kountoura Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 37 minutes ago, smyrali said: πολύ ωραία φαίνεται, το θέμα είναι τι grip εχει.... Θα σου πω εγώ σε 1 έως 3 εργάσιμες που θα παραλάβω. Αν είναι ίδια με του s23 ultra, είναι η θήκη που χρειάζομαι και μ αρέσει περισσότερο από όλες. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 31 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 44 minutes ago, smyrali said: πολύ ωραία φαίνεται, το θέμα είναι τι grip εχει.... To gip που έχει είναι μέτριο προς το καλό θα έλεγα, αλλα αν το ζητούμενό σου είναι το grip στο χέρι, το καλύτερο το έχει η Silicone. Έχει το μειονέκτημα όμως ότι gripάρει και στα ρούχα με αποτέλεσμα καμιά φορά να σε ταλαιπωρέι στο βάλε βγάλε απ τις τσέπες. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Τελείωσα για την ώρα με τα αξεσουάρ. Έφτασαν τελικά αυτά που ήθελα από την αρχή. Γνήσια δερμάτινη, και spigen tempered glass. Για την θήκη, στα πλαϊνά μένει ακάλυπτο το σασί. Λόγο φλατ οθόνης μάλλον. Επίσης δεν υπάρχει λογότυπο της Samsung κάτω χαμηλά όπως στο s23 ultra. Ποιότητα ίδια λοιπόν με τις θήκες s23 ultra, αλλά χειρότερη προστασία (πλαϊνά). Το tempered της spigen ωραίο, καλύτερη επίστρωση από τα no name, αλλά καλύπτει και την selfie κάμερα. Κάτι που εγώ δεν ήθελα. Μένω με αυτά τα αξεσουάρ και σε μερικούς μήνες βλέπουμε. Στο s23 ultra είχα ένα ντουλάπι αξεσουάρ και την έβγαλα ένα χρόνο με γνήσια δερμάτινη και Whidestone dome glass. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου εγω εβαλα αυτο το γυαλι για λιγες ωρες, ποσοστο επιτυχιας δαχτυλικου 20% . https://www.amazon.fr/dp/B0CNR9FD91?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου προτείνει ένα hdmi to type-c 4K καλώδιο για να δουλέψω το Samsung Dex.Έχω το original καλώδιο samsung από εποχες 2019 με το Galaxy S10 Plus αλλά η ανάλυση του πάει maximum Full Hd 1080p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου On 2/2/2024 at 2:08 ΜΜ, kountoura said: Τελείωσα για την ώρα με τα αξεσουάρ. Έφτασαν τελικά αυτά που ήθελα από την αρχή. Γνήσια δερμάτινη, και spigen tempered glass. Για την θήκη, στα πλαϊνά μένει ακάλυπτο το σασί. Λόγο φλατ οθόνης μάλλον. Επίσης δεν υπάρχει λογότυπο της Samsung κάτω χαμηλά όπως στο s23 ultra. Ποιότητα ίδια λοιπόν με τις θήκες s23 ultra, αλλά χειρότερη προστασία (πλαϊνά). Το tempered της spigen ωραίο, καλύτερη επίστρωση από τα no name, αλλά καλύπτει και την selfie κάμερα. Κάτι που εγώ δεν ήθελα. Μένω με αυτά τα αξεσουάρ και σε μερικούς μήνες βλέπουμε. Στο s23 ultra είχα ένα ντουλάπι αξεσουάρ και την έβγαλα ένα χρόνο με γνήσια δερμάτινη και Whidestone dome glass. Καλησπέρα, πώς είναι στις αντανακλάσεις με το spigen γυαλί; πολύ χειρότερα ή οκ απλά λίγο χειρότερα σε σχέση με πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, smyrali said: Καλησπέρα, πώς είναι στις αντανακλάσεις με το spigen γυαλί; πολύ χειρότερα ή οκ απλά λίγο χειρότερα σε σχέση με πριν; Σε σχέση με γυμνή οθόνη εννοείς? Αν ναι, δεν έχω δουλέψει ποτέ συσκευή τα τελευταία 10 χρόνια χωρίς προστασία ούτε για 1 λεπτό. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται με το spigen γυαλί. Καλά μου φαινόταν και με το τεκ προτεκ κάπως έτσι που είχα πάρει άμεσα μέχρι να βρω spigen. Απλά το spigen έχει ποιο καλή επίστρωση. Δεν αφήνει τόσο εύκολα δαχτυλιές. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Ναι εννοούσα αν έκανες σύγκριση με την οθόνη πριν βάλεις το γυαλί. Ποιο πήρες; το ez fit? Μπαίνει τόσο εύκολα; ο αισθητήρας αποτυπωμάτων πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, smyrali said: Ναι εννοούσα αν έκανες σύγκριση με την οθόνη πριν βάλεις το γυαλί. Ποιο πήρες; το ez fit? Μπαίνει τόσο εύκολα; ο αισθητήρας αποτυπωμάτων πως είναι; Ναι αυτό πήρα. Μπαίνει πανεύκολα, έχει και βάση τοποθέτησης. Το δακτυλικο θα πω ότι δουλεύει καλά. Πιάνει με την μια δηλαδή απλά πιέζω λίγο περισσότερο (πιο δυνατά) σε σχέση με το αν ήταν γυμνό θεωρώ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Αυτη βρε παιδια τι εχει παραπανω και ειναι τοσο ακριβη? https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/thikes-samsung/thikes-samsung-galaxy-s24-ultra/pitaka-magcase-3-aramid-kevlar-thiki-gia-samsung-galaxy-s24-ultra-black-grey-mssa01500-p Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, Geo_F1 said: Αυτη βρε παιδια τι εχει παραπανω και ειναι τοσο ακριβη? https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/thikes-samsung/thikes-samsung-galaxy-s24-ultra/pitaka-magcase-3-aramid-kevlar-thiki-gia-samsung-galaxy-s24-ultra-black-grey-mssa01500-p Αυτή μόνο το όνομα που έχει φτάνει. Από τις πιο ακριβές θήκες που υπάρχουν. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν θα έπαιρνα ξανά. Σκληρή θήκη δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) Μα και μενα μου κανε εντυπωση η τιμη της. Αν πραγματικα προσφερει το κατι παραπανω ισως και να τα αξιζει. Αλλα προσφερει? Edited 4 Φεβρουαρίου by Geo_F1 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Just now, Geo_F1 said: Μα και μενα μου κανε εντυπωση η τιμη της. Αν πραγματικα προσφερει το κατι παραπανω ισως και να τα αξιζει. Αλλα προσφερει? Αναλόγως τι θα ήθελες από μια θήκη. Πχ σαν καθηγητής 🙂 στα αξεσουάρ έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από θήκες τζάμια κτλ. Κοντά στα 100 ευρώ είχα πάρει πέρσι την uag metropolis. Καλή χρυσή αλλά ογκώδες και βαριά. Μετά από τόσες δοκιμές για τα δικά μου θέλω η καλύτερη είναι η γνήσια δερμάτινη. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Μαλιστα. Και γω για αυτη θα παω τη δερματινη. Προσωρινα εβαλα αυτη https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/galaxy-s24-ultra-silicone-case-violet-ef-ps928tvegww/ Καλη ειναι. Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) 12 ώρες πριν, Geo_F1 said: Αυτη βρε παιδια τι εχει παραπανω και ειναι τοσο ακριβη? https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/thikes-samsung/thikes-samsung-galaxy-s24-ultra/pitaka-magcase-3-aramid-kevlar-thiki-gia-samsung-galaxy-s24-ultra-black-grey-mssa01500-p Μου ήρθε από Αμαζον την Παρασκευή, είναι πολύ λεπτή, για μένα το κάνει λιγότερο τουβλο αλλά είναι εκτεθειμένο το πλαίσιο. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Edited 5 Φεβρουαρίου by netgeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) 11 ώρες πριν, Geo_F1 said: Αυτη βρε παιδια τι εχει παραπανω και ειναι τοσο ακριβη? https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/thikes-samsung/thikes-samsung-galaxy-s24-ultra/pitaka-magcase-3-aramid-kevlar-thiki-gia-samsung-galaxy-s24-ultra-black-grey-mssa01500-p Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη (aramid fiber) και η συμβατότητα με magsafe. https://www.ipitaka.com/products/magez-case-4-for-samsung-galaxy-s24 Edited 5 Φεβρουαρίου by Athkatla 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Like this Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου On 2/2/2024 at 2:08 ΜΜ, kountoura said: Τελείωσα για την ώρα με τα αξεσουάρ. Έφτασαν τελικά αυτά που ήθελα από την αρχή. Γνήσια δερμάτινη, και spigen tempered glass. Για την θήκη, στα πλαϊνά μένει ακάλυπτο το σασί. Λόγο φλατ οθόνης μάλλον. Επίσης δεν υπάρχει λογότυπο της Samsung κάτω χαμηλά όπως στο s23 ultra. Ποιότητα ίδια λοιπόν με τις θήκες s23 ultra, αλλά χειρότερη προστασία (πλαϊνά). Το tempered της spigen ωραίο, καλύτερη επίστρωση από τα no name, αλλά καλύπτει και την selfie κάμερα. Κάτι που εγώ δεν ήθελα. Μένω με αυτά τα αξεσουάρ και σε μερικούς μήνες βλέπουμε. Στο s23 ultra είχα ένα ντουλάπι αξεσουάρ και την έβγαλα ένα χρόνο με γνήσια δερμάτινη και Whidestone dome glass. Ti εννοεις μενει ακαλυπτο το σασι ?Στις φωτο φαινεται οτι το καλυπτει ,αν μπορεις βαλε καμια φωτο να τη δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, Like this said: Ti εννοεις μενει ακαλυπτο το σασι ?Στις φωτο φαινεται οτι το καλυπτει ,αν μπορεις βαλε καμια φωτο να τη δουμε. Έχω βάλει, εννοώ στο πλάι, πατάς τα ίδια κουμπιά του κινητού. Η θήκη στο πλάι πιάνει από την μέση και κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Like this Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Α!Οκ νομιζα οτι ελεγες για την δερματινη της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, Like this said: Ti εννοεις μενει ακαλυπτο το σασι ?Στις φωτο φαινεται οτι το καλυπτει ,αν μπορεις βαλε καμια φωτο να τη δουμε. https://photos.app.goo.gl/LWxhcLfcUyqw9e4G8 Στο κάτω και πάνω μέρος προ εξέχει/προστατεύει η θήκη. Στο πλάι αρκετό μέρος από το σασί είναι ακάλυπτο. Για την γνήσια δερμάτινη λέω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Like this Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, kountoura said: https://photos.app.goo.gl/LWxhcLfcUyqw9e4G8 Στο κάτω και πάνω μέρος προ εξέχει/προστατεύει η θήκη. Στο πλάι αρκετό μέρος από το σασί είναι ακάλυπτο. Για την γνήσια δερμάτινη λέω. ΟΚ !Τωρα καταλαβα,με απογοητευσες λιγο η αληθεια ειναι ,περιμενα καλυτερη προστασια.Και οι σιλικονης ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, Like this said: ΟΚ !Τωρα καταλαβα,με απογοητευσες λιγο η αληθεια ειναι ,περιμενα καλυτερη προστασια.Και οι σιλικονης ετσι ειναι? Με το σκεπτικό ότι θα είναι όπως στο s23u την αγόρασα. Εκεί εν τω μεταξύ μένει ακάλυπτη οθόνη και το σασι είναι μέσα στην θήκη λόγο κυρτοτητας μάλλον. Εδώ το s23u με γνήσια δερμάτινη. https://photos.app.goo.gl/zr4Y2ztyDCdXus8n7 Δεν έχω την σιλικόνης αλλά θα ήθελα να μάθω αν καλύπτει καλύτερα από την δερμάτινη. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Όντως στο s23, και δερμάτινη και σιλικόνης, καλύπτουν το frame στο πλάι. Για το 24 δεν έχω άποψη αν και έχω και τις 2, δεν πρόλαβα να τις προβάρω καθόλου στο κινητό αφού όπως ήρθε γύρισε πίσω Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Σορρυ το σχόλιο μου ήταν για την pitaka, αυτήν φοράω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου υπάρχει κάποιος που να πουλάει το δεύτερο τζαμάκι του απο spiegen ezfit? ας μου στείλει pm Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts