Jump to content

OnePlus Watch 2

junglist
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω να ρωτησω λιγο. Οσοι εχετε το 2, τι εκδοση εχει η εφαρμογη τηλεφωνο & επισης σας την βγαζει στο store για ενημερωση η και ως εφαρμογη; Ρωταω γιατι εμενα δεν την εμφανιζει πλεον καθολου στο store και εκδοση εχω 51.0.575002951.

Βλεπω apk βεβαια πως εχουν βγει και νεοτερες εκδοσεις

11 ώρες πριν, FoT1s said:

Εγω να ρωτησω λιγο. Οσοι εχετε το 2, τι εκδοση εχει η εφαρμογη τηλεφωνο & επισης σας την βγαζει στο store για ενημερωση η και ως εφαρμογη; Ρωταω γιατι εμενα δεν την εμφανιζει πλεον καθολου στο store και εκδοση εχω 51.0.575002951.

Βλεπω apk βεβαια πως εχουν βγει και νεοτερες εκδοσεις

Την τελευταία έκδοση έχεις στην εφαρμογή τηλέφωνο... Αυτή έχω κι εγώ, εμένα πριν μερικές ημέρες πήρε αυτή την έκδοση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ειναι πολυ περιεργο που δεν υπαρχει καν σαν εφαρμογη στο store και εμενα εχει να παρει ενημερωση απο το τελευταιο patch Ιουνιου. Απο εκει και μετα χαθηκε και σαν εφαρμογη.

Αν εννοείς το OHEALTH στο κινητό ενημερώθηκε 30/9 και σου δίνω και το link

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heytap.health.international&hl=el

Όσον αφορά τις ενημερώσεις του τηλεφώνου....όπως έγραψα πριν λίγες μέρες είχαμε ενημέρωση του!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

1 ώρα πριν, runner said:

Αν εννοείς το OHEALTH στο κινητό ενημερώθηκε 30/9 και σου δίνω και το link

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heytap.health.international&hl=el

Όσον αφορά τις ενημερώσεις του τηλεφώνου....όπως έγραψα πριν λίγες μέρες είχαμε ενημέρωση του!

Εννοω την εφαρμογη "τηλεφωνο" ο,τι δεν υπαρχει στο store του watch ως διαθεσιμη η προς ενημερωση. Απο τον Ιουνιο και μετα δεν υπαρχει.

On 4/11/2024 at 6:03 ΜΜ, ostvarivanje said:

Τόσο θετικά μηνύματα ε; Γιατί το σκέφτομαι και εγώ και το δίνει (το watch 2R) σαν δώρο με την αγορά του OnePlus Pad.

Εσύ δε ρωτούσες στο θέμα του ΟΡ12 για αγορά με προσφορά κλπ πριν 2 μήνες;

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αλήθεια, τι περιμένεις;

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

3 minutes ago, junglist said:

Εσύ δε ρωτούσες στο θέμα του ΟΡ12 για αγορά με προσφορά κλπ πριν 2 μήνες;

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αλήθεια, τι περιμένεις;

Το ρολόι απλά πετάει.

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που επαναλαμβάνεις το σχόλιό σου τόσες φορές. Ίσως για να το εμπεδώσεις.

Ναι εγώ ήμουν που ρωτούσα και αφού τα θυμάσαι τόσο καλά, μάλλον θα θυμάσαι ότι έλεγα πώς η προσφορά δεν είναι για Ελλάδα. 

Ναι ακόμα το σκέφτομαι, όπως επίσης σκέφτομαι και το OnePlus 12 (από τη μέρα που βγήκε, πολύ σκέψη πάντως...).

Τέλος το τι περιμένω δε νομίζω να σε αφορά. 

θα μπορούσες να γράψεις μόνο ότι το ρολόι πετάει (μία φορά όχι 15). Όλα τα υπόλοιπα που σχολιάζεις δεν προσφέρουν το παραμικρό...

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

3 minutes ago, ostvarivanje said:

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που επαναλαμβάνεις το σχόλιό σου τόσες φορές. Ίσως για να το εμπεδώσεις.

Ναι εγώ ήμουν που ρωτούσα και αφού τα θυμάσαι τόσο καλά, μάλλον θα θυμάσαι ότι έλεγα πώς η προσφορά δεν είναι για Ελλάδα. 

Ναι ακόμα το σκέφτομαι, όπως επίσης σκέφτομαι και το OnePlus 12 (από τη μέρα που βγήκε, πολύ σκέψη πάντως...).

Τέλος το τι περιμένω δε νομίζω να σε αφορά. 

θα μπορούσες να γράψεις μόνο ότι το ρολόι πετάει (μία φορά όχι 15). Όλα τα υπόλοιπα που σχολιάζεις δεν προσφέρουν το παραμικρό...

Μη σε απασχολεί, βγαίνει 13 σύντομα.

Και αν συνεχίσεις να απαντάς με υφάκι, θα παίρνεις και ανάλογες απαντήσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

4 minutes ago, junglist said:

Μη σε απασχολεί, βγαίνει 13 σύντομα.

Και αν συνεχίσεις να απαντάς με υφάκι, θα παίρνεις και ανάλογες απαντήσεις.

Το ότι το έγραψες 50 φορές δεν το βλέπεις;

Υφάκι; Κάπου τα έχεις μπλέξει τελείως

Για το 13 δεν περίμενα εσένα να μου το πεις ότι βγαίνει.

Και σε παρακαλώ, μη σχολιάζεις τίποτα δικό μου γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο...

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65