mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Ίσως είναι οι εφαρμογές/φάκελοι που έχουν αντιστοιχηθεί με φωνητική εντολή. το κουμπι δεξια απο αυτο του μενου και αριστερα απο το C τι κανει? Ονομάζεται multimedia key, όπως είπε και ο nervous, και μπορείς να αντιστοιχίσεις σε αυτό οποιοδήποτε εφαρμογή θέλεις, και με ένα απλό πάτημα να μπαίνεις σε αυτή. Εκεί συνήθως βάζεις την πιο σημαντική εφαρμογή για σένα ωστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε αυτή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Μιλας για το multimedia key το οποιο υπαρχει και στο Ν70. Οι φωτο αποθηκευονται στην εκθεση , ο φακελος που λες πρεπει να αφορα τις εφαρμογες για video & photo (εικονα/βιντεο στο Ν70) . Εγω δεν καταλαβαινω τα κυκλακια που εχω σημειωσει στα contacts,gallery,tools, τι ειναι :worry: http://img262.imageshack.us/img262/2898/img00321zk3fa7wh.jpg μήπως είναι οι εφαρμογές που εκτελούνται αυτή τη στιγμή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Ναι, αλλά το tools δεν είναι εφαρμογή αλλά φάκελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 http://img287.imageshack.us/my.php?image=img00342fh.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 την απορια με το κυκλακι την ειχα κι εγω. σε ολες τις φωτο απο τα os 9.1 κινητα εχει αυτο το κυκλακι παντα στις επαφες. και τα δυο που ειπατε θα ηταν χρησιμα αλλα πιο πολυ(γιατι δε χρησιμοποιω φων. εντολες:p) αν ειναι αυτα που ειναι ενεργα αλλα θα πρεπει να μπορει να μενει και ο φακελος ενεργος, αλλιως δε στεκει. εκτος αν καποια εφαρμογη απο το φακελο ειναι ενεργη και στο δειχνει ετσι;). οι μπαρες του σηματος και των επιλογων επιαναν τζαμπα χωρο, καιρος ηταν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Poly oraio to kinitaki kai gia to simerina dedomena super!!!! :yahoo: alla exo mia erotisi. epeidi exo xronia kai zamania na agoraso nokia(apo to 7110 :O )ti leei i poiotita kataskevis?ennoo plastika, finirisma,an kouniontai ta kapakia tis mpatarias klp.kai epeidi afto edo einai slide psiloanisixo mipow einai poly evaisthito. :oops: Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Poly oraio to kinitaki kai gia to simerina dedomena super!!!! :yahoo: alla exo mia erotisi. epeidi exo xronia kai zamania na agoraso nokia(apo to 7110 :O )ti leei i poiotita kataskevis?ennoo plastika, finirisma,an kouniontai ta kapakia tis mpatarias klp.kai epeidi afto edo einai slide psiloanisixo mipow einai poly evaisthito. :oops: φιλε μου το κινητο ακομα δεν εχει κυκλοφορησει οποτε και δεν ξερουμε τι ποιοτητα κατασκευης εχει,πιστευω οτι θα ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα η ποιοτητα του,οσο για το οτι ειναι sliding κινητο αυτο ειναι πολυ καλο αλλα δεν ξερω ακομα αν θα του εχουν βαλει μηχανισμο οπως και στα samsung που ειναι κορυφαια σε αυτον τον τομεα.πιστευω οτι θα εχει,αν δεν εχει πολυ απλα δεν με ενδιαφερει οσο κι αν μου αρεσει. :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Εμενα βασικα με ενδιαφερει ποτε θα βγει. Η ΝΟΚΙΑ λεει 1ο 3μηνο...μπορει δηλαδη και το Μαρτιο. Αν λεει η ΝΟΚΙΑ 1ο 3μηνο...συνηθως ποτε εννοει; Γιατι εχω και μια επιδοτηση να σκαει καπου το Γεναρη! Προβληματα... Ξερετε αν μπορω να κρατησω την επιδοτηση κανενα 3μηνο πριν τη παρω και ας ανανεωσω το συμβολαιο μου για 1 χρονο ακομα; http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Εμενα βασικα με ενδιαφερει ποτε θα βγει. Η ΝΟΚΙΑ λεει 1ο 3μηνο...μπορει δηλαδη και το Μαρτιο. Αν λεει η ΝΟΚΙΑ 1ο 3μηνο...συνηθως ποτε εννοει; Γιατι εχω και μια επιδοτηση να σκαει καπου το Γεναρη! Προβληματα... Ξερετε αν μπορω να κρατησω την επιδοτηση κανενα 3μηνο πριν τη παρω και ας ανανεωσω το συμβολαιο μου για 1 χρονο ακομα; φιλε μου αν ξεραμε ποτε ακριβως εννοει τοτε θα δουλευαμε στη nokia :p λοιπον για γεναρη δεν το βλεπω να ερχεται μην ξεχναμε οτι τοτε θα ερθει και το n-91. μαλλον για φεβρουαριο το βλεπω η για να μην πω ακομα και τον μαρτιο. την επιδοτηση την παιρνεις μονο κατα την ανανεωση του συμβολαιου.δεν ξερω φυσικα αν μπορεις να καθυστερησεις να ανανεωσεις το συμβολαιο σου για οταν θα ερθει το συγκεκριμενο κινητο. :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 φιλε μου το κινητο ακομα δεν εχει κυκλοφορησει οποτε και δεν ξερουμε τι ποιοτητα κατασκευης εχει,πιστευω οτι θα ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα η ποιοτητα του,οσο για το οτι ειναι sliding κινητο αυτο ειναι πολυ καλο αλλα δεν ξερω ακομα αν θα του εχουν βαλει μηχανισμο οπως και στα samsung που ειναι κορυφαια σε αυτον τον τομεα.πιστευω οτι θα εχει,αν δεν εχει πολυ απλα δεν με ενδιαφερει οσο κι αν μου αρεσει. :) H NOKIA έχει ανακοινώσει άλλα τρία sliding κινητά, που σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσουν : τα 6111, 6270 και 6280...Εκεί θα δούμε αν ο μηχανισμός τους είναι αντίστοιχος με της samsung....Aν κρίνουμε από το 8800 (αν και μη συρταρωτό, ο μηχανισμός και ο τρόπος που ανοίγει το πορτάκι έχει κοινά σημεία), ακόμα και από τα 6680/1 και Ν70, μάλλον θα πρέπει να γλυστράει (θεωρητικά πάντα!). Άλλωστε και η νοκια περιγράφει τον μηχανισμό αυτό ως "Great design with user-friendly slide concept"....Θα τον δούμε μέσα στον Δεκέμβρη που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.... :) Όσον αφορά την επιδότηση, αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 H NOKIA έχει ανακοινώσει άλλα τρία sliding κινητά, που σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσουν : τα 6111, 6270 και 6280...Εκεί θα δούμε αν ο μηχανισμός τους είναι αντίστοιχος με της samsung....Aν κρίνουμε από το 8800 (αν και μη συρταρωτό, ο μηχανισμός και ο τρόπος που ανοίγει το πορτάκι έχει κοινά σημεία), ακόμα και από τα 6680/1 και Ν70, μάλλον θα πρέπει να γλυστράει (θεωρητικά πάντα!). Άλλωστε και η νοκια περιγράφει τον μηχανισμό αυτό ως "Great design with user-friendly slide concept"....Θα τον δούμε μέσα στον Δεκέμβρη που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.... :) Όσον αφορά την επιδότηση, αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε.... ;) σωστος οποτε συντομα θα δουμε τι θα εχουν πανω.δεν μπορει παντως να μην εχει τετοιο μηχανισμο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Κάπου διάβασα νομίζω πως έχει "auto finishing mechanism" :shifty: :up: :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Κάπου διάβασα νομίζω πως έχει "auto finishing mechanism" :shifty: :up: :up: Το οποίο τι σημαίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Το οποίο τι σημαίνει; Λογικά οτι το σπρώχνεις λίγο εσύ και τερματίζει μόνο του. Τώρα ψάχνω το άρθρο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Σε τι στερεί περά από τον αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με το N91? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Σε τι στερεί περά από τον αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με το N91? Λογικά, ο music player του Ν80 δεν θα έχει τις λειτουργίες του Ν91 Enhanced music features: Mixer,5-band equalizer, loudness, music DRC (Dynamic Range Compression) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 episis den exei dedicated music pliktra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 ta akoustika tou n80 pote tha kikloforhsoun sto emporio stin ellada?sto site ths nokia ta eida pantws. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Υπαρχει καμια φωτογραφια του Ν80 διπλα στο Ν70 ή με το Ν91?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 ta akoustika tou n80 pote tha kikloforhsoun sto emporio stin ellada?sto site ths nokia ta eida pantws. εδω ακομα δεν εχει ερθει το κινητο φιλε μου. μαλλον εχουν βαλει ακουστικα που ταιριαζουν και με το N-70 και μαλλον θα κανουν και στο N-80. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Poly oraio to kinitaki kai gia to simerina dedomena super!!!! :yahoo: alla exo mia erotisi. epeidi exo xronia kai zamania na agoraso nokia(apo to 7110 :O )ti leei i poiotita kataskevis?ennoo plastika, finirisma,an kouniontai ta kapakia tis mpatarias klp.kai epeidi afto edo einai slide psiloanisixo mipow einai poly evaisthito. :oops: San to 7650 apokleietai na einai. Alla deixnei pio stibaro apo to 6600, kai prepei na exei kai ligo metallaki pou genika krataei pio kala. Aprilio 8a to doume opote xalarwste... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 εδω ακομα δεν εχει ερθει το κινητο φιλε μου. μαλλον εχουν βαλει ακουστικα που ταιριαζουν και με το N-70 και μαλλον θα κανουν και στο N-80. ama deis edw http://www.nokia.co.uk/nokia/0,8764,19025,00.html sto site ths nokia iparxoun sketa ta akoustika!einai ta hs-20 panw panw an de kanw lathos. tora an ta diafhmizoun aplws i ta poulane kiolas de xerw Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 μαλλον εχουν βαλει ακουστικα που ταιριαζουν και με το N-70 και μαλλον θα κανουν και στο N-80. Έτσι όπως φαίνεται στην φώτο, και το Nokia Music headset HS-20, έχει υποδοχή pop-port, οπότε θα ταιριάζει μια χαρά και στο Ν70. Μόνο το Ν91 φαίνεται οτι έχει διαφορετική υποδοχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Nokia N80 Technical Specs http://www.forum.nokia.com/main/0,,018-2775,00.html?model=N80 http://img207.imageshack.us/img207/1214/15nh.jpghttp://img207.imageshack.us/img207/6332/24oc.jpghttp://img207.imageshack.us/img207/406/37ij1.jpghttp://img207.imageshack.us/img207/5920/40dv.jpg [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Nokia N80 Technical Specs http://www.forum.nokia.com/main/0,,018-2775,00.html?model=N80Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα. Είναι το απόλυτο κινητό :cool: http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts