fotisbasm_ Δημοσιεύτηκε 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 27 Φεβρουαρίου Η προωθητική καμπάνια της Nothing για το Phone (2a) συνεχίζεται, με την τελευταία διαφήμιση να κάνει AR unboxing της επερχόμενης συσκευής. Η ομάδα μάρκετινγκ της Nothing έχει τοποθετήσει αφίσες Phone (2a) σε όλο το Λονδίνο και μια συγκεκριμένη κοντά στην Old Street έχει τη νέα κάμερα της συσκευής και μια εντυπωσιακή απόδοση AR της συσκευής στο κουτί λιανικής της. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του smartphone από τη Nothing, παρά το γεγονός ότι render που διέρρευσαν έχουν επιβεβαιώσει τη σχεδίαση της συσκευής. Βλέπουμε τις κεντραρισμένες διπλές κάμερες και τα τρία φώτα Glyph στο πίσω μέρος σε δράση. Φαίνεται ακόμα ότι δεν θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση αφού δεν βλέπουμε στρογγυλό πηνίο φόρτισης. Το Phone (2a) αναμένεται να κυκλοφορήσει με AMOLED 6,7 ιντσών (FHD+ 120 Hz) σε συνδυασμό με MediaTek Dimensity 7200 Pro, 8/12 GB RAM και ένα ζευγάρι κάμερες 50 MP. Προηγούμενες φήμες προτείνουν μια τιμή στην περιοχή των 349 €, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 5 Μαρτίου για να το επιβεβαιώσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Στο Αμαζον Γερμανίας η έκδοση 12/256 με δώρο ασύρματα ακουστικά στα 379€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Πολύ ελκυστική πρόταση, κρίνοντας από την τιμή και μόνο. Γενικά, επειδή δεν το πολυεχω ψάξει το θέμα, η εταιρεία θεωρείται ως flagship killer? Το 2a, νομίζω δημιουργήθηκε για να μπει στη midrange κατηγορία, ως μια πιο προσιτή επιλογή στην γκάμα. Γενικά, ποιες συσκευές ανταγωνίζεται το συγκεκριμένο σε θέμα χαρακτηριστικών; Και γενικά, τι προσανατολισμό έχει η φίρμα; Εννοώ, σε τι κοινό απευθύνεται; Ξαναλέω, είμαι αδαής με την εν λόγω φίρμα και δεν έχω ψάξει και πολλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 9/3/2024 at 8:35 ΜΜ, tsimisde said: Πολύ ελκυστική πρόταση, κρίνοντας από την τιμή και μόνο. Γενικά, επειδή δεν το πολυεχω ψάξει το θέμα, η εταιρεία θεωρείται ως flagship killer? Το 2a, νομίζω δημιουργήθηκε για να μπει στη midrange κατηγορία, ως μια πιο προσιτή επιλογή στην γκάμα. Γενικά, ποιες συσκευές ανταγωνίζεται το συγκεκριμένο σε θέμα χαρακτηριστικών; Και γενικά, τι προσανατολισμό έχει η φίρμα; Εννοώ, σε τι κοινό απευθύνεται; Ξαναλέω, είμαι αδαής με την εν λόγω φίρμα και δεν έχω ψάξει και πολλά.... Η εταιρεία αυτή δεν θεωρείται flagship killer. Η εταιρεία αυτή πλασάρει πολύ τον πίσω σχεδιασμό με τα φωτάκια και το Retro stock android skin που έχει και γενικό σχεδιασμό, για να τραβήξει Iphone κατόχους, νεαρές ηλικίες που δινουν βάση στον σχεδιασμό ή σε stock android κόσμο σαν Pixel εναλλακτική. Το συγκεκριμένο σε θέμα χαρακτηριστικών προφανώς ανταγωνίζεται τα άλλα της μεσαίας κατηγορίας πχ Poco X6, Samsung A35, Realme 12 pro+, Redmi note 12 pro+ κλπ. Και ένα πρόσφατο review για αυτό https://www.gsmarena.com/nothing_phone_2a-review-2681.php 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 20 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα και ότι έβγαλε μέχρι τώρα κανένα παράπονο δεν ακούστηκε, άλλωστε το δήλωσε ότι απευθύνεται σε πιτσιρικάδες, και απευθύνεται σε χρήστες που τους αρέσει ο σχεδιασμός iphone αλλά θέλουν android και μάλιστα καθαρόαιμο, και led που μας ζαλίζουν πόσος κόσμος που τα κινητά γενικα κατάργησαν το led notification Άλλωστε μια Χαρούλα είναι και το 8gen1 εδώ βλέπεις κινητά 2024 ,που φοράνε 7gen2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 10 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουνίου το εχει δουλεψει κανεις με sim nova, εχει ολα τα καλουδια, vowifi,volte,5g Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts