Jump to content

DVD Recorder!!!

Siemenakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι (επιτέλους) να πάρω DVD-Recorder... τιμή σχετικά χαμηλή... τι λέτε??? Από ότι έχω δει παίζουν πολύ τα εξής:

BenQ 640/620

NEC 4550

Plextor 740

pare to NEC.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Νec φυσικα.Eχω το 2500 και το 3500 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος οσον αφορά το θέμα της εγγραφής όπως προανέφερε και ο Demis_CY.Σκέφτομαι να βάλω και το 6650 στον φορητό μου :) :)
Υπογραφή....

Τα πραγματα ειναι απλα. Θελω να αγορασω ενα DVD Recorder με τα εξης Χαρακτηριστικα:

1. Ευκολια στη χρηση. Δεν εχω ορεξη να κανω ολοκληρη μελετη για να μαθω να το χειριζομαι

2. Ευκολη εγκατασταση

3. Να ειναι μιας αξιπιστης μαρκας

4. Αν ειναι δυνατον να μην χρειαζεται την αναμειξη του Nero. Το PC μου εχει τσακωθει ασχημα με το Nero , ακομα και μετα απο Format το Nero μου κρασαρε καθε φορα που το ανοιγα

5. Λογικη τιμή :)

ΥΓ1: Αν γινεται εξηγηστε μου και τι παιζει με τα +R -R και τι εχει να κανει αυτο με το τι θα αγορασω

ΥΓ2: Πιθανον στα παραπανω να χω πει αρκετες βλακειες. Ναι , δεν εχω ιδεα απο DVD Recorders

Παρακαλω δωστε τα φωτα σας ρε παλικαρια :D

Τα πραγματα ειναι απλα. Θελω να αγορασω ενα DVD Recorder με τα εξης Χαρακτηριστικα:

1. Ευκολια στη χρηση. Δεν εχω ορεξη να κανω ολοκληρη μελετη για να μαθω να το χειριζομαι

2. Ευκολη εγκατασταση

3. Να ειναι μιας αξιπιστης μαρκας

4. Αν ειναι δυνατον να μην χρειαζεται την αναμειξη του Nero. Το PC μου εχει τσακωθει ασχημα με το Nero , ακομα και μετα απο Format το Nero μου κρασαρε καθε φορα που το ανοιγα

5. Λογικη τιμή :)

ΥΓ1: Αν γινεται εξηγηστε μου και τι παιζει με τα +R -R και τι εχει να κανει αυτο με το τι θα αγορασω

ΥΓ2: Πιθανον στα παραπανω να χω πει αρκετες βλακειες. Ναι , δεν εχω ιδεα απο DVD Recorders

Παρακαλω δωστε τα φωτα σας ρε παλικαρια :D

1. 2. Δεν διαφέρουν μεταξύ τους όλα τα ίδια είναι

3. Σου προτείνω το Nec 4550 είναι πολύ καλό όπως θα δεις και εδώ

4. Δεν έχει προβλήματα συνεργάζεται με όλα τα προγράμματα

5. 53Ε είναι λογικότατη τιμή

για το Υ.Γ1 δεν θυμάμαι ακριβώς την διαφορά αλλά υπάρχει συγκεκριμένο θέμα εδώ αν ψαξεις λίγο θα το βρεις :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι τα (παλιά) ΝΕC δε διαβάζουν τα DVD που γράφουν!!! Ελπίζω να μην ισχύει ακόμα αυτό, έτσι??

Nec 4550-> e-shop-> 47 euro!!

Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι τα (παλιά) ΝΕC δε διαβάζουν τα DVD που γράφουν!!! Ελπίζω να μην ισχύει ακόμα αυτό, έτσι??

Καμία σχέση, έχω παλιό NEC και τα DVD του διαβάζονται παντού.

2 έχω και ότι γράφουν το διαβάζουν :D

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490