bill_viper Δημοσιεύτηκε November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2005 Για να πάρουμε ιδέες από τα themes που αξίζουν. ;) Ν'αρχίσω πρώτος, χρησιμοποιώ το Reluna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Εγω το κλασσικο των WinXP σε ασημι, αλλα τωρα που ειδα ολα αυτα στο site που παραθετεις γλυκαθηκα! :O Κατεβασα μερικα, αλλα πως τα εγκαθιστω? [edit]: Ακυρο, το βρηκα πως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 area o4 by heylove Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 area o4 by heylove Εσύ έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά ή μόνο εγώ έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Εγω το κλασσικο των WinXP σε ασημι, αλλα τωρα που ειδα ολα αυτα στο site που παραθετεις γλυκαθηκα! :O Κατεβασα μερικα, αλλα πως τα εγκαθιστω? [edit]: Ακυρο, το βρηκα πως! :) Πως;;; πες και σε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 το αγαπημενο μου site φοβερα wallpapers :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Royal Inspirat Special, (credits to Bayern7 :p ) Longhorn (ενιοτε και Apple) με το πακετο Vista που κυκλοφορησε προσφατα και σε αρκετα ελληνικα φορουμς Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 το αγαπημενο μου site φοβερα wallpapers :w00t: Noμίζω εδώ αναφέρονται τα παιδιά σε themes και όχι σε wallpapers... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Αυτά για να τα περάσω χρειάζομαι κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή τα περνάω μέσω των windows? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Royal Inspirat Special, (credits to Bayern7 :p ) Longhorn (ενιοτε και Apple) με το πακετο Vista που κυκλοφορησε προσφατα και σε αρκετα ελληνικα φορουμς Lol Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι all credits to gkr41 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Velvet waves :!: Credits to Bayern7 (ή μήπως του gkr είναι και αυτό; :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Μηπως μπορειτε να βαλετε και ενα λινκ για να το δουμε κυριε Βασιλη? Ευχαριστω :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Μηπως μπορειτε να βαλετε και ενα λινκ για να το δουμε κυριε Βασιλη? Ευχαριστω :p link?Δεν ξέρω,μου το έστειλε ο bayern :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Velvet waves :!: Credits to Bayern7 (ή μήπως του gkr είναι και αυτό; :p ) Μάγος είσαι; :D Credits to gkr41 και γι αυτό. http://users.hol.gr/~bayern7/bow.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Για να πάρουμε ιδέες από τα themes που αξίζουν. ;) Ν'αρχίσω πρώτος, χρησιμοποιώ το Reluna.Πάρα πολύ καλό theme! To χρησιμοποιώ όταν έχω όρεξη να πειράξω τα windows και έχω βαρεθεί το royale που χρησιμοποιώ συνήθως. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Windows Classic. 95άρια κι έτσι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Μηπως μπορειτε να βαλετε και ενα λινκ για να το δουμε κυριε Βασιλη? Ευχαριστω :p Άλλος Βασίλης απαντά. :p Velvet Waves Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Εσύ έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά ή μόνο εγώ έχω; Δεν έχουν ελληνικά οι γραμματοσειρές, οπότε υπάρχει πρόβλημα με τους τίτλους των παραθύρων.Εντάξει, εγώ που έχω αγγλικά XP και χρησιμοποιώ και firefox (λιγότερα παράθυρα δηλαδή), δεν έχω μεγάλο πρόβλημα. Αν πας display properties, καρτέλα appearence και πατήσεις advanced, θα μπορέσεις να αλλάξεις τις γραμματοσειρές του theme και να βάλεις άλλες που υποστηρίζουν και ελληνικά ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Royale Theme (Microsoft Windows XP Media Center Edition Theme) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Ta kalitera edw: http://www.neowin.net/forum/index.php?showforum=36 me to Luna Element 4 ws ena apo ta kalitera Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Noμίζω εδώ αναφέρονται τα παιδιά σε themes και όχι σε wallpapers... :O :X Ζηταω συγγνωμη :oops: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Δεν έχουν ελληνικά οι γραμματοσειρές, οπότε υπάρχει πρόβλημα με τους τίτλους των παραθύρων.Εντάξει, εγώ που έχω αγγλικά XP και χρησιμοποιώ και firefox (λιγότερα παράθυρα δηλαδή), δεν έχω μεγάλο πρόβλημα. Αν πας display properties, καρτέλα appearence και πατήσεις advanced, θα μπορέσεις να αλλάξεις τις γραμματοσειρές του theme και να βάλεις άλλες που υποστηρίζουν και ελληνικά ;) Κ εγώ με αγγλικά ΧΡ είμαι αλλά στον Οπερα, τα παράθυρα που κάνουν συνδιασμό ελληνικών κ αγγλικών βγαίνουν κάπως :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Ναι ρε συ και στον Firefox έτσι βγαίνουν. Αλλά αν δουλεύεις με ένα παράθυρο και πολλά tabs δεν υφίσταται μεγάλο πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Ρε παιδια ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως το ενεργοποιω και πως απενεργοποιω το θεμα και επιστρεφω στη κανονικη κατασταση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 ενα αρχείο shelltype.dll που έχουν τα περισσότερα themakia δοκίμασα να το βάλω στο system32 αλλά δεν έγινε κάτι. Μπορεί κάποιος να πει πως μπορούμε να βάλουμε τα themakia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts