Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα...

Θέλω την βοήθεια σας εδώ και κάνα δυο με τρεις εβδομάδες έχω πρόβλημα με το google messenger δεν μου δίνει την επιλογή αν μου στείλουν για παράδειγμα ένα νούμερο να το κάνω άμεσα κλήσει 

17 ώρες πριν, Prattein_Aloga said:

Ειναι εξαιρετικα, κρυσταλλινος ηχος και πολυ καθαρο μικροφωνο.

ΑΛΛΑ

Τα δικα μου ειναι η τριτη φορα που τα εστειλα στο service, μου τα εχουν αντικαταστησει ηδη δυο φορες, διοτι καποιο απο τα ακουστικα δεν φορτιζει. Την πρωτη φορα το δεξι νομιζω, την δευτερη το αριστερο και τωρα το δεξι...

Γενικα παρα το οτι εχουν τελειο ηχο, εχω απογοητευθει με τα συγκεκριμενα και ειμαι σκεπτικος για τα 4. Καθαρα υποκειμενικο αυτο βεβαια.

Πότε τα είχες πάρει αν επιτρέπεται? Είχα ακούσει ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν διάφορα προβλήματα.

48 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Πότε τα είχες πάρει αν επιτρέπεται? Είχα ακούσει ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν διάφορα προβλήματα.

Αγορα Φλεβαρη του '25. Πρωτη αντικατασταση Μαρτη, δευτερη αντικατασταση Μαιο 😞 

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

1 hour ago, Prattein_Aloga said:

Αγορα Φλεβαρη του '25. Πρωτη αντικατασταση Μαρτη, δευτερη αντικατασταση Μαιο 😞 

Και εγώ τα είχα πάει μια φορά γιατί ξαφνικά αποσυνδεονταν και λίγο πριν άκουγα τον συνομιλητή σαν απο πηγάδι. δεν βρήκαν τίποτα αλλά μου τα άλλαξαν (οχι την θήκη). και με τα πρώτα και με τα δεύτερα πάντως πολλές φορές όταν βάζω το ακουστικό στην θήκη δεν φορτίζει με την μια, πρέπει να τα βγάλω, ξανά βάλω για να αρχίσουν να φορτίζουν. 

χώρια ότι πολλές φορές ξαφνικά αποσυνδεονται και ξανα συνδέονται (χωρίς τώρα να αλλοιώνεται η φωνή του συνομιλητή) 

• 2 weeks later...

Γειά σας, έχει πρόβλημα το 2ο μικρόφωνο, αυτό για την ακύρωση θορύβου. Το κατάλαβα γιατί στα βίντεο που τραβάω, όταν τα παίζω, από το αριστερό ηχείο έχει θόρυβο. Το επιβεβαίωσα και από το διαγνωστικό της φροντίδας συσκευής. Ειναι ακόμη στην εγγύηση. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Να το στείλω στην smartec ή να  το πάω στο service Samsung στη Λάρισα;

14 minutes ago, tasosgood said:

Γειά σας, έχει πρόβλημα το 2ο μικρόφωνο, αυτό για την ακύρωση θορύβου. Το κατάλαβα γιατί στα βίντεο που τραβάω, όταν τα παίζω, από το αριστερό ηχείο έχει θόρυβο. Το επιβεβαίωσα και από το διαγνωστικό της φροντίδας συσκευής. Ειναι ακόμη στην εγγύηση. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Να το στείλω στην smartec ή να  το πάω στο service Samsung στη Λάρισα;

Η smartec είναι εγγύηση. Τώρα για το service Samsung στη Λάρισα δεν έχω άποψη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μήπως κάποια εφαρμογή; Το δικό μου 23 ουλτρα πιστεύω ότι είναι στα καλύτερά του με το 8 Ui βέβαια δεν το έχω φορτωμένο από τα 512 αν αφαιρέσουμε και του συστήματος έχω 390 GB ελεύθερα 

Έχω και μερικές μέρες τώρα και το μικρό S26 εναλλάξ σε δύο διαφορετικά νούμερα οκ το 8.5 είναι πολύ σμουθ γρήγορο πολύ ομαλό όμως και το 23 ουλτρα δεν το λες αργό ούτε λαγκαρει 

Konakis.

ειμαι με nova launcher , λετε να παίζει ρόλο ; δεν εχω καπιο σοβαρό lag , αλλα εχει στιγμές που το βλέπω 

τα βήματα για  backup και επαναφορά τα έχει κάποιος ;

Edited by mger

2 ώρες πριν, mger said:

ειμαι με nova launcher , λετε να παίζει ρόλο ; δεν εχω καπιο σοβαρό lag , αλλα εχει στιγμές που το βλέπω 

Φίλε και εγώ Nova Launcher χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα κόλλημα... Μπορεί να είναι 2 χρόνων η συσκευή αλλά συνεχίζει και ρολαρει μια χαρά... Λογικά κάποια εφαρμογή ή κάτι που μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο μπορεί να σου δημιουργεί αυτά τα ζητήματα... 

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

2 ώρες πριν, mger said:

Δοκίμασε αρχικά το Galaxy App booster μηπως διορθωθεί η κατάσταση. 

Παιδιά εχετε καποια πολύ λεπτη διάφανη θηκη να προτεινεται?

Επίσης πάλι βλέπω τελευταια οτι η μπαταρία τελειωνει πολύ γρήγορα .Να δοκιμάσω αλλαγη και που?

21 ώρες πριν, mger said:

εχω κάνει το boost,  δεν αλλάζει κατι, υποπτεύομαι το YouTube morphe

Έστρωσε; Έφτιαξε τελικά;

56 minutes ago, kostis2001 said:

Παιδιά εχετε καποια πολύ λεπτη διάφανη θηκη να προτεινεται?

Επίσης πάλι βλέπω τελευταια οτι η μπαταρία τελειωνει πολύ γρήγορα .Να δοκιμάσω αλλαγη και που?

Μπαταρία σε εξουσιοδοτημένο μονάχα κάνουν εξαιρετική δουλειά Smartec αλλά και στην Κηφισιά που πήγα τυχαία τον Ιανουάριο, σου παραδίδουν το κινητό σαν καινούργιο, ελέγχουν θύρα type C  (μπαταρία εμένα δεν χρειάστηκε μόνο οθόνη που είχε σπάσει από λάθος μου) πέρασα και μεμβράνη ( s23 ultra) τριών ειδών προτείνουν, γενικά έπαθα πλάκα από την συμπεριφορά τους 

Μπαίνει σε λειτουργία σέρβις το κινητό δεν απαιτείται να κάνεις κάτι άλλο και επανέρχεται σε λειτουργία κανονικά με τον κωδικό σου 

Konakis.

το τελευταίο δίμηνο έχει αρχίσει να μην είναι τόσο smooth στην  πχ εναλλαγή εφαρμογών όταν επιστρέφω στην home screen κλπ κάνει ανεπαίσθητα λαγκαρισματα. όπως ήταν πχ πριν το one ui 7 που λέγανε θα το φτιάξουν με το 7 και έγινε. έχω φουλ τον επεξεργαστή, κλπ καμία ρύθμιση ενεργή για περιορισμό μπαταρίας κλπ 

15 minutes ago, ilka71 said:

το τελευταίο δίμηνο έχει αρχίσει να μην είναι τόσο smooth στην  πχ εναλλαγή εφαρμογών όταν επιστρέφω στην home screen κλπ κάνει ανεπαίσθητα λαγκαρισματα. όπως ήταν πχ πριν το one ui 7 που λέγανε θα το φτιάξουν με το 7 και έγινε. έχω φουλ τον επεξεργαστή, κλπ καμία ρύθμιση ενεργή για περιορισμό μπαταρίας κλπ 

Κάνεις σχεδόν συνέχεια βελτιστοποιηση από τη φροντίδα; 

4 ώρες πριν, ilka71 said:

εκεί που λέει optimize; οχι

Όταν ανοίγεις τη Φροντίδα σου έχει μια επιλογή που κάνεις χειροκίνητα τη βελτιστοποιηση....ίσως δεν το έγραψα καλά.

Τελοσπαντων, φίλος μου είπε ότι αν το κάνεις συνέχεια, τότε παρατηρείται πιο έντονα. Επίσης δοκίμασε να κλειδώσεις στο παρασκήνιο κάποιες εφαρμογές και τσέκαρε ξανά αν το κάνει 

Edited by Kostas_Ts_86

On 25/3/2026 at 2:25 ΜΜ, ilka71 said:

2 μέρες ξανα ενεργοποιησα  την ram plus στα 12 και δεν το έχει ξανά κάνει 

Σου το ξαναέκανε???