al_exis Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 55 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Αν έχεις ακουστικά με type c κούμπωσε τα και πάτα το συνδυασμό των κουμπιών μπας και το καταφέρεις. Το δοκίμασα κι αυτό αλλά επιμένει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Τι καλώδιο να πάρω ρε παιδιά για να συνδέω το κινητό με το αυτοκίνητο μέσω android auto? Μέχρι τώρα με δύο καλώδια ενώ στην αρχή συνδέεται....μετά από καιρό ξεκινάνε οι αποσυνδέσεις. Έχω πάρει και baseus αλλά και κει τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 9 ώρες πριν, zipperant said: Καλημέρα μετά την αναβάθμιση στο wallet όταν γίνεται πληρωμή δεν δονειται το τηλέφωνο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Δυστυχώς είναι γνωστό θέμα. Το έχουν αναφέρει πολλοί σε διάφορα forums, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Γειά σας Μπορώ να έχω sim + esim + sd κάρτα ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) EDIT: Φαίνεται να έφτιαξε με clear data στο Google Maps Παιδιά, μετά την αναβάθμιση σε OneUI 7 οι φωνητικές του Google Maps δεν μπορούν με τίποτα να βγουν σε bluetooth συσκευή. Δηλαδή, 2 παραδείγματα: 1) Έχω τα bluetooth μου ακουστικά συνδεδεμένα κανονικά στο κινητό, ακούω μουσική μια χαρά μέσα από τα ακουστικά, αλλά όταν έρχεται η ώρα να μου δώσει φωνητικές οδηγίες το Google Maps, αυτές βγαίνουν από τα ηχεία του κινητού αντί να βγαίνουν από τα ακουστικά bluetooth 2) Στο αμάξι, συνδέεται κανονικά το κινητό με bluetooth στο στερεοφωνικό, βγαίνει η μουσική στα ηχεία του αμαξιού, αλλά οι φωνητικές του Google Maps βγαίνουν από το ηχείο του κινητού. Καμιά ιδέα; Edited 30 Μαΐου by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. Τρίτη στις 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:09 μμ (edited) Εγώ μια εβδομάδα μετά το update, βλέπω ότι το τηλέφωνο είναι λες κι έχει 1g Ram. Έχει γίνει απίστευτα χάλια. Αν το ήξερα, θα το άφηνα εκεί που ήταν.. Επίσης ένα θέμα που είχα αναφέρει λίγους μήνες πριν, ότι ανά διαστήματα, (μια δυο φορές το μήνα), χάνεται η δυνατότητα εισόδου με fingerprint στις τράπεζες, συνεχίζει να υπάρχει. Το έκανε και πριν λίγο στο app της Alpha. Δοκίμασα Πειραιώς και Eurobank αλλά εκεί δεν το είχε χάσει. Edited Τρίτη στις 07:50 μμ by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts