Jump to content

Boxing thread

manoz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με αφορμή τις διάφορες αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών του φόρουμ πάνω σε πολιτικά/κοινωνικά/αθλητικά κ.α. θέματα και ιδιαίτερα λόγω του "αιχμηρού" (για να είμαι ευγενικός :) ) ύφους πολλών μηνυμάτων, που τις περισσότερες φορές καταλήγουν σε προσωπικές αντιδικίες και αντεγκλήσεις, θα ήθελα να προτείνω τη δημιουργία ενός ξεχωριστού thread, στο οποίο θα μπορούσαν, όσοι θα το ήθελαν, να διατυπώσουν τις όποιες "απόψεις" τους, ακόμη και για θέματα, για τα οποία απαγορεύεται η συζήτηση κατά τους ΟΠΧ.

Προτείνω, με άλλα λόγια, τη δημιουργία ενός ring, μέσα στο οποίο να μπορούν να ειπωθούν τα πάντα !, χωρίς κανόνες, χωρίς περιορισμούς και χωρίς συντονιστές ή διαχειριστές, που να προσπαθούν να τηρήσουν την τάξη, και στο οποίο ο καθένας θα εισέρχεται με δική του ευθύνη...

Με αυτόν τον τρόπο ίσως αποφορτιστούν άλλα θέματα και ιδιαίτερα το chat&fun, που έχει καταντήσει πεδίο μάχης :(

Φιλικά

Μάνος

Υ.Γ.: Η πρότασή μου έχει την ίδια δόση σοβαρότητας, όσο και αστειότητας/γελοιότητας.

Μοναδικός μου σκοπός είναι να εκφράσω την αντίθεση και την πικρία μου, καθώς και να στιγματίσω φαινόμενα που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ και να ίσως προβληματίσω ορισμένους "με φλεγόμενη πένα".

Είναι κι ένα μήνυμα διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους του φόρουμ, αν και γνωρίζω πολύ καλά ότι δε φείδονται προσπαθειών :)

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το θέμα δεν είναι να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και αυτές χρειάζονται και πολλές φορές μέσα από μια αντιπαράθεση μπορούν να βγουν πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Όμως, για να είναι μια αντιπαράθεση γόνιμη, πρέπει τα μέλη που συμμετέχουν να ξέρουν να συζητούν. Κάποιος που είναι ευγενικός και δεν προκαλεί, δεν πρόκειται να δώσει "πατήματα" σε κάποιον που ψάχνεται για καυγά. Ακόμα και εάν τον προκαλέσει κάποιος, δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Με λίγα λόγια λοιπόν, αντί να δημιουργούνται "boxing threads" κτλ, μπορούμε όλοι να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα, σεβόμενοι πάντα το δικαίωμα των άλλων να πιστεύουν κάτι αντίθετο από εμάς.

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του Μάνου. Νομίζω ότι ή θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός από όλους για τους ΟΠΧ, ή να επιτραπεί σε όλους η παραβίασή τους. Υπάρχουν θέματα με πολιτική χροιά που όταν συζητούνται χρήζουν απάντησης. Το θέμα είναι ότι αντί για μια απάντηση στο ίδιο ύφος, θα έπρεπε απλά να κλειδώνονται ορισμένα θέματα, να διαγράφονται μηνύματα ή - σε ακραίες περιπτώσεις - να πέφτουν και μερικά ban.

Κατά τη γνώμη μου πάντως είναι πρόκληση συγκεκριμένοι χρήστες να αλωνίζουν στο φόρουμ υβρίζοντας και προκαλώντας τους πάντες και τα πάντα, δημιουργώντας καυγάδες σε άσχετα θέματα και εκμεταλλευόμενοι τον σεβασμό που δείχνουν οι υπόλοιποι στους ΟΠΧ και δεν απαντάνε.

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον TN97

Το θέμα δεν είναι να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και αυτές χρειάζονται και πολλές φορές μέσα από μια αντιπαράθεση μπορούν να βγουν πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Ουδείς ζήτησε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Σ' αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι. :)

Όμως, για να είναι μια αντιπαράθεση γόνιμη, πρέπει τα μέλη που συμμετέχουν να ξέρουν να συζητούν. Κάποιος που είναι ευγενικός και δεν προκαλεί, δεν πρόκειται να δώσει "πατήματα" σε κάποιον που ψάχνεται για καυγά. Ακόμα και εάν τον προκαλέσει κάποιος, δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Συμφωνούμε απόλυτα. :)

Με λίγα λόγια λοιπόν, αντί να δημιουργούνται "boxing threads" κτλ, μπορούμε όλοι να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα, σεβόμενοι πάντα το δικαίωμα των άλλων να πιστεύουν κάτι αντίθετο από εμάς.

Εδώ εν μέρει τα χαλάμε...! ;)

Εκτός από την πολύ σωστή πρόταση, "να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα, σεβόμενοι πάντα το δικαίωμα των άλλων να πιστεύουν κάτι αντίθετο από εμάς", κι επειδή ορισμένοι αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως, μπορούμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να "εκτονώνονται αλληλοσπαραζόμενοι" σ' ένα χώρο φτιαγμένο ειδικά για το λόγο αυτό, τον οποίο θα μπορούμε (οι μη συμμετέχοντες) να αγνοούμε ή μη, ανάλογα με τις διαθέσεις μας... ;)

Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα της προτασής μου με reality παιχνίδια και ιδιαίτερα με το mission είναι απολύτως συμπτωματική... :lol:

Αρχικό Μήνυμα από τον manoz

Ουδείς ζήτησε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Σ' αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι. :)

Και όμως, εάν το καλοσκεφτείς, κάποιος ο οποίος προσπαθεί να επιβληθεί με την "βία", στην ουσία δεν δέχεται διάλογο, άρα δεν δέχεται και την αναγκαιότητα ύπαρξης αντιπαραθέσεων....

Αν και ο αρμοδιότερος για να απαντήσει είναι ο MsK, θεωρώ πως δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του MyPhone η ύπαρξη μιας υπο-περιοχής για να βγάζει τα απωθημένα του ο καθένας (γιατί στην ουσία αυτό ζητάς, φίλε Manoz).

Αντί να φτιαχτεί ένα βήμα για vs με πλήρη ελευθερία έκφρασης και χωρίς Mods, πιστεύω πως είναι καλύτερα να μάθουμε όλοι να συζητάμε. ;)

Και όμως, εάν το καλοσκεφτείς, κάποιος ο οποίος προσπαθεί να επιβληθεί με την "βία", στην ουσία δεν δέχεται διάλογο, άρα δεν δέχεται και την αναγκαιότητα ύπαρξης αντιπαραθέσεων....

Μα, αν δεν έχει διάλογο/αντίλογο, δε θα έχει κανέναν πάνω στον οποίο να μπορεί να επιβληθεί και η ανάγκη του αυτή πέφτει στο κενό ... (φαύλος κύκλος :wacko: δε βγάζουμε άκρη ;) )

Αν και ο αρμοδιότερος για να απαντήσει είναι ο MsK, θεωρώ πως δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του MyPhone η ύπαρξη μιας υπο-περιοχής για να βγάζει τα απωθημένα του ο καθένας (γιατί στην ουσία αυτό ζητάς, φίλε Manoz).

Λυπάμαι που θα το πω, είναι όμως καλύτερο να βγάζουν τα απωθημένα τους σε κάθε σχετικό ή άσχετο θέμα, όπως συμβαίνει τώρα; Και οι μοντς να τρέχουν από πίσω τους να τους συμμαζεύουν με παρατηρήσεις και τιμωρίες λες και πρόκειται για σκανδαλιάρικα παιδιά; Νομίζω ότι ούτε στο Μάνο, ούτε σε πολλούς από εμάς, αρέσει αυτή η εικόνα. :(

Αντί να φτιαχτεί ένα βήμα για vs με πλήρη ελευθερία έκφρασης και χωρίς Mods, πιστεύω πως είναι καλύτερα να μάθουμε όλοι να συζητάμε. ;)

Διάβασε ξανά το υστερόγραφο του πρώτου μηνύματος.... ;)

No way...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από τον manoz

Προτείνω, με άλλα λόγια, τη δημιουργία ενός ring, μέσα στο οποίο να μπορούν να ειπωθούν τα πάντα !, χωρίς κανόνες, χωρίς περιορισμούς και χωρίς συντονιστές ή διαχειριστές, που να προσπαθούν να τηρήσουν την τάξη, και στο οποίο ο καθένας θα εισέρχεται με δική του ευθύνη...

Manoz, το myphone δεν είναι άσυλο όπου θα εκτονώνεται κάθε πικραμένος. Γι' αυτό υπάρχουν άλλα μέσα, είτε forums στο Internet, είτε κανάλια irc, είτε τηλεοπτικά κανάλια και εκπομπές όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ξετατανιαστούν με δική τους ευθύνη...

Όσοι δεν μπορούν να συμπεριφερθούν ευπρεπώς, ας φροντίσουν να απέχουν από τις επικίνδυνες συζητήσεις από μόνοι τους.

Είμαστε όλοι εδώ

Αισθάνομαι ότι δεν έχουν γίνει αντιληπτές ούτε οι απόψεις μου, ούτε οι προτάσεις μου, ούτε (κυρίως) οι λόγοι που με οδήγησαν σ' αυτές. :(

Ας δοκιμάσουμε λοιπόν άλλον τρόπο προσέγγισης:

1. Είναι πραγματικότητα ή όχι, το γεγονός ότι στο φόρουμ αυτό (εδώ, μεταξύ μελών, όχι σε άλλο φόρουμ, όχι στο irc, ούτε στην τηλεόραση, στο καφενείο, στην πλατεία, στο γήπεδο ή οπουδήποτε αλλού) υπήρξαν αντιπαραθέσεις με ύφος, εκφράσεις και θέμα, που παραβίαζαν πολλές φορές και πολλαπλά τους Ο.Π.Χ.; Για την οικονομία της συζήτησης απαντώ: ΝΑΙ! Δε νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω link για κάτι που το παρακολουθήσαμε όλοι. Όποιος έχει διαφορετική άποψη παρακαλώ να τη διατυπώσει. Με επιχειρήματα όμως!

2. Υπάρχει κανένας από τους παράγοντες αλλά και από τα απλά μέλη του φόρουμ, ακόμη και από τους συμμετέχοντες στις "αντιπαραθέσεις", που να πιστεύει ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι τουλάχιστον λυπηρό; Δε νομίζω...

3. Ποιους τρόπους αντιμετώπισης του λυπηρού αυτού πραγματικού φαινομένου, που συμβαίνει στο δικό μας φόρουμ, προτείνετε για τώρα αλλά και για το μέλλον;

• Να μάθουμε να συζητάμε/Αυτοπεριορισμός-Αποχή από συζητήσεις.
  • Τιμωρίες, π.χ. κλειδώματα, διαγραφές, kick, ban.
  • Η παραπάνω πρότασή μου.
  • Άλλο. (προσδιορίστε τι).
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

(Αν κάποιος mod θέλει, ας το κάνει δημοσκόπηση. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον)

@Αρχιμήδης

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι το MyPhone. Το θέμα είναι πόσοι από εμάς το σεβόμαστε, με ποιον τρόπο αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα που μας παρουσιάζονται και τι λύσεις δίνουμε.

Με τις καλύτερες των διαθέσεων :)

Μάνος

1. Έτσι είναι, και πιστεύω πως πάντα θα είναι έτσι.

2. Φυσικά και είναι, αλλά σε ένα forum 7.000 ατόμων είναι επόμενο να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

3. Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας που να μπορεί να υιοθετηθεί από όλους. Ούτε είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε έχουμε την ίδια παιδεία, αντίληψη, γούστα κτλ κτλ κτλ

Προσωπικά, επειδή θεωρώ χαζομάρα να τσακώνομαι (είτε σε ένα forum είτε στην πραγματική ζωή) εάν διαπιστώσω πως ο Χ αδυνατεί να συζητήσει ήρεμα, πολιτισμένα και με επιχειρήματα, πολύ απλά αποχωρώ. Φυσικά, αυτή είναι η δικιά μου άποψη, ο δικός μου τρόπος αντιμετώπισης που δεν είναι απαραίτητο ότι μπορεί να υιοθετηθεί από όλους.

Σε κάθε περίπτωση όμως φίλε Manoz, όπως σου απάντησα ήδη (και οi Αρχιμήδης-Mythozz επίσης) το MyPhone δεν είναι site γενικού περιεχομένου στο οποίο ο καθένας θα βγάζει τα απωθημένα του. Καταλαβαίνω ότι η πρότασή σου αποσκοπεί στην βελτίωση των συζητήσεων στο CnF κυρίως, αλλά μάλλον είναι καλύτερα να προσαρμοστούν όσοι δημιουργούν προβλήματα στο site, και όχι το αντίστροφο.

Και κάτι άλλο.

Για την εξάλειψη του φαινομένου των "προβληματικών" users, υπάρχει το εξής μέτρο: να "αποβάλλετε" εσείς οι ίδιοι όσους προκαλούν, βρίζουν, προσβάλουν κτλ κτλ

Πως? Με το να τους αγνοείτε. Ο κάθε άνθρωπος παίρνει την αξία που του δίνουμε εμείς.

Για τον λόγο αυτό, την επόμενη φορά που θα σας προκαλέσει κάποιος, απλά μην του απαντήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για κάποιον που "ψάχνεται" από το να τον αγνοείτε. ;)

Και κάτι άλλο.

Για την εξάλειψη του φαινομένου των "προβληματικών" users, υπάρχει το εξής μέτρο: να "αποβάλλετε" εσείς οι ίδιοι όσους προκαλούν, βρίζουν, προσβάλουν κτλ κτλ

Πως? Με το να τους αγνοείτε. Ο κάθε άνθρωπος παίρνει την αξία που του δίνουμε εμείς.

Για τον λόγο αυτό, την επόμενη φορά που θα σας προκαλέσει κάποιος, απλά μην του απαντήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για κάποιον που "ψάχνεται" από το να τον αγνοείτε. ;)

Φίλε ΤΝ97, συνήθωs κανείs δεν κάνει απευθείαs προκλήσειs στον καθέναν μαs. Γίνεται το εξήs. Σου θύγουν θέματα αρχών και αξιών σου.(όχι μόνο ατομικών) Οπότε θέλειs να υπεραμυνθείs, αυτών. Εγώ βέβαια υποσχέθηκα να το κόψω μαχαίρι αυτό. Δηλαδή να δημιουργώ στείρουs διαλόγουs που συνήθωs χαλάνε τιs καρδιέs μαs. (οσο αντέξω τέλοs πάντων)

No way, never...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

Σου θύγουν θέματα αρχών και αξιών σου.(όχι μόνο ατομικών) Οπότε θέλειs να υπεραμυνθείs αυτών.

Αυτό λέω κι εγώ τόσον καιρό αλλά δεν με καταλαβαίνουν. Νομίζω ότι όντως η λύση είναι να αγνοούμε συγκεκριμένα άτομα που προκαλούν και θέλουν να δημιουργούν καυγάδες συνέχεια. Αν και η εντύπωση που δίνεται είναι ότι τελικά έχουν δίκιο γιατί δεν διαφωνεί κανείς μαζί τους :mad:

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Αυτό λέω κι εγώ τόσον καιρό αλλά δεν με καταλαβαίνουν. Νομίζω ότι όντως η λύση είναι να αγνοούμε συγκεκριμένα άτομα που προκαλούν και θέλουν να δημιουργούν καυγάδες συνέχεια. Αν και η εντύπωση που δίνεται είναι ότι τελικά έχουν δίκιο γιατί δεν διαφωνεί κανείς μαζί τους :mad:

Το κατά πόσο θα μας πειράξει κάτι που θα πει ο άλλος, εξαρτάται από εμάς. Επαναλαμβάνω, για τα άτομα που "ψάχνονται", δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να τους αγνοείτε, καθώς ζουν για να προκαλούν και να ασχολούνται όλοι μαζί τους....

Όσον αφορά για το τι εντύπωση δίνεται, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Όσοι ξέρουν να διαβάζουν και να κρίνουν, θα καταλάβουν τι τρέχει.

Τέλος, έχει αναφερθεί πολλές φορές πως πάντα υπάρχει και η λύση του Report, το οποίο από πολλούς έχει παρεξηγηθεί -κακώς κατά την γνώμη μου- ως ρουφιανιά.

Ούτε εγώ συμφωνώ με την άνευ όρων συζητήσεις

Έχω παρατηρήσει ένα δυο χρήστες οι οποίοι προκαλούν και με προσβάλουν ως Έλληνα πολίτη.Για να γίνω πιο κατανοητός.Δεν με προσβάλει η είδηση αυτή καθαυτή αλλά ο τρόπος με την οποία την παρουσιάζουν και τα συμπεράσματα που βγάζουν στην συνέχεια σαν αυτόκλητoi δικαστές δικάζοντας όλους εμας.Δεν λέω ότι εγώ είμαι σωστός και η είδηση λάθος αλλά δεν μπορείς πατώντας πάνω στην είδηση να κατηγορείς ένα ολόκληρο λαό.

Εν συνεχεία ενώ κάνω αυτό που πρέπει να κανω.Δηλαδη παραθέτω τα επιχειρήματα μου πάνω σε όλες τις κατηγόριες που μετέφερε ο συγγραφέας μέσω της ειδήσεις και περιμένω.

Το αποτέλεσμα πιο είναι.Ειτε να απομονώνονται κάποιες απαντήσεις μου και να απαντιούνται μόνο οι συγκεκριμένες η να απαντάνε πάλι επιλεκτικά διαστρεβλώνοντας την απάντηση μου ώστε η απάντηση που δίνουν να είναι εκτός θέματος η απλώς δεν απαντάνε καθόλου και συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Εγώ θεωρό ότι για να γίνει ένας σωστός και τίμιος διάλογος πρέπει να υπάρχει

Σεβασμός προς τους κανόνες διαλόγου

Σεβασμός προς τον συνομιλητή σου

Απαντήσεις με επιχειρήματα σε όλες τις κατηγορίες και όχι επιλεκτικά

Την επόμενη φορά που θα δω κάποιων που θα βρίζει η θα ειρωνεύεται στον τίτλο θέματος την Ελλάδα η τους Έλληνες θα του κάνω αναφορα,ειπαμε να δίνουμε τόπο στην οργή αλλά κάποια στιγμή δεν πάει άλλο.

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Manoz, παρά τις κατά καιρούς ή συχνές αν θες διαμάχες, οι χρήστες συμμετέχουν στις συζητήσεις γιατί περιμένουν ότι θα υπάρχει ουσία και επιχειρήματα σε αυτές. Αν τις αφήσουμε ελεύθερες χωρίς κανένα περιορισμό, σίγουρα ανάμεσα στα 7000 άτομα θα υπάρξουν κάποιοι που το μόνο που θα κάνουν είναι flaming. Και αν είναι λίγοι, πες ότι πάει καλά, τους αγνοείς όπως λέει ο TN97. Αν όμως γίνουν πολλοί (και δυστυχώς θα γίνουν γιατί ο κόσμος παρασύρεται), τότε η πλειοψηφία θα πάψει να συμμετέχει σε αυτές συζητήσεις, γιατί απ' όπου και να το πιάσεις, το σίγουρο είναι πως θα λερωθείς. Άρα η νίκη που σημείωσες αποδείχθηκε Πύρρεια...
Είμαστε όλοι εδώ

manoz ναι υπάρχουν αντιπαραθέσεις, ναι έχουν βριστεί άχημα μερικοί, ναι έχουν πέσεει ποινές. Τι θα κάνουμε ρωτάς; Από την πλευρά των χρηστών δώθηκαν μερικά παραδείγματα παραπάνω, όπως να αγνοήσεις τέτοια μέλη, να κάνεις report να προσπαθήσεις να απαντήσεις με επιχειρήματα και λογική.

Οι mods αναπόφευκτα θα πρέπει να συνεχίσουν να "τιμωρούν" και όποιος νομίζει είναι κάτι ευχάριστο για μας είναι γελασμένος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο thread/forum (boxing) στο οποίο δεν θα ισχύουν οι Ο.Π.Χ από την στιγμή που τους Ο.Π.Χ. τους έχουν αποδεχτεί όλοι κατά την εγγραφή. Δεν είναι κάτι που το εφαρμόσαμε ξαφνικά ενώ είσαστε γραμμένοι στο φόρουμ.

Δεν λέω μπορεί να είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο thread/forum για να ξεσπάσεις όμως δεν πρόκειται να βοηθήσει τελικά στην συζήτηση η "ελευθερία" και το μόνο που θα γίνει είναι να γίνουν τσακωμοί εκεί μέσα που θα μεταφερθούν στο υπόλοιπο φόρουμ με σπόντες του στυλ: "ναι καλά είδαμε τι γράφεις και αλλού" κτλ.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Την επόμενη φορά που θα δω κάποιων που θα βρίζει η θα ειρωνεύεται στον τίτλο θέματος την Ελλάδα η τους Έλληνες θα του κάνω αναφορα,ειπαμε να δίνουμε τόπο στην οργή αλλά κάποια στιγμή δεν πάει άλλο.

Γιατί; Ούτε στην τέλεια χώρα ζούμε (αν υπάρχει τέτοια), αλλά κυρίως πιστεύω σαν λαός δεν πάμε καθόλου καλά (δεν μπορώ να παραθέσω επιχειρήματα εδώ, θα είμαι εντελώς εκτός θέματος, σε κάποιο θέμα στο Chat & Fun ευχαρίστως).

Τέτοιου είδους απόψεις (όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν έχει δίκιο) δείχνουν κάποιον φανατισμό, όπου σε θέματα χωρίς κανονισμούς άνετα μπορεί να ξεφύγει από τα όρια (εδώ έχει ξεφύγει στα υπάρχοντα :o).

Οπότε, θα συμφωνήσω και εγώ ότι δεν υφίσταται λόγος ύπαρξης thread χωρίς κανόνες για αυτόν και για πολλούς λόγους ακόμα («επαγγελματίες» καβγατζήδες κτλ.). Επιχειρήματα λοιπόν και report για τις «άγριες» περιπτώσεις...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ο προβληματισμός μου δεν αφορά βέβαια τους χρήστες που συμμορφώνονται με τους ΟΠΧ, αλλά εκείνους που συνειδητά αρνούνται να το κάνουν, εκείνους που δεν έχουν αυτοπεριορισμούς, εκείνους που η έλλειψη απάντησης τους δίνει την ψευδή εντύπωση ότι έχουν "κερδίσει" τη "μονομαχία", εκείνους που, παρά τις τιμωρίες και τα report, δε φαίνεται να συνετίζονται.

Τέλος πάντων, όπως έγραψα και στο υστερόγραφο, η πρότασή μου είχε την ίδια δόση σοβαρότητας, όσο και αστειότητας/γελοιότητας. Κύριος σκοπός μου ήταν να ξεκινήσω μια συζήτηση για το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο και να ακουστούν απόψεις αρμοδίων, αλλά και χρηστών, αν και οι τελευταίοι ( οι υπόλοιποι 6990 που είναι; ) μάλλον δεν ενδιαφέρθηκαν, καθώς και τυχόν άλλες προτάσεις.

Θα ήθελα, τέλος, αντί να πατήσω το report, να διαμαρτυρηθώ δημόσια για τα μηνύματα του χρήστη με το ψευδώνυμο Mythozz :eek: , ο οποίος ποστάρει σχεδόν μονολεκτικά, άσκοπα και χωρίς περιεχόμενο :p , και καλώ τους αρμόδιους να τον συνετίσουν... :wacko: :blink: :alien: :whistle: :lol:

Καλημέρα σε όλους

Χαιρετω :)

Τεινω να συμφωνησω απολυτα με τις προτασεις του Manoz.Απο οτι εχω καταλαβει ο φιλος δεν ζηταει κατι τετοιο για να μπορει να γραφει ο ιδιος στο boxing thread ουτε να εκτονωνεται να βριζει και να τσακωνεται εκει.Το ζηταει για να αποσυμφορησει το c&f και να διωξει απο εκει αυτους που προκαλουν τις φασαριες.

Θα ελεγα λοιπον ναι στο boxing sub forum καλυτερα αλλα με προυποθεσεις.

Πρωτο και βασικο οτι απο την στιγμη που θα υπαρχει κατι τετοιο οποιος παραφερθει σε θεμα που βρισκεται εκτος του boxing τοτε θα "τιμωρειται" παραδειγματικα και αμεσα χωρις καμμια δικαιολογια και επεξηγηση.Με λιγα λογια θα απαγορευεται για τον οποιονδηποτε μετα να γραψει κατι που ειναι εναντια στους ΟΠΧ.

Δευτερο,οσα posts θα γινονται στο boxing δεν θα προσμετρωνται στα συνολικα posts του καθε χρηστη.

Τριτο,δεν θα υπαρχουν mods καθολου.Αφηστε τους να γραψουν οτι γουσταρουν,εκεινοι θα εκτεθουν οχι το forum!Αυτο με την προυποθεση οτι στην περιγραφη του sub forum να αναφερεται οτι ο χρηστης μπαινει με δικη του ευθυνη,οτι το myphone δεν φερει ευθυνη για οτι γραφεται κλπ κλπ.Προς ενημερωση των νεων μελων δηλαδη για το που και τι προκειται να διαβασει.

Με αυτον τον τροπο πιστευω θα επιτευχθουν 2 πραγματα.Θα καθαρισει το c&f που τωρα βρισκεται σε αθλια κατασταση,και θα βγουν στη φορα προσωπα και χαρακτηρες που καλο ειναι να τους καταλαβουμε οσο γινεται καλυτερα για να μπορουμε μετα να ξερουμε με τι ειδους ανθρωπους εχουμε να κανουμε και αναλογα να τους αγνοουμε η οχι.

Θα ηθελα και την γνωμη του Μανου οπως επισης και οσοι ξερουν να πουν αν σε αναλογα μεγαλα forums του εξωτερικου υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Αυτα τα ολιγα.. :p

Τέτοιου είδους απόψεις (όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν έχει δίκιο) δείχνουν κάποιον φανατισμό, όπου σε θέματα χωρίς κανονισμούς άνετα μπορεί να ξεφύγει από τα όρια (εδώ έχει ξεφύγει στα υπάρχοντα)

aimilios ξαναδιάβασε τι έγραψα και πες μου που έχω πει ότι «όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν έχει δίκιο»

"Ούτε εγώ συμφωνώ με την άνευ όρων συζητήσεις

Έχω παρατηρήσει ένα δυο χρήστες οι οποίοι προκαλούν και με προσβάλουν ως Έλληνα πολίτη.Για να γίνω πιο κατανοητός.Δεν με προσβάλει η είδηση αυτή καθαυτή αλλά ο τρόπος με την οποία την παρουσιάζουν και τα συμπεράσματα που βγάζουν στην συνέχεια σαν αυτόκλητoi δικαστές δικάζοντας όλους εμας.Δεν λέω ότι εγώ είμαι σωστός και η είδηση λάθος αλλά δεν μπορείς πατώντας πάνω στην είδηση να κατηγορείς ένα ολόκληρο λαό.

Εν συνεχεία ενώ κάνω αυτό που πρέπει να κανω.Δηλαδη παραθέτω τα επιχειρήματα μου πάνω σε όλες τις κατηγόριες που μετέφερε ο συγγραφέας μέσω της ειδήσεις και περιμένω.

Το αποτέλεσμα πιο είναι.Ειτε να απομονώνονται κάποιες απαντήσεις μου και να απαντιούνται μόνο οι συγκεκριμένες η να απαντάνε πάλι επιλεκτικά διαστρεβλώνοντας την απάντηση μου ώστε η απάντηση που δίνουν να είναι εκτός θέματος η απλώς δεν απαντάνε καθόλου και συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Εγώ θεωρό ότι για να γίνει ένας σωστός και τίμιος διάλογος πρέπει να υπάρχει

Σεβασμός προς τους κανόνες διαλόγου

Σεβασμός προς τον συνομιλητή σου

Απαντήσεις με επιχειρήματα σε όλες τις κατηγορίες και όχι επιλεκτικά

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις

Όσο για το

Την επόμενη φορά που θα δω κάποιων που θα βρίζει η θα ειρωνεύεται στον τίτλο θέματος την Ελλάδα η τους Έλληνες θα του κάνω αναφορα,ειπαμε να δίνουμε τόπο στην οργή αλλά κάποια στιγμή δεν πάει άλλο."

Συνεχίζω και λέω

"Ούτε εγώ συμφωνώ με την άνευ όρων συζητήσεις

Έχω παρατηρήσει ένα δυο χρήστες οι οποίοι προκαλούν και με προσβάλουν ως Έλληνα πολίτη.Για να γίνω πιο κατανοητός.Δεν με προσβάλει η είδηση αυτή καθαυτή αλλά ο τρόπος με την οποία την παρουσιάζουν και τα συμπεράσματα που βγάζουν στην συνέχεια σαν αυτόκλητoi δικαστές δικάζοντας όλους εμας.Δεν λέω ότι εγώ είμαι σωστός και η είδηση λάθος αλλά δεν μπορείς πατώντας πάνω στην είδηση να κατηγορείς ένα ολόκληρο λαό"

Εγώ λέω ότι θα κάνω αναφορά «Την επόμενη φορά που θα δω κάποιων που θα βρίζει η θα ειρωνεύεται στον τίτλο θέματος την Ελλάδα η τους Έλληνες»

Όταν λέω τον τίτλο θέματος εννοώ όταν μπεις στο Chat n Fun πριν κάνεις κλικ σε ένα από τα θέματα το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι οι τίτλοι θεματος.Αν λοιπόν βάλεις ένα τίτλο θέματος π.χ «οι Έλληνες είναι φασίστες» και μέσα λες οτιδήποτε,το θέμα θα συζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους και όλα ωραία και καλα.Όλα ωραία και καλά; Δεν νομιζω,γιατι εγώ παράδειγμα που συμμετέχω στον εν λόγο θέμα δεν επηρεάζομε γιατί έχω γνώση πάνω στο θεμα, κάποιος που δεν συμμετέχει στο εν λόγο θεμα,που απλά περνάει από το Chat n Fun και βλέπει απλώς τον τίτλο θέματος δημιουργούνται εντυπώσεις ναι η όχι;Είναι τίμιο αυτό ναι η όχι;Με αυτό τον τρόπο προσβάλεις τους συνομιλητές σου που έχουν αντίθετη άποψη με εσενα,αφου ουσιαστικά τους κατηγορείς σε ένα πεδίο όπου δεν μπορούν να απαντήσουν(τίτλος θέματος)

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...