Nick_minos Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, George6633 said: Και γω δεν έγραφα γιατί πίστευα ότι είναι μόνο σε μένα και αντε να με καταλάβουν τα υπόλοιπα παιδιά τι εννοώ αλλά έκανε την αρχή ο φίλος πιο πάνω.. Να δούμε τι φταίει... Εφοσον το κανει σε 2 διαφορετικα μοντελα Ποκο λογικα ειναι θεμα εφαρμογης..... 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, sakis73 said: Καλησπερα,στο δικό μου όταν ανοίγω το Instagram ,έχω παρατηρήσει να αυξομειώνεται η φωτεινοτητα σε κάποια posts και να επανέρχεται όταν το κλείσω..το κάνει συγκεκριμένα εκεί,έκανα διαγραφή και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά δε λύθηκε το προβλημα Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Έχω m6 pro Καλημέρα φίλε μου! Την αυξομείωση που λες σου την κάνει όταν υπάρχει βίντεο ή και σε φωτογραφίες που κάπως τις αλλοιώνει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Σε άκυρες στιγμές, μέσα στην εφαρμογή 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) Κοίτα...αν το κάνει μόνο σε βίντεο τότε είναι φυσιολογικό γιατί τα βίντεο αυτά είναι HDR. Το πρόβλημα είναι να παραμορφώνει τις εικόνες όπως έκανε εμένα στο S24U (ακόμη δεν έχει φτιαχτει). Μόνο με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας δεν το κάνει https://indianexpress.com/article/technology/techook/how-to-disable-hdr-video-playback-on-instagram-9297131/lite/ Edited 19 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Το σκέφτηκα και γω ότι παίζει να είναι το HDR αλλά δεν τα κάνει μόνο σε βίντεο...πχ αν σκρολλαρω και το κάνει ξαφνικά αν βρω ένα βίντεο και πατήσω μέσα τότε επανέρχεται ή αν κλείσω και ανοίξω την εφαρμογή τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) 31 minutes ago, George6633 said: Το σκέφτηκα και γω ότι παίζει να είναι το HDR αλλά δεν τα κάνει μόνο σε βίντεο...πχ αν σκρολλαρω και το κάνει ξαφνικά αν βρω ένα βίντεο και πατήσω μέσα τότε επανέρχεται ή αν κλείσω και ανοίξω την εφαρμογή τα ίδια. Ναι δεν το κάνει μόνο στα βίντεο, αλλά και στις φωτογραφίες. Αν διαβάσεις προς το τέλος του άρθρου που έδωσα στο πάνω σχόλιο, θα καταλάβεις. Απλά θα πρέπει να βάλουν επιλογή απενεργοποίησης και για τα 2. Απορώ πως δεν το έχουν ακόμα γιατί αυτό το αντιμετωπίζω από τον Φεβρουάριο Edited 19 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts