Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κολλημα ο φιλος nectons :D

Δεν είμαι μόνο εγώ φαντάζομαι :D

η φωτο ειναι ψευτικη, εχει κανει καλη δουλεια ο τυπος απο το MR :p

Όντως :happy:

κι εγω αυτο ελεγα για την μπαταρια, μπορει να κανει καλη διαχειρηση ενεργειας. βεβαια νομιζω θα'ναι αρκετα κατω απο τα σημερινα 6630/80, Ν70. 24 ωρες να κραταει μου αρκει. τοσο κραταει και το 6600 μου με τη χρηση που του κανω και δεν εχω κανενα προβλημα.:)

Θα κρατάει...έτσι πιστεύω και εγώ...Ανυπομονώ να το δώ...τόσο πολύ :food:

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αληθεια παιδια. θα μπορουμε να το συνδεσουμε κατευθειαν στο wifi router και να'χουμε ιντερνετ χωρις τη μεσολαβηση pc;:confused:
Δεν είμαι μόνο εγώ φαντάζομαι
οχι, οχι :p

Όντως, όχι ιδιαίτερα παχύ... ΠΟΛΛΛΥΥΥΥ παχύ!!!! :p :p

Σε ποιον δεν αρέσει βέβαια;;;

Poios leei thn jennifer lopez paxia...?? :lol: :p

"Zoumerh" einai o swstos xarakthrismos!

Etsi kai to N80 ;) :D

Geia sas paidia, neos sto forum, an kai parakolouthw kairo...

ME entiposiase kai emena to kinito kai perimenw na to parw..

itane na parw to n70 pou den me eixe entiposiasei emfanisiaka

oxi toso apo tin mprostini tou opsi oso gia to piso meros..

auto to siromeno prostateutiko mou kathise ston laimo kai itan enas logos pou den to pira..

POLY KALO to N80..

Na rwtisw kati omws?

den kserw an to proseksate alla ida oti stous arithmous

den yparxei fwtismos! einai etsi?

diladi an vriskese se skotadi tha psaxneis tous arithmous gia na stileis mnm ?:P

isws kanw lathos apla auto fanike apo tis photos! isws den tis eida kai oles:)

auta...

Μαγκιά μου..

ME entiposiase kai emena to kinito kai perimenw na to parw..

itane na parw to n70 pou den me eixe entiposiasei emfanisiaka

oxi toso apo tin mprostini tou opsi oso gia to piso meros..

auto to siromeno prostateutiko mou kathise ston laimo kai itan enas logos pou den to pira..

POLY KALO to N80..

Na rwtisw kati omws?

den kserw an to proseksate alla ida oti stous arithmous

den yparxei fwtismos! einai etsi?

diladi an vriskese se skotadi tha psaxneis tous arithmous gia na stileis mnm ?:P

isws kanw lathos apla auto fanike apo tis photos! isws den tis eida kai oles:)

auta...

Ετσι φαινεται στις φοτο.

Αλλα τα ν80 (οπως και το ν70) εχει αισθητηρα για να κανονιζει ποια λαμπακια θα αναβουν και ποσο

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Poios leei thn jennifer lopez paxia...?? :lol: :p

"Zoumerh" einai o swstos xarakthrismos!

Etsi kai to N80 ;) :D

:lol:

Πάντος όπως και να έχει είναι ποιο λεπτο από το qtek9100 που είναι και αυτο κάπως χοντρούλι :happy: 8 χιλιοστα άμα θυμάμαι από τα νούμερα που δηλώνουν. Λόγο σλάιντινγκ φαντάζομαι είναι ο λόγος και λόγω wifi ...όλες οι συσκευές που έχουν wifi είναι χοντρούλες πόσο μάλον το ν80 που έχει KAI G version και είναι και το ΠΟΙΟ ΛΕΠΤΟ από όλα όσα έχουν Wifi και μάλιστα απλό B version ;)

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

παιδια η αναλυση τι ακριβως σημαινει; γιατι ακομα και αν εχει πολλαπλασια απο αυτη του 3230, φαινεται οτι το μεγεθος της οθονης ειναι περιπου το ιδιο και στα δυο κινητα..

η μπαταρια του ειναι τραγικη.. το 3230 το φορτιζει ή καθε μερα ή καθε 2 μερες.. με εχει τρελανει! και το χειριζομαι μονο 1,2 ωρες την ημερα! ελεος δλδ..

Ορίστε και το FCC aprove.... [Αν και λίγο αργά το βρήκαμε) Μετά το Nokia N80-3 (δηλαδή αυτό της Cingular με αριθμό μοντέλου RM91), που πήρε έγγρηση από τη Commission τηλεπικοινωνιών, έχρετε το Nokia N80-1 {που είναι η clean version της Nokia (ούτε λόγο για Vodafone έκδοση, αλλά σιγά μην τους ξεφύγει τέτοιο κελεπούρι!:p )} που πήρε και αυτό έγγρηση κάπου το Δεκέμβριο...:D

Ετοιμαστείτε λοιπόν! Το νέο all-in-one μοντέλο της Nokia είναι κοντά...........:shifty:

den kserw an to proseksate alla ida oti stous arithmous den yparxei fwtismos! einai etsi? diladi an vriskese se skotadi tha psaxneis tous arithmous gia na stileis mnm ?

Καλωσήρθες στο φόρουμ, tsoyk :)

Αν κοιτάξεις λίγα πόστ πιο πάνω και συγκεκριμένα στο 471, παραθέτω 2 εικόνες απο την πρόσφατη έκθεση CES. Στην δεύτερη φαίνεται πεντακάθαρα πως τα ειδικά πλήκτρα και φυσικά τα αλφαριθμητικ΄απλήκτρα φωτίζονται απο ένα πανέμορφο μπλέ φωτισμό. όπως του Ν70.

Θα ήταν τραγικό λάθος να μην φωτιζόταν το πληκτρολόγιο.

Για ποιο λόγο να μην έρθει σε μαύρο χρώμα απο την αρχή?

για λογους μαρκετινγκ προφανως. αφου υπαρχει και σε ασημι, αν ερθει πρωτα σε μαυρο, δε θα παρει κανεις το ασημι :)

παιδια η αναλυση τι ακριβως σημαινει; γιατι ακομα και αν εχει πολλαπλασια απο αυτη του 3230, φαινεται οτι το μεγεθος της οθονης ειναι περιπου το ιδιο και στα δυο κινητα..

η μπαταρια του ειναι τραγικη.. το 3230 το φορτιζει ή καθε μερα ή καθε 2 μερες.. με εχει τρελανει! και το χειριζομαι μονο 1,2 ωρες την ημερα! ελεος δλδ..

η αναλυση σημαινει ποσα επι ποσα πιξελ υπαρχουν στην οθονη. τα πιξελ ειναι τα τετραγωνακια που βλεπεις στο 3230 αν κοιταξεις την οθονη απο πολυ κοντα. με την αναλυση που εχει, οτιδηποτε θα απεικονιζεται σ'αυτη και ειδικα τα γραμματα θα εχουν τελεια ευκρινεια. αν δεις το Ν90 και το βαλεις διπλα στο 3230 π.χ. θα καταλαβεις :)

οσο για τη μπαταρια, εχεις δικιο, θα το δουμε οταν βγει. αλλα αν ειναι για καθε 24 ωρες καλα θα ειναι, τουλαχιστον να βγαζει τη μερα.

Ορίστε και το ανεπίσημο βιβλίο οδηγιών του Nokia N80-1 (δηλαδή το καθαρό Nokia N80)!!!:secret: :up:

Είμαστε πολύ κοντά....:shifty: (ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΟΜΕΝΟΣ:baby: :sorry: )

Ορίστε και το ανεπίσημο βιβλίο οδηγιών του Nokia N80-1 (δηλαδή το καθαρό Nokia N80)!!!:secret: :up:

Είμαστε πολύ κοντά....:shifty: (ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΟΜΕΝΟΣ:baby: :sorry: )

μα εχει ξαναβγει αυτο φιλε kostas_pav :)

μα εχει ξαναβγει αυτο φιλε kostas_pav :)

Το άλλο ήταν για Nokia N80-3, δηλαδή αυτό της Cingular! Εδώ λέμε για Nokia N80-1 δηλαδή το καθαρό N80 της Nokia! ;)

(ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΟΜΕΝΟΣ:baby: :sorry: )

Mην λες μεγαλα λογια :p

Ελπιζω να εισαι πωρωμένος περισσοτερο απο το Ν70 και να το

κρατησεις λιγο παραπανω το Ν80 αυτην τη φορα :O

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1071199#post1071199

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1066706#post1066706

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1065647#post1065647

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1063392#post1063392

N80 - available around Feb '06?

http://img263.imageshack.us/img263/6361/phonehouse8mp.th.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

οταν λεμε διαθεσιμο εννοουμε ελλαδα ή εξωτερικο;

η συγκεκριμενη φωτο ειναι απο περιοδικο εξωτερικου. αν βγει εξωτερικο, δε θ'αργησει να ερθει κι εδω, αμεσα...

N80 - available around Feb '06?

τουλαχιστον υπαρχουν πολλα στοιχεια που συνηγορουν στο οτι θα βγει το φεβρουαριο.

Παιδιά ξέρει κανείς τελικά τι ακριβώς θα κάνει το λαμπάκι που προσθέτους πρώτη φορά σε ΝΟΚΙΑ κινητό. Θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για παράδειγμα που λειτουργεί το πράσινο λαμπάκι στα ΜΟΤΟΡΟΛΑ ή ΣΕ ή με κάποιον άλλον τρόπο. Και αν με άλλον τρόπο, με ποιόν;
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Καλησπέρα σε όλους...ολα ωραια αυτά βρε παιδιά, αλλα στο ελληνικο site της

ΝΟΚΙΑ ούτε ιχνος του συγκεκριμένου μοντέλου...Μήπως θα έχει την ίδια περιπέτεια με το 6280;.....

Mην λες μεγαλα λογια :p

Ελπιζω να εισαι πωρωμένος περισσοτερο απο το Ν70 και να το

κρατησεις λιγο παραπανω το Ν80 αυτην τη φορα :O

Πο ποοοο.... Αμέσως να με κατακρίνετε!:mad:

Είμαι με 3650 και δεν άντεξα πήρα το N70!! Αλλά δεν με καταλαβαίνετε???:(

Έχω WiFi access point στο σπίτι! Πώς είναι δυνατόν να συγκρατιθώ?????????:blink:

Και τουλάχιστον δεν ζητάω λεφτά από κανέναν για κινητό! Ούτε από τους γονείς μου, ούτε από συγγενείς! Τα λεφτά αυτά τα έχω κερδίσει από το ραδιόφωνο!!! Εντάξει?:nagger:

Έχω WiFi access point στο σπίτι! Πώς είναι δυνατόν να συγκρατιθώ?????????:blink:

Και τουλάχιστον δεν ζητάω λεφτά από κανέναν για κινητό! Ούτε από τους γονείς μου, ούτε από συγγενείς! Τα λεφτά αυτά τα έχω κερδίσει από το ραδιόφωνο!!! Εντάξει?:nagger:

Είσε εκδηλωτικός και μαρέσεις. (φιλικά πάντα ε?)

cool man!!!τα παιδια δεν νομιζω να το ειπαν με κακη προθεση

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...