HRISA76 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Εκανα λάθος παραγγελία και αντί για το pro πήρα το απλό12GB/256GB . Δε νομίζω ότι είναι και κανένα τραγικό λάθος. γιατι οι διαφορές είναι λίγες. Τo απλό έχει 3,5 jack το οποίο το χρησιμοποιώ, οπότε γλίτωσα τα λεφτά για καλώδιο. Η διαφορά στον επεξεργαστή (αν θυμάμαι καλά) ειναι σημαντική αλλά δεν ειναι κάτι που με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Αυτό που με "πόνεσε" αλλά το ήξερα όταν επέλεξα pock είναι η έλλειψη ραδιοφωνου. Έχω δεύτερο κινητό γι αυτό, αλλά ήθελα να έχω την δυνατότητα και για ράδιο χωρίς να έχω δεδομένα γιατι εκεί υπάρχουν και διαφημίσεις ή δεν υπάρχει καλό σήμα κτλ. Ερχομαι από Note 11pro 5G. To οποίο δεν ήταν κακό, αλλά δεν ξέρω, δεν το "αγάπησα" ποτέ. Το πήρα το Σαββατο. Μέχρι και αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένη. Πέρασε απευθείας το τελευταίο os. Του έκανα και μία επαναφορά μετά. Είναι σαφώς πιο γρήγορο και αρκετά πιο ελαφρύ. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την φωτογραφική του, αλλά θυμάμαι ότι το προηγούμενο απο το 11, το poco M3 εβγαζε καλύτερες φωτογραφίες από το 11. (Οσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, μιας και θυμάμαι ότι το 11 είχε καλύτερα χαρακτηριστικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 23 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου Είναι μια χαρά τηλέφωνο για το 99% των χρηστών υπεραρκετό 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Πήρα το Χ6 5G από Xiaomi plaza store(aliexpress) και μου κόστισε 197 € τελική τιμή με τα κουπόνια το 12/256, δίνοντας το Μ6 Pro στα 120 € ουσιαστικά μου στοιχισε 80 € το Χ6 (και το Μ6 pro 120 μου κόστισε γιατί πάλι έδωσα τότε ένα Redmi Note 12...). Εξαιρετική συσκευή και με την άμεση αναβάθμιση όταν το παρέλαβα σε HyperOS είμαι πολύ ικανοποιημένος, άξιζε με χίλια εννοείται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Βγήκε το HyperOS 1.0.16.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Σήμερα το πρωί έβγαλε την 1.0.11.0 στο global,July security patch . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Εγώ έχω το 1.0.16.00. Πως είναι δυνατόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Αλλο το global (MIXM) και άλλη σειρά τα ευρωπαϊκά (EUXM),λόγω κανονιστικών παραμέτρων μπορεί να έχει φτάσει στο .16, στο security patch υποθέτω είμαστε στον Ιούλιο ομοίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Τώρα το είδα οτι έχω Ευρωπαικό. Ναι Ιουλίου έχω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Security patch Αυγούστου. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Το απλό έχει snapdragon ενώ το pro Mediatek. O snap είναι εγγύηση ομως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Διάβασα στα σχόλια στο skroutz, ότι έχει πρόβλημα στο 5G με cosmote. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις πήρα το 12/256. Κατεβάζω τώρα την 1.0.18.0 Πώς θα περάσω επαφές και εφαρμογές από το realme A3 στο Poco ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου κανε back up στομ λογαριασμο σου του google και όταν θα βαλεις το email στη νεα συσκευη θα σε ρωτησει αν θες να κανεις restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, HRISA76 said: κανε back up στομ λογαριασμο σου του google και όταν θα βαλεις το email στη νεα συσκευη θα σε ρωτησει αν θες να κανεις restore Ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου (edited) Το έχουν παραχ3σ3ι στην Xiaomi. Θέλω να το ξεκλειδώσω να περάσω την "ελληνική" (custom rom) ή την xiaomi . eu rom γιατί χρειάζομαι την ηχογρφση κλήσης για την δουλειά μου και δεν τα καταφέρνω! Παλιά έκανες αίτηση και σε μια βδομάδα ξεκλείδωνες και πέρναγες. Τώρα πρέπει να εισαι τυχερός 7μμ να κάνεις αίτηση ΑΝ προλάβεις για να ξεκλειδώσεις. Προσπαθώ 4 μέρες τώρα και παίρνω το μήνυμα προσπάθησε αυριο!!! "Application quota limit reached, please try again after αυριανή ημερομηνίa 00:00 (GMT+8)" G@MwT0 κερατό τους και το HyperOS τους! Edited 20 Σεπτεμβρίου by tifozif1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 3 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Οκτωβρίου (edited) 5G vodafone 437Mbps αρχοντας.... Edited 3 Οκτωβρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Καλησπέρα, να αναφέρω ένα κάπως περίεργο πρόβλημα που διαπιστώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα όταν ορίζω ένα θέμα αλλά βάζω ως ταπετσαρία μία εικόνα διαφορετική από αυτήν του θέματος, μου δίνεται η επιλογή ως γνωστόν να επιλέξω αν θα μπει στην αρχική οθόνη, στην οθόνη κλειδώματος ή και στις δύο. Εγώ πάντοτε επιλέγω και στις δύο, το αποτέλεσμα όμως σήμερα ήταν να δουλεύει μόνο στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος να εμφανίζεται το wallpaper του θέματος... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει γι αυτό, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αυτό. Επίσης, κάθε φορά που αλλάζω θέμα e-wallpaper ενεργοποιείται η ταπετσαρία καρουζέλ την οποία και απενεργοποιώ, όμως αυτό γίνεται ξανά και ξανά και ξανά εάν αλλάξω θέμα ή wallpaper. @s_nova Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου 1 hour ago, p_k said: Καλησπέρα, να αναφέρω ένα κάπως περίεργο πρόβλημα που διαπιστώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα όταν ορίζω ένα θέμα αλλά βάζω ως ταπετσαρία μία εικόνα διαφορετική από αυτήν του θέματος, μου δίνεται η επιλογή ως γνωστόν να επιλέξω αν θα μπει στην αρχική οθόνη, στην οθόνη κλειδώματος ή και στις δύο. Εγώ πάντοτε επιλέγω και στις δύο, το αποτέλεσμα όμως σήμερα ήταν να δουλεύει μόνο στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος να εμφανίζεται το wallpaper του θέματος... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει γι αυτό, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αυτό. Επίσης, κάθε φορά που αλλάζω θέμα e-wallpaper ενεργοποιείται η ταπετσαρία καρουζέλ την οποία και απενεργοποιώ, όμως αυτό γίνεται ξανά και ξανά και ξανά εάν αλλάξω θέμα ή wallpaper. @s_nova Απενεργοποιησε την οθονη Καρουζελ και εκει που λεει να δωσεις δικαιωματα εναρξης πατα απόρριψη και δεν θα ξαναβγει απο μονη της 1 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου (edited) 6 minutes ago, Nick_minos said: Απενεργοποιησε την οθονη Καρουζελ και εκει που λεει να δωσεις δικαιωματα εναρξης πατα απόρριψη και δεν θα ξαναβγει απο μονη της Αυτό κάνω, αλλά ξαναβγαίνει Πατάω απενεργοποίηση, εδώ εννοείς; Edited 5 Οκτωβρίου by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου (edited) 5 ώρες πριν, p_k said: Καλησπέρα, να αναφέρω ένα κάπως περίεργο πρόβλημα που διαπιστώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα όταν ορίζω ένα θέμα αλλά βάζω ως ταπετσαρία μία εικόνα διαφορετική από αυτήν του θέματος, μου δίνεται η επιλογή ως γνωστόν να επιλέξω αν θα μπει στην αρχική οθόνη, στην οθόνη κλειδώματος ή και στις δύο. Εγώ πάντοτε επιλέγω και στις δύο, το αποτέλεσμα όμως σήμερα ήταν να δουλεύει μόνο στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος να εμφανίζεται το wallpaper του θέματος... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει γι αυτό, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αυτό. Επίσης, κάθε φορά που αλλάζω θέμα e-wallpaper ενεργοποιείται η ταπετσαρία καρουζέλ την οποία και απενεργοποιώ, όμως αυτό γίνεται ξανά και ξανά και ξανά εάν αλλάξω θέμα ή wallpaper. @s_nova Ειναι γιατι την αρχικη φορα κατι δεχθηκες και το ορισε να το κανει και το κανει συνεχεια. Δηλαδη : Οταν παμε να ορισουμε ενα wallpaper σε οποια επιλογη δεν εχει σημασια αρχικη οθονη η οθονη κλειδωματος η και τα δυο πρεπει μετα να : ΒΓΑΛΕΙΣ την επιλογη "ενεργοποιηστε τις εξατομικευμενες υπηρεσιες" Μετα να πατησεις ΑΠΟΡΡΙΨΗ . θα δεχθει το wallpaper . Ετσι θα παρει το wallpaper που εβαλες χωρις να ενεργοποιηθει Ποτε το καρουζελ η διαφορα διαφημιστικα κτλ. Edited 5 Οκτωβρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου (edited) 7 minutes ago, s_nova said: Ειναι γιατι την αρχικη φορα κατι δεχθηκες και το ορισε να το κανει και το κανει συνεχεια. Δηλαδη : Οταν παμε να ορισουμε ενα wallpaper σε οποια επιλογη δεν εχει σημασια αρχικη οθονη η οθονη κλειδωματος η και τα δυο πρεπει μετα να : ΒΓΑΛΕΙΣ την επιλογη "ενεργοποιηστε τις εξατομικευμενες υπηρεσιες" Μετα τα πατησεις ΑΠΟΡΡΙΨΗ . θα δεχθει το wallpaper . Ετσι θα παρει το wallpaper που εβαλες χωρις να ενεργοποιηθει Ποτε το καρουζελ η διαφορα διαφημιστικα κτλ. Εμένα μου το εμφανίζει έτσι Ποια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσω για να μου εμφανίσει αυτό που ανέβασες; Edited 5 Οκτωβρίου by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου 6 minutes ago, p_k said: Εμένα μου το εμφανίζει έτσι Πηγαινε ρυθμισεις / οθονη κλειδωματος / ταπετσαρια καρουζελ μπες και κοιτα τι γραφει εκει μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου (edited) 6 minutes ago, s_nova said: Πηγαινε ρυθμισεις / οθονη κλειδωματος / ταπετσαρια καρουζελ μπες και κοιτα τι γραφει εκει μεσα... Ακριβώς από εκεί είναι το screenshot που ανέβασα. Τώρα διάβασα μία πιθανή λύση να απεγκαταστήσω την ταπετσαρία καρουζέλ εντελώς από το τηλέφωνο και γίνεται πάρα πολύ απλά. Edited 5 Οκτωβρίου by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Βγαλε την επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts