Jump to content

POCO M6 Pro

makap
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ώρες πριν, George6633 said:

Και γω δεν έγραφα γιατί πίστευα ότι είναι μόνο σε μένα και αντε να με καταλάβουν τα υπόλοιπα παιδιά τι εννοώ αλλά έκανε την αρχή ο φίλος πιο πάνω.. Να δούμε τι φταίει... 

Εφοσον το κανει σε 2 διαφορετικα μοντελα Ποκο λογικα ειναι θεμα εφαρμογης.....

:innocent:

17 ώρες πριν, sakis73 said:

Καλησπερα,στο δικό μου όταν ανοίγω το Instagram ,έχω παρατηρήσει να αυξομειώνεται η φωτεινοτητα σε κάποια posts και να επανέρχεται όταν το κλείσω..το κάνει συγκεκριμένα εκεί,έκανα διαγραφή και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά δε λύθηκε το προβλημα

Έχει κανείς το ίδιο θέμα;

Έχω m6 pro

Καλημέρα φίλε μου!

Την αυξομείωση που λες σου την κάνει όταν υπάρχει βίντεο ή και σε φωτογραφίες που κάπως τις αλλοιώνει;

Σε άκυρες στιγμές, μέσα στην εφαρμογή 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Κοίτα...αν το κάνει μόνο σε βίντεο τότε είναι φυσιολογικό γιατί τα βίντεο αυτά είναι HDR. Το πρόβλημα είναι να παραμορφώνει τις εικόνες όπως έκανε εμένα στο S24U (ακόμη δεν έχει φτιαχτει). Μόνο με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας δεν το κάνει

https://indianexpress.com/article/technology/techook/how-to-disable-hdr-video-playback-on-instagram-9297131/lite/

Edited by Kostas_Ts_86

Το σκέφτηκα και γω ότι παίζει να είναι το HDR αλλά δεν τα κάνει μόνο σε βίντεο...πχ αν σκρολλαρω και το κάνει ξαφνικά αν βρω ένα βίντεο και πατήσω μέσα τότε επανέρχεται ή αν κλείσω και ανοίξω την εφαρμογή τα ίδια. 

31 minutes ago, George6633 said:

Το σκέφτηκα και γω ότι παίζει να είναι το HDR αλλά δεν τα κάνει μόνο σε βίντεο...πχ αν σκρολλαρω και το κάνει ξαφνικά αν βρω ένα βίντεο και πατήσω μέσα τότε επανέρχεται ή αν κλείσω και ανοίξω την εφαρμογή τα ίδια. 

Ναι δεν το κάνει μόνο στα βίντεο, αλλά και στις φωτογραφίες. Αν διαβάσεις προς το τέλος του άρθρου που έδωσα στο πάνω σχόλιο, θα καταλάβεις. Απλά θα πρέπει να βάλουν επιλογή απενεργοποίησης και για τα 2. Απορώ πως δεν το έχουν ακόμα γιατί αυτό το αντιμετωπίζω από τον Φεβρουάριο

Edited by Kostas_Ts_86