Jump to content

..::Ποιος ISP έχει το καλύτερο δίκτυο?::..

stevetra
 Κοινοποίηση

Ποιος ISP έχει το καλύτερο δίκτυο?  

70 members have voted

1. 1. Ποιος ISP έχει το καλύτερο δίκτυο?

• FORTHnet
      29
    • Otenet
      24
    • Hellas On Line
      5
    • ACN
      3
    • Sparknet
      2
    • Άλλος
      7

Recommended Posts

Καλύτερα θα ήταν να μεταφερθεί στο Ευρυζωνικά σταθερά δίκτυα

adsl γραμμή μπορούν να δώσουν μόνο ο ΟΤΕ και η vivodi (σε κάποιες περιοχές)

• 2 weeks later...
Εγώ χρησιμοποιώ Forthnet. Μέχρι στιγμής είμαι πολυ΄ευχαριστημενος και σε σχεση με σχολια που εχω ακουσει για αλλες εταιρειες θεωρω πως η Forthnet έχει ένα αξιόπιστο δικτυο!

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει Forthnet, Vivodi και τώρα HOL. H καλύτερη από τις 3 είναι η Forthnet. Τώρα με τη HOL είμαι μια χαρά επίσης. ΜΑΚΡΙΑ από τη Vivodi. Είχα 2 μήνες (384) και κατέβαζα για 2 μήνες με 5-10ΚΒ/s. Όταν τους πήρα τηλ (την πρώτη βδομάδα) μου είπαν ότι γίνεται κάποια αναβάθμιση και μέσα στη βδομάδα θα έχει διορθωθεί, αλλά τίποτα. Μετά από άπειρα τηλέφωνα μου είπαν "Μην παίρνεις άλλο, θα σε πάρει ο υπεύθυνος μέσα στη βδομάδα"... τους λέω "αν δεν πάρει δεν πληρώνω"... Ακόμη παίρνει, κι εγώ ακόμη πληρώνω :mad:

Eυτυχως η δυστυχως για ορισμενους το εχει Η ΟΤΕΝΕΤ...

Ετσι.

Και η Τellas να συμπληρώσω. Μετά έρχεται η FORTHnet και οι υπόλοιποι.

Να μην συγκρινετε τους providers με βαση την χωριτικοτητα των γραμμων τους, γιατι ο καθε Provider εχει να αντιμετωπισει διαφορετικο αριθμο χρηστων. Π.χ H OTENET εχει μεγαλες χωρητικοτητας γραμμης, (2Gbps με εξωτερικο), αλλα μην ξεχνατε οτι ακομα και η σαρα και μαρα κανει συνδρομη στην οτενετ

Εγώ πάντως με otenet σύνδεση (ondsl) ενώ το πρωί πετώ το μεσημεράκι αργά προς απόγευμα σέρνεται.. Προφανώς όμως θα γίνεται αυτό με όλες τις ''γραμμές" λόγω φόρτωσής τους..
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Paidia makran FORTHnet. Einai i etairia pou mou exei dhmiourghsei ta ligotera provlimata se isdn/pstn, kathos exw perasei kai apo ta dyo stadia. Epishs oso gia thn otenet, edw milame gia polla provlimata (aposyndeseis, sfalmata kai alla "koula"). Altec Telecoms (ACN) isos i taxyterh alla kai akrivh toso gia DSL oso kai dial up.
Watch When You Stray My Friend...

Θεωρητικά η ταχύτερη εταιρεία θα ναι αυτή που θα χει τους λιγότερους χρήστες.. :cool:
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Δεν ξέρω τι λένε τα νούμερα ,αλλά και γώ μέχρι στιγμής τις καλύτερες ταχύτητες τις έχω δεί με Forthnet.

Τώρα αν η Τελλάς και η ΟΤΕΝΕΤ έχουνε μεγαλύτερο δίκτυο και 2-3 gb ξερω γώ μπράβο της.Το θέμα είναι ότι ούτε ένα skype τηλεφώνημα δε μπορούμε να κάνουμε σαν άνθρωποι.

Μέχρι και με HOL είχα καλύτερες ταχύτητες.

Συγκρίνοντας τις 3 εταιρίες(HoL,Forthnet,Otenet) στην ίδια γραμμή έχω να πώ Forthnet με διαφορά.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

• 3 weeks later...
Altec Telecoms (πρώην ACN) . Στην Βούλα έχω adsl συνδρομή με την Altec από τον Ιούνιο του 2004 χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντα ανανεώνω εκεί την συνδρομή. Δεν έχω αλλάξει ποτέ provider. Και στην Ηγουμενίτσα που είμαι ως φοιτητής λειτουργεί άριστα η Altec. Βέβαια τώρα δεν έχω συνδρομή με την Altec αλλά με την Forthnet λόγω προσφοράς στην Comdex (30% κάτω από την κανονική τιμή για τρίμηνη 384) . Μετά την λήξη της forthnet μάλλον για Altec με ξαναβλέπω! Και η Forthnet πάντως μια χαρά πάει αν και έχω την εντύπωση ότι με την Altec ήταν λίγο ποιο σταθερές οι ταχύτητες. Ένα σπαστικό με την Forthnet είναι ότι έχουν κόψει το traceroute μέσω DOS και όποτε θέλω να κάνω πρέπει αναγκαστικά να κάνω με άλλο πρόγραμμα. Μόνο και μόνο από αυτό είμαι ικανός να μην ξανακάνω συνδρομή με αυτούς. Επίσης άλλο μειονέκτημα της Forthnet είναι τα στατιστικά χρήσης. Ενώ στην Altec με το που κάνεις αποσύνδεση και επανασύνδεση περνιούνται αμέσως τα στοιχεία και της τελευταίας σύνδεσης (διάρκεια και πόσα έχεις κατεβάσει και ανεβάσει) στην Forthnet γίνεται ενημέρωση μια φορά την ημέρα.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• 2 months later...

Σε λειτουργία τέθηκε στις 10/02/2006 το νέο ιδιόκτητο ενσύρματο κύκλωμα STM4 της FORTHnet, για τη διασύνδεσή της με το διεθνές Internet.

Η συνολική IP χωρητικότητα του δικτύου της εταιρίας με το εξωτερικό ξεπερνάει πλέον τα 2000 Mbps και οι συνδρομητές των υπηρεσιών της μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερες συνδέσεις, ποιοτικότερη πρόσβαση και αναβαθμισμένες υπηρεσίες.