Αυγουστο μηνα πηγαν να το φανε και το προλαβαμε στο τσακ.

Μα θα γίνει πάρκο δίπλα στην Αττική οδό;; Εσύ θα πήγαινες σε τέτοιο πάρκο, να τρώς καυσαέριο, να ακούς απίστευτο θόρυβο - τι να σου κάνουν τα ηχοπετάσματα;- και να έχεις θέα τις νταλίκες; Συγγνώμη αλλά ακούγεται και είναι παράλογο. Θεωρητική είναι βέβαια η συζήτηση, αν δε γινόταν εμπορικό κέντρο θα χτιζονταν πολυκατοικίες.

Το συγγρού είναι άλλη υπόθεση. Θα αποτελούσε έναν τεράστιο πνεύμονα πρασίνου όχι μόνο για το Μαρούσι αλλά για τη μισή Αττική. Εκεί το τρώνε λίγο λίγο και αυτό είναι έγκλημα, αλλά μην μπερδεύουμε τα πράγματα, είναι εντελώς διαφορετικά. Το ότι δεν γίνονται πάρκα δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να χτίζονται άλλα κτίρια εφόσον υπάρχει χώρος και για τα δύο.

Εδω μπαινουν τα εργα του δημαρχου φιλε μου που ρωτησες.Αμα τον αλλον τον εχεις τσακισει για 1 χρονο με τις αναπλασεις τι περιμενεις.

Οι πεζοδρομήσεις ήταν λάθος γιατί δεν προβλέφθηκε λύση για το θέμα του πάρκινγκ. Π.χ. η Κηφισιά έχει 10 πάρκινγκ τουλάχιστον και είναι ζήτημα αν θα μπορούσε να πεζοδρομηθεί, το Μαρούσι έχει 2 (αν δεν κάνω λάθος) και γίνεται κόλαση.

Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου είναι μετριότατο, εγώ που μένω σχετικά κοντά δεν έχω απολύτως κανένα κίνητρο να έρθω. Στο κέντρο της Αθήνας αντίθετα που η κατάσταση με το παρκάρισμα είναι η ίδια και χειρότερη πάω τακτικότατα.

manoula: Οχι δεν πιστευω οτι οπωσδηποτε παντα "το μικρο ειναι ομορφο". Συμφερει να κανεις εναν ουρανοξυστη αντι 50 διωροφες βιλιτσες αν εχεις γυρω περισσοτερο πρασινο για ολους.

Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή. Με την υστερία που υπάρχει για τα "μικρά κτίρια" και το "ανθρώπινο" μέτρο, "να βλέπουμε λίγο ουρανό βρε παιδί μου" έχει γεμίσει η Αττική με φρικτές τριόροφες και πενταόροφες πολυκατοικίες στοιβαγμένες γύρω από στενά δρομάκια όπου όχι μόνο ουρανό δε βλέπεις αλλά φοβάσαι μη σου έρθει και κανένας σοβάς στο κεφάλι. Τα αξιοθέατα της πόλης ασφυκτιούν, η θέα τους καταστρέφεται (όποιος έχει πάει στα Champs Elysees καταλαβαίνει πως αναδεικνύεται ένα μνημείο) οι πεζοί υποφέρουν στα πεζοδρόμια των 20 πόντων και τα αυτοκίνητα σπάνε τους καθρέφτες τους. Για ουρανό δε ούτε λόγος.... Αλλά δεν πειράζει έχουμε "ανθρώπινο μέτρο" ενώ ο ουρανοξύστης που θα μας απελευθέρωνε χώρους για δρόμους και πάρκα και πλατείες θα μας το χάλαγε... :mad:

-Candygram.

Και επειδη το Mall δεν ειναι μονον για γκρινιαρηδες:

Παρτε κοσμε το MEGA κωτσοβολος προσφερει :

DVD player jcv μονο με 9 E {JCV λεμε οχι JVC μην μπερδευτειτε}

MATSUI φουρνο μικροκυματων 17 Ε

funai Τηλεοραση 20" tft lcd 299 Ε

Lexmark εκτυπωτη z617 19 Ε.

Μονο για 25 Νοεμβρη και σε περιορισμενα τεμαχια {ποιος τα μετραει αραγε}

Για να μην ξεχνιομαστε δλδ. σχετικα με ποιοτητα/τιμες...

DVD player jcv μονο με 9 E {JCV λεμε οχι JVC μην μπερδευτειτε}

Kαι μαλλον 9 θα ειναι οι ωρες λειτουργιας του :lol:

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Ηδη απο τις 10.30 που περασα μια βολτα απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ γινοταν πραγματικα χαμος, ειχαν βγαλει ανακοινωσεις οτι οι προσφορες ειχαν ληξει, εκλειναν τις πορτες για να μην μπει αλλος κοσμος και φυσικα δεν καταφερα και δεν ειχα την υπομονή να περιμενω μεχρι να μπω.

Οσο για τον κοσμο που ειχε ερθει απο τις πρωτες πρωινες ωρες για να μπει μεσα, εβγαινε εξω με καροτσια γεματα 3-4 DVD-players(9€) ο καθενας , 2-3 τηλεορασεις 14" (19€), φορητα cd walkman, σκουπες, φουρνους μικροκυματων κ.α και με ενα χαμόγελο μέχρι τα..αυτια! :lol: :lol:

Σου απάντησε ο Οβελίξ μια χαρά. Εξήγησέ μου με επιχειρήματα γιατί ακριβώς λέω μπούρδες, αλλιώς να σε βρίσω και εγώ όσο θες.

Τώρα τα έργα του δημάρχου τι σχέση έχουν με το mall δεν ξέρω. Θα μου σερβίρεις καμία γραφική θεωρία συνομωσίας;

Για τους εμπόρους στο Μαρούσι μάθε ότι έχουν προσφύγει στο δικαστήριο για να ακυρώσουν την άδεια λειτουργίας του κέντρου. Αντί να βελτιώσουν οι ίδιοι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προτιμούν να κρατήσουν τους άλλους χαμηλά. Αντί να εξειδικευτούν, να προσφέρουν κάτι διαφορετικό ή να βελτιώσουν την εξυπηρέτησή τους ψάχνουν να κρυφτούν πίσω από αντιπαραγωγικούς νόμους, φτιαγμένους για να εξασφαλίζουν το λάδωμα των τοπικών "δικτατορίσκων".

Γιατί αν δεν ήταν η νομοθεσία παράλογη, αν είχαν καθοριστεί εξαρχής ορθολογικά οι χρήσεις γης αντί να γίνονται στο πόδι γύφτικες επεκτάσεις σχεδίου που τους βγάζουν όλους παράνομους και τους αναγκάζουν να λαδώσουν για να κάνουν τη δουλειά τους (το σπίτι, την επιχείρησή τους) από που θα έτρωγαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πολεοδομίες και οι λοιποί "μεσάζοντες";

Φίλε, δεν ξέρω απο ποιόν πλανήτη έχεις κατέβει,αλλα τα τεράστια εμπορικά οικοδομήματα,κλείνουν τα μικρά καταστήματα ανα τον κόσμο. Δεν ειναι θέμα των Μαρουσιωτών καταστηματαρχών. Το παιχνίδι ειναι χαμένο απο την εκκινηση. Ακόμα και φθηνωτερα να έχουν κάποια προιόντα, ο κόσμος θα προτιμείσει να επισκεφθεί τα μεγάλα χλυδάτα πολυκαταστήματα.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Ηδη απο τις 10.30 που περασα μια βολτα απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ γινοταν πραγματικα χαμος, ειχαν βγαλει ανακοινωσεις οτι οι προσφορες ειχαν ληξει, εκλειναν τις πορτες για να μην μπει αλλος κοσμος και φυσικα δεν καταφερα και δεν ειχα την υπομονή να περιμενω μεχρι να μπω.

Στον Κωτσόβολο όλα αυτά;Πωπω σε λάθος εγκαίνια πήγαμε μου φαίνεται.. :confused: :X

(Εννοώ για τα εγκαίνια του MediaMarkt που δεν είχε κάτι ανάλογο την πρώτη μέρα λειτουργίας του)

Φίλε, δεν ξέρω απο ποιόν πλανήτη έχεις κατέβει,αλλα τα τεράστια εμπορικά οικοδομήματα,κλείνουν τα μικρά καταστήματα ανα τον κόσμο. Δεν ειναι θέμα των Μαρουσιωτών καταστηματαρχών. Το παιχνίδι ειναι χαμένο απο την εκκινηση. Ακόμα και φθηνωτερα να έχουν κάποια προιόντα, ο κόσμος θα προτιμείσει να επισκεφθεί τα μεγάλα χλυδάτα πολυκαταστήματα.

Από το νεφέλωμα της Brueghel, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια είμαι στη Γη.

Τα πράγματα φυσικά δεν είναι έτσι, αλίμονο. Αν ήταν έτσι, τότε θα έπρεπε να κλείσουν όλα τα μικρά καταστήματα σήμερα κιόλας εφόσον δε θα εξυπηρετούσαν κανέναν και δε θα είχαμε και κανένα λόγο να στεναχωριόμαστε, πέρα από κάποια συμπάθεια για τους καταστηματάρχες που σύντομα θα εξαντλούνταν.

Η ουσία είναι ότι όταν κάποιος δεν προσφέρει ούτε καλές υπηρεσίες ούτε καλές τιμές μοιραία πέφτει έξω. Δες τα μαγαζιά της Κηφισιάς όμως: καμία σχέση, και δύο mall να ανοίξουν δε θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Εξειδίκευση, διαφοροποίηση, εξυπηρέτηση. Απλά είναι τα πράγματα...

-Candygram.

Α,στην Κηφησιά πας εσύ για να ψωνίσεις ρούχα και ηλεκτρικά;

Ευχαριστώ για την πληροφόριση. Απο σήμερα θα πηγαίνω εκεί να ψωνίζω. Θα γλυτώσω ενα σωρό λεφτά. Νά'σαι καλά φίλε μου πληροφορημένε.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο για τον κοσμο που ειχε ερθει απο τις πρωτες πρωινες ωρες για να μπει μεσα, εβγαινε εξω με καροτσια γεματα 3-4 DVD-players(9€) ο καθενας , 2-3 τηλεορασεις 14" (19€), φορητα cd walkman, σκουπες, φουρνους μικροκυματων κ.α και με ενα χαμόγελο μέχρι τα..αυτια! :lol: :lol:

Δεν ξερω αν το κοροϊδευεις ή ετσι εγινε, αλλα στο τελος ξυριζουν το γαμπρο.

Πιστωτικες, δανεια κτλ μας εχουν ελαφρως ρημαξει, αφου πρωτα μας εκαναν καταναλωτες...

Πιστωτικες, δανεια κτλ μας εχουν ελαφρως ρημαξει, αφου πρωτα μας εκαναν καταναλωτες...

Τελείως άτοπο αυτό που λες. Καθώς αν τα DVD player έκαναν 9€ και εγώ θα έπαιρνα απο ένα. Ενα για το δωμάτιο μου, ένα για το σαλόνι, ένα για το δωμάτιο των γονιών μου και πάει λέγοντας...:lol: ;) BTW δε φταίνε τα mall που γίναμε υπερκαταναλωτες... ;)

Καταναλωτες δεν μας εκαναν..θελουμε ή οχι απο την στιγμη που θα παρουμε κατι ειμαστε.

Και λογικο.Καταναλωτης να εισαι ειναι φυσιολογικο και σωστο.

Στον υπερκαταναλωτισμο ειναι το προβλημα.

Υπερκαταναλωτες παλι εκαναν ή μαλλον εγιναν μονο οσοι δεν ηξεραν μεχρι που φτανει η τσεπη τους και που να σταματηουν. :rolleyes:

Α,στην Κηφησιά πας εσύ για να ψωνίσεις ρούχα και ηλεκτρικά;

Ευχαριστώ για την πληροφόριση. Απο σήμερα θα πηγαίνω εκεί να ψωνίζω. Θα γλυτώσω ενα σωρό λεφτά. Νά'σαι καλά φίλε μου πληροφορημένε.

Αποφάσισε αν θες να γράφεις ως καταναλωτής ή ως συμπαραστάτης των εμπόρων του Αμαρουσίου. Αν θες χαμηλές τιμές και σε πειράζουν τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα μάλλον κάπου τα έχεις μπλέξει τα πράγματα.

Και ναι, εκεί μένω και εκεί γουστάρω να ψωνίζω - λογαριασμό θα σου δώσω; :wacko: Στο κάτω κάτω στα ηλεκτρικά ειδικά οι αλυσίδες παντού τις ίδιες τιμές έχουν, γιατί να μεταναστεύω; :w00t:

-Candygram.

πηγα εγω σημερα μια βολτα απο εκει να δω τι "παιζει".

πολλα μαγαζια, χαος απο κοσμο ( σαν τα προβατα στην σφαγη ηταν ) αλλα ο κυριοτερος λογος που θα ξαναπαω καποια στιγμη ειναι οτι θα εχει και Hooters :p :w00t:

ΥΓ τα παρκομετρα τους δεν δεχονατι κερματα 20 λεπτα - ολα τα αλλα ναι αλλα 20λεπτα οχι, τι ανωμαλια ειναι αυτη παλι; :wacko:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.