Siemenakias Δημοσιεύτηκε November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2005 Σκέφτομαι (επιτέλους) να πάρω DVD-Recorder... τιμή σχετικά χαμηλή... τι λέτε??? Από ότι έχω δει παίζουν πολύ τα εξής: BenQ 640/620 NEC 4550 Plextor 740 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Για εμένα να πάρεις NEC, καλό μηχάνημα με καλές επιδόσεις. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 +1 για NEC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 pare to NEC. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 NEC apo mena episis.. exw to 3500A kai eimai FULL ikanopoiimenos oso afora write! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Νec φυσικα.Eχω το 2500 και το 3500 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος οσον αφορά το θέμα της εγγραφής όπως προανέφερε και ο Demis_CY.Σκέφτομαι να βάλω και το 6650 στον φορητό μου :) :) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Δεν θα διαφωνήσω με τα παιδιά :lol: +1 για το Nec (εγω έχω το 3540) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Τα πραγματα ειναι απλα. Θελω να αγορασω ενα DVD Recorder με τα εξης Χαρακτηριστικα: 1. Ευκολια στη χρηση. Δεν εχω ορεξη να κανω ολοκληρη μελετη για να μαθω να το χειριζομαι 2. Ευκολη εγκατασταση 3. Να ειναι μιας αξιπιστης μαρκας 4. Αν ειναι δυνατον να μην χρειαζεται την αναμειξη του Nero. Το PC μου εχει τσακωθει ασχημα με το Nero , ακομα και μετα απο Format το Nero μου κρασαρε καθε φορα που το ανοιγα 5. Λογικη τιμή :) ΥΓ1: Αν γινεται εξηγηστε μου και τι παιζει με τα +R -R και τι εχει να κανει αυτο με το τι θα αγορασω ΥΓ2: Πιθανον στα παραπανω να χω πει αρκετες βλακειες. Ναι , δεν εχω ιδεα απο DVD Recorders Παρακαλω δωστε τα φωτα σας ρε παλικαρια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Τα πραγματα ειναι απλα. Θελω να αγορασω ενα DVD Recorder με τα εξης Χαρακτηριστικα: 1. Ευκολια στη χρηση. Δεν εχω ορεξη να κανω ολοκληρη μελετη για να μαθω να το χειριζομαι 2. Ευκολη εγκατασταση 3. Να ειναι μιας αξιπιστης μαρκας 4. Αν ειναι δυνατον να μην χρειαζεται την αναμειξη του Nero. Το PC μου εχει τσακωθει ασχημα με το Nero , ακομα και μετα απο Format το Nero μου κρασαρε καθε φορα που το ανοιγα 5. Λογικη τιμή :) ΥΓ1: Αν γινεται εξηγηστε μου και τι παιζει με τα +R -R και τι εχει να κανει αυτο με το τι θα αγορασω ΥΓ2: Πιθανον στα παραπανω να χω πει αρκετες βλακειες. Ναι , δεν εχω ιδεα απο DVD Recorders Παρακαλω δωστε τα φωτα σας ρε παλικαρια :D 1. 2. Δεν διαφέρουν μεταξύ τους όλα τα ίδια είναι 3. Σου προτείνω το Nec 4550 είναι πολύ καλό όπως θα δεις και εδώ 4. Δεν έχει προβλήματα συνεργάζεται με όλα τα προγράμματα 5. 53Ε είναι λογικότατη τιμή για το Υ.Γ1 δεν θυμάμαι ακριβώς την διαφορά αλλά υπάρχει συγκεκριμένο θέμα εδώ αν ψαξεις λίγο θα το βρεις :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Threads merged. Nec it is! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. November 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι τα (παλιά) ΝΕC δε διαβάζουν τα DVD που γράφουν!!! Ελπίζω να μην ισχύει ακόμα αυτό, έτσι?? Nec 4550-> e-shop-> 47 euro!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι τα (παλιά) ΝΕC δε διαβάζουν τα DVD που γράφουν!!! Ελπίζω να μην ισχύει ακόμα αυτό, έτσι?? Nec 4550-> e-shop-> 47 euro!! Καμία σχέση, έχω παλιό NEC και τα DVD του διαβάζονται παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι τα (παλιά) ΝΕC δε διαβάζουν τα DVD που γράφουν!!! Ελπίζω να μην ισχύει ακόμα αυτό, έτσι?? Nec 4550-> e-shop-> 47 euro!! 2 έχω και ότι γράφουν το διαβάζουν :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 nec file min to skeftese allo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. November 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ΟΚ, έκλεισε!!! Το απόγευμα πάω e-shop!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts