HRISA76 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Εχω το Huwaei Fit και δεν λειτουργεί σωστά. Εχουν και άλλοι το ίδιο θέμα γιατι το έψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 9 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Σήμερα συνέβη και σε μένα όταν ήρθε sms προσφοράς από την Q και το ρολόι εμφάνισε ότι το περιεχόμενο είναι ευαίσθητο αντί του κειμένου. Έχω μόλις 40 ώρες hyper os 2 επίσης δε βρήκα πουθενά ρύθμιση για απενεργοποίηση της προστασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Τα icons έγιναν πολύ μικρά τι κάνουμε; Επίσης τα γραφικά μικρά. Πώς μπορούμε να αλλάξουμε διαστάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Εγώ αναγκάστηκα λόγω των μικρών εικονιδίων, να πάω στις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης και να επιλέξω την πρώτη διάταξη που είναι πιο αραιή, χάνοντας όμως ένα εικονίδιο στο οριζόντιο, δηλαδή εκεί που είχα πέντε, τώρα έχω 4 αλλά μεγαλύτερα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 27 minutes ago, p_k said: Εγώ αναγκάστηκα λόγω των μικρών εικονιδίων, να πάω στις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης και να επιλέξω την πρώτη διάταξη που είναι πιο αραιή, χάνοντας όμως ένα εικονίδιο στο οριζόντιο, δηλαδή εκεί που είχα πέντε, τώρα έχω 4 αλλά μεγαλύτερα. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Τελικά το απλό αξίζει κάθε ευρώ. Όχι ότι έδωσα και πολλά 180 το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, dragon11 said: Τελικά το απλό αξίζει κάθε ευρώ. Όχι ότι έδωσα και πολλά 180 το πήρα Εξαιρετική τιμή, από πού; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Στο X6 Pro ειναι στο μενου θεματα - εικονιδια στο Απλο Χ6 δεν ξερω Τα μεγαλωνει λιγο οχι ομως πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 5 minutes ago, s_nova said: Στο X6 Pro ειναι στο μενου θεματα - εικονιδια στο Απλο Χ6 δεν ξερω Τα μεγαλωνει λιγο οχι ομως πολυ... Έτσι είναι και στο απλό 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου On 21/1/2025 at 9:26 ΜΜ, p_k said: Εξαιρετική τιμή, από πού; Μεταχειρισμένο αλλά σφραγισμένο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts